Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam kızlar ben geldim şimdi yemek yiyecez daha sonrada
kociş maça gitcek bnde sizin yanınıza ohhhh
birazdan görüşürük

Herkese iyi akşamlar kızlar...Şimdi cevaplayamazsanız da sabah cevap verin nolur yazdıklarıma( benim bat 5 marttı ama perşembe günü oldum bu dördüncü günüm... Kızlar bu adet kanamasına hiç benzetemediğim bir kanama..Evet kan ama kahvemsi kırmızı...Adet kanaması kadar yoğun ve kırmızı değil...Ayrıca bugün bir olay yaşadımki hiç sormayın..Çamaşırları makineden sepete çıkarttım. Sepeti kaldırdım asmak için taşıyordum ve belim çok ağrıdı o an..Hatta rahmim ağrıyor...Sizce nedir bu kanama ve ağrı durumları? Ayrıca bugün baklava da baklava diye tutturdum 8 tane yedim...Yaaa ben hamile miyim? Hamile olup da adet görenler var yani...Mesela benim babannem hiç adetten kesilmemiş hamilelikte.. Üç dört gn kadar önce idrar testim negatif çıkmıştı...Zaten son adet tarihim 5 şubattı...18 gün sonra adet görmüş oldum şimdi yani...Eğer bu kan adet kanıysa...Ama yaaa idrarda negatif çıktı hamileysem çıkardı dimi pozitifff...Kendimi kandırmak istemiyorum yaaa....İnanın rahmimin yumurtalıklarımın ağrıdığını hissettim. Belime ince ince iğne batıyor gibi ağrı giriyor...Düşük olsa dayanılmaz acı ve yoğun kan olurdu diye düşünüyorum emmeee ve lakiiinnnn kızlar bana acill yardımmmm:)))

canım idrar testinin sana doğru söylemesi için biraz beklemen lazım
dr gitme bence en mantıklısı eğer adet kanaması değilse inşallah
yerleşme kanamasıdr çünkü yerleşme kanamasının başlaması için tam zaman
ayrıca yerleşme kanamsı 3 ila 10 gün sürebilir ve ya kahverengi yda pembedir
ve düşük içinde şöye diyebilirim adet olup biterdi herşey çünkü biz anlamıyoruz düşük yaptığımızı
ilk ayda anlamak için 2. ay olmalı ilk ay adetle atıyoruzzz

Tatlım aslında sen kendi sorularına cvp vermişsin neyse bence dediğin gibi yerleşme kanaması olabilir ama benim bildiğim o yerleşme kanaması o kdr uzun sürmüyor arkadaşın dediği de olabilir sürebilir düşük olsa adetle bir atılıyormuş evt ama bunla bir ağrı oluyor diye biliyorum testte yaapmışsın ama idrar testlerine pek güven olmuyor diye düşünüyorum ama ben senin anlattıklarına göre böyle gebe olan duymadım yani kulaktan duymalar sahit olmadım, bir kan testi yaptırsaydın eğer gebelik yoksa kesinlikle beynin sana oyun oynuyor sakin olmalısın çokmu kararttım içini tatlım inş. hamilesindir

cevapladığın için sağol tatlım:)) düşükle ilgili dediğini anlamadım. yani düşük için 2 aylık hamile mi olmak gerekiyor? Ben şuan yapmış olamaz mıyım bu anlattığım belirtilerle?

cevapladığın için sağol tatlım:)) düşükle ilgili dediğini anlamadım. yani düşük için 2 aylık hamile mi olmak gerekiyor? Ben şuan yapmış olamaz mıyım bu anlattığım belirtilerle?

bu arada berceste sen ne zamandır evlisin ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz Allahm inş. hepimze nasip eder.:))

valla gayet sakinim furtadoo amma ve lakin işte ağır bir şey taşıdığım zaman ya da fazla ayakta dursam ağrım oluyor dinlenme isteği duyuyorum..ama dediğin gibi böyle boş laf yazmaktansa gidip artık kan testi yaptırmakta faide var:))) ya bu kan testinde belli olmama ihtimali de var mı adet gecikmesi yaşamadan çıkmaz diyorlar...neyse yine de yaptırayım...çok sağol cvp için..:)))

bu arada berceste sen ne zamandır evlisin ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz Allahm inş. hepimze nasip eder.:))

canım ben 4 yıldır evliyim ama nisanda korunmayı bıraktık
sonra rahim duvarım kalınlaştığ için bir dizi operasyon geçirdim
ama tabii burda okuya okuya daha hamileliği yaşamadan uzman olduk
kendini kaptırmşta olabilirsin hamilede olabilirsin ama inşallah hamilesindir

ben hiç yaşamadım hamilelik canım inşallah o günleride görürüz
benim ablamın yerleşme kanaması 10 gün sürmüş

ben hiç yaşamadım hamilelik canım inşallah o günleride görürüz
benim ablamın yerleşme kanaması 10 gün sürmüş

