Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

banuu bwn bat tarihini ne demek bilmiyorum.10 mart ovülasyon günüm doğrumu anladım bilemedim.nettede bulamadım sabahtan beri bakıyorum bat nedir :???

kızlarr sıze bır sorum olacak;sızce sogan kurunu kullandıgım ay mı yoksa ondan sonrakı ay mı faydasını gorurum bırde yumurtlama tarıhınde hıc batmalarım kasılmaların olmaması normal mı suan o hafta ıcındeyım her ay agrı acım olan bu ay yok sogan kurunun bır etkısı olmusmudur sızler de bır yorum yapın yoksa ben sımdı umudumu kestım tutturamdık yıne deyıp mart 9 hıc bosuna beklemeyeyım....

Önemli bir konu tatlım, bence doktoruna telefon aç sor, bizler seni yanlış yönlendirebiliriz boşa gider ilaçlar sonra..

Amin inşallah öncelikle hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun tabii hepimiz için..

banu canım benim bat 26 mart
ekleyebilirsin artık inşallah mart ayı uğurlu gelir bu sefer bize kendimi toparlamaya çalışıyorum sabahtan beri :)

düzelttim listeyi tatlım.. sıkma ama artık kendini lütfen..

canım hoşgeldin. Nasılsınn.
ay özlemim hoşbulduk iyiyim iyiyimde , çokta iyi değilim aman ne bileyim serem tavuk gibiyim,,,ama sen ve yalel güldürdünüz yine yazdıklarınızla beni neşelendirdiniz sağolun vallaha..

banuşum valla çekip gidesim var iş güç uğraşamıcam , sende ne var ne yok valla oturum izninede çok sevindim.. Güle güle otur bacım finlandıyalarda..hayırlısı olsun

Valla ben yumurtlama zamanımı cidden hiç kestiremiyorum..O yüzden İnternette Clearblue diye dijital ovulasyon testi ısmarladım..Netteki ovulasyon hesaplayıcıları fasa fiso malesef..Her zaman herşey kitabına uymuyor..28 günlük periyodu olan bir arkadaşım yumurta takibindeyken dr.ultrasonda 7. gün yeterli olgunluğa gelip çatlamak üzere olan yumurtası olduğunu söylemiş..Eee hani nerdede 14. gün çatlardı :)) Müsait olanlar gidip dr .a yumurta takibi yaptırsınlar bence..Dr. yumutasının gelişimini takip eder..Çatlatma iğnesi verir ve size ilişki önerir çatlama saatine yakın..Böylesi daha yakınlaştırır hamileliğe..Tabi yumurtluyorsanız....Tüpleriniz açıksa...Eşinizin spermleri hareketliyse..Bir sürü faktör var...

Son düzenleyen: Moderatör:
banuu bwn bat tarihini ne demek bilmiyorum.10 mart ovülasyon günüm doğrumu anladım bilemedim.nettede bulamadım sabahtan beri bakıyorum bat nedir :???

Bat tarihi, beklediğin adetin ilk günü demek.. Benim 2 mart mesela o tarihte adetimin başlaması lazım.. senin de 10 mart yumurtlamaysa, muhtelemen 24 -25 mart gibi adetin başlayacak demektir, doğru mu?

nereye gidesin var? birlikte gidelim ben gelirim:))) Çok sağol tatlım, bende hem sevindim hem rahatladım gerçekten.. İnşallah müjdeler devam eder böyle böyle mart ayı boyunca:)

valla baş ağrısı bendede var hayatım ama umutsuzluk asla ,,,sabah okudumda canomla ikinize kızdım azıcık ama neyse düzelmişsiniz biraz yoksa küsecektim

nie sersem gibisin kuzum?? bişi diil şekerim gul sen yeterki acaba hangi muhabbete guldun:))))

