Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kıyamam, kötü bir ağrıdır tahmin ediyorum ama hamile misin değil misin emin de değiliz ki, ilaç içsen ama ya bi de hamişsen ya?

Ayy çook sağol..inşallahla hamileyimdir...ama bu ağrdan sonra olurmu? böyle belirtiler var mıdır ki?

birde ggögüşlerim hafta içi çook şişti...dün akşam üstü şişliği biraz iinmiş ti..had,, hayırlısı bakalım...:))))

umarım Banu K dediğin gibidir.....:)

goonca bız kecıboynuzunu uyguluyoruz esımde sperm sayısı düşüktü kürü uygulayıp hamıle kalmıstım sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz yıne 2 aydır kür yapıyoruz

bizim sprem sayımız ne durumda bilmiyorum ama 4 ay denedik olmayınca bende her ihtimale karşı olsun diye yapıyorum bu kürü neticede organik bi zararı olmaz sorunumuz yoksa bile annelik duygusunu tadmışsın ne güzel inşallah rabbim 2.de nasip eder kürlere devam o zaman

Ah evet o ayak üşümesinden muzdaribim ben de tatlım.. Baktım şimdi senin yerine bir yabancı siteden bir de türk sitesinden.. Biri 7 - 12 mart arası diyor, diğeri 8 14 mart arası.. Bence sen işi sağlama al , Adet bitiminden ya da martın 2-3 ü gibi başla gün aşırı, 16-17 sine kadar devam et derim:)

evet bence deee:)) ama sen benim gibi yapma adet tarihin geçmeden test yapayım deme sakın:)) ben hergün yapıyorum ve havayı alıp yerime oturuyorum.:)))

oyyyyyy... saol canım. yapcez artık napalım baska care yok:)) cok fena bebegim bu sancı cok. kör olasıca uyutmadı da benii

İnşallah hayatım, hamiş haberin gelsin mart ayında:)

Ya evet çok değişken bir durum bu, bazen bende adet öncesi bildiğin hamile gibi oluyorum, bekarken de böyleydi bu durum.. Bir de şu var tabii, gebeliklerin büyük bir kısmı biz farkına varmadan sonlanırmış, sağlıklı yumurta olmadığı için vücut döölenmeden sonra ekarte edermiş yani onu sistemdem, hani bazen bunu da hissediyor olabiliriz diyorum.. Erken erken test yapmak istemeyişimin sebebi de budur, pozitifi görüp sonra hamilelik sona erince yaşayacağın sıkıntı fazla, ama öbür türlü adet oldum tutmadı deyip geçiyorsun..

Ya bakalım ben de umutlanmak istemiyorum ama bunu diyen beynimin mantıklı düşünen yarısı, mantıksız düşünen diğer yarısı belirtilerin peşinde koşuyor:)) Sen söyledin kesin ama ben de devreler karıştı, kaçıncı denemeniz olacaktı sizin kuzum?:)

günaydın banucummm:))) belirtilerinden biraz da bana gönder yavv:))) cimrilik etme:))) nasılsın?

valla bu kadar belirtim olsa ne iyi olurdu:))

bende bi cık yokkk napiiimmm:))
dün de test yaptım negatif çıktı....

5 martı bekliyom işte...

ama mide bulantısı uyku ve bel ağrısı gaz gibişeyler var...belki de adet belirtisidir ne biliimm...
ümitlenmicem...:)))

günaydın canım üzülme sonucun negatif olması çok normal daha çok erken yani 10 var gün var oyüzden ne yapıyoruz bekliyoruz no sitres..

Hayatım o kadar erken yaparsan negatif çıkar tabii:)) Hamileysen bile daha idrara geçmemiştir kuzum , rahat ol sen.. Bebek fikrini azıcık aklından uzaklaştırmayı dene, bu kadar üstüne düşündükçe stres yaparsın çok.. Bırak doğal akışına, olacaktır gelecektir bebek sakin ol rahat ol sabırlı ol:) Üzülme ve de..

Hamilelik belirtilerinde adet zamanı adet olacakmış gibi ağrı çekme de var yani, ama tabii kesin bilmek zor.. İnşallah hamişsindir kuzum, değilsen de üzülme ama, kısmet bu aya değilmiş hayırlı zamanda olsun de , önümüzdeki aya odaklan..

Son düzenleme:

banucuk bana sormşuştun dimi hani ben başkasına yazılanlara cevap veriyomya bazen yanlışlıkla yinekarizmayı sıfırlamayım diyorum..
eğer banaysa sorun tatlım biz eylülden beri deniyoruz bak o dediğine kesinlikle katılıyorum ben bikeresinde ekimin 14ünde test yaptım sonuç pozitif sonra 2 gün sonra tekrarladım negatifti ve çok üzülmüştüm tatlım..
oyüzdende artık asla idrar testi yapmam diyorum sadece kanda baktırıcam..

oyyyyyy... saol canım. yapcez artık napalım baska care yok:)) cok fena bebegim bu sancı cok. kör olasıca uyutmadı da benii
Yeaaap.. Başlasın breee denemeleeeer:)) Ağrı da tiz geçsin..:)

Ben bu belirti işinin çok yanıltıcı olduğunu düşünenlerdenim tatlım, kastettiğim ilk 4 hafta içindeki belirtiler.. Bütün bu ağrı sancıyı biz psikolojik olarak da yaratıyor olabiliriz.. O yüzden benim kasığım ağrıyor kesin hamileyim diyemem, senin de ağrımıyorsa bu hamile olmadığını göstermez.. Kendimi olumsuz sonuca da hazırlamış durumdayım yani..:) Ama hakkımızda hayırlısı olsun hayatım, inşallah da fazla beklemeden alırız güzel sonuçları...

:))))) Aa di mi dün özellikle sen bi herkesi birbirine karıştırdın:))) Merak etme ama senin karizma bizim nazarımızda hep yüksek kuşum.. Evet ayrıca sana sordum bu sefer doğrusun:) Yani unutuyorum bazen kim kaç aydır deniyordu diye, yaştan mı ne:)

Eee daha fazla olmamış sizinde yolun başındasınız yani.. inşallah fazla da beklemeden gelir bebiş.. Ben mecburen idrar testi yapacağım burda öyle canım istedi kan testine gideyim diyemem.. Ama idrar testini de adet geçmeden yapmam, üzülmek istemiyorum çünkü.. Geçsin adet günü(geçerse tabii) , 2 gün sonra falan yaparım..

heheheheheheh:
akkaten ya çok karıştırdım kendimi vallaha artıkkorkuyom vallaha yazmaya hehehehe:
ama beni allah söyletti bizim özlem martta kesin hamile bak ben sana söyliyeyim tatlım..
test konusunda haklısın yaban ellerde zor be tatlım ..
ama idrar testinide dediğin gibi 2 gün geçmeden yapma bende öyle düşünüyorum şahsen önce geçsin sonra test yapıcam..
yatabi çok uzun olmadı ama etrafımdaki arkadaşlarıma bakınca daha deniyolar hoop o ay hamileler şaşırıyorum bende ama tabi yaşlada alakası var kanımca..
birde unutman normal canım bende unutuyorum ee nede olsa 30 ı devirdik artık.heheheheh:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…