Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aman canım bebişlerimiz gelsinde teyzeşolar olarak alırız hediyeleri vallaha çok doğru söylüyosun..
evet biraz daha çalışmalara devam ..
birlikte olduktan sonra
hemen kalkmıyorum ben mümkünse duşumu sabah alıyorum biraz ayıp olacak belki ama ozaman sipermler ..
fazla geri gelmiyo budaküçücük bi notthehehe:

yani ben 5 haftalıkmı hamileyim:)

sağol banu yaa valla sabırsızlıktan işte...daha cevap gelmeden basıyorum yaygarayı:))) ama beni de ekleyin tamam mı benim de bat tarihim 5 mart yaaa

beni boşverin hepinizin olsun sizin haberinizi alınca benim olmuş gibi sevinirim beeennn:))))
öptüm herkesiii:)))
bugün perşembe pazarımız vaaarr:))))

kızlarr semt pazarına gideniniz var mı yaa pazarlar marketleri geçtii bir pahalı bir pahalı

:)))) konuyu değiştirelim biraz ama yine kafam bebekte sakın inanmayın hahahah:))))

bak ya bende sogan kurunu kullanıyorum nerdeyse bıtecekde e burda nette o kadar kısı memnun du ben you tube den okadar vıdeo ılzedım dusuk tehlıkesı olsa doktor saracoglu bıldgımızı unlu kanallarda nasıl soyleyebılırkı daha o gun cıkıp soyledı de bılmıyorum bende mesela bende de cok coka akıntı gelmeye basladı bır kac gundur bende sundan suphelenıyorum acaba bu zman zafı ıcınde ılıskılerımde oldu spermler mı dısarı atıyo temızlıyo bende dıyede dusunmedım degıl walla...

kız yok valla aynını yapıyorum ama benimki hemen beş dakkada akşamdan geri geliyo yav bacamı da kaldırıyorum ama işte napayım artık kendimi asacam tavana..benim herif gülmekten tuvalete zor yetişti halime...ben de gülersem geri gelir diye içime atıyorum gülmüyorum hahahaha:))))

öslemcim üzerinde yazmıyomu arkadaşım geçende yaptırdı aralık belirtmiş şu testi iyi incele ayyy çok heyecanlandımmç.
ama hamilesn bence canımmmmm:

ben türkiyede değilim hayatım, finlandiyadayım pazar falan yok haliyle:))) Ama merak etme seni listeye ekledim bile, her sabah güncel listeyi gönderiyorum ben buradan.. İnşallah güzel haberler alırız marta da geçer bu gerginliğimiz arkadaşım:)

Galibammmm:)))

Soğan kürü zayıflama içinde kullanılıyor, vücuttaki ödemi iltihabı falan temizliyor diye biliyorum, öyleyse akıntın olması normal yani.. ama yararı zararı konusuna net bir şey demek zor be tatlım.. bilemiyorum valla..

rakam bana yüksek geldi görünce bile heyecanlandım ama hemen cevap vermek istemedim ne olur olmaz diye bir kaç siteden kontrol ettim canım 5 haftaya denk gliyo
ama idrar testi de pozitifse o testlerde zaten hata olmuyo
hadi hayırlı oslun bir güzel haber daha çok mutlu oldum :)

:))))) O kadar da değil be tatlım, gül sen rahat ol mümkün olduğunca gevşe ki spermler yumurtaya ulaşsın.. sen ne kadar rahat olursan bu iş de o kadar kolay olacak..

Hormon&Elecsys Num. Alma : Num. Kabul : 22.02.2012 1114 Onay Tar : 22.02.2012 14:04:47
B-HCG 844,4 mIU/mL Postmenapoz
: 0 - 2
3.Hafta
: 5.8 - 71.2
4.Hafta
: 9.5 - 750
5.Hafta
: 217 - 7138
6.Hafta
: 158 - 31795
7.Hafta
: 3697 -
163563
8.Hafta
: 32065 -
149571
9.Hafta
: 63803 -
151410
10.Hafta
: 46509 -
186977
12.Hafta
: 27832 -
210612
14.Hafta
: 13950 - 62530
15.Hafta
: 12039 - 70971
16.Hafta
: 9040 - 56451
17.Hafta
: 8175 - 55868
18.Hafta
: 8099 - 58176

BU YAZIO KIZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…