- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.181
benimde daha bir haftam var ama belirtilerde başladı dün bile oldu olacak diye bekledim üzülsekde nafile sen pozitif olki eşinde olsun olur inşallah ama olmazsa bu ay başaracağız falan de faydalı bişeyler ye onada bak buda yararmış de sadece ona yarayan bişeyse bile sende ye keyfini yerine getirmek senin elinde umutsuz olmayalım canım
Günaydın kızlar:)nasılsınız:)
özlemcim banucum
özlemcim banucum
heheheheheheh:
akkaten ya çok karıştırdım kendimi vallaha artıkkorkuyom vallaha yazmaya hehehehe:
ama beni allah söyletti bizim özlem martta kesin hamile bak ben sana söyliyeyim tatlım..
test konusunda haklısın yaban ellerde zor be tatlım ..
ama idrar testinide dediğin gibi 2 gün geçmeden yapma bende öyle düşünüyorum şahsen önce geçsin sonra test yapıcam..
yatabi çok uzun olmadı ama etrafımdaki arkadaşlarıma bakınca daha deniyolar hoop o ay hamileler şaşırıyorum bende ama tabi yaşlada alakası var kanımca..
birde unutman normal canım bende unutuyorum ee nede olsa 30 ı devirdik artık.heheheheh:
günaydınnnn kızlarrr
Amaaan sormaaaa, ne hamaratım ne hamarat:)) Yok valla az daha iş yapmazsam ada boşayacak beni :))kolay gelsinn:)) zaten profilden de belli hamaratlık kokuları geliyor :)))
güzel özetlemişsin canım kızların yapısı genelde anneye benzer ikizlik durumuda anne tarafından geçiyor eee o kadar karnında taşı babaya benzesin yok öyle :))))
günaydın kızlar 5 gün kaldı adetime ben artık dayanamıyorum çok meraklanıyorum geçmiyor.
dün eşime dedimki sanırım hasta olacam öyle belirtiler var dedim resmen omuzları çöktü of ne yapsam kızlar yardım edin ne olur :18:
Banu ah banu çok yakınız birbirimize ama ben dayanamıyorum arkadaşım ya
Gunaydin kizlar kelamcim nerelerdesin en son kirmizi akintim oldu dedin adet oldun mu yoksa benim gibi hala beklemedemisin?
fıstıklar günaydınlar hepinize herkes iyidir umuyorum...
-özlemim gelmiş kırmızılar hadi bakalım gözün aydın yoğun bir ay seni bekliyor,,,,hayırlısıyla inşallah bacımm..
-pembemasal sen hala bekliyormusun arkadaşım ne kadar oldu gecikme günü...çok sabırlısın bacım sende inşallah sonu güzel olurr.
-banu banuu günaydın bacım sanada ne güzel belirtiler bunlar böyle bendede olmuyor değil , batmalar kasıklarda ara adet olacam gibi ağrır ya böle bir karnı insanın öle oluyor bazen ,,,ah uykuyu sorma adamla daha bu sabah kapıştık,,,kendi arabasını sattı beni bekliyor mecburen sabahları bende uyanamıyorum bir türlü ne bu kaç gündür yorganmı basıyor dedi bana , bende sabahları az asabi olurum,, neyse koklaştık arabada geçirdik onuda
-diğer tüm kızlarada selam , güldencim , yalelcim, yeni arkadaşımız gizem,,beysal , ahirimsin,aeroplain , gonca , kelam , mukut ve sayamadığım herkese günaydınlar.....
dolunaycım seni unutmuşum sanada günaydın hayatım..... nasılsın ?
iyidir özlemcim,henüz eşimle konuşmadık grip olmuşgunaydın canm biz iyiyiz sen nasılsın
Günaydınnn
özlemcim banucum
Günaydin kizlar, nasilsiniz keyifler nasil
iki gün girmedim, 300 sayfayi devirmissiniz, ne hamaratsiniz böyle :)
Ben 3 gündür hastayim grip oldum yatiyorum, bugün de benim kirmizilar geldi
bir yandan cok üzülüyorum, bir yandanda kendimi avutuyorum, hamile olsaydim
kesin bu öksürükle düsürürdüm diye, iyiki degilmisim bi de ona üzülürdüm
nasil teselli ama :)
-özlemim gelmiş kırmızılar hadi bakalım gözün aydın yoğun bir ay seni bekliyor,,,,hayırlısıyla inşallah bacımm..
