Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlar benim yüzümde garip garip sivilcede değil benek benek mi desem birşeyler çıkmış çok çirkin olmuşum eşime gösterdim bence sen hamilesin diyor ama ben inanmadım tabiyki kesin strestendir:103:

Hımmm bakalım az kaldı hayatım, inşallah hamiş belirtisidir o lekeler..:)

hay ben bu gidip gelen belirtilere:)))) bugünle birlikte 6 koca gün var, ah nasıl geçecek bu günler hayatım ya,:))

baska bir sey yaparak :) yarin zaten is basi cabuk gecer gun. onemli olan pazar gununu gecirmek. ben bu arada dayanamadim sabah yine test yaptim ama tabiki yine cikmadi. son 3 testim bunlari bosa harcamamaliyim.

biz birazdan esimle sinemaya gidicez. 3-4 saate oyle gecer. sonra yemek falan derken gun biter. hafata cuma yapariz testi :)

:)) idareli kullan valla cumaya kalmayacak bişey:) Biz de şimdi çıkacağız dışarı, dediğin gibi ez dolaş yemek vs derken pazar biter, darısı diğer 5 günün başına:)))

İyi eğlenceler size de tatlımm..

[

hayır unutmadık şeker :)
sen bizi unuttun asıl sanırım, nerelerdesin sen bakalım.. cevap ver :)

yalelcım bende unutmadım valla ama bıraz yogunum bugunlerde. çocugun derslerı odevlerı kayınvalıdemın rahatsızlıgı gelen gıden vs.. okadar sey ustuste geldı kı hep aklım burda valla çatlıyorm gelemıorum dıe:))
ben gelıncede (şuan oldugu gıbı mesela ) sız olmuosunuz şekerim aa
ya benım adetten önce ve adetlıyken cok carpıntım olur bu ay cok erken basladı ve kasıklarımda batmalarda basladı tekrar valla anlamadm bıseler oluo ama nedır bılemedm..
neyse kızlar hepınızı öpüyorm gorusuruzzz

kızlar merhaba hepınıze beım dün sol yumurtlaıgımda agrı vardı böyle barız belırtılı hanı adetıme az kalmıs olsa gebelık belırtısımı dıcem ama dha yumurtlama dönemınde sayılırım 18.gününm bugün acaba dıyorum yumurtamı catladı cünkü sabah kalktım o agrıdan belırgınlıkten eser kalmamıs

iyi pazarlar kızlar

çoğunuzda belirtiler başlamış inş bebişin habercisidir
benim renglimi 12 gün var ama belirti melirti hiç bişi yok
kendimi dinliyorum sürekl, midemmi bulandı cvp yok canım bieymi istiyo cvp yok kasıklarım ağrıyomu acaba cvp yine yokkk
ben bu ay tuturamıcakmışım gibi geliyo içimden ama yinede umudumu kesmeyim:44:

ikinci kız demkki tabi doğruysa
ama kendinden başkasınada yaptır kendin yapınca oluyomu bilmiyorum

oglun kaç yaşında

aynurcum oglum hazıranda 4ü doldurucak valla bende zıncırı dogru salladımmı sallamadımmı bılemıyorum aman olsunda kız erkek farketmez ama tabı bır oglum oldugundan kız bebeklere daha bır özenerek bakıyorum ben bu cın takvımını anlamadım gıttı sımdıkı yasına degıl dogurcagındakı yasına falanmı bakcakmısısn ne gercı ben hamıleyken arkadslar bakmıstı kız olcak demsıtı erkek cıktı

allah analı babalı büyütsün maallh kocaman delikanlı olmuş oğlun
inş ikincisi kız olur
cin takvimini hiç bilmityorum ben bakmadımda
herşeyden önce sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz en önemlisi o kız erkek fark etnez

Tatlım benimde yumurtlama dönemindeyken bitimindeydi sanırım sol kasıgıma şiddetli ağrı girmişti o gün akşama kadar tutunarak kalkıp, oturmuştum o derece gerci benim adetime bir hafta var inş. hamişizdir dediğin gibi yumurtalar çatlamıştır

Aynen cnm belirtiler var benim öyle adet ağrılarım başlamadı henüz ama garip birşeyler var inceden bence kendini dinlememeye çalış dicem ister ister merak ediyor insan ama varsa belirtiler oluyor elbet herkezde aynı olmuyormuş zaten

adetime son 1 gün normalde 28 günde adetleniyorum ama ben 30 düşünüyorum herihtimale karsı ayyy çok heyecanlıyım inş hevesim kursagımda kalmaz gelir benimde bebişim

ay inş gelir bebiş
evet kendimi çok dinliyorum önce belirti var gibi geliyo sonrada diyorum kendi kendimi o senin hüsnü kuruntun heveslenme boşuna
ama daha renglime 12 gün var berllide olmaz demi

adetime son 1 gün normalde 28 günde adetleniyorum ama ben 30 düşünüyorum herihtimale karsı ayyy çok heyecanlıyım inş hevesim kursagımda kalmaz gelir benimde bebişim