Yalnız arkadaşlar kendimi bu siteye girmekten alıkoyamıyorum.ama işlerimde çok aksıyo ne yapacağımı bilemedim.offfff. Neyse arada çalışmaktan sıkılınca açayım bari.yoksa gerçekten kovulucam

hakılsın tatlım ıste esmın ısınden dolayı konyanın ılcesındeyız hafta soları musaıt olabılıyo bazen nobet derdımız oluyo ınsallah en yakın zmanda bır doktora gıdecegım gecen ay fırsatım olmstu gıttım bır muayane oldum adet gecıkmesı olmustu 7 gun gıttım bebek yok cıktı afedersın alttan muayane ettı bır sey yok dedı 6 ay duzenlı ılıskılerde bulun gel sonra dıger tahlılerı yapabılırız dedı ama sımdılık bır sıkıntı yok deyıp gonderdı...tatlım buarada destegın ıcın sagol bebıslerını san bagıslasın ıyıkı varsınız....

nereye gidesin var? Birlikte gidelim ben gelirim:))) çok sağol tatlım, bende hem sevindim hem rahatladım gerçekten.. Inşallah müjdeler devam eder böyle böyle mart ayı boyunca:)

kızlara kaçayım bizim kahveler sigaralar fallar falan dağıtırım kafayı lak lak yapar açılırım azcık gel hayatım gel sende iki lafın belini kırarız hatta sen gel kordon karşıyaka sahil dolanırız güneşleniriz

evet 21 mart o zaman
tamam düzeltiyorum listeyi tatlım:)

valla baş ağrısı bendede var hayatım ama umutsuzluk asla ,,,sabah okudumda canomla ikinize kızdım azıcık ama neyse düzelmişsiniz biraz yoksa küsecektim

Bende de saçma ağrılar, yüzümün gözümün şişmesi başladı, adet öncesi gibi, bu seferde pas geçecek gibiyim ya bakalım.. ama umutsuzluk yok, denemeye devam:)

Kız bunlara tülincim, böyle bir ağlak ifadeler, melankoli, depresif cümleler falan, sen yokken boş buldular ortalığı valla:))

selam arkadaşlar,bende 3 günlük gecikmenin sonunda bugün regl oldum olacak moddayım..moralim sıfır,gecikince umutlanmıştım fakat bugün test yaptım negatif...normalde 32 bir rel olurum bugün 35.günüm

Amin ne demek..Hayırlısıyla inşallah...

Yalnız arkadaşlar kendimi bu siteye girmekten alıkoyamıyorum.ama işlerimde çok aksıyo ne yapacağımı bilemedim.offfff. Neyse arada çalışmaktan sıkılınca açayım bari.yoksa gerçekten kovulucam
ahahahah, aman bacım, işini ihmal etme sen bize uyup, bebiş gelecek para lazım olacak:)))

demeeee, yapar mıyız? ay bak nasıl canım çektiiiii, belli olmaz, gelirim belki yakında

ay şu kocalara nasıl söyleyecez hamile olduğumuzu muhabbeti varya senin yazdıkların adamın içini karartacak banunun dediği gibi efkar basacak adamı hahaha ,,,

Özlem kopardı beni de canım, öyle bir mektup yazmış ki, depresyona girmesi adamın an meselesi olur yani:))

ay şu kocalara nasıl söyleyecez hamile olduğumuzu muhabbeti varya senin yazdıkların adamın içini karartacak banunun dediği gibi efkar basacak adamı hahaha ,,,

ben bu akşam eşime de soracam nasıl ögrenmek istersin die. bakalım bir erkek olarak neler çıkaracak. bakın kıyak yapıom size kızlar; kendi süprisss alternatiflerimi feda ediorum:)))))) banuuşşşş duyuyonmu:)) peeehh benim zeka küpü kocamdan neler çıkacak merak ediorum

sizde küserseniz ne yaparız biz ya ben hiç böyle değildim hayatta hiçbir şeye takmazdım takılmazdım ne olduysa bana eşim biraz yana kay dese ağlayasım var bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…