- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.681
kapamısın ne oluyor ıkıncı olmucakmı oluyor bıdaha yaptım bukez etrafında döndüü ohh kız gelıyo :))oglum kucagımda yaparken anne napıyosun deyıp duruyor rahatta yapamadım ama döndü alyans
umarım psikolojik degildir yoksa ben o psikolojimi kendi ellerimle iyice bozcam :)
Merak etme psikolojik olsa bile o herkezde oluyor baksana tatlım hamile olmayan kişiler hamilelik belirtileri yaşıyorlar sonra regl oluyorlar yada hamile bende de belirtiler var bir kaç ama gögüslerimin öyle uçları acımıyor yada damarlar cıkmadı sanırım hamile değilim çunku genelde bu belırtılerı yasayanlar hamıle cıkıyor :18:
Amiiiin hayatım inşallah...Evt 2 ay denemelerde çok taktım olucak olucak dedim olmadı şimdi ise tersi diyeyim de olsunAma olmaz gene tutmamıştır:18::18: İnşallahhh mart listesi bebişş dollarrrrrr
Bu mart ayında doğal yoldan hamile kaldım kaldım..Eğer kalamazsam nisan ayı içinde İzmir e gideceğim.Mini tüp bebek yöntemi için..Tek embriyo yani tek bebek için inşallah..Eğer tutarsa ve erken doğum olmazsa Ocak 2013 de doğumum olucak ki Erken doğurmaya meyilli olduğum için bu sene sonuna da denk gelebilir.Tabi doğum sonunda şu bana çok çektiren rahmimi de aldırıp kurtulacağım.....Eğer tutmazsa bir daha kendimi kasmayacağım yeniden anne olmak için...İyi dualarınızı eksik etmeyin benden...:)
slm kızlar benide listeye eklermisiniz martın 19şubat ayında nasip olmadı hamilelik inş. martta duamız gerçekleşir kızlar bol bol haberleri alırız iinş. :81::81::129::129:
slm kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ve yumurtalama döneminden sonra kasık agrısı ve bel agrısı çok oldu adetten desem benim hiç agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken olmazdıdün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yinede bu ay çok umutluyum sizce neden bu agrılar benim ilk defa basıma geldi
Amiiiin hayatım inşallah...
İnşallah hiç izmire , tüp bebeğe gerek kalmadan mart ayında hamile kalırsın Narmik.. Sonra da 3 çocuğunla birlikte fotoğrafını gönderirsin bizeDualarım seninle..
Hoşgeldin hayatım.. ekliyorum elbette.. şubata kısmet değilmiş demek ki sıkma canını, marta odaklan..
İnşallah hamişsindir tatlım. Ama bu ağrılar başka şeylerden de kaynaklı olabilir. Testi de erken yapmışsın, hamilelik olsa bile negatif çıkabiliyor erken yapınca.. Moralini, bozma bekle, adetin başlamazsa 1-2 gün sonra tekrarlarsın.. Ya da tabii kan testi de yaptırabilirsin.. İnşallah doludur göbüşün tatlım..
ama herkezde ayı belirtileri yasamıyoki zor iş ya bu gebelik bazıları 2 ay sonra anlıyo hamile oldugunu bazıları bazıları üstüne görüyo falan falan...
Evt cnm doğru ama nebiyilim çoğunlu gögüs şişme uçlarda acı, bel ağrısı olduğu için bunlarda bende yok kasık ağrısı falan oluyor arada bide arada uyku hali tabi herkez de aynı olucak değil ama nebiliyim yaa phofff:18::18::18:
selam kızlar ben de hamile olma umudunu marta erteleyenlerdenim. ben 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum. ilk reglimi 16 ocakta gördüm. ikinci reglim ise 7 şubatta gördüm. ilk reglim gelmesi gereken zamanda geldi. ama 2. reglim 22 gün sonra geldi. yani şimdilik bi düzen yok o yüzden hangi gün yumurtladım bilmiyorum. şuan martta regl olmam gerek ama gününü kestiremiyorum. benim gibi bir durum yaşayanınız var mı arkadaşlar. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evt cnm doğru ama nebiyilim çoğunlu gögüs şişme uçlarda acı, bel ağrısı olduğu için bunlarda bende yok kasık ağrısı falan oluyor arada bide arada uyku hali tabi herkez de aynı olucak değil ama nebiliyim yaa phofff:18::18::18:
Amin canım sağolasın.Allah güzel kalbinin mükafatını en kısa zamanda verir inşallah...:)
selam kızlar ben de hamile olma umudunu marta erteleyenlerdenim. ben 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum. ilk reglimi 16 ocakta gördüm. ikinci reglim ise 7 şubatta gördüm. ilk reglim gelmesi gereken zamanda geldi. ama 2. reglim 22 gün sonra geldi. yani şimdilik bi düzen yok o yüzden hangi gün yumurtladım bilmiyorum. şuan martta regl olmam gerek ama gününü kestiremiyorum. benim gibi bir durum yaşayanınız var mı arkadaşlar. yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar iyi geceler neler yapıyorsunuz bakalım uykusu kaçanlar burada bakıyorum,,,ya bişi dicem bende kendşmş çok hamile hissetmeye başladımm üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım ya hayırlısı bakalım
Hoşgeldin hayatım.. ekliyorum elbette.. şubata kısmet değilmiş demek ki sıkma canını, marta odaklan..
hoşbulduk banucum inş. canım bu martta beklediklerime kavuşurum bende sizde inş.
