Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

banu ne uykusu boyle yoksa sende hamılelık belırtılerımı basladı ne yaptı arakadaslar yazıyo ya halsızlık uykusuzluk bır hallerler olurmus ınsanlara aman ne bıleyım ama ıcımden bırses senın hamle kalacagını soyluyo ama bakalım hayırlsı lutfen benı yanıltma :))

Kelam ,dr .söylemedi mi ne tür hormon bozukluğu olduğunu ? Tiroid hormonlarında mı ? Prolaktin de mi ? Raporun yanındaysa referans değerleriyle birlikte yazabilmen mümkün mü ??

canım bende doktora gidecem kontrol için de adetin 3 ya da 4. günü gitme daha mi ii oluo. şimdi bir arkadaşım aradı. doktor adetin 4. gel demiş de

Adetin 2. ya da 3 . günü gidilir.. Bu günlerde yapılır hormon tahlilleri ...Kadınlık hormonları için tabi...FSH,LH,Prolaktin,Estradiol gibi....

Bucacım dualarımız seninle canım inşallah hayırlısıyla
güzel haberlerini bekliyoruz..
özlemcim yapacak bişey yok canım onlar için sorun olmuyo sen merak etme hem bak ilk defa gidecekmiş sorun yok..

Kelam ,dr .söylemedi mi ne tür hormon bozukluğu olduğunu ? Tiroid hormonlarında mı ? Prolaktin de mi ? Raporun yanındaysa referans değerleriyle birlikte yazabilmen mümkün mü ??

canım kanda 4 degere baktırdı ikisini işaretledi. TSH, prolaktin(PRL),
işaretliler de bunlar:
FSH- referans degeri: folliküler faz: 2.5-10.2, midsiklus: 3.3-33.4, luteal faz: 1.5-9.1, gebelik: <0.1, postmenapoz:23.0-116 Test sonucu=5.36
LH- Kadın:folliküler faz:1.9-12.5, ovülasyon: 8.7-76.3, luteal faz: 0.5-16.9, postmenapoz: 15.9-54 test sonucu=7.31.

sen anlıyormusun canım yazması bile ne zormuş yaavv

Son düzenleme:
Bucacım dualarımız seninle canım inşallah hayırlısıyla
güzel haberlerini bekliyoruz..
özlemcim yapacak bişey yok canım onlar için sorun olmuyo sen merak etme hem bak ilk defa gidecekmiş sorun yok..

stress oldum simdi:) ben martın basında gideektim umarım bir kaç gun sarkarda denk gelir bari ya. neyse bakacaz artık. ıyyyyyyssss

Sadece FSH ve LH yı yazmışsın..FSH değerin gayet iyi...Yumurtalık rezervin iyi..Ama tek başına değerlendirilemiyor...LH değerin de iyi Prolaktin ve TSH değerlerin nasıl ??

Son düzenleyen: Moderatör:

evet 2 yaş sendromuuuuu ama olsun oda gelip geçiyo sağlıkla büyüsünlerde...
en zor acı ölüm acısı değil bence ölüm acısına gerçekten üzülsende alışılıyo
en zor acı evlat acısı ama o da geçmiyo arkadaşım geçmiyo ve alışılmıyo dışarıdan herkeze geçiyo gibi gelebilir onu da sadece yaşayan biliyo ama Allah dayanma sabrını ve gücünü veriyo

7 aydır hamile kalamıyorum..geçen ay doktora gittim bende hiç bir şey çıkmadı çok sağlıklısın dedi..ama kafamda hep bir şüphe kalıyor..ne zaman kafamda bu bebek olayına takılmıcam o zaman hamile kalacağımı biliorum..Bu ay değişik duygular hissediyorum..hiç bir ay böyle hissetmemiştim..bakalım hayırlısı ..

inşallah bu ay hamile kaldığın haberini bizimle paylaşırsın..
dualarımız seninle..

:)) inşallah zaten ondan sonrasında okul dönemi başlar arkadaş ilişkileri okumayı söktü sınıf atladı falan filan derken bakmışsın ergen olmuş :)) düşüncesi bile güzel ya

:)) bu gidişle, şuracıkta, gelin olma günü bile gelecek benim minnoşun :)))
hakkatten, hayali bile çok güzel.
o zaten, rahme bi düştüyse.. sonrası inanılmaz çabuk geçiyor .. bi bakmışsın doğmuş.. bi bakmışsın 1 yaşında.. bi bakmışsın yürüdü, konuştu, derken derken... kocaman oluveriyorlar valla..

allah sağlıkla kurtarmış çok şükür... inşallah, allah 3. evladına da sağlıkla kolayca kavuşmayı nasip etsin arkadaşım.
çok zor işler bu işler...
kimi kadın, maşallah diyim.... bi bakıyorsun hamile kalmış.. bi bakıyorsun doğurmuş ve büyütmüş bile... hiç anlamadan hallediveriyor.
kimisi de işte böyle bizim gibi, hamileliği ayrı bi mesele... büyütmesi ayrı bi mesele.....
kimi çocuk, gözünün içine baka baka, başına bi iş getiriyor...
kimi çocuk, sal çayıra mevlam kayıra büyüyor....
herkes farklı yaşıyor işte hayattaki tecrübeleri canım ya....

Sadece FSH ve LH yı yazmışsın..FSH değerin gayet iyi...Yumurtalık rezervin iyi..Ama tek başına değerlendirilemiyor...LH değerin de iyi Prolaktin ve TSH değerlerin nasıl ??

ay canım ben onlar işaretli onlara bozuk dedi di ye yazdım duu diğerlerini de yazıyorum.
TSH- 0.35-5.5, test sonucu= 2.11
Prolaktin(PRL)- Kadın: 2.8-29.2, ng/mL hamile: 9.7- 208.5 ng/mL, menapoz: 1.8-20.3 ng/mL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…