- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.881
görüşürüz canım özlemcim ben bugün herşeyi birbirine karıştırdım biliyomusun..
önce sabah banuyla ebruyu karıştırdım sonra da diğer özlemle seni hahahahahaha:
Ayyy ben bu gün gerçekten iyi değilim sanıyorum.heheheheheh:
kızlarrr soğan kürünün hamiş kalırsak zararı olur mu diye ibrahim beye e-mail.attım bilginize.... Sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 7.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acil cevabınızı bekliyorum .
Merhaba,
soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. Hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
Sağlığınız daim olsun. Dıye cvp geldı....
Soğan suyunu hamilelikten önce öneriyorlar..Çoğu arkadaşım soğan suyu kürü sayesinde hamile kaldı..Elbette hamilelik gerçekleştikten sonra soğan suyu kürünü bırakmak gerekir....
Kızlar benim bu soğan suyundan anladığım şudur..
önce 1 ay soğan suyunu yapıcan sonra ki ay hamile kalıcan ben bunu anlıyorum yani muhtemelen yaptığın ay kalmıyacan herhalde değilmi..
Canım ya üzüldüm ama umudumuzu kaybetmeyelim herşeyin hayırlısını dileyelim. İşallah en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür Çok zor ama bo bol sabıırrrrrr ..canım benimde umudum vardı ama az önce lavodakileri görene kadar,
çok üzüldüm kızlar ben yaevde olsam çoktan ağlamıştım
bu seferde olmadı , bence ben bu işi yapmasını bilmiyorum tutturamıyorum bir türlü zaten sorunlu
sıyırmak üzereyim şuan çokkkkk çokkkk üzüldüm yaaaa yine niye geldi ki bu kırmızılar
hemde normalde geçikmeli gelir bu sefer geç kalmış gibi 2 gün önceden geldi
ben marttan bile umudumu kestim olmıcak sanırım kızlar yapamıyorum ben bu bebek işini
Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam tabiki de bir işaret gelmiş. Gözün aydın herşey gönlünce olsun canım benim nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorumKızlar size anlatacaklarım var, hazır mısınııııız?:))
Önce ben buraya turist vizesiyle geldim 1,5 ay öncede oturum izni için başvurdum. ama bu zaman alan bir süreç, mülakata çağırıyorlar, bekletiyorlar vs, aylarca bekleyenler var. neyse, bu arada da hiçbir haktan yararlanamıyorsun, bi doktora gitmeye kalksan mesela özele gitmek zorundasın, inanılmaz pahalı burda da herşey..
İşte neyse, dün ben görümcemle buluşmak için çıktım evden, otobüste giderken düşünüyordum bi yandan, ya banu sen şimdi hamile kalayım diyorsun ama, henüz oturum iznin sonuçlanmadı, ne zaman olacak belli değil en iyi ihtimalle yazı bulacak, ee bunun kontrolü var , testleri var vs vs , nasıl kalkacağız bunun altında maddi olarak diye.. dertlendim yani kendi kendime, neticede eşim maaşlı biri, eee ben de çalışamıyorum şimdilik, zaten yeni evliyiz masraf oldu çok, adam nasıl kalkacak bunun altından diye tasalandım ciddi ciddi. sonra dedim ki, ya allahım sen bana bi işaret gönder ne yapayım diye..
5 dakika geçmeden eşim aradı, daha otobüsten inmemiştim bile, gözün aydın, az önce aradılar, oturum iznin onaylanmış, üstelik mülakata falan da gerek duymamışlar diye.. Ay hem çok şaşırdım hem çok sevindim, bu kadar çabuk beklemiyordum.. Şimdi sizce bu bir işaret midir bana?:))
Kıyamam canım sana yaaa ağlama herşey istediğin gibi olur işallah. Umutlarınızı kaybetmeyin Allah büyük hayırlısıyla birazn önce bebiş gelir işallah göbüşüne Çalışmalara devam yılmak yok yanındayız ...bende çok kötü başladım güne akşama sabaha olacak gibi benimkide yalnız değilsin canım gece kendimi o kadar kötü hissettimki saatlerce ağladım şimdide moralim çok bozuk hayırlısı bakalım heryolu deniycez yine
Geçmiş olsun çok üzüldüm Allah 3.denemende yüzünü güldürsün canım.canım 2 düşüğüm var aynı aylarda 1 sene arayla.
