Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Iyilik valla. Ne olsun gunduz okulda calisinca yazdiklarinizi gece okuyabiliyorum. Valla biz calisiyoruz ama en son pzt oldu. Sali carsamba bos gecti. Aslinda calismamiz lazim ama is gezisinde olunca zor oluyor. Yalniz ben bu hafta dedim ya ucuyorum. Karnim cikti ya. Insallah icerde vardir birseyler gecen hafta o lastikimsi sivi vardi calistik ama bu haftayi da bos gecmemek gerekli.

teşekkürler kızlar.
yani gün aşırı ilişkiye girmek en iyisi galiba.yaa ama mesela yumurtlamam 4 mart ama belki-1 2-3-5-6 mart olacak onu tam bilemeyizki.işte o yüzden dediğiniz gibi gün aşırı yapmak lazım ozaman.spermler 2-3 gün canlı kalıyorsa Allah ta yazdıysa olur inşallah
bu arada kızlar spermlere zarar vermeyen kayganlaştırıcı falan var mı bildiğiniz?ben vazalin sürüyorum ama.
bu vajinismus illeti hep karşıma çıkıyo,yendim ama hiç aklımdan çıkmıyo,şimdi de ya çocuk yapamazsam diye korkuyorum

evet canım polikistik over onun gebe kalmama ne gibi etkisi olur..
Canım dr.unun hormon desteği gerekebilir hamilelik için..Polikistik overlilerin tedaviyle gebelik ihtimali vardır..Tanıdığım bir kaç polikistik overli arkadaşımın ikizleri oldu...:)
Afiyet olsun..Ah ne güzel vajinin ne olduğunu bilememek :)) Yani vajinusmus canım..Kadının ilişkiye girmekte zorlanması.. Fiziksel veya psikolojik nedenlerle olabiliyor..Dereceleri de var..Bende de var malesef..İki çocuk annesi olmama rağmen..Bizde yok yok neredeyse ya... O dediğin sperm dostu olarak da bilinen preseed isimli ürün sanırım..Ben de ısmarladım..Yumurtlama günlerimde kullanıcam inşallah...

Preseed canım o ürün...

Oh sefan olsun tatlım: afiyet bal şeker olsun..

Arkadaşımız vaji derken, vajinusmusu diyor, 5 yılda falan ancak atlatabilmiş. O yüzden evhamlı biraz..

inşallah canım ben de çok duydum hsg den sonra hamile kalanları bi tedavi dahi olmasalar hsg sayesinde tüpler tıkalıysa açılıyor muş faydalı bişey herhal inşallah sonunda da alırım hediyemi bebeğimi

Evet, galiba o verdikleri sıvı açıyor tıkanıklığı varsa, inşallah sende de işe yarar..:)

selam kızlar nasılsınız gorusmeyelı..
bakıorumda 300 sayfayı devırmişiz maşallah diyim:))

Naber tatlım, nasılsın? Evet bizim bir çenemiz düştü bir çenemiz düştü ki sorma gitsin..:)

Geçmeyin geçmeyin, denemelere son gaz devam:) O gaz sancısı kötü birşey, ayaklarını falan üşütmüş olabilir misin acaba? benim d eilk ay öyle oldu sonra biraz daha dikkat ettim ayaklarımı üşütmemeye toparladım sonra..

canım preseed dediğin ilacın fiyatı ne kadar?bide eczanelerde var mı??

a.slm. iyiyiz çok şükür nasıl gebe kalırız araştırıp duruyoruz bu konularda da baya şey öğreniyoruz yaahuu bebek gelsin diye sayesinde baya bilgili olduk...

evet aynen bende sizdenim :)
valla bazen şaşırıyorum kendıme nasıl bılmıyomusum bunları dıye.hatta bişey söylıyım sıze kızlar mesela yumurtlama donemınde kasık agrıları olur ya ozaman ilişkiye gırmek gerekırmış hani,işte ben sımdıye kadar hep o donemde yıne ayaklarımı üşütmusum derdım okadar dıkkat etmeme ragmen nasıl uşuttugumu anlayamazdım felan ve dahada kötu olmamak ıcın ılıskıye gırmezdm o dönemlerde:))resmen bılmeden korunmuşum yani bu zamana kadar:))şimdi aklım başıma gelıyo

Benim kociş içerden seslenmekte bana, ben kaçar kızlar.. Hepinize iyi akşamlar, yarına görüşmek üzere..

Naber tatlım, nasılsın? Evet bizim bir çenemiz düştü bir çenemiz düştü ki sorma gitsin..:)

iyiym canım yoğun gecıyo gunlerım ıste ıyıde oldu cok kendımı dınleyemıyorum bu sayede:)
valla ne guzel ya yenı arkadaslarda gelmıs kalabalıklaşmışız:) senınde gunun yaklasıyo canım varmı belırtıler degısık bıseyler felan

canım preseed dediğin ilacın fiyatı ne kadar?bide eczanelerde var mı??

Eczanelerde satılmıyor canım.Ben internetten ısmarlamıştım...100 milyon üzeri bir fiyatı var... Preseed ile hamile kalanlar topiğini incele istersen...Google dan da araştırabilirsin...
,
Clearblue da benzer bir ürün çıkarmış...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım dr.unun hormon desteği gerekebilir hamilelik için..Polikistik overlilerin tedaviyle gebelik ihtimali vardır..Tanıdığım bir kaç polikistik overli arkadaşımın ikizleri oldu...:)

canım bi ilaç falan yazmadı şimdilik haftaya eşimin ve benim hsg sonucuma göre tedavi izleyecek... inşallah erken sürede tamamlanan kolay bi süreç olur

Yumurtlama günleri için de ya dr da yumurta takibi veya ovulasyon testleri öneririm..Ama bir manisi olmayanlar için en iyisi daha önce de söylediğim gibi dr . da yumurta takibi...

Merhaba arkadaslar!ben uc bucuk yillik evliyim,aslinda vajinismustan dertliydim ama burasi sayesinde bir hafta kadar once sorunumu hallettim cok sukur..simdi esimle cook bebek istiyoruz.yumurtlama tarihim bi kac gun sonra,bakalim ne olacak??cok meraklaniyorum:)birde ben gligelen jel kullaniyorum kayganlastirici,uzerinde gebelige engel olmaz diye yaziyo ama size e bir sormak istedim..ben jelsiz yapamam zaten o da var,daha yeni gelin sayildigim icin alisamadim normaline:)

hosgeldın canım jeller hakkında bı bılgım yok ınsallah bebegıne kavusursun sende
inşallah canım herşeyimi yaptırayım daha sonra dualarda istemeye devam inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırım. rabbim isteyen herkese nasip etsin bebek.

amin canım bende herseyımı yaptrıdım hsg yumurta takıbı asılama felan hıcbırınden bı sonuc cıkmadı sımdı beklemedeyım ıste..ınsallah beklemelerımız en guzel sekılde sonuclanır..

ben gider kızlar Allaha emanet olun görüsürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…