- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.921
selam arkadaşlar,bende 3 günlük gecikmenin sonunda bugün regl oldum olacak moddayım..moralim sıfır,gecikince umutlanmıştım fakat bugün test yaptım negatif...normalde 32 bir rel olurum bugün 35.günüm
tamam düzeltiyorum listeyi tatlım:)
bende de saçma ağrılar, yüzümün gözümün şişmesi başladı, adet öncesi gibi, bu seferde pas geçecek gibiyim ya bakalım.. Ama umutsuzluk yok, denemeye devam:)
kız bunlara tülincim, böyle bir ağlak ifadeler, melankoli, depresif cümleler falan, sen yokken boş buldular ortalığı valla:))
sizde küserseniz ne yaparız bizya ben hiç böyle değildim hayatta hiçbir şeye takmazdım takılmazdım ne olduysa bana eşim biraz yana kay dese ağlayasım var bu ara
Geçmiş olsun hayatım, üzme kendini.. bazen bu bebek isteği stres yaptığı için geciktirebiliyor böyle.. Mart ayı uğurlu ayın olsun inşallah..
valla bak şaplağa yedinizmiydi poponuza beş parmağımın izi çıkar ahanda ona göre ,,,, annemin replikleri bunlar kızlar aynende uyguluyorum ,
banuş banuş benim başım ağrımaz bilmem bir yerim ağrımaz kolay kolay dirayetli hatunumdur ama bir şapşal oldum bende bu ay sersem oldum ayol daral geliyor ateş basıyor arabayla gidiyorum camlar açık sonuna kadar millette diyecek ne ateşli hatun ama öleyim vallaha...
hormonlar kafayı yedi sanırım. benimde oluo ole arada. hiç unutmuom fatmagül le kerimin ilk öpüşme sahnesiydi başladım ağlamaya. adam bana baktı baktııı ve mutfağa gidip bana bir bardak su getirdi. içermisin yoksa kafandan aşağımı alırsın dedi bir de:)))))))))
ah be yapmazmıyız sen gel vallaha sahilde otururuz bir mekana alkol alırmısın bilmem ama atarız karşılıklı güneşin batışında konuşmadan şöle dalarız semaya arada bakar birbirimize gülümseriz sonra devam denizi izlemeye ah be ahhh gelsin şu yaz artık , sende gel :)ahahahah, aman bacım, işini ihmal etme sen bize uyup, bebiş gelecek para lazım olacak:)))
demeeee, yapar mıyız? Ay bak nasıl canım çektiiiii, belli olmaz, gelirim belki yakında
özlem kopardı beni de canım, öyle bir mektup yazmış ki, depresyona girmesi adamın an meselesi olur yani:))
bak ağlayasın varsa otur ağla ağla çatla patla ağla ,,,,sonra ohhh be de tamam gelsin martlar nisanlar...sizde küserseniz ne yaparız bizya ben hiç böyle değildim hayatta hiçbir şeye takmazdım takılmazdım ne olduysa bana eşim biraz yana kay dese ağlayasım var bu ara
sen alemsin ben bunu anladım senin kocişinde senden kalır yanı yok bombasınız tebrik ediyorum öpüyorum seni...hormonlar kafayı yedi sanırım. Benimde oluo ole arada. Hiç unutmuom fatmagül le kerimin ilk öpüşme sahnesiydi başladım ağlamaya. Adam bana baktı baktııı ve mutfağa gidip bana bir bardak su getirdi. Içermisin yoksa kafandan aşağımı alırsın dedi bir de:)))))))))
valla baş ağrısı bendede var hayatım ama umutsuzluk asla ,,,sabah okudumda canomla ikinize kızdım azıcık ama neyse düzelmişsiniz biraz yoksa küsecektim
sizde küserseniz ne yaparız bizya ben hiç böyle değildim hayatta hiçbir şeye takmazdım takılmazdım ne olduysa bana eşim biraz yana kay dese ağlayasım var bu ara
ah be yapmazmıyız sen gel vallaha sahilde otururuz bir mekana alkol alırmısın bilmem ama atarız karşılıklı güneşin batışında konuşmadan şöle dalarız semaya arada bakar birbirimize gülümseriz sonra devam denizi izlemeye ah be ahhh gelsin şu yaz artık , sende gel :)
bak ağlayasın varsa otur ağla ağla çatla patla ağla ,,,,sonra ohhh be de tamam gelsin martlar nisanlar...