-pembemasal sen hala bekliyormusun arkadaşım ne kadar oldu gecikme günü...çok sabırlısın bacım sende inşallah sonu güzel olurr.
-banu banuu günaydın bacım sanada ne güzel belirtiler bunlar böyle bendede olmuyor değil , batmalar kasıklarda ara adet olacam gibi ağrır ya böle bir karnı insanın öle oluyor bazen ,,,ah uykuyu sorma adamla daha bu sabah kapıştık,,,kendi arabasını sattı beni bekliyor mecburen sabahları bende uyanamıyorum bir türlü ne bu kaç gündür yorganmı basıyor dedi bana , bende sabahları az asabi olurum,, neyse koklaştık arabada geçirdik onuda
-diğer tüm kızlarada selam , güldencim , yalelcim, yeni arkadaşımız gizem,,beysal , ahirimsin,aeroplain , gonca , kelam , mukut ve sayamadığım herkese günaydınlar.....
Aaa bak doğru diyorsun, özleeeeem duuyormusun bizi yavrimooo, sıkı çalış marta, sağlam hislerimiz var seninle ilgili:)
Ay sorma bu 30 lar ne fena, unutkanlık bi yandan bebiş için geç mi kaldım korkusu öte yandan.. Bakalım hayırlısı ama gelsin artık bebişler di mi, acele etmeleri lazım biraz.. O hooop diye hamile kalanlara ben de şaşıyorum, şansları daim olsun tabii, ama işte bazısı var kocası üstüne ceketini atsa hamile kalıyor bazısı da bizim gibi adama atla atla yine cık yani:)))
Günaydıııın tatlım...
Amaaan sormaaaa, ne hamaratım ne hamarat:)) Yok valla az daha iş yapmazsam ada boşayacak beni :))
Di mi ama yaaa, sıkıntıyı biz çekelim o gitsin babaya benzesin:) Sana da çok az kaldı tatlım ya, nasıl gidiyor belirti vs?
Kuzuuummm, sık dişini, bekleyişin çoğu gitmiş azı kalmış, ben de çatlıyorum meraktan ama test yapıp olumsuz bir şeyler görüp yaşamaktansa beklemeyi tercih et derim..Adet olacakmışsın gibi belirtiler yaşaman da çok normal, öyle oluyormuş çünkü, çok okudum da ben belirtileri forumda ehehehe ordan biliyorum:) İnşallah doudur göbüşün kuzum..
Günaydın tatlım.. Nasılsın bugün? Kelam dün umudu kesti kendini mart listesine yazdırdı ama bilemiyorum tabii..
günaydın canım ne olsun bende durumlar her ay olduğu gibi belirtiler belirgin bir şekildi oldummu olacakmıyım diye bekliyorum bir yandanda olsa nasıl söylerim muhabbeti aklımda kurup duruyorum
gunaydın canımm evet geldi kırmızılarrrrr:)) efet calısmalarımız başlıcak uf puuufff
gunaydın canımm evet geldi kırmızılarrrrr:)) efet calısmalarımız başlıcak uf puuufff
Banucum haklisin ama insan hic umudum yok dese bile, coook ufacik bir umudu büyütüyor
gözünde, sonrada iste böyle hüsrana ugruyor, napalim daha kismet degilmis demek
Artik napalim bizde önümüzdeki maclara bakicaz :)
Valla biz güldenle senin martta hamile kalacağına karar verdik tatlım..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?