- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.901
Yeni arkadaşlarımızla birlikte çoğalan şenlenen Mart Listemiz... Hadi kızlar, boş durmak yok doldurun göbüşleri acilen:))
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
esra9923 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
buca2006
emos_musti
kızlar klomenle ilgili bi sorum olacak.geçen ay parlodel e başladım bu ayda klomene başlıycam.doktor adetin 5. günü başla dedi.normalde sat 20 şubatken 18 inde kahverengi lekelenmelerim oldu.gün boyu sürdü kesildi.21 indede normal regl oldum.şimdi ben 5.günü hangi tarihten alıcam
İnşallah sizler de anne olursunuz en uygun zamanda...Bu yazıdakinden çok daha fazlasını hissedeceksiniz anne olduğunuzda..Kelimeler yetmeyecek duygularınızı anlatmaya.....Ancak şu var kızmayın ama çok çabuk demoralize olanları görüyorum topikte.....Ne yıllarca uğraşanlar var bebek için...Yolun o kadar başındasınız ki çoğunuz..Mesajlarınızdan bunu anlıyorum...Allah çok aratmasın..Hayırlısı ne zamansa o zaman nasib etsin anneliği inşallah...
banu canım benim bat 26 mart
ekleyebilirsin artık inşallah mart ayı uğurlu gelir bu sefer bize kendimi toparlamaya çalışıyorum sabahtan beri :)
ay özlemim hoşbulduk iyiyim iyiyimde , çokta iyi değilim aman ne bileyim serem tavuk gibiyim,,,ama sen ve yalel güldürdünüz yine yazdıklarınızla beni neşelendirdiniz sağolun vallaha..canım hoşgeldin. Nasılsınn.
listeyi güncelleyip yayınlayacağım birazdan.. :)
merhabaaa, hoşgeldin aramıza ve nickine bayıldım, tam da bizim bu ayki sloganımıza uyuyor, pozitif düşün pozitifi gör..:))) o ağrılara da takılma fazla, zira şu günlerde biz tüm kızlarda var o ağrılardan:) fazlaca kendimizi dinliyoruz ondan olabilir. Ama tabii inşallah hamişsindir.. Ekliyorum listeye seni de..
Korkma hayatım, en azından bak hamile kalabildiğini biliyorsun. Inşallah yakındır güzel sonuçlarını almaya.. Bat tarihini bilmediğimden listeye ismini yazdım ama tarih ekleyemedim..
O zaman ben de 11 diye ekliyorum, inşallah dolu göbüşle çıkarsın mart ayından..
Sağol hayatım, inşallah diyorum artık ve 2 martı bekliyorum:) bizim kızlar hızlı evet boş bıraktın mı sayfalar dolusu yazmış oluyorlar:)))
hoşgeldiiin tatlımmm.... Nasılsın bugün? Sinir dışında:)
cok tsk ederım ıcımı ferahlatttın ozman devam hanı cok az kaldı zaten 7.gunu baasladım yanı bu ay hamıle kalma umudum olsun dıyosun he benım yumutlama haftam agrım acım olurdu hıc bırseyım yok garıp degılmı bu yzuden umudumu kestım resmenn
banuubwn bat tarihini ne demek bilmiyorum.10 mart ovülasyon günüm doğrumu anladım bilemedim.nettede bulamadım sabahtan beri bakıyorum bat nedir :???
banuubwn bat tarihini ne demek bilmiyorum.10 mart ovülasyon günüm doğrumu anladım bilemedim.nettede bulamadım sabahtan beri bakıyorum bat nedir :???
ay özlemim hoşbulduk iyiyim iyiyimde , çokta iyi değilim aman ne bileyim serem tavuk gibiyim,,,ama sen ve yalel güldürdünüz yine yazdıklarınızla beni neşelendirdiniz sağolun vallaha..
banuşum valla çekip gidesim var iş güç uğraşamıcam , sende ne var ne yok valla oturum izninede çok sevindim.. Güle güle otur bacım finlandıyalarda..hayırlısı olsun
bat tarihi, beklediğin adetin ilk günü demek.. Benim 2 mart mesela o tarihte adetimin başlaması lazım.. Senin de 10 mart yumurtlamaysa, muhtelemen 24 -25 mart gibi adetin başlayacak demektir, doğru mu?
