- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.201
:) İnşallah olur tatlım:) Eee karar verdin mi peki , olursa nasıl söyleyeceksin?
kızlar.. nasılsınız ?
ben bu ay şu ateş ölçme yöntemiyle uğraşıcam bakalım nş tutar :) iki gundur ateş ölçüyorum. bakalım. nasıl olacak inş mutlu haber alırım artık martta..
kızlar.. nasılsınız ?
ben bu ay şu ateş ölçme yöntemiyle uğraşıcam bakalım nş tutar :) iki gundur ateş ölçüyorum. bakalım. nasıl olacak inş mutlu haber alırım artık martta..
:) İnşallah olur tatlım:) Eee karar verdin mi peki , olursa nasıl söyleyeceksin?
Özlem biz senle ayni zamanda gördük herhalde kirmizilari
kuzummm Allah soletiodur sizi:) Insllah canım calıacagım kanımın son damlasına kadar:))) ınsallah esim nöbete kalmaz wallahi hastaneye yanına giderim:))
canım bu sabah gordum ben. biliodum zaten 24 ü demiştim burda da. sen ne zaman gordun??
canım çok geçmiş olsun , bak herseyde bir hayır var kendin öle düşünüyorsun en iyi öledir.. önümüzdeki aya nasipse bol bol vitamin al canım..Günaydin kizlar, nasilsiniz keyifler nasil
iki gün girmedim, 300 sayfayi devirmissiniz, ne hamaratsiniz böyle :)
Ben 3 gündür hastayim grip oldum yatiyorum, bugün de benim kirmizilar geldi
bir yandan cok üzülüyorum, bir yandanda kendimi avutuyorum, hamile olsaydim
kesin bu öksürükle düsürürdüm diye, iyiki degilmisim bi de ona üzülürdüm
nasil teselli ama :)
banuuu güldürdün bak beni sabah sabah adama atla atla yinede yok ha be yav ne doğru söyledin..Aaa bak doğru diyorsun, özleeeeem duuyormusun bizi yavrimooo, sıkı çalış marta, sağlam hislerimiz var seninle ilgili:)
Ay sorma bu 30 lar ne fena, unutkanlık bi yandan bebiş için geç mi kaldım korkusu öte yandan.. Bakalım hayırlısı ama gelsin artık bebişler di mi, acele etmeleri lazım biraz.. O hooop diye hamile kalanlara ben de şaşıyorum, şansları daim olsun tabii, ama işte bazısı var kocası üstüne ceketini atsa hamile kalıyor bazısı da bizim gibi adama atla atla yine cık yani:)))
Günaydıııın tatlım...
Amaaan sormaaaa, ne hamaratım ne hamarat:)) Yok valla az daha iş yapmazsam ada boşayacak beni :))
Di mi ama yaaa, sıkıntıyı biz çekelim o gitsin babaya benzesin:) Sana da çok az kaldı tatlım ya, nasıl gidiyor belirti vs?
Kuzuuummm, sık dişini, bekleyişin çoğu gitmiş azı kalmış, ben de çatlıyorum meraktan ama test yapıp olumsuz bir şeyler görüp yaşamaktansa beklemeyi tercih et derim..Adet olacakmışsın gibi belirtiler yaşaman da çok normal, öyle oluyormuş çünkü, çok okudum da ben belirtileri forumda ehehehe ordan biliyorum:) İnşallah doudur göbüşün kuzum..
Günaydın tatlım.. Nasılsın bugün? Kelam dün umudu kesti kendini mart listesine yazdırdı ama bilemiyorum tabii..
günayddııınnn yeni katıldmm bnde aranızaa
Tulins ben unutulacak kadınmıyım ayoliyiyim canımmm sen nasılsın:)
çok şükür iyiyim bende ,,, unutmak değilde ee kaç gündür gelmiyorsun çıkmışsın biran için aklımdan..
iyidir özlemcim,henüz eşimle konuşmadık grip olmuş,akşam acıdımda çorba yaptım..portakal suyuda sıkacaktım
ama engel oldum kendime..köle ruhluluk kanıma işlemiş napiyim
Günaydınnnnn beysall,
artık bilemiyorum, biz verdik kararı, yüzümüzü kara çıkarma..:))) Ahahahaha hastaneyi mi basarsın artık , sahte izin raporu mu düzenlersiniz eşine bilemem ama umudumuz çok sizden:)
Günaydııınnnn kızlarrrrr Yine döktürmüşsünüz. kırmızıları görenlere geçmiş olsun çlışmalara devam. Yeni haberlerinizi bekliyorum. Güzel bir gün dilerim hepinize..
bak anahtarlık fikrini beğendim, bence tut kendini onu yap.. Gelsin de şu bebiş, biz seni frenleriz, söyletmeyiz telefonda:))dayanamam kesin telefonda derim ama olurda kendimi tatabilirsem anahtarlık alıcam ve üzerinede biz artık 3 kişiyiz yazıcam iş yerinede gönderebilirim bakalım olsunda ayyyy ayyyy kuzumu içimde hissedeyimde neler neler yaparım :))))
Günaydııınnnn kızlarrrrr Yine döktürmüşsünüz. kırmızıları görenlere geçmiş olsun çlışmalara devam. Yeni haberlerinizi bekliyorum. Güzel bir gün dilerim hepinize..
