- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.821
yaptım canım çift çizgi çıktı
çok sağolasın cnm yaa sen benden önce al ben de senin bebişine çok tatlı hediyeler göndereyim e mi!!:)))) yeni yumurtladıysam bir kaç gün daha çalışma sürecek demekki(( bazen hemen yattığım gibi uyumak istiyorum yav nedir bu bebişler için çektiklerimiz....olsun yine de gelsin yeter..:))
yaptım canım çift çizgi çıktı
yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hcg düzeleri ise şöyledir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı hcg (mıu/ml)
(ıncııd)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için kan testi yaptırdım. Sonuç şöyle; beta hcg 844,4 bu sonuca göre hamile miyim?
Sağol hayatım, inşallah diyorum ben de.. Filme gitmedik dün vazgeçtik, gezidk tozduk, kahve içtik tatlı yedik, alışveriş yaptık güzeldi yani:)) Sonrada kocişle buluştum, acızık da onla gezdim yemek yedik, eve döndük:))
ee ben sana cevap veriyorum ya tatlım ay aşkolsun.. biz hepimiz dinliyoruz seni de cevaplar geciikiyor bazen, kusurumuza bakma o kadarcık artık tatlım..:))) İnşallah hamilesindir , belirtiler çok kafa karıştırıcı gerçekten, ben de geriye 9 sayıyorum 2 mart bat tarihim, bazen ay acaba mı diyorum sonra da aman kendini kandırma banu diyorum.. Bakalım, görücez az kaldı:)
Ben de öyle düşünüyorum ya görücez bakalım:) bi bebiş gelsin de ..:)
Bu arada bunu buldum ama ne kadar doğrudur bilemem
ÇOCUK DÜŞÜRMEDE KULLANILAN İLKEL YÖNTEMLER
Özellikle kırsal alanda düşük için birçok yöntemin halen bilinçli olarak kullanıldığını öne süren İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Deontoloji Ana Bilim Dalında görevli uzman doktor Mahmut Gürgan, ilkel düşük yaptıran yöntemleri şöyle sıraladı:
Düşük Yaptıran Nedenler
* Bedeni ovmak
* Bedene vurmak
* Yüksek yerlerden atlamak
* Bedenleri sıkıştırmak
* Ağır eşya ya da un torbası kaldırma
* Halı silkeleme
* Yüksek yerden sallanarak atlama
* İp atlama
* Aspirin içme
* Karnının üzerine taş, kanepe ayağı ya da piknik tüpü koyma,
* Soğan kabuğu kaynatıp içme
Bu konu ile ilgili bir diğer gerçekte oldukça iç karartıcı yapılan araştırmalara göre genelde doğu illerinde evli kadınların düşük yapmak için %19.2 si bu bahsedilen geleneksel düşük yapmak yöntemlerini kullanıyormuş.
aman canım bebişlerimiz gelsinde teyzeşolar olarak alırız hediyeleri vallaha çok doğru söylüyosun..
evet biraz daha çalışmalara devam ..
birlikte olduktan sonra
hemen kalkmıyorum ben mümkünse duşumu sabah alıyorum biraz ayıp olacak belki ama ozaman sipermler ..
fazla geri gelmiyo budaküçücük bi notthehehe:
yani ben 5 haftalıkmı hamileyim:)
sağol banu yaa valla sabırsızlıktan işte...daha cevap gelmeden basıyorum yaygarayı:))) ama beni de ekleyin tamam mı benim de bat tarihim 5 mart yaaa
beni boşverin hepinizin olsun sizin haberinizi alınca benim olmuş gibi sevinirim beeennn:))))
öptüm herkesiii:)))
bugün perşembe pazarımız vaaarr:))))
kızlarr semt pazarına gideniniz var mı yaa pazarlar marketleri geçtii bir pahalı bir pahalı
:)))) konuyu değiştirelim biraz ama yine kafam bebekte sakın inanmayın hahahah:))))
bak ya bende sogan kurunu kullanıyorum nerdeyse bıtecekde e burda nette o kadar kısı memnun du ben you tube den okadar vıdeo ılzedım dusuk tehlıkesı olsa doktor saracoglu bıldgımızı unlu kanallarda nasıl soyleyebılırkı daha o gun cıkıp soyledı de bılmıyorum bende mesela bende de cok coka akıntı gelmeye basladı bır kac gundur bende sundan suphelenıyorum acaba bu zman zafı ıcınde ılıskılerımde oldu spermler mı dısarı atıyo temızlıyo bende dıyede dusunmedım degıl walla...
kız yok valla aynını yapıyorum ama benimki hemen beş dakkada akşamdan geri geliyo yav bacamı da kaldırıyorum ama işte napayım artık kendimi asacam tavana..benim herif gülmekten tuvalete zor yetişti halime...ben de gülersem geri gelir diye içime atıyorum gülmüyorum hahahaha:))))
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
maşallah canım benimmmmm
ay inanasım gelmyo çok teşekkürler
heyecan yaptımmm yaaa:) banuuusss liste guncellencek yine:)) hemde cok guzel bir şekilde.
inan inan hayatım değerin yüksek hem de idrarda pozitif çıkmış..:) ay hadi bakalım, çok keyifli bir hamilelik geçir ve sağlıkla al bebişini kucağına inşallah..Darısı biz bekleyenlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?