hoşgeldin bugün bir umutsuzluk bir mutsuzluk var sorma etrafımıza saçıyoruzdur eminim sabaha göre ben biraz daha toparlandım ama hala başım ağrıyor keyfimde yok güzel haberlere sevindim ama moralimde sıfır
ay özlemim hoşbulduk iyiyim iyiyimde , çokta iyi değilim aman ne bileyim serem tavuk gibiyim,,,ama sen ve yalel güldürdünüz yine yazdıklarınızla beni neşelendirdiniz sağolun vallaha..
banuşum valla çekip gidesim var iş güç uğraşamıcam , sende ne var ne yok valla oturum izninede çok sevindim.. Güle güle otur bacım finlandıyalarda..hayırlısı olsun
Valla ben yumurtlama zamanımı cidden hiç kestiremiyorum..O yüzden İnternette Clearblue diye dijital ovulasyon testi ısmarladım..Netteki ovulasyon hesaplayıcıları fasa fiso malesef..Her zaman herşey kitabına uymuyor..28 günlük periyodu olan bir arkadaşım yumurta takibindeyken dr.ultrasonda 7. gün yeterli olgunluğa gelip çatlamak üzere olan yumurtası olduğunu söylemiş..Eee hani nerdede 14. gün çatlardı :)) Müsait olanlar gidip dr .a yumurta takibi yaptırsınlar bence..Dr. yumutasının gelişimini takip eder..Çatlatma iğnesi verir ve size ilişki önerir çatlama saatine yakın..Böylesi daha yakınlaştırır hamileliğe..Tabi yumurtluyorsanız....Tüpleriniz açıksa...Eşinizin spermleri hareketliyse..Bir sürü faktör var...
nereye gidesin var? Birlikte gidelim ben gelirim:))) çok sağol tatlım, bende hem sevindim hem rahatladım gerçekten.. Inşallah müjdeler devam eder böyle böyle mart ayı boyunca:)
tamam düzeltiyorum listeyi tatlım:)evet21 mart o zaman
valla baş ağrısı bendede var hayatım ama umutsuzluk asla ,,,sabah okudumda canomla ikinize kızdım azıcık ama neyse düzelmişsiniz biraz yoksa küsecektim
nie sersem gibisin kuzum?? Bişi diil şekerim gul sen yeterki acaba hangi muhabbete guldun:))))
cok tsk ederım ıcımı ferahlatttın ozman devam hanı cok az kaldı zaten 7.gunu baasladım yanı bu ay hamıle kalma umudum olsun dıyosun he benım yumutlama haftam agrım acım olurdu hıc bırseyım yok garıp degılmı bu yzuden umudumu kestım resmenn
hakılsın tatlım ıste esmın ısınden dolayı konyanın ılcesındeyız hafta soları musaıt olabılıyo bazen nobet derdımız oluyo ınsallah en yakın zmanda bır doktora gıdecegım gecen ay fırsatım olmstu gıttım bır muayane oldum adet gecıkmesı olmustu 7 gun gıttım bebek yok cıktı afedersın alttan muayane ettı bır sey yok dedı 6 ay duzenlı ılıskılerde bulun gel sonra dıger tahlılerı yapabılırız dedı ama sımdılık bır sıkıntı yok deyıp gonderdı...tatlım buarada destegın ıcın sagol bebıslerını san bagıslasın ıyıkı varsınız....
ahahahah, aman bacım, işini ihmal etme sen bize uyup, bebiş gelecek para lazım olacak:)))Yalnız arkadaşlar kendimi bu siteye girmekten alıkoyamıyorum.ama işlerimde çok aksıyone yapacağımı bilemedim.offfff. Neyse arada çalışmaktan sıkılınca açayım bari.yoksa gerçekten kovulucam
kızlara kaçayım bizim kahveler sigaralar fallar falan dağıtırım kafayı lak lak yapar açılırım azcık gel hayatım gel sende iki lafın belini kırarız hatta sen gel kordon karşıyaka sahil dolanırız güneşleniriz
ay şu kocalara nasıl söyleyecez hamile olduğumuzu muhabbeti varya senin yazdıkların adamın içini karartacak banunun dediği gibi efkar basacak adamı hahaha ,,,
ay şu kocalara nasıl söyleyecez hamile olduğumuzu muhabbeti varya senin yazdıkların adamın içini karartacak banunun dediği gibi efkar basacak adamı hahaha ,,,
valla baş ağrısı bendede var hayatım ama umutsuzluk asla ,,,sabah okudumda canomla ikinize kızdım azıcık ama neyse düzelmişsiniz biraz yoksa küsecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?