Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben kaçtım,
begümün sütünü hazırlıcam, içirip uyutucam.
annemler de yoldalarmış, gelirler yakında.

sanırım görüşemeyiz bugün artıkın... yarın da görüşemeyiz..
aaaaa ama en sizi çok özlerim yahu....

haydi başbaşşşşşşş

selam canomm.. naber?

merhaba, hoşgeldin siyahkuğu
valla, öyle diyorlar... sabah erken saatlerde daha iyiymiş ama.... nasıl olacak? saat mi kurucaz :)))))))))))

Bilmem, bir de o saatte istek mı olur ınsanda? Altı yaw! Benim gibi uykuyu seven biri için zor, ama deger mi? değer valla. Bir de ablam bana bebek tulumu almış daha ortada bisey yokken, secret yapıyormuş. Ne de olsa bebeğin gelecek bir gün, onun için alıyorum diyor.

Bende sıcaklık ölçülerini çok düzensiz yaptım sonra bıraktım ama onada pek güvenmıyorum adete yakında vucut ısısı artıyormuş sonucta

Evet Hayatım , sabah saatleri daha iyi oluyormuş diye bende duydum, yani sabah 6 da olması değil mesele, erkeğin yeni uyandığı zaman olması önemli:) Ama valla biz ona dikkat etmedik yani bu ay, ne zaman denk geldiyse oldu..

Biz de seni özleyeceğiz yalelcim, iyi bak kendine ve çoooook kolay gelsin...

Amin Banucum..İnşallah senin de güzel haberlerini alırız en kısa zamanda :)
Sağol tatlım, amiiiin..:)

hepinize merhaba kızlar nasılsınız bugün

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum

Sana da güzel bir haftasonu olsun tatlım.. Bugün burası sessiz, ben de sabahtan bir uğramıştım, şimdi eve dönünce de bir bakayım dedim kimler gelmiş gitmiş diye..:)

Son düzenleme:
Kızlar size şunu diyim ben 2 gün önce ağar birşeyler kaldırıp, çektim eğer ben gebe olsaydım düşük olurdu diye düşünüyorum

Kızlar size şunu diyim ben 2 gün önce ağar birşeyler kaldırıp, çektim eğer ben gebe olsaydım düşük olurdu diye düşünüyorum

ya benimde adetim 27 si bende dün cam falan sildim hadi hamileysem bişi olmuşmudur neredeyse temizliklerimi ay da bi yapcam korkuyorum valla ama bi bakıom adet olmuşum inş bu ay hamiş olurum

bişey olmaz canım merak etme onun varlığını öğrenene kadar ALLAH koruyor varlığını öğrendikten sonra da RABBİM yardım ediyor inşallah hamişsindir ben marta trasfer olanlardanım şimdi yumurtlama günü bekliyorum ama benim de kafam karıştı vucut ölçüsü akıntı kasık ağrısı şaşıordım gerçi kasıklarımın ağrısı 2 aydır geçmedi o ayrı mesele de:2: bende dr gitsem mi gitmesem mi karar veremedim

oyle bir anlatiyorsun ki benim bile yiyip icesim geldi simdi :) Cok iyi vermissin ama tebrik ederim. 2-3 kg vermek bile zorken 25 kilo helal olsun valla. biz de seni ozlicez :) iyi haftasonlari

evet evet 5 gun daha bekleyecegim. hassas da degil bosuna morali bozmayalim. zaten bizim mart basi. bi seycik de kalmadi

ya benimde adetim 27 si bende dün cam falan sildim hadi hamileysem bişi olmuşmudur neredeyse temizliklerimi ay da bi yapcam korkuyorum valla ama bi bakıom adet olmuşum inş bu ay hamiş olurum

Evt öyleymiş tatlım düşecegi varsa hiç birşey yapmadan da düşermiş allah korusun. İnş. hamilesindir tatlım hepimiz için

bişey olmaz canım merak etme onun varlığını öğrenene kadar ALLAH koruyor varlığını öğrendikten sonra da RABBİM yardım ediyor inşallah hamişsindir ben marta trasfer olanlardanım şimdi yumurtlama günü bekliyorum ama benim de kafam karıştı vucut ölçüsü akıntı kasık ağrısı şaşıordım gerçi kasıklarımın ağrısı 2 aydır geçmedi o ayrı mesele de bende dr gitsem mi gitmesem mi karar veremedim

Aynen cnm o kdr kolay değilmiş olacagı varsa da birşey yapmasanda olurmuş allahın takdiri

yaa şu toplu cvp verme nasıl oluyor bi yapamadım off

Şu parmakla muayene varmış duymuşunuzdur sanırım eskilere dayanıyormuş neymiş efendim parmadıgınız sert birşeye çarparsa adet eğer yumuşak balon gibi birşeye değerse hamileymiş bende merak ettim demin denedim yumuşak birşeye değdi balon gibi tabi ben gebe değilim ama nebiliyim merak ettim

Korkmayın kızlar ya bişey olmaz.. Yani en azından ben evimin işini yapmaya , diğer zamanlarda ne yapıyorsam onu yapmaya devam ediyorum..

Hayatım baktım 13 martmış senin bat, ağrın sancın çok fazlaysa git tabii daha çok var çünkü bat tarihine..

Hayatım hangi mesajı okuyorsan sağ al köşede kare içinde artı işareti var, alıntı yapmak istediğin mesajlarda o butona tıkla zaten tik işareti atıyor, daha sonra konuyu cevapla deyince görüyorsun o mesajları altına yazabilirsin o zaman..

Elle kontrolü ben de burada okudum ama denemedim hiç, ne bileyim tuhaf geliyor bana, sağlıkçı vs de değilim anlamam ki ben.. ayrıca niye hamile değilmişsin sen?

Şu an hamile olsan bile daha kese bile oluşmamıştır..Hiç bir şey olmaz bu ilk zamanlarda endişe etme...Ancak ilk 3 aydan sonra ağır kaldırmamaya özelikle dikkat etmelisin..İlk 3 ay olan düşükler normal düşüklerdir..Ama 2. 3 aydan sonra da geç düşük erken doğum denilen can sıkıcı durumlar yaşanabiliyor...Allah yaşatmasın...

Yani ilk günlerde düşük olursa bu ağır kaldırdın diye olmaz..Genetik bazı nedenlerledir çoğunlukla....

Tatlım bende meraktan işte anlıyacagım yok vallahi, Hamiş değilim diyimde tersi çıksın belkide hamişim İNŞ. Kafayı takmamak için yoksa inş. hamişimdir hatta hamişizdir

Amin tatlım çok sağol diğer kızlarında demesiyle çok rahatlattınız beni onca uğraş uğraş bir mobilya çektim diye düş bunalıma girerdim vallahi allahım yaşatmasın, allah korusun.

Amiiin.. Çok sağol açıklama için hayatım, bazen bu kızlar çok evhamlı oluyor deneyimli annelerden gelmedikçe de inanmıyorlar biz ne söylesek:))

İyi yapıyorsun hayatım, takma kafanı, olma ihtimali kadar olmama ihtimali var, hepimiz için.. Ama tabii dilerim ki hamişizdir hepimiz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…