Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hay allah razı olsun bana cevap yazanlardan:))))tez zamanda hatta ikiz üçüz olmak üzere hamile kalırsınız inşallah kucağınız bebeklerle dolar :)))

canım öyle düşünme lütfen ama sendaha yeni yumurtluyosan zaten testin olumlu çıkmaz biraz sabırla bekliyecez canım
inşallah alırsın bu ay bebişini..

vallahi salya sumuk aglıorum şu an masamda. imnsan resimlerine bakmaya kıyamıor. bende cts gunu gidip kan vereceğim kardeşimle birlikte. Rabbim inşallah saglıgına kavusur. nolursun ayırma onlarıı

super olmus tatlımmm allah ısını rast goturuyo bana oyle elıyo kıı bu boyle devam edecek gıbıı ıns hersey gonlunce olsun herzman yolunda gıder her ısın...

Sağol hayatım, inşallah diyorum ben de.. Filme gitmedik dün vazgeçtik, gezidk tozduk, kahve içtik tatlı yedik, alışveriş yaptık güzeldi yani:)) Sonrada kocişle buluştum, acızık da onla gezdim yemek yedik, eve döndük:))

ee ben sana cevap veriyorum ya tatlım ay aşkolsun.. biz hepimiz dinliyoruz seni de cevaplar geciikiyor bazen, kusurumuza bakma o kadarcık artık tatlım..:))) İnşallah hamilesindir , belirtiler çok kafa karıştırıcı gerçekten, ben de geriye 9 sayıyorum 2 mart bat tarihim, bazen ay acaba mı diyorum sonra da aman kendini kandırma banu diyorum.. Bakalım, görücez az kaldı:)

vallahi salya sumuk aglıorum şu an masamda. imnsan resimlerine bakmaya kıyamıor. bende cts gunu gidip kan vereceğim kardeşimle birlikte. Rabbim inşallah saglıgına kavusur. nolursun ayırma onlarıı

ben de şimdi, birkaç gün aradan sonra, açtım baktım bi bloguna. çok kötü valla özlem.
o ışıl ışıl gözler solmaz umarım... allah yardımcıları olsun.

kendi kendine değilsin canım ama ben yumurtlama belirtisi falan hiç farketmiyorum
hatta bu sabah internetten ovulasyon testlerine baktım acaba alsammı diye düşünüyorum kararsız kaldım
ayrıca bencede belirtilere takılma hamileysen inşallahta öyledir bırak süpriz olsun

canım öyle düşünme lütfen ama sendaha yeni yumurtluyosan zaten testin olumlu çıkmaz biraz sabırla bekliyecez canım
inşallah alırsın bu ay bebişini..

çok sağolasın cnm yaa sen benden önce al ben de senin bebişine çok tatlı hediyeler göndereyim e mi!!:)))) yeni yumurtladıysam bir kaç gün daha çalışma sürecek demekki(( bazen hemen yattığım gibi uyumak istiyorum yav nedir bu bebişler için çektiklerimiz....olsun yine de gelsin yeter..:))

hahahahahaha açok komikkkkksin vallaha:
koptum yani
bu arada özlemcim ben çok cahilim galiba
vallaha bilmiyodum ..

hay allah razı olsun bana cevap yazanlardan:))))tez zamanda hatta ikiz üçüz olmak üzere hamile kalırsınız inşallah kucağınız bebeklerle dolar :)))

Amiiiiiiiin, hepimiziiiiiin İnşallah.. Kaçar tane varsa herkesin gönlünde gelsin bebişler...

ebneha sana bir şey söyliyim mi inan ki eğer adetlerin düzensizse çok işe yarıyor ama idrarla yapılan değil mikroskop olandan..bende adetler düzensiz kist var falan..eşimin de yaşı ileri benden baya..o yüzden acele davrandım. ovulasyon mikroskobu sipariş ettim inanki en iyi yumurtlama gününü tespit edip 5 günlük sana bilgi veriyor. sen de o günler ilişkiye giriyorsun ama yumurtlama belirtisi yok gördüğüm zamanlarda da tedbir olarak oldu bizim çalışmalar pardon kızlar söylemek zorunda kalıyorum ama her şey bebişlerimiz içinn:))) mikroskoptan edinin bence idrar testinden kat kat iyidir...

ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için kan testi yaptırdım. Sonuç şöyle; Beta HCG 844,4 Bu sonuca göre hamile miyim?

Aha , çok zor soru, bilmiyorum ki.. Ama dur burda deneyimli annelerimiz var soralım bi, Yaleeeeeeeeeel, ebnehaaaaa, kızlar nedir bu sonuç, hamiş mi bizim kızımız?

İdrar testi yaptın mı evde tatlım?

amin

kerdeşin ve sende süpersiniz aslında hepimiz insanız gerçekten üzülüyoruz ama işte üzülmek yetmiyo zamanla unutuyoruz kendi hayat derdimizie düşüyoruz vs... harekete geçip somut bişeyler lazım o nedenle harikasınız

kuzum hep şey dusunuorum. bugun bunu ben yapmazsam, yarın benim başıma gelirse hangi yuzle yardım isteyeceğim insalardan. keşke tutsa keşke uysa keşke ikisi için yapabilsem bişiler. çok güzeller çoookk

Aha , çok zor soru, bilmiyorum ki.. Ama dur burda deneyimli annelerimiz var soralım bi, Yaleeeeeeeeeel, ebnehaaaaa, kızlar nedir bu sonuç, hamiş mi bizim kızımız?

İdrar testi yaptın mı evde tatlım?

Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…