Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Cok guzel ifade etmisin duygularını canım. ama cocuga solediğin şeler de guldurdu beni:))))) begüm yat zıbar artık geberiyorum uykusuzluktan favorim benim:))

maalesef öyle belli başlı bi doktorum da yokki arayayım..inşallah kesin bşiler bilen arkadaşlarımız çıkar..

hadş seninki anlamaz yabancı benimki türk haliyle anlamaz kesin kafayı yedi bu kadın der ve şaşırmaz da :)

valla benimki de tahminimce, pek bi anlam veremicek. nedir bu diye şaşkoloz şaşkoloz bakınacak... üstünde isim de olmayacak. nerden geldğini de bilemicek.
ben onu raayıp sorucam, günün nasıl geçiyor falan diye...
bakalım, söyleyecek mi bana, birisi karnıbahar göndermiş diye :))))) bu da bi güven testi aslında bi nevi, di mi? :)))
söylerse, ''KARNIM BAHAR GALİBA HAYATIM, Bİ TEST GETİRİVER DE BAKALIM DURUMA'' dicem :))) söylemezse, kendi kaderine bırakıcam danamı :)

aslında, fincenin gayet şık bi dil olduğunu dydum ben annemlerden, gidip geldiler ya... konuşmaları beğenmişlerdi. almanca gibi kaba değilmiş yani en azından.
öğrenirsin öğrenirsin.. kimler neler öğreniyorlar banu, sen finceyi içinde yaşayarak öğrenirsin, merak etme.

karnıbahar fikri, gayet KAZMACA bi fikir olmakla birlikte, benden çıktı :))) geçen gün aklıma geldi. hoşuma da gitti. saçma sapan ama, enteresan bişey... yapacam valla... :)))))

dotorlarda böyle sorulardan pek hoşlanmıyo ama genelde olaya bilimsel yaklaştğından doğal yöntemlere pek sıcak bakmıyolar

bitki çayı olayı da risk çünkü her bitkinin iyi olduğu farklı alanlar ve kullanım miktarları varmış bunları bilmeden bilinçsizzce tüketmek hiç ummadığımzı sorunlar çıkartabiliyomuş

bu doğrularla yanlışların karıştığı ortamda bizede bilmediğimiz şeylerden uzak durmak kalıyo

ama ben napıyım şimdi bıraksammıki..:26:
emin değilsen devam etme derim ben, riske atma..

Öğreneceğimm ve siz fince şarkılar söyleyeceğimmm..:)) Hiç kazmaca değil de, size özel bir durum, o yüzdende güzel ve özel bence de yap derim:)

bencede yap seninki tam anı olur hiiiiç unutmazsınız hatıraladıkça gülecek güzel bir anı olur
banu finceyi bebeğinle beraber daha kolay öğrenirisin :)

bencede yap seninki tam anı olur hiiiiç unutmazsınız hatıraladıkça gülecek güzel bir anı olur
banu finceyi bebeğinle beraber daha kolay öğrenirisin :)

Ben de öyle düşünüyorum ya görücez bakalım:) bi bebiş gelsin de ..:)

Bu arada bunu buldum ama ne kadar doğrudur bilemem

ÇOCUK DÜŞÜRMEDE KULLANILAN İLKEL YÖNTEMLER”

Özellikle kırsal alanda düşük için birçok yöntemin halen bilinçli olarak kullanıldığını öne süren İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Deontoloji Ana Bilim Dalı’nda görevli uzman doktor Mahmut Gürgan, ilkel düşük yaptıran yöntemleri şöyle sıraladı:

Düşük Yaptıran Nedenler

* Bedeni ovmak
* Bedene vurmak
* Yüksek yerlerden atlamak
* Bedenleri sıkıştırmak
* Ağır eşya ya da un torbası kaldırma
* Halı silkeleme
* Yüksek yerden sallanarak atlama
* İp atlama
* Aspirin içme
* Karnının üzerine taş, kanepe ayağı ya da piknik tüpü koyma,
* Soğan kabuğu kaynatıp içme

Bu konu ile ilgili bir diğer gerçekte oldukça iç karartıcı yapılan araştırmalara göre genelde doğu illerinde evli kadınların düşük yapmak için %19.2 ’si bu bahsedilen geleneksel düşük yapmak yöntemlerini kullanıyormuş.

karnımda ince ince sızılar var her yöne çekiorum oy ooy :)

çekme canım sakin sakin hayırlısı
benim daha 4 günüm vardı bu sabah aniden bi geldi ohhh be dedim tuttumu tutmadımı düşünmeme fırsat bırakmadı
çok rahatladım çünkü olan oldu yapılacak bişey yok hayırlsısı Allahtan en azından önümüzdeki maçlara bakalım dimi yaaa :)

superrrrrrr tatlım gozun aydın hayırlı olsunn ayy nasıl sevındım...

