Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

merhaba tatlım:) ama dur yahu daha 1 mart henüz nisana göndermedik kimseyi:) sabah göndermiştim listeyi birazdan el atarım ama yine:))

sağol latacım biliyorum ama işte diyorumya ah bu damlalar ahhhh:neyse alacağım güzel haberlerle inşallah kendime gelicem bennnn

benim pek umudum kalmadı tatlım, kırmızlar geldi gelecek hissediyorum başladı belirtileri, o yüzden sanırım test yapmama gerek kalmayacak:) geçen ayda öyle olmuştu

gecen aya gore aynı belırtılerın mı var emınmısın yooo hemen nıye umudu kestık sana hıc yakısmadı dusunme kırmızılar ben tulın ve senden umudum var yanıltmayınnnn benıııııı

Canım ayın 11 i diye bekliyorum ama daha erken ya da daha geç de gelebilir tabi..Ki gelmemesini dilerim tabi :))

ayyyy bende bebısımın sutlu agını sılıyordum teyzesııııı tabı ruya ıste rabbım nasıp eder ıns da ruyalarda degılm gercekten onu kucagımıza alarak severız......

merhaba tatlım:) ama dur yahu daha 1 mart henüz nisana göndermedik kimseyi:) sabah göndermiştim listeyi birazdan el atarım ama yine:))
özlem bıtek adet oldu sanırım hem batları görmek ıcın hem belkı lısteyı görürsek ugur getırır batlar korkar gelmez kımseye bellımı olur

yalel süpermıs rüyan cok güldümm bende hamıelyken hep doguma hıderdım epıdural yapın bana dıyorum hayır yapmadan dogurcaksın dıyorlar bend eıstemem dıyorum bır bakıyorum karnım ınmıs hamıle degılımkı ben deyıp kacıyodum rüyamda hep

hahahaha ya ben nebiçim bi yerde oturuyorum burda olan doktorların hiç birisinin senin iznini aldığını duymadım tatlım direk alıyolar muaineye heheh:
ayyyyy vallalaha taşınacam burdan artıkkkk

benim denk geldiğim doktorlar (4-5 tane değiştirdim ben şimdiye kadar), hep izin istediler.
karından muayene ile görülemeyecek kadar küçük olduğu dönemde... vajinal ultrason lazımdır normalde. bakılması gerekir yani. ama, kimi kadın çekiniyor nedense... o sebeple, izin alıyorlar. baktırmıyorsan, haftaya gel tekrar karnından bakalım diyorlar.

ben nerdeyse sürekli alttan baktırıyorum diyebilirim... alıştım demekki artık. ilerleyen haftalarda da gerektikçe, çekinmeden baktırıyorum yani...

haklısın yalelcım ama karar verdım bu ay kendımı dınlemeyecgım cunku gecen ayları hepsınde hamılelık belırtıleırm vardı olmadı bosa cıktım cok yıkılıyo dunyam busefer dınlemıcme dedım ve gercekten adapta olmadım suan belım cok agrıyo dıger aylara gore tek farkım bu.ve bu kadar erken baslamzdı kalcalarımda olurdu agrılar.artı goguslerımde de agrı olmazdı yanı bu ıkısı sımdılık farklı dedgın gıbı bunye meslesı.....sadece bu kadar erken baslaması uygun mu dur daha 9 gun var..

Son düzenleme:
beysalcım 3+6 günlük hamılesın dra gıtmene cok var daha yanı sen kan tetsıne gıt bugün

evet haklısın tatlım bende de olmustu bu tıp agrılar bu ay bır ıkı farklılık gorunce paylastım sızlerle gunu gelene kadar bekleyecegımmm

pardon canımcım ben subatla martı karıstımısım sen daha calısmalara bıle baslamamıssın ozamn rahım fılmı cektırcektın dımı sen buay aman dıkakt et o aay gebelık olmaması lazım korunmak lazım hsg cekılen ayda

cektirdim canım dun, antibiyotiğim vardı buna devam et, o bitmeden de birlikte olma dedi eşinle. pazartesiye kadar dokanmak yok yani:):)

Herhalde 300 kilo olucam yakında..Hafif bir mide bulantısı,açlık hissi ve uyku isteği...((

Canım ayın 11 i diye bekliyorum ama daha erken ya da daha geç de gelebilir tabi..Ki gelmemesini dilerim tabi :))
:)) inşallah inşallah...

ben de doğuma kadar çok acayip rüyalar gördüm hep begümde.
sürekli kaybediyordum... düşürüyordum falan...
hatta doğduğu halde, kucağımdan düşüp ölüyordu... illa bi düşükler oluyordu rüyalarımda...

BEYSAL, 3+6 haftalık hamişsin yavrucum sen..
çok istiyorsan bi kan testi yaptır.. ama bence o da gereksiz bi dalga. idrarda pozitifi gördüysen, tamamdır.
bekle... birkaç gün sonra bi test daha yaparsın için rahat olsun diye (ama bence hiç gerek yok)
çok çok meraklanırsan.. ki çok normaldir meraklanman tabiki... haftaya gidersin doktora.
yok ben sabrederim dersen, 2 hafta bekle... sonra git doktora.. bş yere yorulma yollarda...

gecen aya gore aynı belırtılerın mı var emınmısın yooo hemen nıye umudu kestık sana hıc yakısmadı dusunme kırmızılar ben tulın ve senden umudum var yanıltmayınnnn benıııııı

Umudumu kesmedim hayatım sadece ileri tarihe attım diyelim:)))

özlem bıtek adet oldu sanırım hem batları görmek ıcın hem belkı lısteyı görürsek ugur getırır batlar korkar gelmez kımseye bellımı olur

Özlem daha yeni başlayacak çalışmalara, gerçi ilacı var önce onu bitirmesi lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…