Şu parmakla muayene varmış duymuşunuzdur sanırım eskilere dayanıyormuş neymiş efendim parmadıgınız sert birşeye çarparsa adet eğer yumuşak balon gibi birşeye değerse hamileymiş bende merak ettim demin denedim yumuşak birşeye değdi balon gibi tabi ben gebe değilim ama nebiliyim merak ettim
Merak etme psikolojik olsa bile o herkezde oluyor baksana tatlım hamile olmayan kişiler hamilelik belirtileri yaşıyorlar sonra regl oluyorlar yada hamile bende de belirtiler var bir kaç ama gögüslerimin öyle uçları acımıyor yada damarlar cıkmadı sanırım hamile değilim çunku genelde bu belırtılerı yasayanlar hamıle cıkıyor :18:
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız?
eveeettt benim can alıcı sorularımdan biri geliyorrrr
bir ayda iki kez yumurtlama olabilir mi sizce??
ben hiç test falan yapmadım ama sanki adetime bir hafta varken de yumurtluyo gibi hissediyorum,yani aynı belirtiler oluyor
slm kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ve yumurtalama döneminden sonra kasık agrısı ve bel agrısı çok oldu adetten desem benim hiç agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken olmazdıdün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yinede bu ay çok umutluyum sizce neden bu agrılar benim ilk defa basıma geldi
kızlar iyi geceler neler yapıyorsunuz bakalım uykusu kaçanlar burada bakıyorum,,,ya bişi dicem bende kendşmş çok hamile hissetmeye başladımm üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım ya hayırlısı bakalım
Kuzummmmmm, nasılsın?:) Hisset hisset güzel bişey, inşallah da doludur göbüşün.. Valla bende de o kasılmalar vs gitti, turp gibiyim maşallah:) Hiç de bişey hissetmiyorum ben yaa..Iskaladık galiba yine bu ay, hiç bir belirtim yok çünkü artık..
muhtesem yuzyilda surekli elle kontrol yapiyorlar. hamile olan bayiliyor hekim kadin geliyor elle bir bakiyor uzulmeyin sultanim gebesiniz diyor :) rahmin durumuna gore anlasiliyor ama bence biraz tecrube gerektirir. bir de simdi tirnagin gelir bir sey olur bence hic gerek yok.
belirtilere de takilmamak lazim. mesela benim adet oncesi bile goguslerim sismez kasiklarim agirmaz daha cok kalcam agirir, hatta gugus kafesim agirir. herkeste farkli oluyor.
Nariko bir ayda birden fazla yumurtalama olabilir ama bunu dedigin sekillerde hissedemezsin. yumurta olduktan sonra hormonlarin baska bir yumurtanin olusmasii engeller. o nedenle eger birden fazla yumurta olackasa ya ayni zamanlarda yada en fazla 1 gun arayla olur. bu belirtilem PMS de olabilir hamilelik belirtileri de. insallah hamileliktir :)
bir cok nedeni olabilir hayatim ya o nedenle cok kafaya takmamak lazim. ayagini usutmusundur, mevsim degisikligidir, belki hamilesindir :) 2-3 gun beklemekten baska care yok. senin yine iyi ben daha 5 gun bekleyecgim
insallah hamilesindir. benim de icime sen hamileymissin gibi doguyor nedense :)
belirtilep bir geliyor bir gidiyor zaten herkez oyle yazmis meraklanmak yok :)
Canım benim göğüslerde de şişme yoktu hiç..illa bu belirtilerin hepsi olacak diye bir şey yok..Her hamilelik farklıdır...
mesela o dediklerin bende geçen ay oldu ama adet belrtilerimdi onlar şimdi o belirtiler olmasın diyorum:)
muhtesem yuzyilda surekli elle kontrol yapiyorlar. hamile olan bayiliyor hekim kadin geliyor elle bir bakiyor uzulmeyin sultanim gebesiniz diyor :) rahmin durumuna gore anlasiliyor ama bence biraz tecrube gerektirir. bir de simdi tirnagin gelir bir sey olur bence hic gerek yok.
belirtilere de takilmamak lazim. mesela benim adet oncesi bile goguslerim sismez kasiklarim agirmaz daha cok kalcam agirir, hatta gugus kafesim agirir. herkeste farkli oluyor.
Ben denedim dün akşam yumuşaktı sert birşeye denk gelmedi valla meraktan
o şekile geçmek bile zor ben bacakalarımı hiç indirmeden duvarı bulmaya
çalışıyorumhalim biraz zor kitabı eşinden istersen olur valla benhep opozisyonda
terk ediliyorum çok uzun sürüyo bebek yapmam tek başıma yapıyormuş gibi oluyo beklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?