Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

merhaba:) denemelere devam... bizde burdayız birbirimize destek olmak için inşallah hep beraber hayırlı zamanlarda güzel haberler alacağız

Hoşgeldin hayatım aramıza, inşallah şubat sonu güzel haberler olur senin için...

merhaba:) denemelere devam... bizde burdayız birbirimize destek olmak için inşallah hep beraber hayırlı zamanlarda güzel haberler alacağız

burda olmaktan mutluyum moral veriyo bana allah gönülde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

ben o ağrıları hep hissediyorum oyüzden artık kayle almıyorum canım.hehehe:
aramıza hoşgeldin ama inşallah bu ay gelir bebişin..

tamam yalelcim sen begüm kuşumu uyut bekliyos..
Aeroplain

bu arada evet listedesin ve sakın oluyosun bebişte hop geliyo tatlım..
hehehe bugün çok güsel bi günn:):)

inş cnm inş...Allah duacılara versin..Kızlar ben pekçok türbelere gidebilecğim bir yerde yaşıyorum..burada bana çok yakın yerler var hepinize dua ediyorum inş. siz de bana edin. başkasına ederseniz melekler de size dua edermiş...

Merhaba.Hoşbuldum.Geçmişi anca okuyabildim..Sizler sağolun..Bir annenin kendi bebeklerini toprağa gömmek zorunda kalması çok zor..Allah bir daha ne bana ne de başkalarına yaşatmasın inşallah..Evet endometriozis de denilebilir..3. evre..Rahim endometriozisi de deniyor..Rahim kası içine yerleşiyor..Alınması,temizlenmesi vs mümkün değil..
Merhabalar..Şu aralar pek düzenli olmamakla birlikte martın 10 u veya 11 ini bekliyorum adetmi...
ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için kan testi yaptırdım. Sonuç şöyle; Beta HCG 844,4 Bu sonuca göre hamile miyim?

Evet hamilesin tebrikler..Beta hcg 5 i geçti mi hamilesindir..2 günde 1 katlanması beklenir..Şu da var ki beta hcg kaç haftalık hamile olduğunuz konusunda kesin bilgi vemez..Kiminin beta hcg si çok hızlı yükselir ve büyüktür sayı..Kiminin beta hcg si küçüktür...Beta hcg 1000-1500 civarı olduğu zaman kese görünür ultrasonda..Daha önce baktırırsanız kese görünmez..Hayırlısı olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkür ederim

ben o ağrıları hep hissediyorum oyüzden artık kayle almıyorum canım.hehehe:
aramıza hoşgeldin ama inşallah bu ay gelir bebişin..

guldencım benım yumurtlamam bu hafta ıcıdı cuma gunu son yanı burdakı hesaplayıcıya gore onceden agrı batma falan olurdu bu ay o da yok sogan suyunun etkısımı artık bılmeıyorum bu ay ben umudumu kestım hıc batma agrı falan yok cuma gunude son yumurtlama gunum bır gun va yanı hıc bırsey yok bende ne agrı ne acı ne de batma tutturamdım yıne bana oyle gelıyo sogan suyunu ıcyordum ya akıntımdan dolayı yumutlama gununude kestıremedım ama bılmıyorum yaa...sastım kaldım

dualarımız sizinle canım allahım isteyen herkese hayırlı bi evlat versin..

ee canım benim kasıklarım çok ağrıyoda ne oluyo yine bişey yok hahaha kısmet bakalım bekliyecez..
bence sen bu soğan suyunu bitirince biraz ara ver tatlım tabi karar senin ama bu benim fikrim..

kızlar ben çıkıyorum öyleden sonra burada yoğun bi toplantı tırafiği olacak zaman zaman bakarım ama yaza bilirmöiyim bilmiyorum görüşürüz..
aman zaten bugün bütün yazıları karıştırıyorum..

ee canım benim kasıklarım çok ağrıyoda ne oluyo yine bişey yok hahaha kısmet bakalım bekliyecez..
bence sen bu soğan suyunu bitirince biraz ara ver tatlım tabi karar senin ama bu benim fikrim..

naısl yanı keseyım mı bu sogan suyu ısını bende hıc agrı falan yok olması gerek aslında senınle beraberım guya hıc bırsseyım yok agrı batam falan tık yok ya...kımı sogan suyundan memnun kımıde dusuk falan tehlıkesınden bahsettım kaldım oylece braksam mı bu pazatesı son zaten 15 tamamlıyorum boylece....

canım en azından 1 kürünü tamamlamış oluyosun bencede en azından ara vere bilirsin diye düşünüyorum..
Ama hemde içinde intahap falan varsa temizlenmiştir..
Yararı olmuştur mutlaka
belkide kasık ağrılarımızın fazla olmasının sebebi intihaptır bilmiyoruzki..

canım en azından 1 kürünü tamamlamış oluyosun bencede en azından ara vere bilirsin diye düşünüyorum..
Ama hemde içinde intahap falan varsa temizlenmiştir..
Yararı olmuştur mutlaka
belkide kasık ağrılarımızın fazla olmasının sebebi intihaptır bilmiyoruzki..

Soğan suyunu hamilelikten önce öneriyorlar..Çoğu arkadaşım soğan suyu kürü sayesinde hamile kaldı..Elbette hamilelik gerçekleştikten sonra soğan suyu kürünü bırakmak gerekir....

KIZLARRR SOĞAN KÜRÜNÜN HAMİŞ KALIRSAK ZARARI OLUR MU DİYE İBRAHİM BEYE E-MAİL.ATTIM BİLGİNİZE.... sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 7.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acil cevabınızı bekliyorum .

Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun. dıye cvp geldı....

Kızlar benim bu soğan suyundan anladığım şudur..
önce 1 ay soğan suyunu yapıcan sonra ki ay hamile kalıcan ben bunu anlıyorum yani muhtemelen yaptığın ay kalmıyacan herhalde değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…