- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.641
selam canomm.. naber?
merhaba, hoşgeldin siyahkuğu
valla, öyle diyorlar... sabah erken saatlerde daha iyiymiş ama.... nasıl olacak? saat mi kurucaz :)))))))))))
tuhaflik bende de var. hatta ben de olan tek belirti :)
sicaklik olcumlerini de yanlis yapmisim. her gun ayni satte elii bile kipirdatmadan gozunu acar acmaz yapman gerekiyormus. yani bilemiyorum simdi ne zaman yumurtalama oldu. artik bekleme donemindeyiz. hayirlisi bakalim :)
Günaydın sevgili kızlar, ben de herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum. Yumurtlama döneminde olan arkadaslar, bu hafta sonunu rahat ve verimli bir sekilde değerlendirirler umarım. Benim bir arkadasım ikinci bebeğine hamile ve eşiyle sabah altıda iliskiye girdiğini anlatmıştı bana. Erken saatte Daha verimli olunabiliyormus.Fikri olan var mı?
ben kaçtım,
begümün sütünü hazırlıcam, içirip uyutucam.
annemler de yoldalarmış, gelirler yakında.
sanırım görüşemeyiz bugün artıkın... yarın da görüşemeyiz..
aaaaa ama en sizi çok özlerim yahu....
haydi başbaşşşşşşş
Sağol tatlım, amiiiin..:)Amin Banucum..İnşallah senin de güzel haberlerini alırız en kısa zamanda :)
hepinize merhaba kızlar nasılsınız bugün
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
Kızlar size şunu diyim ben 2 gün önce ağar birşeyler kaldırıp, çektim eğer ben gebe olsaydım düşük olurdu diye düşünüyorum
valla.. ben kiloma hep çok dikkat ederdim eskiden. 45 kiloyla evlenmiştim. 157 boyum. sonra 50 kilo ile hamile kaldım.. sonra nedense, hamileyim diye heralde bi koyverdim kendimi... her şey serbest gibi, ne yesem iyi gelir - nasılsa hamileyim ben gibi... amaaannn boşver, gün bu gündür gibi.... :))) yedim de yedim.... lahmacunları istiyordum hep, pideler, mayalı hamurlu şeyler... öyle istiyordu canım ilk 4-5 ay.. aldım kiloları tabi.
ilk 5 ayda ben 19 kilo almıştım zaten :))) sonra, gebelik şekeri çıktı bende, doktorum diyetisyene gönderdi. o biraz dizginledi... son 4 ayda 9 kilo aldım. +28 kiloyla doğurdum.
Herkes doğumda verir bi 7-8 kilo kadar.. benim kızım 2450 gr doğdu. HAstahaneden eve döndüğümde, toplam 2500 gr vermiştim. Tüm kilo kaldı üstümde. 1 sene boyunca da veremedim.
Sonra bi sıkı diyetle ve pilatesle hallettim konuyu. Allaha şükür, 49-50 kiloya döndüm. A ma çok zor yani 25 kilo vermek çok zor. o kiloyla 1 sene yaşamak daha da zordu :))))
Aman gebelikte beslenmeye dikkat.
ama şimdi hamile olsam, yine yerim içerim, alırım kiloları. oohhhhhh gün bugündür, yerim de içerim de... :)))))))))
Ben halaaa bekliyorum ısrarla, yapmayacağım test erkenden, inat ettim bir kere ya , inadımla adam öldürürüm ben, oğlak burcuyum tabii ne de olsa:) Sende az bekle arkadaşım, şu adet günü bir gelsin o gün yap olmadı tekrar.. Hassas testlerden değilse sonuç alamayabilirsin çünkü..
