Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

güzel bir işaret senin adına çok sevindim devamıda gelsin inş.

aynen canım bu bi işarettir..
ayyy çok sevindim canım gerçekten..
ve çalışmalara tam gaz devam banucum...
allahım çok büyük herşeyin hayırlısı kızlar mutlaka herşeyde bi hayır vardır..

nekadar hoş ve anlamlı bir tesadüf neden olmasın. ben bile yazının sonunu görmeden hemen kafamda kurguyu yapmıştım
inşallah ta öyledir

İnşallah kızlar inşallah, çok sağolun.. Hayırlısıysa olsun diyorum, olacak da biliyorum hissediyorum ama martı yakalamam belki sonra olur, dert etmiyorum bunu..

bendede regl belirtileri var oldum olucam gibi :18:

bendede regl belirtileri var arkadaşlar ne yapalım hayırlısı olsun

Ya arkadaşlar, kızıyorum ama umutsuzluk yok lütfen yapmayın.. Hayır ağlayıp sızlayınca bebişimiz olacaksa beraber başlayalım ağlamaya ama işe yaramıyor bu hatta daha kötü yapıyor herşeyi..

Benim de o batmalar geçti, kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrılar başladı. Sabahta yüzüm gözüm şiş uyandım, ben de adetten önce olur hep, yani 9 gün sonra kırmızıları görme ihtimalim çok fena artmış durumda.. Ama üzmüyorum kendimi, nasip bu ay değilmiş diyorum, bebişimin geleceği bir zaman var ve ben sabırla bekleyeceğim o zamanı.. Siz de nolur umutsuz olmayın, gülün bakayım azıcık.. Yoksa tülin ve ben cezaya kaldırıcaz asık suratlıları haberiniz ola:))

benim 10 mart.herkese iyi şanslar.ee birazda şans işi nede olsa

benim 10 mart.herkese iyi şanslar.ee birazda şans işi nede olsa

rahim filmimiydi hsg banada 3.günü gel demişti ama rahim filmi çekecek diye gidemedim

EVET HSG RAHİM FİLMİ.lütfen arkadaşlar moralinizi bozmayın
ben iki ayda iki dış gebelik geçirmiş biriyim
ama moralimi bozmamaya çalışıyorum.
bir gün mutlaka rabbim bizede nasip edecek.
filmden sonra sonuçları sizinle paylaşırrım.şimdi
gitmem lazım.
herkese iyi günler.

okkesa umarım sonuçların güzel çıkar..
ben çok merak ediyorum rahim filimini nasıl çekiyolar okuduğumda kimisi çok kolay demiş kimisi çok zor lütfen bizimle paylaşırmısın dönüşte..
bu arada canom bence sende doktorunu deyiştir bütün sorularına cevap ala bileceğin bi doktor bulmalısın kendine..
gerçi şimdiki doktorunu bilmiyorum belkide cevap ala biliyosundur ama nebileyim bana güven vermedi o..

bu kadar güzel anlatılamazdı harikaaa

hayırlı haberlerle dönersin inş cnm iyi günler

Banu bize kızma dövme bizi dövmeee tamam bak kendime bi bakıyım hıh çeki düzen verdim kendime nasıl gözüküyoruum

Güzel haberlerle dönersin inşallah arkadaşım..

Banu bize kızma dövme bizi dövmeee tamam bak kendime bi bakıyım hıh çeki düzen verdim kendime nasıl gözüküyoruum

Oleeey, harikasın, işte budur! :) Bizler güçlü, yılmak bilmeyen, muhteşem kadınlarız ve asla umutsuz değiliz...

hemen kopyalayıp mailime yapıştırdım. allah izin verirse bebeğimin odasına çerçeve yaptıracam bunu walla:) cok gusell

çooook sevindim.allah inşallah sağlıklı gebelik yaşatır canım benim

farkında iseninz ne kadar umut dolu yazıyorum. bebeğimin odasına diorum:)) yani Allah izin verirse bir gun olacak. Lutfen dikkat!!!

Amiiin arkadaşım inşallah çok yakındır o günler..

Hımm o zaman dünkü konu noldu bu arada? eşlerimize nasıl söylemeye karar verdik hamiş olduğumuz öğrenince?:)

Hımm o zaman dünkü konu noldu bu arada? eşlerimize nasıl söylemeye karar verdik hamiş olduğumuz öğrenince?:)

Kızlaaaaaaaaaar.. nereye kayboldunuz:) alışkın değilim bu topiğin sessizliğine fena yapıyor beni:)

walla canım ben demiştim arabayı satmasaydık o cok sevdiği arabasının anahtalıgına emzik asacaktım bir tane. ama şimdi araba yok
belki guzel bir sofra hazırlar ve o zaman solerim yatıya misafir geliomuş 9 ay 10 gun sonra derim:) ama coook uzun kalacakmış derim. ya da canım sana snırım önümüdeki 3-5-8 yıl boyunca bir daha ayakkabı ceket meket alamıcaz derim:)))))) cunku bebişkon gelio derim
aa ya da en guzeli benim içn; eşimin evde model arabaları var; test sonucunu arka cama koyarım ustunede dikkat bebek var derim ve eşime veririm:))))))

ben melek oğlumun bir kıyafetini paketleyip üstüne not yazacağım babacım ben gelemedim merak etme emin ellerdeyim ama sana hediye olarak kardeşimi gönderiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…