Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum

Günaydin kizlar, nasilsiniz keyifler nasil

iki gün girmedim, 300 sayfayi devirmissiniz, ne hamaratsiniz böyle :)

Ben 3 gündür hastayim grip oldum yatiyorum, bugün de benim kirmizilar geldi
bir yandan cok üzülüyorum, bir yandanda kendimi avutuyorum, hamile olsaydim
kesin bu öksürükle düsürürdüm diye, iyiki degilmisim bi de ona üzülürdüm
nasil teselli ama :)

fıstıklar günaydınlar hepinize herkes iyidir umuyorum...

-özlemim gelmiş kırmızılar hadi bakalım gözün aydın yoğun bir ay seni bekliyor,,,,hayırlısıyla inşallah bacımm..
-pembemasal sen hala bekliyormusun arkadaşım ne kadar oldu gecikme günü...çok sabırlısın bacım sende inşallah sonu güzel olurr.
-banu banuu günaydın bacım sanada ne güzel belirtiler bunlar böyle bendede olmuyor değil , batmalar kasıklarda ara adet olacam gibi ağrır ya böle bir karnı insanın öle oluyor bazen ,,,ah uykuyu sorma adamla daha bu sabah kapıştık,,,kendi arabasını sattı beni bekliyor mecburen sabahları bende uyanamıyorum bir türlü ne bu kaç gündür yorganmı basıyor dedi bana , bende sabahları az asabi olurum,, neyse koklaştık arabada geçirdik onuda

-diğer tüm kızlarada selam , güldencim , yalelcim, yeni arkadaşımız gizem,,beysal , ahirimsin,aeroplain , gonca , kelam , mukut ve sayamadığım herkese günaydınlar.....

Aaa bak doğru diyorsun, özleeeeem duuyormusun bizi yavrimooo, sıkı çalış marta, sağlam hislerimiz var seninle ilgili:)

Ay sorma bu 30 lar ne fena, unutkanlık bi yandan bebiş için geç mi kaldım korkusu öte yandan.. Bakalım hayırlısı ama gelsin artık bebişler di mi, acele etmeleri lazım biraz.. O hooop diye hamile kalanlara ben de şaşıyorum, şansları daim olsun tabii, ama işte bazısı var kocası üstüne ceketini atsa hamile kalıyor bazısı da bizim gibi adama atla atla yine cık yani:)))

günaydınnnn kızlarrr

Günaydıııın tatlım...

kolay gelsinn:)) zaten profilden de belli hamaratlık kokuları geliyor :)))
Amaaan sormaaaa, ne hamaratım ne hamarat:)) Yok valla az daha iş yapmazsam ada boşayacak beni :))

güzel özetlemişsin canım kızların yapısı genelde anneye benzer ikizlik durumuda anne tarafından geçiyor eee o kadar karnında taşı babaya benzesin yok öyle :))))

Di mi ama yaaa, sıkıntıyı biz çekelim o gitsin babaya benzesin:) Sana da çok az kaldı tatlım ya, nasıl gidiyor belirti vs?

Banu ah banu çok yakınız birbirimize ama ben dayanamıyorum arkadaşım ya

Kuzuuummm, sık dişini, bekleyişin çoğu gitmiş azı kalmış, ben de çatlıyorum meraktan ama test yapıp olumsuz bir şeyler görüp yaşamaktansa beklemeyi tercih et derim..Adet olacakmışsın gibi belirtiler yaşaman da çok normal, öyle oluyormuş çünkü, çok okudum da ben belirtileri forumda ehehehe ordan biliyorum:) İnşallah doudur göbüşün kuzum..

Gunaydin kizlar kelamcim nerelerdesin en son kirmizi akintim oldu dedin adet oldun mu yoksa benim gibi hala beklemedemisin?

Günaydın tatlım.. Nasılsın bugün? Kelam dün umudu kesti kendini mart listesine yazdırdı ama bilemiyorum tabii..

günayddııınnn yeni katıldmm bnde aranızaa

Tulins ben unutulacak kadınmıyım ayoliyiyim canımmm sen nasılsın:)
dolunaycım seni unutmuşum sanada günaydın hayatım..... nasılsın ?

gunaydın canm biz iyiyiz sen nasılsın
iyidir özlemcim,henüz eşimle konuşmadık grip olmuş,akşam acıdımda çorba yaptım..portakal suyuda sıkacaktım
ama engel oldum kendime..köle ruhluluk kanıma işlemiş napiyim

Günaydınnnnn beysall,

Günaydın kızlar:)nasılsınız:)

özlemcim banucum

Günaydııın tatlım.. iyiyiz valla nolsun arada ev işi bolca sohbet gidiyoruz öyle:) Sen nasılsın nasıl keyifler? Yoluna girdi mi evde işler?

Geçmiş olsun hayatım grip için de kırmızılar için de.. ama sıkma canını, sen zaten mart ayından umutluydun tatlım, inşallah martta alacaksın güzel haberleri.. Hem bak grip olmuşsun zaten dediğin gibi isabet olmuş.. İç ilaçlarını düzl acilen yumurtlama gününe kadar

Günaydıııııın izmirimin güzel tülini:) Bakalım belirtiler hayra alamettir inşallah..:)) Sabahları ben de aksine acayip şen şakrak bir modda olurum, benimki de ona sinir olur:) Sabahın köründe nereden buluyorsun bu enerjiyi diye:)))

günaydın canım ne olsun bende durumlar her ay olduğu gibi belirtiler belirgin bir şekildi oldummu olacakmıyım diye bekliyorum bir yandanda olsa nasıl söylerim muhabbeti aklımda kurup duruyorum

gunaydın canımm evet geldi kırmızılarrrrr:)) efet calısmalarımız başlıcak uf puuufff

günaydın canım ne olsun bende durumlar her ay olduğu gibi belirtiler belirgin bir şekildi oldummu olacakmıyım diye bekliyorum bir yandanda olsa nasıl söylerim muhabbeti aklımda kurup duruyorum

:) İnşallah olur tatlım:) Eee karar verdin mi peki , olursa nasıl söyleyeceksin?

Banucum haklisin ama insan hic umudum yok dese bile, coook ufacik bir umudu büyütüyor
gözünde, sonrada iste böyle hüsrana ugruyor, napalim daha kismet degilmis demek
Artik napalim bizde önümüzdeki maclara bakicaz :)

kızlar.. nasılsınız ?
ben bu ay şu ateş ölçme yöntemiyle uğraşıcam bakalım nş tutar :) iki gundur ateş ölçüyorum. bakalım. nasıl olacak inş mutlu haber alırım artık martta..

Banucum haklisin ama insan hic umudum yok dese bile, coook ufacik bir umudu büyütüyor
gözünde, sonrada iste böyle hüsrana ugruyor, napalim daha kismet degilmis demek
Artik napalim bizde önümüzdeki maclara bakicaz :)

Orası öyle tabii hayatım, yani ne olursa olsun o umut her ay var hepimizde.. Ama çok üzmesine seni izin verme, bir gün veriyorum herkese üzülmek için sonra gelsin yeni umutlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…