Benim bu gideceğim doktor cok şakacıymış sorucam belki alay yoluyla bile olsa cevap verir:)) evet insan ikilemde kalıo. kardeşim bir nezle için bir grip için de değilki bahsettiğimiz zey. cook onemli bir durum yani.
kıslar ya bu nescafe ler de su anki poziyonumuz için sakıncalımıdır acep. ben gunde 3-4 kupa deviriyorum walla

çek bakalım beysal... hayırlara çek, iyi olsun arkadaşım.
merhaba, seni ilk kez gördüm, hoşgeldin.

Öğreneceğimm ve siz fince şarkılar söyleyeceğimmm..:)) Hiç kazmaca değil de, size özel bir durum, o yüzdende güzel ve özel bence de yap derim:)

hahaha bekliyoruz şarkılarını... bebişle beraber daha kolay öğrenmek sanırım :)

ben de yapıyorum onu bazen ama , sonra untumaya çalışıyorum:)))

Zaten en faydalısını bile günde 2 fincandan fazla tüketmeyin diyorlar hamilelik döneminde..

hmm soğanın kendisini kaynatıyoruz biz..ama aynı etkiyi yapıyosa yandık..

kızlar sizden biraz uzaklaşmıyo gelmiyo yani karnıbaharmı yalelcim hahahahahhahaha:
süpermiş bak..
bu arada biraz geç oldu ama hoşgeldin canım..
bide az önce yazdıklarnı okudum begümcükle diyolokların yani süper ama tatlım yanlış anlamazsan eğer nacizane bişey söylemek istiyorum..
ama sadece sana değil tabiki bütün anne adaylarınada..
çocukklarınıza bak böyle yaparsan senin annen olmam bi başkasının annesi olurum demek onları çok derinden etkiliyomuş göstermese bile ileriki yaşamında uzmanlar öyle diyo..
benden küçücük bi bilgi canım...):)
ısırıyorum onu kocamn:

kızlar, şu anda...
# Ana Sayfa
# Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı
# Doğum ve Sonrası...
# Bebek Sağlığı ve Hastalıkları
# bebeğimde el anomalisi iki parmağı eksik doğdu bebeği benim gibi olanlar

topiğini okuyorum. reflüyle alakalı bişeyler bakıyordum, bunu gördüm.
bi okuyun. kesinlikle NEGATİFlik olsun diye söylemedim. bişeyleri çok fazla istememek gerektiğini belirtmek için öneriyorum. Hatta daha daha beter şeyler de okudum ama, bu kadarını size öneriyorum. Bi bakın.
Allahtan hayorlısını, hayırlı zamanlarda istemeyi bi öğrenelim hepimiz.

bence biraz azaltabilirisin kafeinin fazlası normaldede pek yararlı bişey değil özellikle yemeklerden hemen sonra içince vücuttaki demiri emiyomuş bence ona dikkat et
ben bir ara demir eksikliğinden dolayı iğneleri yiyince acısından kahveyi azalttım günde bir bardak içiyorum artık

biliyorum gülden. biliyorum, çok iyi biliyorum.
ama inan bana, bazen kan beynine öyle bi çıkıyorki insanın, bırak ağzını... elinden bile kaza çıkabilir yani. allahım diyorum o zamanlarda, sen sabır ver bana..
hatta begüm de öğrendi, o da diyor... ''hallahım sen bana sabıyer'' :)
bu dediğinin ne kadar doğru olduğunun farkındayım, ama kaçıyor bazen böyle şeyler... özen göstermeye çalışıyorum tabi yaptıklarımıa da söylediklerime de... tam papağan dönemi, ne duysa söylüyor, ne görse yapıyor. tabi pozitif/negatif yönde etkileniyor. haklısın velhasıl canım

canım hayırlsı olsun gozun aydıın senınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…