- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.981
beysal tabrık ederım hemen cts dra gıtmesende olur bır kan taestı yaptır bakalım sonuc kac cıkıcak 1500lere ulasınca kese görünür ancak yoksa dra bosuna gıtmıs olursun
ben ılk gitiğimde alttan bakıcak dıye esımı cagırmamıstım ultrason odasına dr karından bakıcaz görünmezse alttan bakıcaz demsıtı esımıde cagırdı odaya sonra karından baktı ve keseyı gördü ozamn alttan bakmasına gerek kalmamıstı hıc alttan bakılmadı 9 ay boyunca
banucum mart lıstesınıde bır güncellesene canım kımler hamıle kımler nısana kaldı yavas yavas lısteyı görelım benımde 5 günüm kaldı ama 2 aydır hep 1-2 gün erken gelıyor
benim pek umudum kalmadı tatlım, kırmızlar geldi gelecek hissediyorum başladı belirtileri, o yüzden sanırım test yapmama gerek kalmayacak:) geçen ayda öyle olmuştu
lata benımde ocak ayında cok agrıalrım olmustu kasıklar falan bende hamılemıyım demsıtım ama sanırım üşütmüşüm kı gebelık falan olmadı yınede bellı olmaz tabı
narmıkcım senın bat nezamn buay
Lata, bi rüya anlatmış...
aklıma başka bişey geldi... size bişey anlatayım mı..
Ben, bundan 5-6 ay evvel, hamileyken... saçma sapan rüyalar görüyordum sürekli..
bir gün, bi dergide ... mol gebelik diye bişey okudum.. üzüm gebeliği gibi bişeydi yanılmıyorsam... ondan çok etkilendim heralde..
gece rüyamda ne gördüm biliyor musun :)))
benim bir bebeğim olmuş... ve o bebek bir üzümmüş.. mis gibi misket üzümü.. büyük bir salkım üzüm...
kucağımda üzüm salkımı, onu okşuyorum seviyorum falan... ama çok seviyorum üzümümü..
bi uyandım, ter içindeyim...
rüyalar işte..
git al tülin ya... nedir yani.. bi FORTEL test al.. ilk idrara gerek yok... 4 gün kalmış, gece bile yapabilirsin sen o testi...
sabah sonucu bekliyoruuzzzzz
özlem bıtek adet oldu sanırım hem batları görmek ıcın hem belkı lısteyı görürsek ugur getırır batlar korkar gelmez kımseye bellımı olurmerhaba tatlım:) ama dur yahu daha 1 mart henüz nisana göndermedik kimseyi:) sabah göndermiştim listeyi birazdan el atarım ama yine:))
hahahaha ya ben nebiçim bi yerde oturuyorum burda olan doktorların hiç birisinin senin iznini aldığını duymadım tatlım direk alıyolar muaineye heheh:
ayyyyy vallalaha taşınacam burdan artıkkkk
özlem bıtek adet oldu sanırım hem batları görmek ıcın hem belkı lısteyı görürsek ugur getırır batlar korkar gelmez kımseye bellımı olur
Çift yumurta ikizliği anne tarafının genlerinden geçer...
tek yumurta ikizliği ise tamamen tesadüftür genler yoluyla geçen bir özellik değildir canım..
son adet tarihin, gebeliğinin ilk günü sayılıyor beysalcım.
gir bi hesaplama sitesine.. gebelik hesaplayıcı aç...
son adet tarihin neyse, ona göre kaç haftaık olduğunu öğrenirsin..
son adet tarihini söyle bakalım cicim bana bi?
doğru olabilir lata
bana hep olur..
bu, biraz da senin vücudunu dinlemenle ve hissetmenle alakalı.
kimi kadın, hamile olduğunu 3 ay anlamaz..
kimisi de döllenmeyi bile hisseder.
ben hissediyorum mesela genelde. kendimi dinliyorsam, döllenme anını ve hatta rahmime düştüğü anı bile hissediyorum.
batmalar gibi değil de, pat diye bişey düşer gibi içinde.. bi anlık bi pat duygusu oluyor insanda... döllenen yumurta rahme düşerken.. sonra hafif bi ağrı sızı.. geçip gidiyor birkaç dakika içinde.
bilemiyorum yani ben bu anlattıklarını latacım. ne hissettin, neyi hissettin... kimse de bilemez kanımca.
sen ilk hamileliğin olduğu için, adlandıramıyorsun şimdi... ikinci bebeğinde bak daha rahat isimlendireceksin bu hissettiğin şeyleri..
sen özalemcım 2334
lata benımde ocak ayında cok agrıalrım olmustu kasıklar falan bende hamılemıyım demsıtım ama sanırım üşütmüşüm kı gebelık falan olmadı yınede bellı olmaz tabı
narmıkcım senın bat nezamn buay
pardon canımcım ben subatla martı karıstımısım sen daha calısmalara bıle baslamamıssın ozamn rahım fılmı cektırcektın dımı sen buay aman dıkakt et o aay gebelık olmaması lazım korunmak lazım hsg cekılen ayda
Herhalde 300 kilo olucam yakında..Hafif bir mide bulantısı,açlık hissi ve uyku isteği...((
:)) inşallah inşallah...Canım ayın 11 i diye bekliyorum ama daha erken ya da daha geç de gelebilir tabi..Ki gelmemesini dilerim tabi :))
yalel süpermıs rüyan cok güldümm bende hamıelyken hep doguma hıderdım epıdural yapın bana dıyorum hayır yapmadan dogurcaksın dıyorlar bend eıstemem dıyorum bır bakıyorum karnım ınmıs hamıle degılımkı ben deyıp kacıyodum rüyamda hep
gecen aya gore aynı belırtılerın mı var emınmısın yooo hemen nıye umudu kestık sana hıc yakısmadı dusunme kırmızılar ben tulın ve senden umudum var yanıltmayınnnn benıııııı
özlem bıtek adet oldu sanırım hem batları görmek ıcın hem belkı lısteyı görürsek ugur getırır batlar korkar gelmez kımseye bellımı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?