Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kahve çok zararlı valla. dediğin gibi, demir eksikliği, dikkat dağınıklığı, selülitler... ohh bisürü kötü getirisi var.
ama ben de içiyorum maalesef. çok da seviyorum. her gün 2-3 fincan içiyorum. ama azaltıcam dediğin gibi.

günaydın herkeseeeee:
,güne böyle muhteşem bi haberle başlamak çok iyi geldi çokkkkk:
canım tebrik ediyorum seni..
inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın sorunsuz bi şekilde bebişini..

gercekten muhtsesem ıns mart ayında da hergun bır bebek haberı alırız nasıl guzel olurrr

GERİ SAYIM BAŞLADI YİNE KIZLAR YENİ BAT 12 MART HADİ HAYIRLISI :)

benim de 11 mart.
yumurtlama dönemindeyiz velhasıl gonca.. haydi iyi çalışmalar.

ben pek çalışamıcam sanırım bu ay. kızımın huysuz dönemi başladı yine. gece gündüz uykusuzluk oluyor bu dönemlerde. 2-3 ay sürüyor, sonra 1-2 ay ara veriyor, nispeten daha rahatlaşıyor, gece 2-3 uyanmaya başlıyor falan. şimdi koca gece ayaktayız kızımla ikimiz. babamıza yer yok arada :)))
bu ay ben umutlu değilim kendimden pek.

çek bakalım beysal... hayırlara çek, iyi olsun arkadaşım.
merhaba, seni ilk kez gördüm, hoşgeldin.

hahaha bekliyoruz şarkılarını... bebişle beraber daha kolay öğrenmek sanırım :)
Hoşbulduk ben yenilerdenim yani çömezim zaten canım benide aranıza aldığınız için teşekkürler

ya ben bu niyete girdiğimden beri bitki çayı içemiyorum korkudan arkadaşlar ua

Son düzenleme:
begüm yanımda teyzeleri.. çürük dişlere bakıyoruz google'dan. selam söylüyor size.
ben bu arada bişeyleri kaçırıyorum sanırım..
bir bebiş haberi geldi sanırım aramıza, ama ben kaçırdım.

kimden geldiyse bu süper mükemmel haber, kutlarııımmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun canımmmmm

evet seni çok iyi anlıyorum ablamdada 2 tane ufaklıkvar insan gerçekten bazen kendini tutamıyo yani öyle şeyler yappıyolarki..
ama gerçekten allah herkese sabır versin..

var hayatım kafein bebekte çok ciddi sorunlara yol açıyor özellikle kalple ilgili, ya sıfıra indir ya da çok çok az tüketmeye çalış. ben de kahveciyim ama artık çok az, minicik bir kahve tutamı ve bol sütle 1 , 1,5 fincana indirdim, kafeinsiz ve zararsız bitki çayı aldım, oda günde 2 fincanı geçmeyecek, öyle içiyorum hayatım..

hahaha bekliyoruz şarkılarını... bebişle beraber daha kolay öğrenmek sanırım :)

Yksi kaksiiii, meiata on kaksiiii...:) ilk şarkım , bir iki derken biz olduk 2 , gibi birşey:)

hmm soğanın kendisini kaynatıyoruz biz..ama aynı etkiyi yapıyosa yandık..

İnan tam bilmiyorum arkadaşım..

Kızlarrrr herkese selamlarrr günaydınlarrr gerçi öğlen oldu amaaa

dün ovulasyon mikroskobuna baktım yumurtlama dönemi belirtisi çıktı

vee tabii çin işkencsi gibi de gelse yine çalışma yapıldı

kızlarr gece 3 buçuğa kadar yatağın içinde döndüm durdum
ateş bastı vücudum nasıl sıcak ama geberecektim nerdeyse yaa ev buz gibi normalde kazakla yatarım hatta bu sefer resmen yorganı battaniyeyi attımm
bizimki horul horul uyudu valla

kızlar bu yumurtlama belirtisi mi acabaa

şimdi yine kahverengi hafif pembemsi lekelenmem var dün de oldu ondan önceki gün de...

sizce nedir bu belirtilerr

begümün anlamı nedir çok güzel bir isim çok beğendim

bu arada mis kokulu yanaklardan öpüyrum begümü

kızlar cok moralım bozuldu yıne. Su Gamze anne var ya benı bıtırıo. Henuz anne olamadım ama yazılarını okurken kalbimin en derinlerinde hissediyorum hissettiklerini. O kadar da guzel bir evladı var ki. Rabbim inşallah ayırmaz onları, ayırmasın.

