Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben karar veremedim sanırım kıyafet alıp onun dolabına asarım üzerine de not bırakırım artık bu dolapta annemde benim diye :)

Özlem, son fikrine bayıldım bence kesin onu yap..:))

ben melek oğlumun bir kıyafetini paketleyip üstüne not yazacağım babacım ben gelemedim merak etme emin ellerdeyim ama sana hediye olarak kardeşimi gönderiyorum diye

Eeee senin öyle bi şansın var, bizde 1. yokki kıyafetini paketleyelim:) Ama bu da güzel fikirmiş sevdim bak..

Ben de dün alışveriş yaparken , kahve fincanları gördüm, üstünde hani böyle canım babacığım, süper baba tarzı şeyler yazanlardan, onlardan bir tane alıp, eşim kahve dolduracakken, aa aşkım, sen artık onları kullanamazsın, bunu kullanman lazım diyerek verip, yüzündeki ifadeyi seyredeceğim:)

Kızlar günaydın herkese..ben de işe gitmeden yazılanları ancak okuyup bişeyler yazayım dedim akşam ancak okuma yapabiliyorum çünkü :) derdacım tebrik ederim,darısı başımıza..ben de yarın bekliyorum kırmızıları,zaten çenemde çok şık bir sivilcem çıktı bile arkadaşlarım bayaaa umutlu benden ama ben adet olacağımı hissediyorum..sizlerden güzel haberler bekliyorum..
bu arada beni de listeye eklerseniz şimdiden memnun olurum bat 26 mart olur herhalde...

banuş, bizde bir zıbın takımı alıp hediyei paketi yaparız eşimizin iş yerine göndeririz olmamıı

sizinkileri okuyunca vazgeçtim biraz acıklı bir kutlama olacak bizimki üzmeyeyim adamı senin fincan olayı güzel özlemin maket arabanın arka camı fikri de hoşuma gitti
bide arabalara asılan dikkat arabada bebek var yazılarından alıp hediye edilebilir

Hoşgeldin aramıza.. İnşallah mart uğurlu gelsin sana ama belli de olmaz, hala marta kalmama şansın var:) İnşallah hayırlısı olsun.. ekliyorum listeye :)

banuş, bizde bir zıbın takımı alıp hediyei paketi yaparız eşimizin iş yerine göndeririz olmamıı
Hah bak bu da güzel fikir:)

Aslansın be özlemim, seni topiğimizin en yaratıcı fikirli hamiş adayı seçiyorum..:)

evet bak, gerçeğini de alıp vermek, hatta gizilice gidip arabaya yapıştırmak da olabilir. arabanız varsa bunu yap bence sen tatlım..

kuzum Allah o gunleri gosterdiğinde bu konu içinde bir topik açalım kesin. nasıl süpriz yaptık ne tepki aldık die:)))

ahahahahahah, buna da bayıldım, tamam özlem ve sen uzmansınız bu güzel fikir bulmada anlaşılmıştır durum..:)

aslında sabırla bekleyen olursa en güzeli kalp atışları
cd ye çektirip onu vermek bence hem anlamlı hem yıllarca hatıra kalabilecek bir hediye

aslında sabırla bekleyen olursa en güzeli kalp atışları
cd ye çektirip onu vermek bence hem anlamlı hem yıllarca hatıra kalabilecek bir hediye

harika olurdu elbette hem de inanılmaz anlamlı ve duygusal, ama aramızda o kadar bekleyecek kadar sabırlı biri var mı dersin?:) ben çatlarım valla orta yerimden:)

GÜNAYDIN TEYZOŞLAR
NAsıllarız bakalım bugün?
Günümüz de güzel geçsin, çalışmalarımız da hep güzel geçsin.... Allah sonumuzu hayırlı etsn :))))

Ne çok çalışmış elleriniz yine dünden beri, maşallah size valla.
Ben sizin gibi, tüm gün oturamıyorum bilgisayar başında, ama kalbim de aklım da sizinle hep...

: hayatım, sanırım geceleri uykusuz kalacağız, kucağımızda 5-10 kilo taşıyacağız, ustümüz başımız kusmuk kokacak, evimiz de kaka.. sonra evde sigara içemeyeceğiz, geceleri istediğimiz saatte çıkıp istediğimiz saatte giremeyeceğiz, istediğimiz kanalı izleyemeyeceğiz, diyaloğumuz kopacak, düzenli beslenmek zorunda kalacağız, bütçemizi küçük bir hortum hortumlayacak.. müjdemi isteriiim:)))))))))))))))))))

Hoşgeldin tatlımmm.. sana da çoook güzel bir gün olsun:) Nasılsın?

ahahahahahaha, ilahi özlem, adam ağlamaya başlar kesin bunu okuduktan sonra da mutluluktan mı olur, dertten mi belli olmaz:))))))))

harika olurdu elbette hem de inanılmaz anlamlı ve duygusal, ama aramızda o kadar bekleyecek kadar sabırlı biri var mı dersin?:) ben çatlarım valla orta yerimden:)

hahaha, hayatta bekleyemem ben de o kadar..
HAtta ben, test mest yapmadan daha, söylüyorum eşime......
''YAlçın, ben var ya, hamileyim. Ama garanti olsun, sen yarın akşam bi test al da gel bakalım'' :)))) en son, ''bi kere de sürpriz yapsana be aşkım'' dedi bana.

Bu sefer kendim farkedince, sarıcam bi karnıbaharı bi çiçek buketi yapma kağıdına.. süsleyip püsleyip göndericem iş yerine. Eline bi alıcak paketi, içinden karnıbahar çıkacak. KARNIMBAHAR anlamında olucak. alıcak mesajı, akşama eve gelirken alır bi gebelik testi gelir nasipse :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…