Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım, dur bi... eğer her zaman böyle oluyorsa, muhtemelen yine kırmızı kart geliyordur gülden. hiç moral bozmak yok..
ama belki de üstüne görme durumudur.. bilemiyorumki tatlım güldencim..
kafayı yiyecek bişey de yok ayrıca..
ne diyoruz bizzzZ???????????????? İYİKİ KIRMIZILAR VAR, İYİKİ SAĞLIKLIYIZ...

Yalelcim , şu yumurtayı yakalamışsındır inşallah sen de diyorum:)))

hiç sanmıyorum..
yumurta 24 saat canlı kalıyormuş ya vücutta..
benimki çok acayip bişey olmalı ki, 36 saatten fazla yaşamış olsun...
sanmam yani.. biz yumurtayı yakalayamadık.. misafirlerin gidişini kutlamış olduk sadece :))

korkunç değil elbette ya...
ben o çatal koltuktan hoşlanmaya bile başladım artık diyebilirim.
benim muayenelerim genelde o koltukta oluyor. çok erken evrede karından görülemiyor ya bebek tam tekmil... ama benimkileri tam olarak görmesi lazım doktorun.. kese ağzı hesabı falan yapıyor bana.. ki, ilaçlara ne zaman başlayacağıma bakıyoruz falan filan.. o sebeple o koltuğu seviyorum ben :)))

işte senin film çektirme tantanan da bitti gitti.. rahatla... at kafandan bebek meselesini artık bi süre.. relax :))

kızlar az önce testin resmini yanımdaki ablaya gösterdim zaten bu şekilde çıkar dedi tam aynı renk olmaz gayet net çıkmış dedi heyecandan ölecem sanıırm
tatlım evet öyle..
azıcık bi iz şeklinde bile olsa ikinci çizgi.. tamamdır.
testte pozitif çıkması demek, kesin var demektir. yanılmaz yani. pozitif yanılma olmaz.
negatif çıkarsa tekrarlamak lazım, yanılma olabilir... pozitifse kesin pozitiftir.
SEN HAMİLESİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bu günü atlatsaydık hayırlısıyla dün hiç ağrım yoktu ama bugün kasıklarımda ağrı var

Valla benim de tatlım, ama ben zaten dün birden hissettim öyle adet olacağım, tırın tırıııınn geliyor kırmızılaaaar diye:)) Henüz başlamadı ama yoldalardır, yani hatta ben dün üzüntümü yaşayıp mart başı hadisemi bitirdim bile, artık martın sonuna inşallah diyorum..

Çalıştım yavrucum :)))

ahirimsin canım sen adet düzensizliğim var diye düşünme bence..3 gün 5 gün erken ya da geç gelmesi adet düzensizliği demek değil...Adet düzensizliği olanlar aylarca adet göremiyorlar ya da 2-3-4 ayda bir adet görüyorlar...

gozunaydın ozlem okadar da sıkıntı yaptım canım arkadasım cok gzuel seyler yazmıssın ınan bende senın kadar heyecanla beklıyordum ama cok sukur ne gzuel seylerle gerı donmussun al sana bır masallahhh

saol cnım evet valla o kadar sıkıntı yaptım. kendimi o kadar sıkmışımki şu anda kalçalarım nasıl ağrıo:):)

tatlım evet öyle..
azıcık bi iz şeklinde bile olsa ikinci çizgi.. tamamdır.
testte pozitif çıkması demek, kesin var demektir. yanılmaz yani. pozitif yanılma olmaz.
negatif çıkarsa tekrarlamak lazım, yanılma olabilir... pozitifse kesin pozitiftir.
SEN HAMİLESİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN[/QUOTE]

Böle büyük büyük yazıon ya içim gidio korkuyorum oy oy

Otur oturduğun yere kırmiiiim bacaklarını:)))) Hayatım unutma umudu yitirmek yok, bak ben de aynı histeyim şu an, dn gece de üzüldüm vs ama yapacak bişey yok, diğer aylara inşallah deyip morali bozmamak lazım.. Ordaki doktorlarda bi garipmiş, yine de sen başka bi tanesiyle şansını dene derim ben, ha yine aynısını yaparsa o zaman türkiyeye gelip gidersin. ama dene yani önce orda ne kaybedersin..

