- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.861
slm kızlar bende 4 senelik evliyim 4 sene önce ilk gebeliğime son verdirmek zorunda kaldım şimdi istedik ama prolaktin yüksek çıktı değeri 29 du 4 adet dostinex içtim göğsümden süt geliyodu kesildi ilaçtan sonra şimdi 2 aydır deniyoruz olmadı ama buu ay sıkı çalıştık işallah olur çok istiyorum beknen adet tarihi 29 şubat.
Hoşgeldin hayatım aramıza, inşallah şubat sonu güzel haberler olur senin için...
merhaba:) denemelere devam... bizde burdayız birbirimize destek olmak için inşallah hep beraber hayırlı zamanlarda güzel haberler alacağız
Herkese çok teşekkür ederim kızlar en kısa zamandada sizleride hamiş görürüs inşalahhhhhhhhhhhh
merhaba arkadaşlar
Benide eklermisiniz listeye.BAT 8 mart.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.hesaplarıma göre şuaralar ovulasyon günlerim. son birkaç gündür kasıklarımda daha öncelerde olmayan ağrılar hissediyorum.normalmidir.sizlerdede oluyormu bu ağrılar.
hoşgeldin aramıza inşallah olur bebişin gelir...
tamam yalelcim sen begüm kuşumu uyut bekliyos..
Aeroplain
bu arada evet listedesin ve sakın oluyosun bebişte hop geliyo tatlım..
hehehe bugün çok güsel bi günn:):)
Merhaba.Hoşbuldum.Geçmişi anca okuyabildim..Sizler sağolun..Bir annenin kendi bebeklerini toprağa gömmek zorunda kalması çok zor..Allah bir daha ne bana ne de başkalarına yaşatmasın inşallah..Evet endometriozis de denilebilir..3. evre..Rahim endometriozisi de deniyor..Rahim kası içine yerleşiyor..Alınması,temizlenmesi vs mümkün değil..NarMik merhaba,hoşgeldin ve de geçmiş olsun vede cenentetki melekelerin için de Allah sabır versin inşallah Allah gönlüne göre veririr de hayırlısı ile doğal yollardan hamile kalırsın bu arada ben rahim ile ilgili sorununu merak ettim hamilelik enegelliyor dediğin şey endometriozis mi yoksa farklı bir şeymi?
Merhabalar..Şu aralar pek düzenli olmamakla birlikte martın 10 u veya 11 ini bekliyorum adetmi...İlahi Özlem, sabah okudum yazdığını öldüm gülmekten, hemen gidip havluları kontrol ettim ben de saldım çünkü:) ama artık önce işimi bitirip öyle açıyorum burayı yoksa kilitlenip kalıyorum walla başında:)
Yalelcimm, hoşgeldiiin.. ben seni yakalayamamışım dün ama olsun:) Nasılsın keyifler nasıl, begüm prensesimiz nasıl? Hızla büyüyor mart sayfamız ama değil mi?:)
İnşallah herşey iyi gider tatlım, rahat ol sen..
Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza hayırlı haberlerin olsun inşallah mart ayında:) Kimseyi de takma kafana sen hazırsan 2. çocuk için herşey tamam demektir.. neticede sıkıntısını da sefasını da yaşayacak sensin.. annen de gerçi kötü olsun diye değil, o da kendi evladına kıyamadığı için erken daha demiştir, normal bir duygu onunki de:)
Hoşgeldin tatlım. Bat tarihi beklediğin adetin ilk günü demek. Hesaplayıp öğrenince bize de bildir listeye ekleyelim.. Bol şans mart ayına
İnşallah tez zamanda alırsın güzel haberleri, hoşgeldin aramıza..
ben de izmirden yurtdışına gidenlerdenim, izmir özlemini iyi bilirim:) allah yardımcımız olsun:)
Hoşgeldin hayatım. Nedir Mart bat tarihin? Beklediğin adetin ilk günü yani?
İzmiriiiiiiiiimmmmm, güzel izmirim...
Yerleşme kanaması olabilir tatlım.. İnşallah hamişsindir.. ama takip et sen bi bakalım, 5 marta az kaldı zaten adetin başlamazsa bir test yap o gün veya ertesi gün..
Merhaba hemşerim:) Hoşgeldin aramıza.. İzmire dönme hayalim benim de var, inşallah kavuşuruz hayallerimize.. İkizler demek? Ayy hem çok güzel hem çok zor.. Allah onlara ve sana ve eşine , sağlık , sıhhat, mutlu ömür nasip etsin ve inşallah 3. kardeşlerini de tez zamanda göndersin.. Bizim kızlar sıcaktır, arkadaş canlısıdır, geç selam verdilerse inan dedikoduya daldıklarındandır..:) İnşallah güzel haberlerini alırız mart ayında.. Nedir BAT tarihin? listecibaşı olarak eklemek için soruyorum:)
yumurtlama dönemini akıntıdan anlarsın, ben çatlama zamanını genelde kasıklarımdaki ağrıdan anlıyorum ama kişiden kişiye değişebilir bu durum..
