Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kuzum olur böle şeler. ben de bugun cok takip edemedim burayı(

en iyisni yapmışsın canım ben yemeye kaçar sonra görüşürüz

Soğan suyunu hamilelikten önce öneriyorlar..Çoğu arkadaşım soğan suyu kürü sayesinde hamile kaldı..Elbette hamilelik gerçekleştikten sonra soğan suyu kürünü bırakmak gerekir....

cogu kısı oyle soyluyo bazılarıd atam tersı sımdı saracoglundan maıl aldım cvp yazdım zaten ama ınsan tedırgın oluyo yogun akıntım oldu 2.3 gun sımdı kesıldı cok az var bılmıyorum kı dogru mu yaptım yalnıs mı yaptım....

Kızlar benim bu soğan suyundan anladığım şudur..
önce 1 ay soğan suyunu yapıcan sonra ki ay hamile kalıcan ben bunu anlıyorum yani muhtemelen yaptığın ay kalmıyacan herhalde değilmi..

galıba oyle ben baska bır sıte de okudum fadalıymıs hıc bır zararı yokmus bebek dahı olsa bıle ama bılerek ıcmeye gerek yok zaten sogan kurunu faydası yumurtlamyı kolaylastırımıs manası buna gelıyo bence kullandgın ay olmalı cunku yumurtlamyı kolaylastıryorsun yanı catlatma ıgnesı vurulmus gıbı oluyo u durum bence bu ama benım suan agrılarım olması lazım ıken bende bırsey yok bunuda soylemden edemıcegım..cok hafıfff var onuda belkıde ben hıssetmek ıcın oyle duusnuyorumm

Canım ya üzüldüm ama umudumuzu kaybetmeyelim herşeyin hayırlısını dileyelim. İşallah en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür Çok zor ama bo bol sabıırrrrrr ..

Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam tabiki de bir işaret gelmiş. Gözün aydın herşey gönlünce olsun canım benim nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum

Kıyamam canım sana yaaa ağlama herşey istediğin gibi olur işallah. Umutlarınızı kaybetmeyin Allah büyük hayırlısıyla birazn önce bebiş gelir işallah göbüşüne Çalışmalara devam yılmak yok yanındayız ...

canım 2 düşüğüm var aynı aylarda 1 sene arayla.
kürtajsız düşük yaşadım. düşükten sonraki 3. denemem...:26:
Geçmiş olsun çok üzüldüm Allah 3.denemende yüzünü güldürsün canım.

Çok güzel bir yazı bayıldım okurkende çok duygulandım.

yaptım canım çift çizgi çıktı

Kızllaaarrrrrr kaç sayfa yazmışsınız sabahtan beri oku oku oku bitmedi. GÜNAYDIIINNNNN demeyi unuttum ....

Gözün aydın özlem86keser canım çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin. Kayın valdenede gerçekten kapak olmuş. Okurken nasıl kızmıştım kayın valdene ohh iyi olmuş. Cevabını Allah vermiş ona bak üzülüyoruz ama sonunda Allah yüzümüzü güldürüyor..
Derda seninde gözün aydın ohhhh gelsin bebişler yerim ben onları kuzuuuulaaarrr.

İbrahim Saraçoğlu da gereken açıklamayı yapmış bak endişe etme..Soğan suyu kürü,hayıt suyu,civan perçemi,aslan pençesi..Daha neler neler var :) Bu kürü kullandığın ay hamile kalabilirsin..Zaten adetin 7. günü başlıyor..Adet beklediğin zamanda kanama olmazsa kan testi yaptırıp sonucu öğrenirsin..Hamileysen kesersin,hamile değilsen devam edersin..Ben de hiç duymadım düşük yapanı..Düşük yapanlar hamile olduklarını bile bile ısrarla içmeye devam etmişlerdir....

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım yanımda olduğunuz için teşekkürler duygusal bir yapım var galiba dayanamıyorum allah gönlümüze dayanma gücü versin

canım anladığım kadarıyla kullanmanda bir sorun yokbence p.tesiye kadar devam et sonra ara ver
birde birşey sorcam bende geçen gün bir soru sormuştum mail olarak ama cevap gelmedi
sen hangi siteden yazdın İbrahim Bey'e cevaplarsan sevinirim

