- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.041
Ne ilaç verdi doktor bozukluk için, neyin bozukluğuymuş?
canım bende doktora gidecem kontrol için de adetin 3 ya da 4. Günü gitme daha mi ii oluo. şimdi bir arkadaşım aradı. Doktor adetin 4. Gel demiş de
evet özlemcim ozaman çok daha fazla görünüyomuuş bence sende öyle git..
canım bende doktora gidecem kontrol için de adetin 3 ya da 4. günü gitme daha mi ii oluo. şimdi bir arkadaşım aradı. doktor adetin 4. gel demiş de
arkadaşlar lütfen banada dua edin bir bebişim olsun bat ım 29 şubat .
Kelam ,dr .söylemedi mi ne tür hormon bozukluğu olduğunu ? Tiroid hormonlarında mı ? Prolaktin de mi ? Raporun yanındaysa referans değerleriyle birlikte yazabilmen mümkün mü ??
Bucacım dualarımız seninle canım inşallah hayırlısıyla
güzel haberlerini bekliyoruz..
özlemcim yapacak bişey yok canım onlar için sorun olmuyo sen merak etme hem bak ilk defa gidecekmiş sorun yok..
stress oldum simdi:) ben martın basında gideektim umarım bir kaç gun sarkarda denk gelir bari ya. neyse bakacaz artık. ıyyyyyyssss
canım kanda 4 degere baktırdı ikisini işaretledi. TSH, prolaktin(PRL),
işaretliler de bunlar:
FSH- referans degeri: folliküler faz: 2.5-10.2, midsiklus: 3.3-33.4, luteal faz: 1.5-9.1, gebelik: <0.1, postmenapoz:23.0-116 Test sonucu=5.36
LH- Kadın:folliküler faz:1.9-12.5, ovülasyon: 8.7-76.3, luteal faz: 0.5-16.9, postmenapoz: 15.9-54
sen anlıyormusun canım yazması bile ne zormuş yaavv
bide çocuklarda 2 yaş sendromu varmış gençlerde ergenlikle eşdeğer bir durum hiç bilmezdim bunları :)) çok kullanırım bu cümleyi allah gerçekten dayanabileceğin kadar zorluk veriyor en zor acı ölüm acısı oda 6 ayda geçer sonrasında üzülsen de alışırmışsın
7 aydır hamile kalamıyorum..geçen ay doktora gittim bende hiç bir şey çıkmadı çok sağlıklısın dedi..ama kafamda hep bir şüphe kalıyor..ne zaman kafamda bu bebek olayına takılmıcam o zaman hamile kalacağımı biliorum..Bu ay değişik duygular hissediyorum..hiç bir ay böyle hissetmemiştim..bakalım hayırlısı ..
inşallah bu ay hamile kaldığın haberini bizimle paylaşırsın..
dualarımız seninle..
:)) inşallah zaten ondan sonrasında okul dönemi başlar arkadaş ilişkileri okumayı söktü sınıf atladı falan filan derken bakmışsın ergen olmuş :)) düşüncesi bile güzel ya
Düzce deyiz canım..Eşim aslen Eskişehir li ben de İzmir liyim... Rahimdeki sorun,yaş faktörü ve yumurta rezervlerinin azalması nedeniyle erteleyemiyorum
Valla göreceğim Allah nasib ederse..Tekil hamileliğin çoğula göre daha rahat geçtiğini söylüyorlar her iki hamileliği de yaşayanlar..Benim 28. haftaya gelebilmem bile hayaldi...32+4 e dek dayanabildim..Sancı odasına git gel bir de serumlarla çok zordu..Dr a yalvardım yarın alın artık diye..Erken doğum riskine ciğer geliştirici iğneler yapılmıştı..Tabi her gün bir sürü başka başka iğneler de yemiştim...
ikizlerden sonra tek hamileliğin ve tek çocuğun daha rahat geçtiğini söyleyen tecrubeli anneler öyle diyorlar ama yaşamadan bilinmez tabi...:)
Sadece FSH ve LH yı yazmışsın..FSH değerin gayet iyi...Yumurtalık rezervin iyi..Ama tek başına değerlendirilemiyor...LH değerin de iyi Prolaktin ve TSH değerlerin nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?