Önce akıntı başlar ve bu yumurtalamanın başladığını gösterir ve sonra çatlama gerçekleşir..
Tamam tatlım, tarihi söylersin bana ben düzeltirim. dert etme sen
Düzelttim bebeeeemmm... Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, tekrar ve sonsuz tebrikler..
Hayatım öyle saatlerce debelenmene gerek yok yatakta, hareketli spermler zaten çok hızla ilerliyor içinde.. Sen yine de garantiye alayım diyorsan, ilişkiden sonra bi 10-15 dakika bekle yatakta kalkma hemen. Sonrasında da gidip vajinanı yıkama hemen.. Adet gününden sonra 1 gün ya da 2 gün arayla düzenli yaparsan zaten kaçırma şansın olmaz yumurtlamayı.. gerise allaha kalmış artık..:) İnşallah çabuk sonuç alırsın hayatım..
Çoook güzel bir haber bu, tebrikler.. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah..
ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için kan testi yaptırdım. Sonuç şöyle; Beta HCG 844,4 Bu sonuca göre hamile miyim?
merhaba.hoşbuldum.geçmişi anca okuyabildim..sizler sağolun..bir annenin kendi bebeklerini toprağa gömmek zorunda kalması çok zor..allah bir daha ne bana ne de başkalarına yaşatmasın inşallah..evet endometriozis de denilebilir..3. Evre..rahim endometriozisi de deniyor..rahim kası içine yerleşiyor..alınması,temizlenmesi vs mümkün değil..
merhabalar..şu aralar pek düzenli olmamakla birlikte martın 10 u veya 11 ini bekliyorum adetmi...
evet hamilesin tebrikler..beta hcg 5 i geçti mi hamilesindir..2 günde 1 katlanması beklenir..şu da var ki beta hcg kaç haftalık hamile olduğunuz konusunda kesin bilgi vemez..kiminin beta hcg si çok hızlı yükselir ve büyüktür sayı..kiminin beta hcg si küçüktür...beta hcg 1000-1500 civarı olduğu zaman kese görünür ultrasonda..daha önce baktırırsanız kese görünmez..hayırlısı olsun :)
ben o ağrıları hep hissediyorum oyüzden artık kayle almıyorum canım.hehehe:
aramıza hoşgeldin ama inşallah bu ay gelir bebişin..
merhaba arkadaşlar
Benide eklermisiniz listeye.BAT 8 mart.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.hesaplarıma göre şuaralar ovulasyon günlerim. son birkaç gündür kasıklarımda daha öncelerde olmayan ağrılar hissediyorum.normalmidir.sizlerdede oluyormu bu ağrılar.
inş cnm inş...Allah duacılara versin..Kızlar ben pekçok türbelere gidebilecğim bir yerde yaşıyorum..burada bana çok yakın yerler var hepinize dua ediyorum inş. siz de bana edin. başkasına ederseniz melekler de size dua edermiş...
guldencım benım yumurtlamam bu hafta ıcıdı cuma gunu son yanı burdakı hesaplayıcıya gore onceden agrı batma falan olurdu bu ay o da yok sogan suyunun etkısımı artık bılmeıyorum bu ay ben umudumu kestım hıc batma agrı falan yok cuma gunude son yumurtlama gunum bır gun va yanı hıc bırsey yok bende ne agrı ne acı ne de batma tutturamdım yıne bana oyle gelıyo sogan suyunu ıcyordum ya akıntımdan dolayı yumutlama gununude kestıremedım ama bılmıyorum yaa...sastım kaldım
ee canım benim kasıklarım çok ağrıyoda ne oluyo yine bişey yok hahaha kısmet bakalım bekliyecez..
bence sen bu soğan suyunu bitirince biraz ara ver tatlım tabi karar senin ama bu benim fikrim..
kızlar ben çıkıyorum öyleden sonra burada yoğun bi toplantı tırafiği olacak zaman zaman bakarım ama yaza bilirmöiyim bilmiyorum görüşürüz..
aman zaten bugün bütün yazıları karıştırıyorum..
naısl yanı keseyım mı bu sogan suyu ısını bende hıc agrı falan yok olması gerek aslında senınle beraberım guya hıc bırsseyım yok agrı batam falan tık yok ya...kımı sogan suyundan memnun kımıde dusuk falan tehlıkesınden bahsettım kaldım oylece braksam mı bu pazatesı son zaten 15 tamamlıyorum boylece....
naısl yanı keseyım mı bu sogan suyu ısını bende hıc agrı falan yok olması gerek aslında senınle beraberım guya hıc bırsseyım yok agrı batam falan tık yok ya...kımı sogan suyundan memnun kımıde dusuk falan tehlıkesınden bahsettım kaldım oylece braksam mı bu pazatesı son zaten 15 tamamlıyorum boylece....
görüşürüz cnm kolay gelsin sanaaa
ee canım benim kasıklarım çok ağrıyoda ne oluyo yine bişey yok hahaha kısmet bakalım bekliyecez..
bence sen bu soğan suyunu bitirince biraz ara ver tatlım tabi karar senin ama bu benim fikrim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?