Hadi yaa o zaman doğrudur cnm ben hiç bilmiyorum yani kulaktan duyma laflar öyle duymuştum

Valla tatlım öyle heycanlı heycanlı yazmışın ki neyse sakin olmana sevindim Kan testinde çıkar yaa denemekte fayda var böyle şüphe duyucağına diye düşünüyorum

Merhaba tatlım, diğer kızlar da yazmış zaten benim söyleceklerimi:) İnşallah istediğin gibidir ve hamilesindir.. Ama bu ağrılar sancılar devam der ve de test negatif çıkarsa bence bir doktora git derim. Yumurtlama düzensizliği (çok erken adet olmuşsun çünkü) ya da bir iltahap vs varsa çünkü hamiş kalmanıda zorlaştırır bu durum. Bi takip et bakalım, tabii inşallah hiçbişeyin yoktur da babaannene çekmişsindir

kızlar benimde batım yarın dayanamıyorum sizce idrar testi yapsam çıkarmı bir de idrar testleri kalite kalite değişiyormu.

Kalitesini bilmiyorum ama bazı testler hassas olan erken gebelik testi, ondan alıp deneyebilirsin. İnşallah hamişsindir..

Kalitesini bilmiyorum ama bazı testler hassas olan erken gebelik testi, ondan alıp deneyebilirsin. İnşallah hamişsindir..

inşallah.ben 24 ocakta hamilelik için doktora gittim. 1 senedir evliyim.ocaktan beri istiyoruz bebiş.doktor biproblem yok dedi folik asit verdi.bi sene korunmasız eğer olmazsa dedi ozaman tedavi uyguluyoruz dediçok zor bişeymiş böyle beklemek millet istemeden hamile kalıo üzülüo böyle isteyince de bekliyorsun hep.

geçmiş olsun canım.neden düşük yaptın

patolojide bir şey çıkmadı. ama ben çok ağır stres yaşadım. müdür yardımcım tarafından zorbaca harekete maruz kalınca durumu eşime söyledim. eşimde kendisiyle konuşmak istedi aynı zorbalığı eşimede yaptı. hatta yetmedi müdür yardımcısının eşi de telefonda eşime tehditler savurdu. biz böyle seviyesiz insanlarla muhatap olmamak adına telefonu tüm iletişime kapattık. ertesi gün eşimin teline tehdit hakaret ve ırza namusa saldırı mahiyetinde bir mesaj geldi. bizde durumu savcılığa bildirdik. savcı dava açtı onlar hakkında. ama bu arada olanda bebeğime oldu.

selam rüveydacım nasılsın sendemi marta transfer oldun:))
batın kaç canım muckkk üzme artık kendini şu salak için
bebişlerimiz gelcek ve herşey çokk güzel olcak

ayyyy inanmıyorum ya çok geçmiş olsun inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın çok üzüldüm ya.beş para etmez insanların yüzünden olanlar çok kötü.bende zannettim ağır falan kaldırdın kafamı onlara taktımda stres en büyük sıkıntı meğersem

Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun bunu yapan adi herif elbet görücektir allahınn sabrı 40 sene hiç ummadığı bir vakitte yer sopasını

banum canım anca fırsat bulabildim,iyiyim çok şükür ama bel ağrısı , kasık ağrısı berbat çekiliyor kasıklarım ayağım kasıyor,, baş dönmelerimi söylemiyorum muhtemelen psikolojik ama ara ara kaptırıyorum kendimi , sende öle ıskaladık falan deme daha dur bakalım,,ha bu arada benim eşimin yengesi doğum hemşiresi baş hemşire bizdelerdi akşam yemekte,,sohbet ettik biraz anlattım onada sen bana gebe koktun dedi şaşırdım bu işin içinde ya belki hissetmiştir ,,:):)neyse bebeğim iyi geceler sana öpüyorum
inşallah hayatım yaa bende öle hissetmek istiyorum...
adetime son 1 gün normalde 28 günde adetleniyorum ama ben 30 düşünüyorum herihtimale karsı ayyy çok heyecanlıyım inş hevesim kursagımda kalmaz gelir benimde bebişim
canım acele etme hayırlısıyla kendini hazır hissettiğin bir sabah yap..
denk getir hayatım tam o güne denk getir taze taze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…