sen alemsin ben bunu anladım senin kocişinde senden kalır yanı yok bombasınız tebrik ediyorum öpüyorum seni...
hormonlar kafayı yedi sanırım. benimde oluo ole arada. hiç unutmuom fatmagül le kerimin ilk öpüşme sahnesiydi başladım ağlamaya. adam bana baktı baktııı ve mutfağa gidip bana bir bardak su getirdi. içermisin yoksa kafandan aşağımı alırsın dedi bir de:)))))))))
Tülinim, izmirden çıkan kız içmez mi hiç:)))) Ama inşallah , dolu göbüşlerle buluşuruz da süt içeriz:))) değilsek de amaaaan canımız sağolsun, çalsın sazlar, gelsin rakılar:))))ah be yapmazmıyız sen gel vallaha sahilde otururuz bir mekana alkol alırmısın bilmem ama atarız karşılıklı güneşin batışında konuşmadan şöle dalarız semaya arada bakar birbirimize gülümseriz sonra devam denizi izlemeye ah be ahhh gelsin şu yaz artık , sende gel :)
canım katılıyorum sana kızlar küsmeyin bize ne olur
bizde istemiyoruz umutsuz olmayı ama kırmızıları görünce ister istemez moral bozuluyor
ama söz veriyoruz bak birkaç güne kalmaz bomba gibi olucaz inşallah dimi ahirimsin_s :))
canım katılıyorum sana kızlar küsmeyin bize ne olur
bizde istemiyoruz umutsuz olmayı ama kırmızıları görünce ister istemez moral bozuluyor
ama söz veriyoruz bak birkaç güne kalmaz bomba gibi olucaz inşallah dimi ahirimsin_s :))
ahahaha:))) tamamen zıvanadan çıkmış durumda yani senin hormonlar..:)
Tülinim, izmirden çıkan kız içmez mi hiç:)))) Ama inşallah , dolu göbüşlerle buluşuruz da süt içeriz:))) değilsek de amaaaan canımız sağolsun, çalsın sazlar, gelsin rakılar:))))
evet lutfen yani. bozmayın moralinizi. baktın kırmızıları gordun hemen yumurtlama gununu hesapla ve motive ol bence:))
evet lutfen yani. bozmayın moralinizi. baktın kırmızıları gordun hemen yumurtlama gununu hesapla ve motive ol bence:))
aynen, ben geçen ay banyoda elimde test, gelen kırmızılara bakakalınca aynısını yaptım, 1 saat üzüldüm buruldum, sonra önümüzdeki maç ne zamanaymış deyip ona odaklandım:)
bende de oluyor aynısı, komedi filmlerine bile ağlayan bir manyağa dönüşüyorum bazen:))kuzum oluo benim hormonlar arada öle. bir de ben bundan 3-4 ay oncesine kadar cooook zor kötü zamanlar geçirdim. dengem bozulmustu bıraz. ne olursa aglamak istiodum ama ne olursa yani. bastırdıgım duygular sanırım. ama şimdi iyiym. sadece hormonların zıvanadan cıktıgı zamanlrda aglıorum ya da çeneme vuruo:))
Ya kızlar evet bu ağrılar ve akıntılar hep konuştuğumuz konular ..
Peki size yine ağrılarla ilgili bi sorudaha
benim özellikle pazartesi gününekadar ağrım çok oldu gerçekten ama sonra geçti ve şimdide inanılmaz ağrımvar ve tuvalete gittiğimde akıntım olmuş ama ben pazartesi falan yumurtladığımı düşünmüştüm acaba şimdimi yumurtluyorumki nedersiniz_?
kız onuda hesapladım hesaplamam mı hiç
7 mart yumurtlamaya başlıyacağım gün bu ayda gün aşırı ilişkiye devam kızlar
benim koçiş zaten dünden razı ona kalsa hergün deniyecek
kız onuda hesapladım hesaplamam mı hiç
7 mart yumurtlamaya başlıyacağım gün bu ayda gün aşırı ilişkiye devam kızlar
benim koçiş zaten dünden razı ona kalsa hergün deniyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?