Tünaydın kızlarrrr....nasılsınız iyisinizdir umarım,yine o kadar hızlısın ki bitiremedim yazılanları çok başım ağrıyor arkadaşlar sinirlerimde tepemde nedensiz bir şekildee....
Derdacım tebrik ediyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin..
Yeni bir arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım hamileymiş onuda tebrik ediyorum ...
Banucum sanada çok sevindim , kalbin temizmiş kuzum bak herseyde var bir hayır ,,,,:)
yalelcim sanada allah sabır versin ,,,uykusuz kalmışsın ,,,begüm uyurken sende bir kaçamak yap dinlenirsin..
Birde baktım ki isyanlarda arkadaşlar var ne oluyor kuzum nedir bu yakınmalar ne konuştuk ne anlaştık biz hepberaber umut olacaz , ışık olacaz birbirimize , yapmayın kızlar sabredin ....
Yakalayabildiklerim bunlar varsa güzel haberler banada bildirin kızlar...

canım hoşgeldin. nasılsınn.

çok güzel bir yazı bayıldım,, vallahi tüğlerim hepsi havada o derece ....allahım bizde anne olmak istiyoruzzzzzzzz

cok tsk ederım ıcımı ferahlatttın ozman devam hanı cok az kaldı zaten 7.gunu baasladım yanı bu ay hamıle kalma umudum olsun dıyosun he benım yumutlama haftam agrım acım olurdu hıc bırseyım yok garıp degılmı bu yzuden umudumu kestım resmenn

ayyyy bugün cuma değilki ben niye öyle sandım...doğru ya perşembe pazarım var bugün birazdan çıkıciim pazaraa

liste hangi sayfada banucm begümü yerimize öp:)))

Listeyi güncelleyip yayınlayacağım birazdan.. :)

Merhabaaa, hoşgeldin aramıza ve nickine bayıldım, tam da bizim bu ayki sloganımıza uyuyor, pozitif düşün pozitifi gör..:))) O ağrılara da takılma fazla, zira şu günlerde biz tüm kızlarda var o ağrılardan:) fazlaca kendimizi dinliyoruz ondan olabilir. ama tabii inşallah hamişsindir.. ekliyorum listeye seni de..

hepimiz için allah hayırlısını versin sizce şansım varmıdır çünkü benim olmadı değil bi kere oldu çok korkuyorummm.
Korkma hayatım, en azından bak hamile kalabildiğini biliyorsun. İnşallah yakındır güzel sonuçlarını almaya.. Bat tarihini bilmediğimden listeye ismini yazdım ama tarih ekleyemedim..

O zaman ben de 11 diye ekliyorum, inşallah dolu göbüşle çıkarsın mart ayından..

Sağol hayatım, inşallah diyorum artık ve 2 martı bekliyorum:) Bizim kızlar hızlı evet boş bıraktın mı sayfalar dolusu yazmış oluyorlar:)))

Hoşgeldiiin tatlımmm.... Nasılsın bugün? sinir dışında:)

Yeni arkadaşlarımızla birlikte çoğalan şenlenen Mart Listemiz... Hadi kızlar, boş durmak yok doldurun göbüşleri acilen:))

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart

güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
buca2006
emos_musti

Son düzenleme:
kızlar klomenle ilgili bi sorum olacak.geçen ay parlodel e başladım bu ayda klomene başlıycam.doktor adetin 5. günü başla dedi.normalde sat 20 şubatken 18 inde kahverengi lekelenmelerim oldu.gün boyu sürdü kesildi.21 indede normal regl oldum.şimdi ben 5.günü hangi tarihten alıcam

İnşallah sizler de anne olursunuz en uygun zamanda...Bu yazıdakinden çok daha fazlasını hissedeceksiniz anne olduğunuzda..Kelimeler yetmeyecek duygularınızı anlatmaya.....Ancak şu var kızmayın ama çok çabuk demoralize olanları görüyorum topikte.....Ne yıllarca uğraşanlar var bebek için...Yolun o kadar başındasınız ki çoğunuz..Mesajlarınızdan bunu anlıyorum...Allah çok aratmasın..Hayırlısı ne zamansa o zaman nasib etsin anneliği inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin bugün bir umutsuzluk bir mutsuzluk var sorma etrafımıza saçıyoruzdur eminim sabaha göre ben biraz daha toparlandım ama hala başım ağrıyor keyfimde yok güzel haberlere sevindim ama moralimde sıfır

tünaydın kızlar
ibrahim saraçoğlu açıklama yapmış soğan kürü kulananlar için çok sevindim inş bu ay bebişler gelir

banu canım benim bat 26 mart
ekleyebilirsin artık inşallah mart ayı uğurlu gelir bu sefer bize kendimi toparlamaya çalışıyorum sabahtan beri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…