- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.781
bence biraz azaltabilirisin kafeinin fazlası normaldede pek yararlı bişey değil özellikle yemeklerden hemen sonra içince vücuttaki demiri emiyomuş bence ona dikkat et
ben bir ara demir eksikliğinden dolayı iğneleri yiyince acısından kahveyi azalttım günde bir bardak içiyorum artık
günaydın herkeseeeee:
,güne böyle muhteşem bi haberle başlamak çok iyi geldi çokkkkk:
canım tebrik ediyorum seni..
inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın sorunsuz bi şekilde bebişini..
GERİ SAYIM BAŞLADI YİNE KIZLAR YENİ BAT 12 MART HADİ HAYIRLISI :)
çekme canım sakin sakin hayırlısı
benim daha 4 günüm vardı bu sabah aniden bi geldi ohhh be dedim tuttumu tutmadımı düşünmeme fırsat bırakmadı
çok rahatladım çünkü olan oldu yapılacak bişey yok hayırlsısı Allahtan en azından önümüzdeki maçlara bakalım dimi yaaa :)
Hoşbulduk ben yenilerdenim yani çömezim zaten canım benide aranıza aldığınız için teşekkürlerçek bakalım beysal... hayırlara çek, iyi olsun arkadaşım.
merhaba, seni ilk kez gördüm, hoşgeldin.
hahaha bekliyoruz şarkılarını... bebişle beraber daha kolay öğrenmek sanırım :)
ben de yapıyorum onu bazen ama , sonra untumaya çalışıyorum:)))
bende unutmaya çalışıyorum ama işte oy oy oyy
Zaten en faydalısını bile günde 2 fincandan fazla tüketmeyin diyorlar hamilelik döneminde..
biliyorum gülden. biliyorum, çok iyi biliyorum.
ama inan bana, bazen kan beynine öyle bi çıkıyorki insanın, bırak ağzını... elinden bile kaza çıkabilir yani. allahım diyorum o zamanlarda, sen sabır ver bana..
hatta begüm de öğrendi, o da diyor... ''hallahım sen bana sabıyer'' :)
bu dediğinin ne kadar doğru olduğunun farkındayım, ama kaçıyor bazen böyle şeyler... özen göstermeye çalışıyorum tabi yaptıklarımıa da söylediklerime de... tam papağan dönemi, ne duysa söylüyor, ne görse yapıyor. tabi pozitif/negatif yönde etkileniyor. haklısın velhasıl canım
Benim bu gideceğim doktor cok şakacıymış sorucam belki alay yoluyla bile olsa cevap verir:)) evet insan ikilemde kalıo. kardeşim bir nezle için bir grip için de değilki bahsettiğimiz zey. cook onemli bir durum yani.
kıslar ya bu nescafe ler de su anki poziyonumuz için sakıncalımıdır acep. ben gunde 3-4 kupa deviriyorum walla
hahaha bekliyoruz şarkılarını... bebişle beraber daha kolay öğrenmek sanırım :)
hmm soğanın kendisini kaynatıyoruz biz..ama aynı etkiyi yapıyosa yandık..
begüm yanımda teyzeleri.. çürük dişlere bakıyoruz google'dan. selam söylüyor size.
ben bu arada bişeyleri kaçırıyorum sanırım..
bir bebiş haberi geldi sanırım aramıza, ama ben kaçırdım.
kimden geldiyse bu süper mükemmel haber, kutlarııımmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun canımmmmm
ahahahahah ben de noluyo demiştim:) dişim mi ağrıyormuş alla allaa benim niye haberim yok diye:))
tekrar herkese günaydın kızlaaaaaaaaar.. ay çok özlemişim hepinizi... Böyle muhteşem, çiçek çiçek bir gün olsun hepinize...
geçmiş olsun bu arada tatlım sana da.. dişçiye gitsene bi?
benim de 11 mart.
yumurtlama dönemindeyiz velhasıl gonca.. haydi iyi çalışmalar.
ben pek çalışamıcam sanırım bu ay. kızımın huysuz dönemi başladı yine. gece gündüz uykusuzluk oluyor bu dönemlerde. 2-3 ay sürüyor, sonra 1-2 ay ara veriyor, nispeten daha rahatlaşıyor, gece 2-3 uyanmaya başlıyor falan. şimdi koca gece ayaktayız kızımla ikimiz. babamıza yer yok arada :)))
bu ay ben umutlu değilim kendimden pek.
kızlr dün cocuklar duymasın da duygu once anasına sonra kocasına hamiş oldugunu soledim. ay ne sevvinç o cocuktaki ne sevinç. mal mal baktım ekrana
kızlar cok moralım bozuldu yıne. Su Gamze anne var ya benı bıtırıo. Henuz anne olamadım ama yazılarını okurken kalbimin en derinlerinde hissediyorum hissettiklerini. O kadar da guzel bir evladı var ki. Rabbim inşallah ayırmaz onları, ayırmasın.
