Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlr dün cocuklar duymasın da duygu once anasına sonra kocasına hamiş oldugunu soledim. ay ne sevvinç o cocuktaki ne sevinç. mal mal baktım ekrana

sanada günaydın canım..
umarım sendende güzel haberler alırız..
seninde az kaldı malum..

canım benimde umudum vardı ama az önce lavodakileri görene kadar,
çok üzüldüm kızlar ben ya evde olsam çoktan ağlamıştım
bu seferde olmadı , bence ben bu işi yapmasını bilmiyorum tutturamıyorum bir türlü zaten sorunlu
sıyırmak üzereyim şuan çokkkkk çokkkk üzüldüm yaaaa yine niye geldi ki bu kırmızılar
hemde normalde geçikmeli gelir bu sefer geç kalmış gibi 2 gün önceden geldi
ben marttan bile umudumu kestim olmıcak sanırım kızlar yapamıyorum ben bu bebek işini

Kızlar size anlatacaklarım var, hazır mısınııııız?:))
Önce ben buraya turist vizesiyle geldim 1,5 ay öncede oturum izni için başvurdum. ama bu zaman alan bir süreç, mülakata çağırıyorlar, bekletiyorlar vs, aylarca bekleyenler var. neyse, bu arada da hiçbir haktan yararlanamıyorsun, bi doktora gitmeye kalksan mesela özele gitmek zorundasın, inanılmaz pahalı burda da herşey..
İşte neyse, dün ben görümcemle buluşmak için çıktım evden, otobüste giderken düşünüyordum bi yandan, ya banu sen şimdi hamile kalayım diyorsun ama, henüz oturum iznin sonuçlanmadı, ne zaman olacak belli değil en iyi ihtimalle yazı bulacak, ee bunun kontrolü var , testleri var vs vs , nasıl kalkacağız bunun altında maddi olarak diye.. dertlendim yani kendi kendime, neticede eşim maaşlı biri, eee ben de çalışamıyorum şimdilik, zaten yeni evliyiz masraf oldu çok, adam nasıl kalkacak bunun altından diye tasalandım ciddi ciddi. sonra dedim ki, ya allahım sen bana bi işaret gönder ne yapayım diye..

5 dakika geçmeden eşim aradı, daha otobüsten inmemiştim bile, gözün aydın, az önce aradılar, oturum iznin onaylanmış, üstelik mülakata falan da gerek duymamışlar diye.. Ay hem çok şaşırdım hem çok sevindim, bu kadar çabuk beklemiyordum.. Şimdi sizce bu bir işaret midir bana?:))

gülden banunun değil ebrunun dişi ağrıyooooo yani ben

hahahahahahahaha pardon canımya...
sabah sabah iyi güldüm öyle hemen hızlı hızlı bakayımderken karıştırıyorum tabi..
ozaman sana geçmiş olsun canım..
ya şu bizim evhanımı arkadaşlarımızdan biri gelsede benim işlere bi el atsa yoksam vallaha kovulacam yakında hehehhehe:

canım benim ağlama ne olur biliyorum demesi kolay bende gördüğümde aynı olacam belki ama kırmıızıları Rabbim neylerse güzel eyler kafana dert etme tatlım ne zaman kafan rahatlayacak o zaman sende sağlıkla kavuşacaksın bebişşine

canomm yapma lutfen bak ne zamandır konusuyoruz burada bir ton sey. lutfen uzme kendini. Allahın ıznıyle olacak tabiki. zamanı var demekki. lutfen sakın umudunu kaybetmee

tebriklerrr çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin

iş çoook yapan yok izin veren de yok ağrı kesici aldım revirden cumartesiyi bekliyorum mecburen

ama şu an iyiyim hele burda okuyup yakalayacam diye uğraşırken bir bakıyorum ağrıyı unutmuşum

Eh en azından ağrı kesmede işe yarıyorsak ne mutlu bize:) şaka bi yana inşallah sorun çıkmaz dişinde, kötüdür diş ağrısı çünkü..

kızlr dün cocuklar duymasın da duygu once anasına sonra kocasına hamiş oldugunu soledim. ay ne sevvinç o cocuktaki ne sevinç. mal mal baktım ekrana

İnşallah biz de vereceğiz kocişlerimize o güzel haberi tatlım:)

Aaaaaaaaaaa döverim bak seni de.. ee sen zaten marttan ümitliydin tatlım, sıkma canını, niye yapamayacakmışsın bebek işini, maharet gerektirmiyor yani, sadece hepimiz doğru zamanı bekliyoruz.. Allahtan hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun arkadaşım, üzme öyle kendini hemen.. Umutsuzluk yok, stres, gözyaşı en büyük düşmanımız unutma..

Çok sevindim Banu Tebrikler bencede bu bir işaret inşallah Mart ayı sana gülecek bizede inşalajh

bende çok kötü başladım güne akşama sabaha olacak gibi benimkide yalnız değilsin canım gece kendimi o kadar kötü hissettimki saatlerce ağladım şimdide moralim çok bozuk hayırlısı bakalım heryolu deniycez yine

temiz kalpli kuzummm benimm. : hadi hayırlı olsun cnm gozunaydın. inşallah bebişko haberini de verirsin yakın zamanda.

Çok sevindim Banu Tebrikler bencede bu bir işaret inşallah Mart ayı sana gülecek bizede inşalajh

İnşallah hayatım ya, martın başındaki adetim başlarsa sonunda bir daha olacağım ya, martın ya başı ya sonu olsun artık diyorum:) herşeyin hayırlısı tabii..

canlarım benimde günüm yarın. ama moral bozmak yok lutfen ama yaaa. hayırlı zamanda olacak inşallahh

tatlım lütfen öyle düşünme..
olacak bak göreceksin ama sen öyle düşündüğün sürece nasıl olsun..
lütfen güzel şeyler getir aklına..
ayrıca ben bi ara klomenin adet düzenleme özelliğinide okumuştum belki bu ay düzenleyip önümüzdeki ay gelecek bebişin..

allaa allaa sen niye kötü başladın güne arkadaşım? hayırdır?

temiz kalpli kuzummm benimm. : hadi hayırlı olsun cnm gozunaydın. inşallah bebişko haberini de verirsin yakın zamanda.

Sağol tatlımmm, amiiin.. İnşallah hepimiz yıldırım hızıyla alırız güzel haberleri peşpeşe

güzel bir işaret senin adına çok sevindim devamıda gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…