Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın herkesee herşeyin başı o cnm sağlık huzur mutluluk olsun hep hayatımızda

güzel özetlemişsin canım kızların yapısı genelde anneye benzer ikizlik durumuda anne tarafından geçiyor eee o kadar karnında taşı babaya benzesin yok öyle :))))

güzel özetlemişsin canım kızların yapısı genelde anneye benzer ikizlik durumuda anne tarafından geçiyor eee o kadar karnında taşı babaya benzesin yok öyle :))))

kuzum geçen ayda 24 un de olmustum. 24 ocak. yok be yavrum sabah cıkmadan bir agrı ksici attım. ayaklarım cok usuyor benım ya ondan herhalde sancılı oldu bu sefer

kızlar aslında bu ağrı kesiciler biyerde hayata dönderiyor ama hamile kalmak istediğimiz şu dönemlerde kullanmak doğru değil doktor tavsiyesi aldıktan sonra her ay içerdim bende çalışınca mecbur kullanılıyor ama son 3 aydır içmiyorum evde yatıyorum onun yerine

Canım dogru soyluyorsun. Ben de migren var bas agrılarım bir tutuyo degil migren ilacı agrı kesici bile icmiorum ben. Ama bu sabahki sancı var ya beni mahvetti, mecbur kaldım içmeye. Evde oturuyr olsam bir sekilde idare eder icmezdim ama isyer hele ki ozel sektör anlamıyor insan halinden.

merhaba arkadşlar bizde 2 aydır uğraşıyorz marta ertelemiştik tam ki kısmet bu ayaymış bebeğim yolda 2 gün önce doktora gttk 4 hafta 2 günlk dedi ama sadece keseyi gördük boştu beni biraz korkuttu ama daha küçük demi kızlar yaa bide netten bakıyorm hesaplıyorm 5 haftalık çıkıyor acaba geç döllenme mi var 2 hafta sonra yine gidicez doktora bakalım nasıl olucak bebğim inşallah yolk kesesini ve bebeğimizi görebilirz cevap lütfennn

gözün aydın şimdi zaten minicik bişeydir o daha tam olarak görünmez 6. haftadan sonra kalp atışlarını duymaya başlarsın bazı sitelerde hafta hafta gebelik yazıyor 4 haftalıkken nasıl olduğunu okursan daha rahat hissedersin kendini canım

canım benim hayırlısı olsun, inşallah 2 hafta sonraki kontrolünde görebilirsiniz. Ben pek anlamam kese işinden:)) Daha calışmaları yapıos biz 14 aydır. Sen sanslısın:)

çok teşekkürler cidden içim çok rahatlıyor paylaşıncaa sağolunnnnn :))

günaydın kızlar 5 gün kaldı adetime ben artık dayanamıyorum çok meraklanıyorum geçmiyor.
dün eşime dedimki sanırım hasta olacam öyle belirtiler var dedim resmen omuzları çöktü of ne yapsam kızlar yardım edin ne olur :18:

canım benim hayırlısı olsun, inşallah 2 hafta sonraki kontrolünde görebilirsiniz. Ben pek anlamam kese işinden:)) Daha calışmaları yapıos biz 14 aydır. Sen sanslısın:)

inşallah bebişimizi görebiilirz :) Rabbim isteyen sahip olmaya çabalayan herkese nasip etsin..farklı güzel bir duygu..

Banu ah banu çok yakınız birbirimize ama ben dayanamıyorum arkadaşım ya

insan çok fazla takınca kafasına hep olucam mı diye düşünürken ya gecikiyo ya da hiç gelmiyo kandırabiliyo ben bunu son 2 aydır yaşadım Allah tan bu ay bebeişim geldi ama kafanı başka şeylere yönlendir diyorum emin ol çok iyi geliyor,,insan hamile kaldığını hissediyor bence ben hisstmiştm dedim yumurtlama günnde kesin tuttu dedim çok içime doğdu doğruymuş sende hissetmeye çalış adet olmassın canım inşallaahhh sana da bir bebiş gelir :)

hayırrlı olsun canım adına çok sevindim bende bekliyorum içimde varmış gibi hissediyorum ama işte korkuyorum

benimde daha bir haftam var ama belirtilerde başladı dün bile oldu olacak diye bekledim üzülsekde nafile sen pozitif olki eşinde olsun olur inşallah ama olmazsa bu ay başaracağız falan de faydalı bişeyler ye onada bak buda yararmış de sadece ona yarayan bişeyse bile sende ye keyfini yerine getirmek senin elinde umutsuz olmayalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…