Yalelcim, olsun yumurta kaçmışsa da kutlama yapmışsınız işte:))) Neticede sorun yok , herşey güzel hayat güzel lalalalalalalaaa:)))))

Beysalcım tebrikler :) Hamileliğin ilk zamanları 2. çizgi silik olur.Ama ilerleyen aylarda anca o zaman iki çizgi de kopkoyu çıkar :)

1 haftadır belirtileri yaşıyorum ama dün kesilmişti herşey bugünde bekliyorum olursa diye ama olmazsa akşam giderken alıcam testi sabahda erkenden kalkar yaparım artık sabah namazıyla falan :)))

yalelcim benim kırmızılara bi lafım yok zaten tatlım benim sıkıntım böyle 3 4 gün damla damla gelip ve ağrılı sonra normale dönemesi offf gerçekten yazarken bile sinir oluıyorumyaaaa:

bitti bebem bitti çok şükür. ne atacam beeeee, ben o zıbıdık için çektim bu stressi, anasının kuzusuuuuuuuuuuuuu daha göbüşüme düşmeden sevmeye başladım bak:):):):) şaka bi yana kafam rahatladı canım, bir de cts ti atlatırsak daha da rahat olucam, doktorun tavsiyelerine ve oluruna bırakıcam herşeyi

1 haftadır belirtileri yaşıyorum ama dün kesilmişti herşey bugünde bekliyorum olursa diye ama olmazsa akşam giderken alıcam testi sabahda erkenden kalkar yaparım artık sabah namazıyla falan :)))

Yap yap hayatım, kafan rahatlar ve pozitifi görürsün inşallaaaaah..:)

bılmem banucum dunden bugune bır garıplık basaldı ve ruyamda bır erkek cocugu gordum kucagımda gezdırıyordum bebegın agzı etrafında sut lekelerı kalmıs guya nasıl bır ıcten sevıyordum agzını sılmez oldum :)aslından en kotu duruma kendımı hazırladım umuda balanmak ıstemıyorum ama belım cok belırgın ve kotu agrıyo anlamsız....

bebek planlamadan önce çok iyiydi gününde olurdu şaşmazdı ama şimdi 26 günde oluyor ocakta tamamen rotasını şaştı 34 gün gelmedi bende düzensizleşti diye onada takılıyordum yani

eeee ozaman canım hemen öylende gidip bir test daha al ama yalelin dediklerninden bide onlayap beysalcım..
bu arada yalelllllllll duy sesimiiiiiii

duydum ben senin sesini güldencim... cevap da verdim tatlım benim....
ama dicek bişey yok tatlım..
strese sokma kedini durduk yere... sakin ol bi... rahatla..
altı üstü gelenler kırmızılar.. yabancı değiller.. gayet iyi tanıyorsunuz birbirinizi :)))

şaka bir tarafa..
bilemiyorum güldencim hakkatten..
damla damla başlıyorsa senin hep, yine geliyor olabilir kırmızı kart. normaldir... üzülecek bişey yok.
ama üstüne gçrme durumu da olabilir... bilemiyoruz şimdi böyle uzaktan.
bekleyeceğiz... normal kanaman olursa, demekki kısmet bu ay değilmiş... üzülmeyeceğiz, yeniden deneyeceğiz beraberce... elbirliği ile şu bebeleri getiricez göbüşlerimizeeeeeee :)))

gidin alın bi test... gününüz geçmediyse, erken dönem gebelik testi alın.... 1 hafta kala sabah ilk idrarla uygulanabiliyor..... :)))))))))))))))))[/QUOTE]

düşünmüyor değilim banum , alayım bari stresten kurtulayım dimi ama çıkmazsada bekleriz günümüzü gelirse gelir gelmezse kan tahliline giderim direk...[/QUOTE]

git al :)) aaaa ben umutlu olsam, yumurtlama zamanımı kaçırmamış olsam... adet günümü falan bekleyemem valla...
giderim alırım bi erken gebelik kiti... olur biter.
1 hafta kala, sabah ilk idrarla yap.. al sonucu otur :))) budur yani..
günümü falan bekleyemem.. sabrım yok o kadar benim :)

