- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.701
Kızlar benim yüzümde garip garip sivilcede değil benek benek mi desem birşeyler çıkmış çok çirkin olmuşum eşime gösterdim bence sen hamilesin diyor ama ben inanmadım tabiyki kesin strestendir:103:
hay ben bu gidip gelen belirtilere:)))) bugünle birlikte 6 koca gün var, ah nasıl geçecek bu günler hayatım ya,:))
baska bir sey yaparak :) yarin zaten is basi cabuk gecer gun. onemli olan pazar gununu gecirmek. ben bu arada dayanamadim sabah yine test yaptim ama tabiki yine cikmadi. son 3 testim bunlari bosa harcamamaliyim.
biz birazdan esimle sinemaya gidicez. 3-4 saate oyle gecer. sonra yemek falan derken gun biter. hafata cuma yapariz testi :)
Hımmm bakalım az kaldı hayatım, inşallah hamiş belirtisidir o lekeler..:)
ikinci kız demkki tabi doğruysa
ama kendinden başkasınada yaptır kendin yapınca oluyomu bilmiyorum
oglun kaç yaşında
aynurcum oglum hazıranda 4ü doldurucak valla bende zıncırı dogru salladımmı sallamadımmı bılemıyorum aman olsunda kız erkek farketmez ama tabı bır oglum oldugundan kız bebeklere daha bır özenerek bakıyorum ben bu cın takvımını anlamadım gıttı sımdıkı yasına degıl dogurcagındakı yasına falanmı bakcakmısısn ne gercı ben hamıleyken arkadslar bakmıstı kız olcak demsıtı erkek cıktı
evlendiğimden beri denemelere başladım 2 yıldırAmiiin Hayatım, hepimiz inşallah..:) Ne kadardır oldu denemeye başlayalı?
evlendiğimden beri denemelere başladım 2 yıldırama olmadı bi türlü kısmet artık
kızlar merhaba hepınıze beım dün sol yumurtlaıgımda agrı vardı böyle barız belırtılı hanı adetıme az kalmıs olsa gebelık belırtısımı dıcem ama dha yumurtlama dönemınde sayılırım 18.gününm bugün acaba dıyorum yumurtamı catladı cünkü sabah kalktım o agrıdan belırgınlıkten eser kalmamıs
iyi pazarlar kızlar
çoğunuzda belirtiler başlamış inş bebişin habercisidir
benim renglimi 12 gün var ama belirti melirti hiç bişi yok
kendimi dinliyorum sürekl, midemmi bulandı cvp yokcanım bieymi istiyo cvp yok kasıklarım ağrıyomu acaba cvp yine yokkk
ben bu ay tuturamıcakmışım gibi geliyo içimden ama yinede umudumu kesmeyim:44:
Tatlım benimde yumurtlama dönemindeyken bitimindeydi sanırım sol kasıgıma şiddetli ağrı girmişti o gün akşama kadar tutunarak kalkıp, oturmuştum o derece gerci benim adetime bir hafta var inş. hamişizdir dediğin gibi yumurtalar çatlamıştır
Aynen cnm belirtiler var benim öyle adet ağrılarım başlamadı henüz ama garip birşeyler var inceden bence kendini dinlememeye çalış dicem ister ister merak ediyor insan ama varsa belirtiler oluyor elbet herkezde aynı olmuyormuş zaten
adetime son 1 gün normalde 28 günde adetleniyorum ama ben 30 düşünüyorum herihtimale karsı ayyy çok heyecanlıyım inş hevesim kursagımda kalmaz gelir benimde bebişim
ay inş gelir bebiş
evet kendimi çok dinliyorum önce belirti var gibi geliyo sonrada diyorum kendi kendimi o senin hüsnü kuruntun heveslenme boşuna
ama daha renglime 12 gün var berllide olmaz demi
Yumurtadan yani çatlamasından vs olabilir benim de yumurtlama dönemlerimde oluyor o ağrı 1 gün falan sonra duruyor, hadi bakalım tutmuştur da inşallah..kızlar merhaba hepınıze beım dün sol yumurtlaıgımda agrı vardı böyle barız belırtılı hanı adetıme az kalmıs olsa gebelık belırtısımı dıcem ama dha yumurtlama dönemınde sayılırım 18.gününm bugün acaba dıyorum yumurtamı catladı cünkü sabah kalktım o agrıdan belırgınlıkten eser kalmamıs
Stres değildir hamişlikdir inşallah sebebi tatlım:)İnş. cnm bir hafta kaldıyoksa zaten ne stress yapmışım dicem kendime:18::18:
evlendiğimden beri denemelere başladım 2 yıldırama olmadı bi türlü kısmet artık
adetime son 1 gün normalde 28 günde adetleniyorum ama ben 30 düşünüyorum herihtimale karsı ayyy çok heyecanlıyım inş hevesim kursagımda kalmaz gelir benimde bebişim
iyi pazarlar kızlar
çoğunuzda belirtiler başlamış inş bebişin habercisidir
benim renglimi 12 gün var ama belirti melirti hiç bişi yok
kendimi dinliyorum sürekl, midemmi bulandı cvp yokcanım bieymi istiyo cvp yok kasıklarım ağrıyomu acaba cvp yine yokkk
ben bu ay tuturamıcakmışım gibi geliyo içimden ama yinede umudumu kesmeyim:44:
benım ocak ayında agrıalr oldu hep ıdrara sık cıktım dedım hamıleyım olmadı subatta agrıalrım olmadı dedım tamam bu ya oldu gecen aykı belıortılerın tam tersı hoop yıne 2 gün önce adet oldum gecıkme bıle olmuyorbuayda bakalım 10 mart bat ama ben 8 ınde baslıyım beklemeye
benım ılk hamıellıktede hıc belırtım olmamıstı sadece akıntı vardı okadar ondan pek takılmayın belırtılere
Günaydııııııın Kızlar, Harika bir pazar günü olsun herkese..:)
İşte Listemiz, İşte Harika Mart Kızları Bol şans herkeseeeeeeee..
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart???????????
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
emos_musti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?