kürtajsız düşük yaşadım. düşükten sonraki 3. denemem...:26:
Çok güzel bir yazı bayıldım okurkende çok duygulandım.BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda,
bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
okurken gözyaşlarıma hakim olamadığım bir yazı
yaptım canım çift çizgi çıktı
cogu kısı oyle soyluyo bazılarıd atam tersı sımdı saracoglundan maıl aldım cvp yazdım zaten ama ınsan tedırgın oluyo yogun akıntım oldu 2.3 gun sımdı kesıldı cok az var bılmıyorum kı dogru mu yaptım yalnıs mı yaptım....
sağol canım yanımda olduğunuz için teşekkürler duygusal bir yapım var galiba dayanamıyorum allah gönlümüze dayanma gücü versinCanım ya üzüldüm ama umudumuzu kaybetmeyelim herşeyin hayırlısını dileyelim. İşallah en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür Çok zor ama bo bol sabıırrrrrr ..
Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam tabiki de bir işaret gelmiş. Gözün aydın herşey gönlünce olsun canım benim nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum
Kıyamam canım sana yaaa ağlama herşey istediğin gibi olur işallah. Umutlarınızı kaybetmeyin Allah büyük hayırlısıyla birazn önce bebiş gelir işallah göbüşüne Çalışmalara devam yılmak yok yanındayız ...
Geçmiş olsun çok üzüldüm Allah 3.denemende yüzünü güldürsün canım.
Çok güzel bir yazı bayıldım okurkende çok duygulandım.
Kızllaaarrrrrr kaç sayfa yazmışsınız sabahtan beri oku oku oku bitmedi. GÜNAYDIIINNNNN demeyi unuttum ....
Gözün aydın özlem86keser canım çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin.Kayın valdenede gerçekten kapak olmuş. Okurken nasıl kızmıştım kayın valdene ohh iyi olmuş. Cevabını Allah vermiş ona bak üzülüyoruz ama sonunda Allah yüzümüzü güldürüyor..
Derda seninde gözün aydın ohhhh gelsin bebişler yerim ben onları kuzuuuulaaarrr.
KIZLARRR SOĞAN KÜRÜNÜN HAMİŞ KALIRSAK ZARARI OLUR MU DİYE İBRAHİM BEYE E-MAİL.ATTIM BİLGİNİZE.... sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 7.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acil cevabınızı bekliyorum .
Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun. dıye cvp geldı....
Tünaydın kızlarrrr....nasılsınız iyisinizdir umarım,yine o kadar hızlısın ki bitiremedim yazılanları çok başım ağrıyor arkadaşlar sinirlerimde tepemde nedensiz bir şekildee....
Derdacım tebrik ediyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin..
Yeni bir arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım hamileymiş onuda tebrik ediyorum ...
Banucum sanada çok sevindim , kalbin temizmiş kuzum bak herseyde var bir hayır ,,,,:)
yalelcim sanada allah sabır versin ,,,uykusuz kalmışsın ,,,begüm uyurken sende bir kaçamak yap dinlenirsin..
Birde baktım ki isyanlarda arkadaşlar var ne oluyor kuzum nedir bu yakınmalar ne konuştuk ne anlaştık biz hepberaber umut olacaz , ışık olacaz birbirimize , yapmayın kızlar sabredin ....
Yakalayabildiklerim bunlar varsa güzel haberler banada bildirin kızlar...
