- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.081
İnşallah bir sorun çıkmaz arkadaşım.. Hsg den sonra hamile kalanları ben de duydum, sana da vurur belki bu piyango
Ay inan tatlım, seni yanıltmamayı nasıl isterim bilemezsin..:) uyanınca eşim aradı hadi ben yoldayım gel market alışverişi yapalım diye, yaptık döndük, yemeğimizi yedik ama bana yine böyle ağırlık çöktü.. Bir de bugün sol kasığımda ağrı var, karnımın altında da batmalar başladı yine.. ya hayalgücüm devrede ya da bir haltlar oluyor içerde:) hangisi göreceğim bi 10 gün sonra:)
İnşallah bu ay uğurlu gelir bekleyişin sona erer tatlım.. Ne zaman bekliyorsun adetini? kaç gün kaldı öğrenmene yani?:) doludur göbüşün inşallah..
Sağol arkadaşım.. Valla bilemiyorum ki, ama olsa ne güzel olurdu:) böyle 2 martı bekliyorum mel mel işte:) Sen nasılsın tatlım?
Canım dr.unun hormon desteği gerekebilir hamilelik için..Polikistik overlilerin tedaviyle gebelik ihtimali vardır..Tanıdığım bir kaç polikistik overli arkadaşımın ikizleri oldu...:)evet canım polikistik over onun gebe kalmama ne gibi etkisi olur..
Afiyet olsun..Ah ne güzel vajinin ne olduğunu bilememek :)) Yani vajinusmus canım..Kadının ilişkiye girmekte zorlanması.. Fiziksel veya psikolojik nedenlerle olabiliyor..Dereceleri de var..Bende de var malesef..İki çocuk annesi olmama rağmen..Bizde yok yok neredeyse ya...selamlar yeniden, yemeğimi hazırladım. salatamı yaptım. masamı hazırladım. kızımı yedirdim. giyindim süslendim... kocişimi beklemekteyim.
bi bakıyım dedim size...
canım, vaji nedir anlamadım?
neyi yeniyorsun? hasta mısın? allahım iyilik sağlık versin arkadaşım.
yumurtlamana 1 hafta falan varsa, gebelik olsun diye değil, normal rutinini sürdürmek için, ilişki normal elbette canım. zaten doktorlar da 2 günde bir ilişki öneriyorlar her zaman için.
Yumurtlama zamanını tam olarak bilebileceksen, bir gün öncesini boş bırak bence, tatil yapın, spermler dinlensinler ve yoğunlaşsınlar. ve tam yumurtlama gününde ilişki olsun. bir de yumurtlama sonrasındaki gün.
anlatabildim mi acaba?
bir de, kayganlaştırıcı olarak, bir tanesi süpermiş. geçenlerde okudum burda, spermlere zarar vermiyormuş. ama adını hatırlayamadım şimdi tatlım, hatırlarsam yazarım sana.
selam kızlar nasılsınız gorusmeyelı..
bakıorumda 300 sayfayı devırmişiz maşallah diyim:))
teşekkürler kızlar.
yani gün aşırı ilişkiye girmek en iyisi galiba.yaa ama mesela yumurtlamam 4 mart ama belki-1 2-3-5-6 mart olacak onu tam bilemeyizki.işte o yüzden dediğiniz gibi gün aşırı yapmak lazım ozaman.spermler 2-3 gün canlı kalıyorsa Allah ta yazdıysa olur inşallah
bu arada kızlar spermlere zarar vermeyen kayganlaştırıcı falan var mı bildiğiniz?ben vazalin sürüyorum ama.
bu vajinismus illeti hep karşıma çıkıyo,yendim ama hiç aklımdan çıkmıyo,şimdi de ya çocuk yapamazsam diye korkuyorum
selamlar yeniden, yemeğimi hazırladım. salatamı yaptım. masamı hazırladım. kızımı yedirdim. giyindim süslendim... kocişimi beklemekteyim.
bi bakıyım dedim size...
canım, vaji nedir anlamadım?
neyi yeniyorsun? hasta mısın? allahım iyilik sağlık versin arkadaşım.
yumurtlamana 1 hafta falan varsa, gebelik olsun diye değil, normal rutinini sürdürmek için, ilişki normal elbette canım. zaten doktorlar da 2 günde bir ilişki öneriyorlar her zaman için.