aynen canim bu sabah
bende biliyordum ama kirmiziyi görene kadar umut bitmiyor
Bende 24ü demistim, saat gibiler massallah hic umut etmemize bile izin vermiyorlar
Günaydııın tatlım.. iyiyiz valla nolsun arada ev işi bolca sohbet gidiyoruz öyle:) Sen nasılsın nasıl keyifler? Yoluna girdi mi evde işler?
ay eger olmıcaksa umut etmemize izin vermesinler zaten ya, cok stressli oluo:) ben bi kere 14 gun mu ne gec oldum. nsıl heyecanlıyım anlatamam, hatta o arada dedecim rahmetli olmustu cenazeye memlekete gitmiştik, yolda tedirgin bilem olmustu araba hop hop hopluodu, hamileyim ya göyaaaaa bişi olcak die:)) akla bak yaa. sonra tabi zart kırmızı geldi. o hayal kırıklıgından sonra aklım başıma geldi. sımdı 20 gun gecse bile stress yapmam beklerim.
Günaydııın tatlım.. iyiyiz valla nolsun arada ev işi bolca sohbet gidiyoruz öyle:) Sen nasılsın nasıl keyifler? Yoluna girdi mi evde işler?
QUOTE]
yok hayatım konuşmıyoruz hala..
bu akşamda babamlara gitmek istiyorum..
pazara kadar görmem adamın yüzünü
zaten çok yıprandım yaa...adetim 3gün gecikmiş,akşam pembe bi akıntı geldi..ahannda yerleşme kanaması dedim,sabaha kadarda olmadı kanamam.
ama azönce wc de acı gerçekle karşılaştımmoffffffffff napalım hakkımızda hayırlsı
canım bizde bugun kırmızılandık. bosver dert etme kendine. hele hele şu halde hiiiç dert etme. anladın ne demek istediğimi
canım çok geçmiş olsun , bak herseyde bir hayır var kendin öle düşünüyorsun en iyi öledir.. önümüzdeki aya nasipse bol bol vitamin al canım..
banuuu güldürdün bak beni sabah sabah adama atla atla yinede yok ha be yav ne doğru söyledin..
ooo üzerimde cok sorumluluk ve baskı var, hımm etkilicek bunlar beni calısmalarıma basarılı olamicimmmmm:) tamam canikolarım sizin icin gozlerimi kapatıp vazifemi yapıcam. zafer bizim olacak insallahhh:)))) Allah ın izniyle. Ama banucum bende senden umitliyim walla. 10 gun kadar sonra belli olur diye yaptıgımız konusmaların üzerinden nerdeye 3 gun geçti
fıstıklar günaydınlar hepinize herkes iyidir umuyorum...
-özlemim gelmiş kırmızılar hadi bakalım gözün aydın yoğun bir ay seni bekliyor,,,,hayırlısıyla inşallah bacımm..
-pembemasal sen hala bekliyormusun arkadaşım ne kadar oldu gecikme günü...çok sabırlısın bacım sende inşallah sonu güzel olurr.
-banu banuu günaydın bacım sanada ne güzel belirtiler bunlar böyle bendede olmuyor değil , batmalar kasıklarda ara adet olacam gibi ağrır ya böle bir karnı insanın öle oluyor bazen ,,,ah uykuyu sorma adamla daha bu sabah kapıştık,,,kendi arabasını sattı beni bekliyor mecburen sabahları bende uyanamıyorum bir türlü ne bu kaç gündür yorganmı basıyor dedi bana , bende sabahları az asabi olurum,, neyse koklaştık arabada geçirdik onuda
-diğer tüm kızlarada selam , güldencim , yalelcim, yeni arkadaşımız gizem,,beysal , ahirimsin,aeroplain , gonca , kelam , mukut ve sayamadığım herkese günaydınlar.....
bak anahtarlık fikrini beğendim, bence tut kendini onu yap.. Gelsin de şu bebiş, biz seni frenleriz, söyletmeyiz telefonda:))
Günaydın arkadaşım:) Sorma , daha marta girmedik haliyle test yapma sonuç alma günleri başlamadı ya, o yüzden çenemize vurdu bizim:))))
ay eger olmıcaksa umut etmemize izin vermesinler zaten ya, cok stressli oluo:) ben bi kere 14 gun mu ne gec oldum. nsıl heyecanlıyım anlatamam, hatta o arada dedecim rahmetli olmustu cenazeye memlekete gitmiştik, yolda tedirgin bilem olmustu araba hop hop hopluodu, hamileyim ya göyaaaaa bişi olcak die:)) akla bak yaa. sonra tabi zart kırmızı geldi. o hayal kırıklıgından sonra aklım başıma geldi. sımdı 20 gun gecse bile stress yapmam beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?