Canım ya üzüldüm ama umudumuzu kaybetmeyelim herşeyin hayırlısını dileyelim. İşallah en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür Çok zor ama bo bol sabıırrrrrr ..
canım sağol inşallah canım güler yüzümüz bende bu sabah çok kötüydüm
yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum kendimi
bende herşeyin hayırlısı diyorum her zaman tabiki de ama bazen insan neden ben diyor işte
kısmet herşey bakalım inşallah mart bana güzel sonuçlar söyler son günlerinde :)
[sıze=3]ben anne olmasaydım eğer;topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
Anne olmasaydım eğer;
o küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Anne olmasaydım eğer;
sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Anne olmasaydım eğer;
büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde süper anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
Anne olmasaydım eğer;
annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "uçan fil dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Anne olmasaydım eğer;
çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Anne olmasaydım eğer;
yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda,
bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım! [/sıze]
okurken gözyaşlarıma hakim olamadığım bir yazı
İbrahim Saraçoğlu da gereken açıklamayı yapmış bak endişe etme..Soğan suyu kürü,hayıt suyu,civan perçemi,aslan pençesi..Daha neler neler var :) Bu kürü kullandığın ay hamile kalabilirsin..Zaten adetin 7. günü başlıyor..Adet beklediğin zamanda kanama olmazsa kan testi yaptırıp sonucu öğrenirsin..Hamileysen kesersin,hamile değilsen devam edersin..Ben de hiç duymadım düşük yapanı..Düşük yapanlar hamile olduklarını bile bile ısrarla içmeye devam etmişlerdir....
ayyyy bugün cuma değilki ben niye öyle sandım...doğru ya perşembe pazarım var bugün birazdan çıkıciim pazaraa
liste hangi sayfada banucm begümü yerimize öp:)))
Merhabaaa, hoşgeldin aramıza ve nickine bayıldım, tam da bizim bu ayki sloganımıza uyuyor, pozitif düşün pozitifi gör..:))) O ağrılara da takılma fazla, zira şu günlerde biz tüm kızlarda var o ağrılardan:) fazlaca kendimizi dinliyoruz ondan olabilir. ama tabii inşallah hamişsindir.. ekliyorum listeye seni de..merhaba arkadaşlar
Benide eklermisiniz listeye.BAT 8 mart.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.hesaplarıma göre şuaralar ovulasyon günlerim. son birkaç gündür kasıklarımda daha öncelerde olmayan ağrılar hissediyorum.normalmidir.sizlerdede oluyormu bu ağrılar.
Korkma hayatım, en azından bak hamile kalabildiğini biliyorsun. İnşallah yakındır güzel sonuçlarını almaya.. Bat tarihini bilmediğimden listeye ismini yazdım ama tarih ekleyemedim..hepimiz için allah hayırlısını versin sizce şansım varmıdır çünkü benim olmadı değil bi kere oldu çok korkuyorummm.
Merhaba.Hoşbuldum.Geçmişi anca okuyabildim..Sizler sağolun..Bir annenin kendi bebeklerini toprağa gömmek zorunda kalması çok zor..Allah bir daha ne bana ne de başkalarına yaşatmasın inşallah..Evet endometriozis de denilebilir..3. evre..Rahim endometriozisi de deniyor..Rahim kası içine yerleşiyor..Alınması,temizlenmesi vs mümkün değil..
Merhabalar..Şu aralar pek düzenli olmamakla birlikte martın 10 u veya 11 ini bekliyorum adetmi...
[/B]
Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam tabiki de bir işaret gelmiş. Gözün aydın herşey gönlünce olsun canım benim nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum
Kızllaaarrrrrr kaç sayfa yazmışsınız sabahtan beri oku oku oku bitmedi. GÜNAYDIIINNNNN demeyi unuttum ....
.
Tünaydın kızlarrrr....nasılsınız iyisinizdir umarım,yine o kadar hızlısın ki bitiremedim yazılanları çok başım ağrıyor arkadaşlar sinirlerimde tepemde nedensiz bir şekildee....
Yeni bir arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım hamileymiş onuda tebrik ediyorum ...
Banucum sanada çok sevindim , kalbin temizmiş kuzum bak herseyde var bir hayır ,,,,:)
yalelcim sanada allah sabır versin ,,,uykusuz kalmışsın ,,,begüm uyurken sende bir kaçamak yap dinlenirsin..
Birde baktım ki isyanlarda arkadaşlar var ne oluyor kuzum nedir bu yakınmalar ne konuştuk ne anlaştık biz hepberaber umut olacaz , ışık olacaz birbirimize , yapmayın kızlar sabredin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?