Yumurtlama zamanını tam olarak bilebileceksen, bir gün öncesini boş bırak bence, tatil yapın, spermler dinlensinler ve yoğunlaşsınlar. ve tam yumurtlama gününde ilişki olsun. bir de yumurtlama sonrasındaki gün.
anlatabildim mi acaba?
bir de, kayganlaştırıcı olarak, bir tanesi süpermiş. geçenlerde okudum burda, spermlere zarar vermiyormuş. ama adını hatırlayamadım şimdi tatlım, hatırlarsam yazarım sana.
inşallah canım ben de çok duydum hsg den sonra hamile kalanları bi tedavi dahi olmasalar hsg sayesinde tüpler tıkalıysa açılıyor muş faydalı bişey herhal inşallah sonunda da alırım hediyemi bebeğimi
selam kızlar nasılsınız gorusmeyelı..
bakıorumda 300 sayfayı devırmişiz maşallah diyim:))
Iyilik valla. Ne olsun gunduz okulda calisinca yazdiklarinizi gece okuyabiliyorum. Valla biz calisiyoruz ama en son pzt oldu. Sali carsamba bos gecti. Aslinda calismamiz lazim ama is gezisinde olunca zor oluyor. Yalniz ben bu hafta dedim ya ucuyorum. Karnim cikti ya. Insallah icerde vardir birseyler gecen hafta o lastikimsi sivi vardi calistik ama bu haftayi da bos gecmemek gerekli.
Canım dr.unun hormon desteği gerekebilir hamilelik için..Polikistik overlilerin tedaviyle gebelik ihtimali vardır..Tanıdığım bir kaç polikistik overli arkadaşımın ikizleri oldu...:)
Afiyet olsun..Ah ne güzel vajinin ne olduğunu bilememek :)) Yani vajinusmus canım..Kadının ilişkiye girmekte zorlanması.. Fiziksel veya psikolojik nedenlerle olabiliyor..Dereceleri de var..Bende de var malesef..İki çocuk annesi olmama rağmen..Bizde yok yok neredeyse ya...O dediğin sperm dostu olarak da bilinen preseed isimli ürün sanırım..Ben de ısmarladım..Yumurtlama günlerimde kullanıcam inşallah...
a.slm. iyiyiz çok şükür nasıl gebe kalırız araştırıp duruyoruz bu konularda da baya şey öğreniyoruz yaahuubebek gelsin diye sayesinde baya bilgili olduk...
canım preseed dediğin ilacın fiyatı ne kadar?bide eczanelerde var mı??
Canım dr.unun hormon desteği gerekebilir hamilelik için..Polikistik overlilerin tedaviyle gebelik ihtimali vardır..Tanıdığım bir kaç polikistik overli arkadaşımın ikizleri oldu...:)
Benim kociş içerden seslenmekte bana, ben kaçar kızlar.. Hepinize iyi akşamlar, yarına görüşmek üzere..
kelam bende hsg cektırmıstım bısey cıkmamıstı ınsallah sendede hersey yolunda gıder canım
hosgeldın canım jeller hakkında bı bılgım yok ınsallah bebegıne kavusursun sendeMerhaba arkadaslar!ben uc bucuk yillik evliyim,aslinda vajinismustan dertliydim ama burasi sayesinde bir hafta kadar once sorunumu hallettim cok sukur..simdi esimle cook bebek istiyoruz.yumurtlama tarihim bi kac gun sonra,bakalim ne olacak??cok meraklaniyorum:)birde ben gligelen jel kullaniyorum kayganlastirici,uzerinde gebelige engel olmaz diye yaziyo ama size e bir sormak istedim..ben jelsiz yapamam zaten o da var,daha yeni gelin sayildigim icin alisamadim normaline:)
inşallah canım herşeyimi yaptırayım daha sonra dualarda istemeye devam inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırım. rabbim isteyen herkese nasip etsin bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?