Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kapamısın ne oluyor ıkıncı olmucakmı oluyor bıdaha yaptım bukez etrafında döndüü ohh kız gelıyo :))oglum kucagımda yaparken anne napıyosun deyıp duruyor rahatta yapamadım ama döndü alyans

ikinci kız demkki tabi doğruysa
ama kendinden başkasınada yaptır kendin yapınca oluyomu bilmiyorum

oglun kaç yaşında

umarım psikolojik degildir yoksa ben o psikolojimi kendi ellerimle iyice bozcam :)

Merak etme psikolojik olsa bile o herkezde oluyor baksana tatlım hamile olmayan kişiler hamilelik belirtileri yaşıyorlar sonra regl oluyorlar yada hamile bende de belirtiler var bir kaç ama gögüslerimin öyle uçları acımıyor yada damarlar cıkmadı sanırım hamile değilim çunku genelde bu belırtılerı yasayanlar hamıle cıkıyor :18:

ama herkezde ayı belirtileri yasamıyoki zor iş ya bu gebelik bazıları 2 ay sonra anlıyo hamile oldugunu bazıları bazıları üstüne görüyo falan falan...

Evt 2 ay denemelerde çok taktım olucak olucak dedim olmadı şimdi ise tersi diyeyim de olsun Ama olmaz gene tutmamıştır:18::18: İnşallahhh mart listesi bebişş dollarrrrrr
Amiiiin hayatım inşallah...

İnşallah hiç izmire , tüp bebeğe gerek kalmadan mart ayında hamile kalırsın Narmik.. Sonra da 3 çocuğunla birlikte fotoğrafını gönderirsin bize Dualarım seninle..

slm kızlar benide listeye eklermisiniz martın 19 şubat ayında nasip olmadı hamilelik inş. martta duamız gerçekleşir kızlar bol bol haberleri alırız iinş. :81::81::129::129:

Hoşgeldin hayatım.. ekliyorum elbette.. şubata kısmet değilmiş demek ki sıkma canını, marta odaklan..

İnşallah hamişsindir tatlım. Ama bu ağrılar başka şeylerden de kaynaklı olabilir. Testi de erken yapmışsın, hamilelik olsa bile negatif çıkabiliyor erken yapınca.. Moralini, bozma bekle, adetin başlamazsa 1-2 gün sonra tekrarlarsın.. Ya da tabii kan testi de yaptırabilirsin.. İnşallah doludur göbüşün tatlım..

Amin canım sağolasın.Allah güzel kalbinin mükafatını en kısa zamanda verir inşallah...:)

selam kızlar ben de hamile olma umudunu marta erteleyenlerdenim. ben 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum. ilk reglimi 16 ocakta gördüm. ikinci reglim ise 7 şubatta gördüm. ilk reglim gelmesi gereken zamanda geldi. ama 2. reglim 22 gün sonra geldi. yani şimdilik bi düzen yok o yüzden hangi gün yumurtladım bilmiyorum. şuan martta regl olmam gerek ama gününü kestiremiyorum. benim gibi bir durum yaşayanınız var mı arkadaşlar. yardımcı olursanız çok sevinirim.

ama herkezde ayı belirtileri yasamıyoki zor iş ya bu gebelik bazıları 2 ay sonra anlıyo hamile oldugunu bazıları bazıları üstüne görüyo falan falan...

Evt cnm doğru ama nebiyilim çoğunlu gögüs şişme uçlarda acı, bel ağrısı olduğu için bunlarda bende yok kasık ağrısı falan oluyor arada bide arada uyku hali tabi herkez de aynı olucak değil ama nebiliyim yaa phofff:18::18::18:

Canım benim göğüslerde de şişme yoktu hiç..illa bu belirtilerin hepsi olacak diye bir şey yok..Her hamilelik farklıdır...

kızlar iyi geceler neler yapıyorsunuz bakalım uykusu kaçanlar burada bakıyorum,,,ya bişi dicem bende kendşmş çok hamile hissetmeye başladımm üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım ya hayırlısı bakalım

geçmiş olsun canım.neden düşük yaptın

mesela o dediklerin bende geçen ay oldu ama adet belrtilerimdi onlar şimdi o belirtiler olmasın diyorum:)

Amin canım sağolasın.Allah güzel kalbinin mükafatını en kısa zamanda verir inşallah...:)

İnşallah hayatım, inşallah hepimizin muradı olur..:)