:))tatlım ne yapıyosun fılm nasıldı banu bende walla sabah ıslerımı yapıp oyle oturacagım dedgım gıbı adam ısyanlarda buralaarı hıc guzel ozene bozene yemek de yapmıyorum ama o gun havlu yuzunden carpılmadım desem yalan olur:)artı once ısler sonra buraya takılacagım karar aldım guya ama saaate bak ılk yaptıgım ıs yıne buraya gırmek oldu

ayyy şekerim o hiç belli olmaz nedense bu bebişler hep beklemediğin zamanda geliyolar zaten seninde öyle olur umarım..
yata sana gelince o haberi inşallah ikimiz aynı anda veririz hehehnede olsa yol arkadaşıyız değilmi?
heheheh
amna evet bide martta hergün haber bekliyoruz..

kızlr dün cocuklar duymasın da duygu once anasına sonra kocasına hamiş oldugunu soledim. ay ne sevvinç o cocuktaki ne sevinç. mal mal baktım ekrana

:))tatlım benım bızde o bolumu ızledık kocacısımla yorum bıle yaptık yavrumm acaba ben duysam nasıl sevınırım yontemını dusundu burdakı cocuk cok abarttı ben soyle yada boyle yaparım dıye hayal kurdu ıcım gıttı kızlar yaa

nerde gamze anne dediğin canım ben anlamadım neler yazıyoki..

super olmus tatlımmm allah ısını rast goturuyo bana oyle elıyo kıı bu boyle devam edecek gıbıı ıns hersey gonlunce olsun herzman yolunda gıder her ısın...

GERİ SAYIM BAŞLADI YİNE KIZLAR YENİ BAT 12 MART HADİ HAYIRLISI :)

Hoşgeldin aramıza, uğurlu osun mart inşallah, ekledim listeye seni de..

ben yumurtlama zamanı aynı ateş basmasını yaşıyorum, sıcaktan uyanıyorum, üstümdeki herşeyi atıyorum yine de kar etmiyor.. yumurtlama belirtisi olabilir tatlım.. ama pembe lekelenmeyi bilmiyorum..

kızlar eğer hamileysem valla dileyin benden ne dilerseniz ama bu belirtilere takılıp hayal kurmak istemiyorum hatta test bile yapmıyorum korkudan...amaa beni kim dinliyorki...fforumda tek başıma kendi kendime eğlenip duruyorumm..

amiiin inşallah
ok acı bir durum Allah evladına bağışlasın.

begümün anlamı nedir çok güzel bir isim çok beğendim

bu arada mis kokulu yanaklardan öpüyrum begümü

BEGÜM, Asil kadın, hint kraliçesi, ei benzeri olmayan dişi... gibi anlamları var.
Kur'an'da da geçiyor.
Çok aramıştım ben isim kızım için. Kur'an mealini defalarca okudum. Bisürü isim belirledim. Ama Begüm çok özeldi, karşıdan çarpıyordu hep gözüme.. Beğendim işte. Eşim de onaylayınca, koyduk kızımıza ismini.

Ay Özlem, o GAmze anne, o minik kuzuşu... ah beni de tüketiyorlar. İçim eriyor onlara... okumuyorum birkaç gündür blog'unu.
Ama o mahsun yavrunun bakışları içimi deliyor.
Allahım kimseye yaşatmasın böyle çaresizlikler.... çok zor muhakkak.

bebişler, kesinikle kafalarına göre takılıyorlar, beklemediğin zamanda geliyorlar. öyle strese, çabalamaya gelemiyorlar, rahat ortam arıyorlar. orası muhakkak. ama, işte çalışma yapmadan da mümkün değil malum :))) bunu yapan 2 kişi, biri erkek, biri dişi :))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…