Kızlar size şunu diyim ben 2 gün önce ağar birşeyler kaldırıp, çektim eğer ben gebe olsaydım düşük olurdu diye düşünüyorum
ya benimde adetim 27 si bende dün cam falan sildim hadi hamileysem bişi olmuşmudur neredeyse temizliklerimi ay da bi yapcam korkuyorum valla ama bi bakıom adet olmuşum inş bu ay hamiş olurum
ya benimde adetim 27 si bende dün cam falan sildim hadi hamileysem bişi olmuşmudur neredeyse temizliklerimi ay da bi yapcam korkuyorum valla ama bi bakıom adet olmuşum inş bu ay hamiş olurum
bişey olmaz canım merak etme onun varlığını öğrenene kadar ALLAH koruyor varlığını öğrendikten sonra da RABBİM yardım ediyor inşallah hamişsindir ben marta trasfer olanlardanım şimdi yumurtlama günü bekliyorumama benim de kafam karıştı vucut ölçüsü akıntı kasık ağrısı şaşıordım gerçi kasıklarımın ağrısı 2 aydır geçmedi o ayrı mesele de:2: bende dr gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Evt öyleymiş tatlım düşecegi varsa hiç birşey yapmadan da düşermiş allah korusun. İnş. hamilesindir tatlım hepimiz için
bişey olmaz canım merak etme onun varlığını öğrenene kadar ALLAH koruyor varlığını öğrendikten sonra da RABBİM yardım ediyor inşallah hamişsindir ben marta trasfer olanlardanım şimdi yumurtlama günü bekliyorum ama benim de kafam karıştı vucut ölçüsü akıntı kasık ağrısı şaşıordım gerçi kasıklarımın ağrısı 2 aydır geçmedi o ayrı mesele de bende dr gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Aynen cnm o kdr kolay değilmiş olacagı varsa da birşey yapmasanda olurmuş allahın takdiri
yaa şu toplu cvp verme nasıl oluyor bi yapamadım off
Şu parmakla muayene varmış duymuşunuzdur sanırım eskilere dayanıyormuş neymiş efendim parmadıgınız sert birşeye çarparsa adet eğer yumuşak balon gibi birşeye değerse hamileymiş bende merak ettim demin denedim yumuşak birşeye değdi balon gibi tabi ben gebe değilim ama nebiliyim merak ettim
Hayatım hangi mesajı okuyorsan sağ al köşede kare içinde artı işareti var, alıntı yapmak istediğin mesajlarda o butona tıkla zaten tik işareti atıyor, daha sonra konuyu cevapla deyince görüyorsun o mesajları altına yazabilirsin o zaman..
Elle kontrolü ben de burada okudum ama denemedim hiç, ne bileyim tuhaf geliyor bana, sağlıkçı vs de değilim anlamam ki ben.. ayrıca niye hamile değilmişsin sen?
Şu an hamile olsan bile daha kese bile oluşmamıştır..Hiç bir şey olmaz bu ilk zamanlarda endişe etme...Ancak ilk 3 aydan sonra ağır kaldırmamaya özelikle dikkat etmelisin..İlk 3 ay olan düşükler normal düşüklerdir..Ama 2. 3 aydan sonra da geç düşük erken doğum denilen can sıkıcı durumlar yaşanabiliyor...Allah yaşatmasın...
Şu an hamile olsan bile daha kese bile oluşmamıştır..Hiç bir şey olmaz bu ilk zamanlarda endişe etme...Ancak ilk 3 aydan sonra ağır kaldırmamaya özelikle dikkat etmelisin..İlk 3 ay olan düşükler normal düşüklerdir..Ama 2. 3 aydan sonra da geç düşük erken doğum denilen can sıkıcı durumlar yaşanabiliyor...Allah yaşatmasın...
Tatlım bende meraktan işte anlıyacagım yok vallahi, Hamiş değilim diyimde tersi çıksınbelkide hamişim İNŞ. Kafayı takmamak için yoksa inş. hamişimdir hatta hamişizdir
Amin tatlım çok sağol diğer kızlarında demesiyle çok rahatlattınız beni onca uğraş uğraş bir mobilya çektim diye düş bunalıma girerdim vallahi allahım yaşatmasın, allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?