İnş. cnm inş. kursağında kalmaz bebiş olur

ay inş gelir bebiş
evet kendimi çok dinliyorum önce belirti var gibi geliyo sonrada diyorum kendi kendimi o senin hüsnü kuruntun heveslenme boşuna
ama daha renglime 12 gün var berllide olmaz demi

Ohoo daha 2 hafta var dur bakalım benim 1 hafta var bende bile öyle bel ağrısı, gögüs ağrısı bile yok herkezin aynı olmuyor hayırlısıyla inş.

benım ocak ayında agrıalr oldu hep ıdrara sık cıktım dedım hamıleyım olmadı subatta agrıalrım olmadı dedım tamam bu ya oldu gecen aykı belıortılerın tam tersı hoop yıne 2 gün önce adet oldum gecıkme bıle olmuyor buayda bakalım 10 mart bat ama ben 8 ınde baslıyım beklemeye
benım ılk hamıellıktede hıc belırtım olmamıstı sadece akıntı vardı okadar ondan pek takılmayın belırtılere

Yumurtadan yani çatlamasından vs olabilir benim de yumurtlama dönemlerimde oluyor o ağrı 1 gün falan sonra duruyor, hadi bakalım tutmuştur da inşallah..

İnş. cnm bir hafta kaldı yoksa zaten ne stress yapmışım dicem kendime:18::18:
Stres değildir hamişlikdir inşallah sebebi tatlım:)

evlendiğimden beri denemelere başladım 2 yıldır ama olmadı bi türlü kısmet artık

Kısmet tabii hayatım inşallah da daha fazla beklemezsin. Doktora gittiniz mi hiç eşinizle, hani herşey yolunda mı diye?

Ay kıyamam sana, heyecan tavan yapmıştır şimdi sende tahmin edebiliyorum:) İnşallah kırmızıları değil çift çizgiyi görürsün bu ay tatlım:)

Aynurcum, ebrunun dediği doğru, hangimizin vücudu hamileliğe nasıl tepki verecek bilmiyoruz henüz, hatta daha önce hamilelik yaşamış olanlar bile sonrakinde farklı şeyler , belirtiler yaşayabiliyorlar.. Biz hepimiz kendimizi dinliyoruz haliyle , hepimizde bir umutla bekleyiş var çünkü. Ben de yapıyorum. Ama bir yandan da o belirtilerin başka şeylerden de kaynaklı olabileceğini unutmamaya çalışarak:) O yüzden ne bir belirtinin olmaması hamile olmadığını gösteriyor, ne de şimdi miden bulansa oran buran ağrısa kesin hamilesin demek değildir bu da..:) O yüzden fazla takma kafana.. Hepimiz el mahkum bekliyoruz adet tarihini.. İnşallah hepimize pozitif çizgi görünür bu ay hayırlısıysa..

kızlar iyi pazarlar.nasılsınız?umarım herkes iyidir.bugün edetimin 12.günü.
benim yumurtlamam genellikle 18.günü oluyor.
14-16-18-19.günler deniyeceğiz bakalım inşallah hayırlısıyla tutar.
ama niyeyse biraz umutsuzum,çünkü krem falan sürmeden ilişkiye giremiyorum.o yüzden bu ay olmazsa pek üzülmeyeceğim yani en azından ilişki yaşamaya alışırım o arada diye düşünüyorum(

kızlar yumurtlamanın olduğu gün su gibi berrak akıntı mı oluyor?yoksa yumurtlama geçtiklten sonra mı oluyor.?
yani akıntının olduğu gün mü ilişkiye girmek önemli.yumutlama en fazla 24 saat sürüyormuş o arada orda canlı sperm bulunursa döllenme oluyormuş.ama işte tam o güne denk getirsek çok süper olur:))

benim tarihim boş..çünkü benim adetim düzensiz.. soğansuyu içiorum polkistik over için ve tabbiki hamişlik için..4-5 gün sonra o da bitiyor..işin kötüsü yumurtlamam nasıl oluyo ne zaman oluyo hiç bilmiyorumm hiç bi belirti de yok sıcak falan diye.. ama adetten sonra 2 günde bir çalışmalara devam edioruz bakalım hayırlısı..):44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…