- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.801
Hoşgeldin aramıza, uğurlu osun mart inşallah, ekledim listeye seni de..
ben yumurtlama zamanı aynı ateş basmasını yaşıyorum, sıcaktan uyanıyorum, üstümdeki herşeyi atıyorum yine de kar etmiyor.. yumurtlama belirtisi olabilir tatlım.. ama pembe lekelenmeyi bilmiyorum..
kızlar eğer hamileysem valla dileyin benden ne dilerseniz ama bu belirtilere takılıp hayal kurmak istemiyorum hatta test bile yapmıyorum korkudan...amaa beni kim dinliyorki...fforumda tek başıma kendi kendime eğlenip duruyorumm..
BEGÜM, Asil kadın, hint kraliçesi, ei benzeri olmayan dişi... gibi anlamları var.
Kur'an'da da geçiyor.
Çok aramıştım ben isim kızım için. Kur'an mealini defalarca okudum. Bisürü isim belirledim. Ama Begüm çok özeldi, karşıdan çarpıyordu hep gözüme.. Beğendim işte. Eşim de onaylayınca, koyduk kızımıza ismini.
Ay Özlem, o GAmze anne, o minik kuzuşu... ah beni de tüketiyorlar. İçim eriyor onlara... okumuyorum birkaç gündür blog'unu.
Ama o mahsun yavrunun bakışları içimi deliyor.
Allahım kimseye yaşatmasın böyle çaresizlikler.... çok zor muhakkak.
bebişler, kesinikle kafalarına göre takılıyorlar, beklemediğin zamanda geliyorlar. öyle strese, çabalamaya gelemiyorlar, rahat ortam arıyorlar. orası muhakkak. ama, işte çalışma yapmadan da mümkün değil malum :))) bunu yapan 2 kişi, biri erkek, biri dişi :))))))))))))))))))))))
:))tatlım ne yapıyosun fılm nasıldı banu bende walla sabah ıslerımı yapıp oyle oturacagım dedgım gıbı adam ısyanlarda buralaarı hıc guzel ozene bozene yemek de yapmıyorum ama o gun havlu yuzunden carpılmadım desem yalan olur:)artı once ısler sonra buraya takılacagım karar aldım guya ama saaate bak ılk yaptıgım ıs yıne buraya gırmek oldu
super olmus tatlımmm allah ısını rast goturuyo bana oyle elıyo kıı bu boyle devam edecek gıbıı ıns hersey gonlunce olsun herzman yolunda gıder her ısın...
kızlar eğer hamileysem valla dileyin benden ne dilerseniz ama bu belirtilere takılıp hayal kurmak istemiyorum hatta test bile yapmıyorum korkudan...amaa beni kim dinliyorki...fforumda tek başıma kendi kendime eğlenip duruyorumm..
vallahi salya sumuk aglıorum şu an masamda. imnsan resimlerine bakmaya kıyamıor. bende cts gunu gidip kan vereceğim kardeşimle birlikte. Rabbim inşallah saglıgına kavusur. nolursun ayırma onlarıı
canım öyle düşünme lütfen ama sendaha yeni yumurtluyosan zaten testin olumlu çıkmaz biraz sabırla bekliyecez canım
inşallah alırsın bu ay bebişini..
ben de şimdi, birkaç gün aradan sonra, açtım baktım bi bloguna. çok kötü valla özlem.
o ışıl ışıl gözler solmaz umarım... allah yardımcıları olsun.
BEGÜM, Asil kadın, hint kraliçesi, ei benzeri olmayan dişi... gibi anlamları var.
Kur'an'da da geçiyor.
Çok aramıştım ben isim kızım için. Kur'an mealini defalarca okudum. Bisürü isim belirledim. Ama Begüm çok özeldi, karşıdan çarpıyordu hep gözüme.. Beğendim işte. Eşim de onaylayınca, koyduk kızımıza ismini.
Ay Özlem, o GAmze anne, o minik kuzuşu... ah beni de tüketiyorlar. İçim eriyor onlara... okumuyorum birkaç gündür blog'unu.
Ama o mahsun yavrunun bakışları içimi deliyor.
Allahım kimseye yaşatmasın böyle çaresizlikler.... çok zor muhakkak.
bebişler, kesinikle kafalarına göre takılıyorlar, beklemediğin zamanda geliyorlar. öyle strese, çabalamaya gelemiyorlar, rahat ortam arıyorlar. orası muhakkak. ama, işte çalışma yapmadan da mümkün değil malum :))) bunu yapan 2 kişi, biri erkek, biri dişi :))))))))))))))))))))))
hay allah razı olsun bana cevap yazanlardan:))))tez zamanda hatta ikiz üçüz olmak üzere hamile kalırsınız inşallah kucağınız bebeklerle dolar :)))
Banuuuuuuuuuuuuuuu
Banuuuuuuuuuuuuuuu
kendi kendine değilsin canım ama ben yumurtlama belirtisi falan hiç farketmiyorum
hatta bu sabah internetten ovulasyon testlerine baktım acaba alsammı diye düşünüyorum kararsız kaldım
ayrıca bencede belirtilere takılma hamileysen inşallahta öyledir bırak süpriz olsun
ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için kan testi yaptırdım. Sonuç şöyle; Beta HCG 844,4 Bu sonuca göre hamile miyim?
vallahi salya sumuk aglıorum şu an masamda. imnsan resimlerine bakmaya kıyamıor. bende cts gunu gidip kan vereceğim kardeşimle birlikte. Rabbim inşallah saglıgına kavusur. nolursun ayırma onlarıı
hahahahahaha açok komikkkkksin vallaha:
koptum yani
bu arada özlemcim ben çok cahilim galiba
vallaha bilmiyodum ..
aha , çok zor soru, bilmiyorum ki.. Ama dur burda deneyimli annelerimiz var soralım bi, yaleeeeeeeeeel, ebnehaaaaa, kızlar nedir bu sonuç, hamiş mi bizim kızımız?
Idrar testi yaptın mı evde tatlım?
amin
kerdeşin ve sende süpersiniz aslında hepimiz insanız gerçekten üzülüyoruz ama işte üzülmek yetmiyo zamanla unutuyoruz kendi hayat derdimizie düşüyoruz vs... harekete geçip somut bişeyler lazım o nedenle harikasınız
Aha , çok zor soru, bilmiyorum ki.. Ama dur burda deneyimli annelerimiz var soralım bi, Yaleeeeeeeeeel, ebnehaaaaa, kızlar nedir bu sonuç, hamiş mi bizim kızımız?
İdrar testi yaptın mı evde tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?