Kızlar size anlatacaklarım var, hazır mısınııııız?:))
Önce ben buraya turist vizesiyle geldim 1,5 ay öncede oturum izni için başvurdum. ama bu zaman alan bir süreç, mülakata çağırıyorlar, bekletiyorlar vs, aylarca bekleyenler var. neyse, bu arada da hiçbir haktan yararlanamıyorsun, bi doktora gitmeye kalksan mesela özele gitmek zorundasın, inanılmaz pahalı burda da herşey..
İşte neyse, dün ben görümcemle buluşmak için çıktım evden, otobüste giderken düşünüyordum bi yandan, ya banu sen şimdi hamile kalayım diyorsun ama, henüz oturum iznin sonuçlanmadı, ne zaman olacak belli değil en iyi ihtimalle yazı bulacak, ee bunun kontrolü var , testleri var vs vs , nasıl kalkacağız bunun altında maddi olarak diye.. dertlendim yani kendi kendime, neticede eşim maaşlı biri, eee ben de çalışamıyorum şimdilik, zaten yeni evliyiz masraf oldu çok, adam nasıl kalkacak bunun altından diye tasalandım ciddi ciddi. sonra dedim ki, ya allahım sen bana bi işaret gönder ne yapayım diye..
5 dakika geçmeden eşim aradı, daha otobüsten inmemiştim bile, gözün aydın, az önce aradılar, oturum iznin onaylanmış, üstelik mülakata falan da gerek duymamışlar diye.. Ay hem çok şaşırdım hem çok sevindim, bu kadar çabuk beklemiyordum.. Şimdi sizce bu bir işaret midir bana?:))
GERİ SAYIM BAŞLADI YİNE KIZLAR YENİ BAT 12 MART HADİ HAYIRLISI :)
Kızlarrrr herkese selamlarrr günaydınlarrr gerçi öğlen oldu amaaa
dün ovulasyon mikroskobuna baktım yumurtlama dönemi belirtisi çıktı
vee tabii çin işkencsi gibi de gelse yine çalışma yapıldı
kızlarr gece 3 buçuğa kadar yatağın içinde döndüm durdum
ateş bastı vücudum nasıl sıcak ama geberecektim nerdeyse yaa ev buz gibi normalde kazakla yatarım hatta bu sefer resmen yorganı battaniyeyi attımm
bizimki horul horul uyudu valla
kızlar bu yumurtlama belirtisi mi acabaa
şimdi yine kahverengi hafif pembemsi lekelenmem var dün de oldu ondan önceki gün de...
sizce nedir bu belirtilerr
Kızlarrrr herkese selamlarrr günaydınlarrr gerçi öğlen oldu amaaa
dün ovulasyon mikroskobuna baktım yumurtlama dönemi belirtisi çıktı
vee tabii çin işkencsi gibi de gelse yine çalışma yapıldı
kızlarr gece 3 buçuğa kadar yatağın içinde döndüm durdum
ateş bastı vücudum nasıl sıcak ama geberecektim nerdeyse yaa ev buz gibi normalde kazakla yatarım hatta bu sefer resmen yorganı battaniyeyi attımm
bizimki horul horul uyudu valla
kızlar bu yumurtlama belirtisi mi acabaa
şimdi yine kahverengi hafif pembemsi lekelenmem var dün de oldu ondan önceki gün de...
sizce nedir bu belirtilerr
kızlar cok moralım bozuldu yıne. Su Gamze anne var ya benı bıtırıo. Henuz anne olamadım ama yazılarını okurken kalbimin en derinlerinde hissediyorum hissettiklerini. O kadar da guzel bir evladı var ki. Rabbim inşallah ayırmaz onları, ayırmasın.
begümün anlamı nedir çok güzel bir isim çok beğendim
bu arada mis kokulu yanaklardan öpüyrum begümü
ayyy şekerim o hiç belli olmaz nedense bu bebişler hep beklemediğin zamanda geliyolar zaten seninde öyle olur umarım..
yata sana gelince o haberi inşallah ikimiz aynı anda veririz hehehnede olsa yol arkadaşıyız değilmi?
heheheh
amna evet bide martta hergün haber bekliyoruz..
nerde gamze anne dediğin canım ben anlamadım neler yazıyoki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?