- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.101
hosgeldın canım jeller hakkında bı bılgım yok ınsallah bebegıne kavusursun sende
amin canım bende herseyımı yaptrıdım hsg yumurta takıbı asılama felan hıcbırınden bı sonuc cıkmadı sımdı beklemedeyım ıste..ınsallah beklemelerımız en guzel sekılde sonuclanır..
ben gider kızlar Allaha emanet olun görüsürz
hosgeldın canım jeller hakkında bı bılgım yok ınsallah bebegıne kavusursun sende
amin canım bende herseyımı yaptrıdım hsg yumurta takıbı asılama felan hıcbırınden bı sonuc cıkmadı sımdı beklemedeyım ıste..ınsallah beklemelerımız en guzel sekılde sonuclanır..
ben gider kızlar Allaha emanet olun görüsürz
Merhaba arkadaslar!ben uc bucuk yillik evliyim,aslinda vajinismustan dertliydim ama burasi sayesinde bir hafta kadar once sorunumu hallettim cok sukur..simdi esimle cook bebek istiyoruz.yumurtlama tarihim bi kac gun sonra,bakalim ne olacak??cok meraklaniyorum:)birde ben gligelen jel kullaniyorum kayganlastirici,uzerinde gebelige engel olmaz diye yaziyo ama size e bir sormak istedim..ben jelsiz yapamam zaten o da var,daha yeni gelin sayildigim icin alisamadim normaline:)
meraba canım.
valla topik topik geziyoruz
vajiyi yendik sıra hamiş olmada inşallah bi süre sonra da sezeryanla mı doğum yapsam normal doğum mu diye sorarız
preesed diye bi ürün varmış internetten sipariş ediliyormuş,hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş,benim bu ay olmazsa önce doktora gitcem sonra da o ürünü alacağım
ya çıkmıo çıkmıo işte aklımdan arkadaşlar belim ağrıyor kasıklarımda hafif hafif sancılar giriyor göğüslerimle ilgili hiçbir belirti yok ama benim adet dönemimde de hiç olmadı göğüslerimle ilgili şikayetim ara ara hafif bulantım oluyor of bekleyemiyorum olmuyor
günaydın herkeseeeee:
,güne böyle muhteşem bi haberle başlamak çok iyi geldi çokkkkk:
canım tebrik ediyorum seni..
inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın sorunsuz bi şekilde bebişini..
kızlar hepinize günaydınnnnnnnnn :)))
deda canım çok sevindim sabah sabah uykumuzu açtı vallah senin güzel haberin
inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin canım
genetik test ve pıhtılaşma testleri de yaptırabilirsiniz..Y mikro delasyon testi,kromozom testi gibi...
o testlerı ılk duyuyorum valla canım doktorun ıstedıgı herseyı yaptırdık bı problem yok gerçi bebek olmasını engelleyecek..bı tane oğlum var zaten çok şükür ama uzun zamandır ıkıncıyı ıstıyoruz olmuyo derdımız bu yani :))
Merhaba arkadaslar!ben uc bucuk yillik evliyim,aslinda vajinismustan dertliydim ama burasi sayesinde bir hafta kadar once sorunumu hallettim cok sukur..simdi esimle cook bebek istiyoruz.yumurtlama tarihim bi kac gun sonra,bakalim ne olacak??cok meraklaniyorum:)birde ben gligelen jel kullaniyorum kayganlastirici,uzerinde gebelige engel olmaz diye yaziyo ama size e bir sormak istedim..ben jelsiz yapamam zaten o da var,daha yeni gelin sayildigim icin alisamadim normaline:)
beysal merhaba aynı belirtiler bende de var adet dönemime bir haftadan fazla var yani yumurtlama dönemindeyim yaa bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı yine...hafif kanamam da oldu..
bendeki belirtilere benzer bi yazı görünce hemen atladımm...sende de haff ve kahverengi pembe kanama oldu mu
kusura bakma...
Slm kızlar nasılsınz ay iki gündür giremedim buraya özledim sizleriNeyseki geldim bu akşam başım ağrıdı ya bide erkenden uykum geldi kendimi zor tutuyorum ama gözlerim gidiyor
İNŞALLAH mart uğur getirsin hepimize
teşekkür ederimm canım amin inşallah darısı hayırlısıyla senin ve tüm isteyenlerin başına :))
merhaba arkadşlar bizde 2 aydır uğraşıyorz marta ertelemiştik tam ki kısmet bu ayaymış bebeğim yolda bugün doktora gttk 4 hafta 2 günlk dedi ama sadece keseyi gördük boştu beni biraz korkuttu ama daha küçük demi kızlar yaa bide netten bakıyorm hesaplıyorm 5 haftalık çıkıyor acaba geç döllenme mi var 2 hafta sonra yine gidicez doktora bakalım nasıl olucak bebğim inşallah yolk kesesini ve bebeğimizi görebilirz
merhaba arkadşlar bizde 2 aydır uğraşıyorz marta ertelemiştik tam ki kısmet bu ayaymış bebeğim yolda bugün doktora gttk 4 hafta 2 günlk dedi ama sadece keseyi gördük boştu beni biraz korkuttu ama daha küçük demi kızlar yaa bide netten bakıyorm hesaplıyorm 5 haftalık çıkıyor acaba geç döllenme mi var 2 hafta sonra yine gidicez doktora bakalım nasıl olucak bebğim inşallah yolk kesesini ve bebeğimizi görebilirz
Günaaaaaydııııııınnnn :)))
Güldencim burdasın sanırım tatlım..:) Nasılsın?
Herkese Hayırlı cumalar ve harika bir gün dilerim:)
İşte bu da listemiiiiiiz....
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
emos_musti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?