Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)))))) kız Allah iyiliğini versin inşallah. hem fikrine hem de daha onceki tecrübene bayıldım:)))

Hoşgeldin tatlımmm.. sana da çoook güzel bir gün olsun:) Nasılsın?

Günaydın, hoşbuldum banucum,
yorgunum valla. çok yorgunum.
geberiyorum yorgunluktan :))

30 küsür aydır uykusuzum, dün geceyi de yine toplam 2 saatlik bi uykuyla tamamlamak zorunda kaldım. Allahım sen bana sabır ver diye diye sabah oldu. Nasıl olucak bu işler, şu uykular nasıl yola girecek bilemiyorum. öfff, ne uykusu yaaa.... hiçbişeyimiz yolunda değilki... :) ne yemeki ne içmek, ne kusmak, ne uyumak, ne vbb.bb......... hangi birini diyim... :)) velhasıl çok yorgunum bugün

Çok yaşa sen emi:))) testi illa o alacak gelecek yani eve kaçarı yok diyorsun:))))))) Güzel fikirmiş de, benimki hayatta anlamaz bunu, zira karnıbahar , kukkakaali demek burda, kukka çiçek, kaali lahana demek, çiçek lahana yani.. adam olsa olsa türk kadınları deli galiba biraz der, akşama depresyon ilacı gelir bana:))))))

Allah yardımcın olsun arkadaşım, işin zor gerçekten... ee 2. gelince nasıl olacak bu işler?

Gunaydin cicislerrr nasilsiniz bu sabah ne var ne yok gobislerinizde:)

Günaydın tatlım, bizde daha bişey yok, ara ara aha havada uçan sinek gördüm bana yan baktı hamileyim belki şeklinde içlenmeler dışında:))) Asıl havadisler sende, nasılsın var mı haber gelen giden?

:)))))) kız Allah iyiliğini versin inşallah. hem fikrine hem de daha onceki tecrübene bayıldım:)))

benim bey alıştı gari... mütemadiyen, belli aralıklarla, 3 senedir aynı diyalogları duyuyor garibim.
Bi de bi keresinde, '''dur bi allah aşkına, sismograf gibi oldun valla. daha regl gününe çok var. ne bu telaş, hemen keşfediyorsun durumu. azıcık bi sabredelim, keyif yapalım''' demişti. çok ağlamıştım :) şimdi gülüyorum. deli danam benim.
Ama işte zavallı adam, haberi alıyor sık sık .... sonuçlanamıyor maalesef gebelik operasyonum... (
bakalım, inşallah bu sefer çok erken davranıp önlemlerimi alıcam.

yok canim benim organizma afaladi:) duzensiz bir adet sadece sanirim hayirlisi artik:)

ay çok yaşa depresyon ilacı he

canım ya kıyamam. ee mecburen yapcak bişi yok. bizde yaşayıp gorecez inş o uykusuz gunleri:))) Allah yardımcın olsun canım. Ama herseye degıo, yavrum evladım butun uykularım feda olsun deyıp sıkıtırıverebiliyorsun gogsune. ne mutlu sana. darısı başımıza inşş

hahahaha, allahım nebiçim bi dil o ya öyle... söylemesi bile zor. allah yardımcın olsun da çabuk öğren inşallah banu :)))

Allah yardımcın olsun arkadaşım, işin zor gerçekten... ee 2. gelince nasıl olacak bu işler?

zor valla banu.
işte ben de diyorum, nasılsa uğraşıyorum. nasılsa uyumuyorum... o da çıkar bi şekilde aradan.
bebek yeni doğduğunda, ilk 5-6 ay saat başı kalkıp emmek istiyor. zaten uykusuzluk garantili geliyor yani dünyaya :)))
işte diyorum, uykusuz geceler devamken, o da büyür gider bu hengame içinde.

hadş seninki anlamaz yabancı benimki türk haliyle anlamaz kesin kafayı yedi bu kadın der ve şaşırmaz da :)

kızlaaaaaaaaarrr günaydınnn benim kafam çok karışık..
dün akşam ablamla konuştum soğan kürü yaptığımı söyledimm..saçmalama çocuk olsa da düşüreceksin,millet onu çocuk düşürmek için yapıyo hemen bırak dedi..dedim o kadar kullanıp da hamile kalan var.ama yne de endişelendim moralim bozuldu..var mı kesn bilgisi olan..

hadş seninki anlamaz yabancı benimki türk haliyle anlamaz kesin kafayı yedi bu kadın der ve şaşırmaz da :)

aynen, benimkide anlamaz. zaten karnıbaharın yemeğinide hiç sevmez. salatasını sever:)))))) direk beni arayıp, kızar neden hastaneye karnıbahar gonderiosun die:))))))))))))))))

ay çok yaşa depresyon ilacı he

hee, öyle olur kanımca, adama çünkü ha patlıcan yollamışım ha karnıbahar, neticede iş yerine çiğ sebze gönderen bir manyak gibi gözükürüm kesinlikle:)))

Ne zor hem de yalel yaa, fonetiği dinleyince hoş geliyor ama söylemeye kalkınca çok fenaaa.. Bakalım, burada türkçeyi tam konuşamayan türkler gördüm , öğrenmişler ya onlar finceyi, ben de öğrenirim herhalde:)))

Ayrıca haklısın, hazır zaten uykusuz çılgın günler geceler yaşıyorken, birarada çıkmış olur ikisi de:)

:)) bize uymadı evet bu karnıbahar fikri, yalele özel bir durum bu:)

ben sağan kürünün kötü olduğunu hiç duymamıştım ama geçen gün gazetede maydanozu okuyunca çok şaşırdım düşüğe neden oluyomuş. acaba doğrumu bilemiyoruz ki

internet ortamı tam bir bilgi kirliliği ne doğru ne yanlış karışmış durumda Allahım doğal yollardan nasip eylesin

çünkü bu konularda emin olmadan birbirimizi yönlendirmemiz de yanlış olur Allah korusun bilmeden birilerine zararımız bile dokunur.

hahahahahah
pek öyle olduğu söylenemez aslında. son 7-8 aydır ''begüm yat zıbar artık, geberiyorum uykusuzluktan. .... begüm yat valla bak gidip başkasının annesi olucam..... çocuk yat artık şu yatağına, git benim yatağımdan.... begüm dedim, hemen koy şu kafanı yastığa, ben koyucam yoksa...... şu gözlerini kapat artık begüm, bi kapatıcam açamıcaksın bak..''' falan falan gibi gecenin bi köründe çeşitli replikler çıkabiliyor :)))
işin bu tarafı tabi biraz can sıkıcı ama.... elbette her şeye değer onun bi ''seni kok seviyoğum annegim'' demesi...... sadece ''anneeeemmmm'' demesi bile dünyalara değer. uykusuzluk muykusuzluk.... hiç bişey değil. o sağlıklı olsun, iyi olsun... keyfi yerinde, nefesi içinde olsun.. başka bişeye gerek yok.

ama ben napıyım şimdi bıraksammıki..:26:

Maydanozu burada duymustum bende. Ama sogan kurunu ilk defa duyuyorum

katılıyorum ebnehaya, yani tonla bilgi var , hangisi doğru hangisi yanlış şaşırıyor insan, yanlış da yönlendirmek istemiyor çünkü hayati bir konu.. Ben şahsen denemiyorum o kürleri vs, bitki çaylarında bile araştırmak lazım, kafein içermeyen ve zararı olmayanları seçmek gerek vs.. zor iş yani.. doktorunu arama şansın varsa bir ona sor hatta bize de söyle derim, uygulayan kızlar var çünkü aramızda bir hayli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…