Böle büyük büyük yazıon ya içim gidio korkuyorum oy oy[/QUOTE]

korkma korkma... sevin, heyecanlan, coş.... ver coşkuyu ver coşkuyuuu :))))
sev karnını, konuş meleğinle.. hoşgeldin de kuzuşuna... :)))

ooo yesin teyzesi o henüz oluşmamış embriyoyuuuuu :)))
hahahaha

Aman da rüyalara mı girermiş o bebiş...:) İnşallah gelmiştir de anneciğinin göbüşüne yerleşmiştir bu ay , öyle edepsiz ağrılar yapıyordur:)) Hepimiz iki sonucada hazırız tabii tatlım, ama tabii dileğimiz bebiş olması yönünde..:)

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize
deneyimli olanlardan yardım istiyorum ilk muayneye cumartesi gidicem doktor normal ultrasonla bakıyor dimi göbekten

lalalalala... he valla... :)))

Beysalcım tebrikler :) Hamileliğin ilk zamanları 2. çizgi silik olur.Ama ilerleyen aylarda anca o zaman iki çizgi de kopkoyu çıkar :)

evet evet, adet günün 1 hafta falan geçince, o iki çizgi hemen hemen aynı renk oluyor ancak.

yalelcim benim kırmızılara bi lafım yok zaten tatlım benim sıkıntım böyle 3 4 gün damla damla gelip ve ağrılı sonra normale dönemesi offf gerçekten yazarken bile sinir oluıyorumyaaaa:

tatlım sinir olma.
her kadının belli bi düzeni vardır. kendini bilir.
senin kırmızılar bu şekilde geliyor demekki tatlım. önceden damla damla haber veriyorlar.. sonra şarıl şarıl geliyorlar... bunda sinir olacak bişey göremiyorum ben.sen de görme.
moralini bozma lütfen... üzülmek kırılmak, yılmak, tükenmek yok..
her ay yeni baştan başlıyoruz biz hayata.. yeniden tazeleniyoruz... yeniden başlıyoruz çalışmalara....

hadi bakalım cumartesi de geçsin inşallah sıkıntısız... sonra yolunuza bakarsınız ...

düşünmüyor değilim banum , alayım bari stresten kurtulayım dimi ama çıkmazsada bekleriz günümüzü gelirse gelir gelmezse kan tahliline giderim direk...[/QUOTE]

git al :)) aaaa ben umutlu olsam, yumurtlama zamanımı kaçırmamış olsam... adet günümü falan bekleyemem valla...
giderim alırım bi erken gebelik kiti... olur biter.
1 hafta kala, sabah ilk idrarla yap.. al sonucu otur :))) budur yani..
günümü falan bekleyemem.. sabrım yok o kadar benim :)

Böle büyük büyük yazıon ya içim gidio korkuyorum oy oy[/QUOTE]

korkma korkma... sevin, heyecanlan, coş.... ver coşkuyu ver coşkuyuuu :))))
sev karnını, konuş meleğinle.. hoşgeldin de kuzuşuna... :)))

ooo yesin teyzesi o henüz oluşmamış embriyoyuuuuu :)))
hahahaha[/QUOTE]

ya şekerim ben zaten adetimden eminim emin olamadığım şey acaba nasıl bi yol izlemem gerektiği

:)))cok tatlısın banucum teyzesıde nasıl severmıs oyleee amannn bılmem tomabalak bır bebektı bel agrısından epey uyuyamdım o sekılde adapta olupta gormus olabılırım ruya yı sen dun bıze pasta getırmedın degıl mı ask olsun:sende durumlar nasıl pekı!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…