- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.701
hep hayırlısı diyorum ama kadın yüreği katlanamıyor işte dayanıksız varlıklarız
güzel bir işaret senin adına çok sevindim devamıda gelsin inş.
aynen canım bu bi işarettir..
ayyy çok sevindim canım gerçekten..
ve çalışmalara tam gaz devam banucum...
allahım çok büyük herşeyin hayırlısı kızlar mutlaka herşeyde bi hayır vardır..
nekadar hoş ve anlamlı bir tesadüf neden olmasın. ben bile yazının sonunu görmeden hemen kafamda kurguyu yapmıştım
inşallah ta öyledir
kızlar haklısınız hepinize hak veriyorum başka bir arkadaşımız üzülse ağlasa bende sizler gibi üzülmek yok diyeceğim ama bu ben üzülmeden geçemiyorum
ben geçen ay aşılama yaptırmıştım o zamanki sonuçta bile bu kadar üzülmemiştim
demek ki bayağı ümit bağlamışım bu aya ama olmayınca yıkıldım resmen
bendede regl belirtileri var oldum olucam gibi :18:
bendede regl belirtileri var arkadaşlar ne yapalım hayırlısı olsun
aslında düne kadar çok rahattım ama akşamdan belirtiler başlayınca bıraktım kendimi
Günaydın Kızlar:) Amma yazmışsınız yahu dü sabah 7:30 dan beri okuyorum yeni bitti.. Tarihini düzelttim ebneha merak etme sen, hayırlı olsun kırmızılar, marta gelmezler inşallah:))
Güncel Listemiz.. Yeni arkadaşlarımız hoş gelmiş.. Bat tarihlerini verirlerse eklerim listeye onları da:)
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
canommmm
güney
ay_nur
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
esra9923
emos_musti
Günaydın Kızlar:) Amma yazmışsınız yahu dü sabah 7:30 dan beri okuyorum yeni bitti.. Tarihini düzelttim ebneha merak etme sen, hayırlı olsun kırmızılar, marta gelmezler inşallah:))
Güncel Listemiz.. Yeni arkadaşlarımız hoş gelmiş.. Bat tarihlerini verirlerse eklerim listeye onları da:)
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
canommmm
güney
ay_nur
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
esra9923
emos_musti
rahim filmimiydi hsg banada 3.günü gel demişti ama rahim filmi çekecek diye gidemedim
BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda,
bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
okurken gözyaşlarıma hakim olamadığım bir yazı
EVET HSG RAHİM FİLMİ.lütfen arkadaşlar moralinizi bozmayın
ben iki ayda iki dış gebelik geçirmiş biriyim
ama moralimi bozmamaya çalışıyorum.
bir gün mutlaka rabbim bizede nasip edecek.
filmden sonra sonuçları sizinle paylaşırrım.şimdi
gitmem lazım.
herkese iyi günler.
benim 10 mart.herkese iyi şanslar.ee birazda şans işi nede olsa
EVET HSG RAHİM FİLMİ.lütfen arkadaşlar moralinizi bozmayın
ben iki ayda iki dış gebelik geçirmiş biriyim
ama moralimi bozmamaya çalışıyorum.
bir gün mutlaka rabbim bizede nasip edecek.
filmden sonra sonuçları sizinle paylaşırrım.şimdi
gitmem lazım.
herkese iyi günler.
Banu bize kızma dövme bizi dövmeee tamam bak kendime bi bakıyımhıh çeki düzen verdim kendime nasıl gözüküyoruum
BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda,
bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
okurken gözyaşlarıma hakim olamadığım bir yazı
kızlarrrrr hamişim doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmış :) 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallahh artık ismimin yanındaki inşallah hamile yazısını düzeltebilrsin banucummm :)) darısı inşallah hepinizin başına allah herkesi sevindirsinnn.....
hemen kopyalayıp mailime yapıştırdım. allah izin verirse bebeğimin odasına çerçeve yaptıracam bunu walla:) cok gusell
farkında iseninz ne kadar umut dolu yazıyorum. bebeğimin odasına diorum:)) yani Allah izin verirse bir gun olacak. Lutfen dikkat!!!
Amiiin arkadaşım inşallah çok yakındır o günler..
Hımm o zaman dünkü konu noldu bu arada? eşlerimize nasıl söylemeye karar verdik hamiş olduğumuz öğrenince?:)
Hımm o zaman dünkü konu noldu bu arada? eşlerimize nasıl söylemeye karar verdik hamiş olduğumuz öğrenince?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?