Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:) İnşallah olur tatlım:) Eee karar verdin mi peki , olursa nasıl söyleyeceksin?

dayanamam kesin telefonda derim ama olurda kendimi tatabilirsem anahtarlık alıcam ve üzerinede biz artık 3 kişiyiz yazıcam iş yerinede gönderebilirim bakalım olsunda ayyyy ayyyy kuzumu içimde hissedeyimde neler neler yaparım :))))

kızlar.. nasılsınız ?
ben bu ay şu ateş ölçme yöntemiyle uğraşıcam bakalım nş tutar :) iki gundur ateş ölçüyorum. bakalım. nasıl olacak inş mutlu haber alırım artık martta..

Uğraş takip et ama o yöntemin de çok sağlıklı işlemediğini söylüyor deneyimli anneler.. Bence sen gün aşırı deneme yap iki adet arası sağlam olsun...

Günaydııınnnn kızlarrrrr Yine döktürmüşsünüz. kırmızıları görenlere geçmiş olsun çlışmalara devam. Yeni haberlerinizi bekliyorum. Güzel bir gün dilerim hepinize..

kızlar.. nasılsınız ?
ben bu ay şu ateş ölçme yöntemiyle uğraşıcam bakalım nş tutar :) iki gundur ateş ölçüyorum. bakalım. nasıl olacak inş mutlu haber alırım artık martta..

Uğraş takip et ama o yöntemin de çok sağlıklı işlemediğini söylüyor deneyimli anneler.. Bence sen gün aşırı deneme yap iki adet arası sağlam olsun...

:) İnşallah olur tatlım:) Eee karar verdin mi peki , olursa nasıl söyleyeceksin?

dayanamam kesin telefonda derim ama olurda kendimi tatabilirsem anahtarlık alıcam ve üzerinede biz artık 3 kişiyiz yazıcam iş yerinede gönderebilirim bakalım olsunda ayyyy ayyyy kuzumu içimde hissedeyimde neler neler yaparım :))))

kuzummm Allah soletiodur sizi:) Insllah canım calıacagım kanımın son damlasına kadar:))) ınsallah esim nöbete kalmaz wallahi hastaneye yanına giderim:))

artık bilemiyorum, biz verdik kararı, yüzümüzü kara çıkarma..:))) Ahahahaha hastaneyi mi basarsın artık , sahte izin raporu mu düzenlersiniz eşine bilemem ama umudumuz çok sizden:)

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun , bak herseyde bir hayır var kendin öle düşünüyorsun en iyi öledir.. önümüzdeki aya nasipse bol bol vitamin al canım..
banuuu güldürdün bak beni sabah sabah adama atla atla yinede yok ha be yav ne doğru söyledin..
günayddııınnn yeni katıldmm bnde aranızaa

artık bilemiyorum, biz verdik kararı, yüzümüzü kara çıkarma..:))) Ahahahaha hastaneyi mi basarsın artık , sahte izin raporu mu düzenlersiniz eşine bilemem ama umudumuz çok sizden:)

ooo üzerimde cok sorumluluk ve baskı var, hımm etkilicek bunlar beni calısmalarıma basarılı olamicimmmmm:) tamam canikolarım sizin icin gozlerimi kapatıp vazifemi yapıcam. zafer bizim olacak insallahhh:)))) Allah ın izniyle. Ama banucum bende senden umitliyim walla. 10 gun kadar sonra belli olur diye yaptıgımız konusmaların üzerinden nerdeye 3 gun geçti

bak anahtarlık fikrini beğendim, bence tut kendini onu yap.. Gelsin de şu bebiş, biz seni frenleriz, söyletmeyiz telefonda:))

Günaydııınnnn kızlarrrrr Yine döktürmüşsünüz. kırmızıları görenlere geçmiş olsun çlışmalara devam. Yeni haberlerinizi bekliyorum. Güzel bir gün dilerim hepinize..

Günaydın arkadaşım:) Sorma , daha marta girmedik haliyle test yapma sonuç alma günleri başlamadı ya, o yüzden çenemize vurdu bizim:))))

aynen canim bu sabah
bende biliyordum ama kirmiziyi görene kadar umut bitmiyor
Bende 24ü demistim, saat gibiler massallah hic umut etmemize bile izin vermiyorlar

ay eger olmıcaksa umut etmemize izin vermesinler zaten ya, cok stressli oluo:) ben bi kere 14 gun mu ne gec oldum. nsıl heyecanlıyım anlatamam, hatta o arada dedecim rahmetli olmustu cenazeye memlekete gitmiştik, yolda tedirgin bilem olmustu araba hop hop hopluodu, hamileyim ya göyaaaaa bişi olcak die:)) akla bak yaa. sonra tabi zart kırmızı geldi. o hayal kırıklıgından sonra aklım başıma geldi. sımdı 20 gun gecse bile stress yapmam beklerim.

Günaydııın tatlım.. iyiyiz valla nolsun arada ev işi bolca sohbet gidiyoruz öyle:) Sen nasılsın nasıl keyifler? Yoluna girdi mi evde işler?

yok hayatım konuşmıyoruz hala..
bu akşamda babamlara gitmek istiyorum..
pazara kadar görmem adamın yüzünü

zaten çok yıprandım yaa...adetim 3gün gecikmiş,akşam pembe bi akıntı geldi..ahannda yerleşme kanaması dedim,sabaha kadarda olmadı kanamam.
ama azönce wc de acı gerçekle karşılaştımmoffffffffff napalım hakkımızda hayırlsı

Son düzenleme:

kıyamam özlemcim yaa..inşalalh en kısa sürede hayırlısyla hamile kalırsın bitanem...

Hep gül sen bebişim:) EEE yalan mı ayrıca:) yumurtlama dönemleri böyle bir nemfomanyak ruh haline giriyoruz hepimiz:))

Aman aman stres yok baskı yok, biz zaten olacak diyoruz yani, gelecek okuma gibi düşün rahat ol sen kuzum:)) Valla bakalım, haftaya cuma gelmesi lazım kırmızıların, gelmez inşallah tabii..

sanada günaydın tatlım bende biraz çıkayım işlerimi toparlşıyayım dedim ooo bi baktım bütün kızlar toplşandık olmuşuz yine hehehe:
şimdide oku oku bitmiyo ama hepsinide okuyokuyamadım sonra yanlışyazıyorum biliyosunuz yaşlılık işte hehehehe..

:))) o anda neler hissedeceğiz kimbilir güzel heyecan dün çok umutsuzdum ama bugün daha iyiyim dün gece çok düşündüm olmadı doktora giderim falan diye kendimi teslli ettim o yüzden bugüne daha iyi uyandım ve şimdide iyiyim

ayyy canim ya valla güldürdün beni simdi, allah'ta seni güldürsün :)

benimkiler kurulu saat gibiler, hic bir gün bile gec kalmiyorlar, beni üzmek istemiyorlar kesin :)

Sen ne zamandan beri istiyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…