Geçmiş olsun ve hoşgeldin tatlım, ben seni 28 gün diye sayıp 5 mart olarak listeye ekledim ama bakalım düzensizmiş adetin değişebilir bu tarih.. İnşallah mart ayı uğurlu gelir sana hayatım.. Kürtaj sonrası dengeniz bozulması normaldir belki yine de bir doktoruna sor için rahat etsin..

kızlar iyi geceler neler yapıyorsunuz bakalım uykusu kaçanlar burada bakıyorum,,,ya bişi dicem bende kendşmş çok hamile hissetmeye başladımm üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım ya hayırlısı bakalım

Kuzummmmmm, nasılsın?:) Hisset hisset güzel bişey, inşallah da doludur göbüşün.. Valla bende de o kasılmalar vs gitti, turp gibiyim maşallah:) Hiç de bişey hissetmiyorum ben yaa.. Iskaladık galiba yine bu ay, hiç bir belirtim yok çünkü artık..

Son düzenleme:
Günaydııııııın Kızlar, Harika bir pazar günü olsun herkese..:)

İşte Listemiz, İşte Harika Mart Kızları Bol şans herkeseeeeeeee..

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart???????????
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
yazçiçeği = 25 Mart

buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma

emos_musti

Hoşgeldin hayatım.. ekliyorum elbette.. şubata kısmet değilmiş demek ki sıkma canını, marta odaklan..

hoşbulduk banucum inş. canım bu martta beklediklerime kavuşurum bende sizde inş.

hoşbulduk banucum inş. canım bu martta beklediklerime kavuşurum bende sizde inş.

Amiiin Hayatım, hepimiz inşallah..:) Ne kadardır oldu denemeye başlayalı?

muhtesem yuzyilda surekli elle kontrol yapiyorlar. hamile olan bayiliyor hekim kadin geliyor elle bir bakiyor uzulmeyin sultanim gebesiniz diyor :) rahmin durumuna gore anlasiliyor ama bence biraz tecrube gerektirir. bir de simdi tirnagin gelir bir sey olur bence hic gerek yok.

belirtilere de takilmamak lazim. mesela benim adet oncesi bile goguslerim sismez kasiklarim agirmaz daha cok kalcam agirir, hatta gugus kafesim agirir. herkeste farkli oluyor.

Nariko bir ayda birden fazla yumurtalama olabilir ama bunu dedigin sekillerde hissedemezsin. yumurta olduktan sonra hormonlarin baska bir yumurtanin olusmasii engeller. o nedenle eger birden fazla yumurta olackasa ya ayni zamanlarda yada en fazla 1 gun arayla olur. bu belirtilem PMS de olabilir hamilelik belirtileri de. insallah hamileliktir :)

bir cok nedeni olabilir hayatim ya o nedenle cok kafaya takmamak lazim. ayagini usutmusundur, mevsim degisikligidir, belki hamilesindir :) 2-3 gun beklemekten baska care yok. senin yine iyi ben daha 5 gun bekleyecgim

insallah hamilesindir. benim de icime sen hamileymissin gibi doguyor nedense :)

belirtilep bir geliyor bir gidiyor zaten herkez oyle yazmis meraklanmak yok :)

Son düzenleme:

hay ben bu gidip gelen belirtilere:)))) bugünle birlikte 6 koca gün var, ah nasıl geçecek bu günler hayatım ya,:))

Canım benim göğüslerde de şişme yoktu hiç..illa bu belirtilerin hepsi olacak diye bir şey yok..Her hamilelik farklıdır...

Evt demek ki bende adet olucagım bilemeyiz tabiyki cnm

mesela o dediklerin bende geçen ay oldu ama adet belrtilerimdi onlar şimdi o belirtiler olmasın diyorum:)

Adet olucagm yaaaaaaa

cok iyiymis :) ben de bacaklarimi kaldirmayi bir kac kez denedim ama oda biraz soguk usuyorum diye vaz gectim. surekli yan donuyorum. biraz sabretme lazim dedigin gibi uzun suruyor :) bu arada sen nerelerdesin? yazmiyorsun bir kac gundur?

Kızlar benim yüzümde garip garip sivilcede değil benek benek mi desem birşeyler çıkmış çok çirkin olmuşum eşime gösterdim bence sen hamilesin diyor ama ben inanmadım tabiyki kesin strestendir:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…