Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kizlar gunaydin ise gitmeden bir bakayim dedim. hepinize iyi bir gun diliyorum. yavas yavas testler poziif sonuc vermeye baslar insallah. geri sayim basladi :)

kizlar gunaydin ise gitmeden bir bakayim dedim. hepinize iyi bir gun diliyorum. yavas yavas testler poziif sonuc vermeye baslar insallah. geri sayim basladi :)
Günaydııııııın tatlım, sana da güzel bir gün ve hafta olsun...:) Ve amiiiin diyorum, inşallah görürüz pozitifi

Ay tatlım deme ya, ay inşallah doğru almıştır kokuyu da kutlarız hep birlikte:) Valla umutluyum ben senden ama bakalım, hayırlısı tabii öncelikle..

Ben de bekliyorum tabii ama ne bileyim hiç de öyle hamileymişim gibi bir his yok içimde, hani herkes diyor ya hissediyorun bir şekilde, işte ben hissedemiyorum hiçbir şekilde:))) O batmalar vs azaldı iyice, bazeeen çok az oluyor neredeyse geçti yani.. Klasik bacak ağrılarım, gece uyurken sıcak basmalarım, arada hafif bulantılarım falan başladı ki bunların hepsi ben de adet öncesi bir kaç gün oluyor, adet belirtilerim yani.. Amaaan neyse, hayırlısı olsun takmıycam kafaya, zaten tuttu tuttu tutmadı izmire gitme niyetim var evrak işlerini bitirip, kısmet olursa da mart bitmeden.. Yani artık martın ortasında da tutturamazsam bir ay ara..:) Dönünce yine başlarım denemelere:)

Son düzenleme:
GÜNAYDIIIIIIIIIIN herkeseeee... Mart topiğinin, alımlı, çalımlı, akıllı kızlarııııı...

Mart geldi gelecek, heyecan bekleyiş artıyor.. Hepimize bol şans Kızlar...

Harika bir yeni hafta olsun, göbüşlerimiz bebiş dolsun..

Mart Listemiiiiiiiiiiiiz....

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart???????????
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
yazçiçeği = 25 Mart

buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma

emos_musti

günaydın sana da banucummm yaa benim mart 5 ten sonra soru işaretleri var ya adet miyim değil miyim ben de anlamadım..bu başkabir kanama dün de söylemiştim...neyse sen onu kaldırıver..yine 5 mart kalsınn..:))9
bu arada ovulasyon mikroskobu kullanan var mı bende hala yumurtlama belirtisi olan şekiller çıkıyor bir hafta oldu yaw:/

HErkese mutluluk dolu bir gün diliyorummmm:))
(kızlar dünden beri baklava yiyorum tatlı çekip duruyor canım yahu açgözlülükten herhalde..başka bir şeyden olamaz:)))

günaydın arakadaşlar merktan çatlayan ben geldim son 3 gün adetime her ıslaklıkta adet sanıyorum bu arada benim akıntım hiç bitmiyo ya

herkese gunaydınn. haftanız guzel geçsin inşallah. haftasonu giremedim. varmı yeni, guzel haberler?

yalel calısmalara basladınmııııı dun itibari ilee:))

günaydın arakadaşlar merktan çatlayan ben geldim son 3 gün adetime her ıslaklıkta adet sanıyorum bu arada benim akıntım hiç bitmiyo ya

cnm akıntının sebebi enfeksiyon değildir inş. kokulu ise enfeksiyon oluyor bildiğm kadarıyla...Ama sen madem 3 günün kalmış kafanı boşalt...Kuaföre git, saçlarına bir değişiklik yap meselaa.:))) Güzel bir yemek tarşfş öğren pişir..:)) İnanki ben çok kafaya takan bir insanım hem de ikizler burcuyum ne kafaya taktıysam tam tersi oluyor hep..)))

bak 3 günün kalmış zaten;:)) Rabbim hayırlısıyla sana minik tatlı bir evlat nasib eylesin:)) Biz de teyze olalım:))

Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun bunu yapan adi herif elbet görücektir allahınn sabrı 40 sene hiç ummadığı bir vakitte yer sopasını

Ayy böyle iğrenç karakterli insanları ne yapmak istiyorum biliyor musunuz?? Yok öyle dayak felan değil,, sakin bir şekilde gözümün ucuyla bakarak onları yemek istiyoruuuuuummm!!!!! gözümün ucuyla küçültmek istiyoruum zaten küçükler daha da küçülsünler..

Ben de böyle bir olay yaşamıştım ama benimki kadındı...Ona sadece gözümün ucuyla bakıp, ' Tatlım böyle davrandığın sürece küçülmeye ve daha da küçülerek benim çooooook gerilerimde kalmaya mahkumsun biliyorsun değil mi? bakışı atmıştım psikopat gibi!

Geçmiş olsun cnm sen üzülme, böyle insanları hesaba çekecek olan Allahtır. Zihnini boşalt, bebiş için odaklan:)))

Canım benim çok teşekkür ederim ne güzel söylemişsin öyle akıntımda herhangi bir koku yok
kuaföre gitme konusunda işyerinden vaktim kalmıyorki
yemek konusunda zaten şu sıra değişik tarifler deneyip duruyorum :)
dayanacam ama işte herkes diyor ya hissediyorum hamile olduğumu falan ama ben hiç hissetmiyorum hafif belirtiler var ama sanki olmamış gibi uf ne biliyim :)

Gunaydın cnm, iyidir sen nasılsın. nasıl geçti haftasonun

sanada günaydın özllemcim iyiyim sen nasılsın?
güzel ama yorucu bu hafta sonu biraz marfetlerimi sergiledimde söylemesi ayıp hamarattım yani canım bol bol hamur işi ve yemek yaptım ama neler yaptığımı anlatmıyyayım belkimde aramızda hamişler vardır hadji bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum..

ohh ohh ne gusel ellerine sağlık:) bende mutfakta zaman geçirmeye bayılıorummmm

bu arada senin nasıl geçti peki özlemcim? sen neler yaptın?

iyi sayılır cnm. cts kardeşim geldi onlaydım 2 aydır gorusmuoduk cok ozlemişim. pzarda kursa gittim sonrasında evdeydik. cnmm. bu akşam doktora gidicem ya stressli ve heyecanlıyımm

ayy negüzel aman canım hemen sonuçları bizimle paylaş inşallah doktor güzel geçer..
bu arada hiç sitres yapma stres yapacak bişey yok rahat ol cnm...

bende hep adet olmadan 1 hafta önce falan gergin olurum..
yani böyle birini boğsam diye bakarım hep yine o hal var sanıyorum hamile değilim.
yani acayip sinirli görüyorumkendimi..
sanki hiç birşeye tahamülüm yokmuş gibi..

:)) evet biri çıt dese alnının ortasına çattadanak yapıştıracak gibi degil mi? bende aynen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…