- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.941
tyalelcim yardımın lazım benim şu damlalara nediyosun canım önceki sayfalarda yazmıştım gerçi okuya bildinmi bilmiyorum sence ben ne yapmalıyım şekerim?
yani 3 4 gün öncesi damlalarım ve ağrılarım ve yine bu ay aynı oldu ve doğal olarak ben yumurtlama tarihimi bulamıyorum çünkü hankgi tarihi baza alıcam bilemiyorum of ya sinirden ağlıyacam
ama şuanda çocuk olmadığı için değşil bu damlalar yüzünden kafayı yiyecem..
Yalelcim , şu yumurtayı yakalamışsındır inşallah sen de diyorum:)))
hoşbulduk cancagzım. :):):) ayy beni gormenizi ck isterdim, o makas var ya o makas 10 dk da 10 yıl aldı omrumden:) iki dakkada prf. oldum cıktım ne ameliyatlar yaptım yaw:)) zaten akşam arayan arkadaşlarımın hepsi itiraf edio ozlem aslında korkunçmuş ama ben sana soleyemedim die. o kadar korkulacak bişi de yokmuş yani:))))
tatlım evet öyle..kızlar az önce testin resmini yanımdaki ablaya gösterdim zaten bu şekilde çıkar dedi tam aynı renk olmaz gayet net çıkmış dedi heyecandan ölecem sanıırm
bu günü atlatsaydık hayırlısıyla dün hiç ağrım yoktu ama bugün kasıklarımda ağrı var
Çalıştım yavrucum :)))GÜNAYDIIINNNNN
MART AYININ GÜZEL KIZLARINA GÜNAYDDIIIINMNNNNNN
mart da geldi kızlar... bizim topik dolar taşar artık :)))
he valla, ay başında regl günün olunca, ay sonunda yine regl olacan demek oluyor... ama şans 1 tane bebeğim ya :)) ay ortasında 1 posta yumurtlanıyo yine.
bir adet bitiminden diğerinin başlangıcına kadar, gün aşırı arkadaşım.. iki günde bir ilişki lazım.
senin 13 gün varsa, durmak yok.. yola devam :))
yes yes yes... aynen bence de...
aaaa süper haber.. gülen yüzün hayırlı olsun narmik.. çalıştın mı yavrucum :)))) hahaha
BEYSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
KISIM HAMİŞSİN SEEEENNNNN..
MELEĞİN GÖBÜŞÜNDE İNŞALLAH.. ALLAH KUCAĞINDA GÖSTERSİN TATLIMMMM
mart ayının ilk bombası geldi :)) hayırlı olsun teyzoşlar...
darısı diğerlerine inşallah...
kız özlem hoşgeldin sefalar getirdin yavrum benim.
geçmiş olsun :)
adım geçmiş muayene masasında :))) ne deseydim yavrucum sana... ''aman özlem, çok kork.. aman yani, acayip acıtacak!'' mı dicektim yani :)) hahahahaha
geçmişler olsun. sonuçlar da iyiymiş maşallah..
haydi bakalım, artık o masaya bi sonraki çıkışın, bebek muayenesi için olur inşallah tatlım.
gozunaydın ozlem okadar da sıkıntı yaptım canım arkadasım cok gzuel seyler yazmıssın ınan bende senın kadar heyecanla beklıyordum ama cok sukur ne gzuel seylerle gerı donmussun al sana bır masallahhh
banucum işte burdaki doktorlar pek test yapmayı sevmiyolar beni sinir ediyolar ya offf:
ama bakıcam artık bakalım aslında istanbul istiyorum fakat onlarda çok çağrıyolar ofof of
ya bu arada ben yine karıştırıyorum galiba ayyy kızlar ben iyi değilim en iyisi çıkayım ben dahafazla karıştırmadan ...
Valla benim de tatlım, ama ben zaten dün birden hissettim öyle adet olacağım, tırın tırıııınn geliyor kırmızılaaaar diye:)) Henüz başlamadı ama yoldalardır, yani hatta ben dün üzüntümü yaşayıp mart başı hadisemi bitirdim bile, artık martın sonuna inşallah diyorum..
canım, dur bi... eğer her zaman böyle oluyorsa, muhtemelen yine kırmızı kart geliyordur gülden. hiç moral bozmak yok..
ama belki de üstüne görme durumudur.. bilemiyorumki tatlım güldencim..
kafayı yiyecek bişey de yok ayrıca..
ne diyoruz bizzzZ???????????????? İYİKİ KIRMIZILAR VAR, İYİKİ SAĞLIKLIYIZ...
hiç sanmıyorum..
yumurta 24 saat canlı kalıyormuş ya vücutta..
benimki çok acayip bişey olmalı ki, 36 saatten fazla yaşamış olsun...
sanmam yani.. biz yumurtayı yakalayamadık.. misafirlerin gidişini kutlamış olduk sadece :))
korkunç değil elbette ya...
ben o çatal koltuktan hoşlanmaya bile başladım artık diyebilirim.
benim muayenelerim genelde o koltukta oluyor. çok erken evrede karından görülemiyor ya bebek tam tekmil... ama benimkileri tam olarak görmesi lazım doktorun.. kese ağzı hesabı falan yapıyor bana.. ki, ilaçlara ne zaman başlayacağıma bakıyoruz falan filan.. o sebeple o koltuğu seviyorum ben :)))
işte senin film çektirme tantanan da bitti gitti.. rahatla... at kafandan bebek meselesini artık bi süre.. relax :))
tatlım evet öyle..
azıcık bi iz şeklinde bile olsa ikinci çizgi.. tamamdır.
testte pozitif çıkması demek, kesin var demektir. yanılmaz yani. pozitif yanılma olmaz.
negatif çıkarsa tekrarlamak lazım, yanılma olabilir... pozitifse kesin pozitiftir.
SEN HAMİLESİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım, dur bi... eğer her zaman böyle oluyorsa, muhtemelen yine kırmızı kart geliyordur gülden. hiç moral bozmak yok..
ama belki de üstüne görme durumudur.. bilemiyorumki tatlım güldencim..
kafayı yiyecek bişey de yok ayrıca..
ne diyoruz bizzzZ???????????????? İYİKİ KIRMIZILAR VAR, İYİKİ SAĞLIKLIYIZ...
hiç sanmıyorum..
yumurta 24 saat canlı kalıyormuş ya vücutta..
benimki çok acayip bişey olmalı ki, 36 saatten fazla yaşamış olsun...
sanmam yani.. biz yumurtayı yakalayamadık.. misafirlerin gidişini kutlamış olduk sadece :))
korkunç değil elbette ya...
ben o çatal koltuktan hoşlanmaya bile başladım artık diyebilirim.
benim muayenelerim genelde o koltukta oluyor. çok erken evrede karından görülemiyor ya bebek tam tekmil... ama benimkileri tam olarak görmesi lazım doktorun.. kese ağzı hesabı falan yapıyor bana.. ki, ilaçlara ne zaman başlayacağıma bakıyoruz falan filan.. o sebeple o koltuğu seviyorum ben :)))
işte senin film çektirme tantanan da bitti gitti.. rahatla... at kafandan bebek meselesini artık bi süre.. relax :))
tatlım evet öyle..
testte pozitif çıkması demek, kesin var demektir. yanılmaz yani. pozitif yanılma olmaz.
negatif çıkarsa tekrarlamak lazım, yanılma olabilir... pozitifse kesin pozitiftir.
1 haftadır belirtileri yaşıyorum ama dün kesilmişti herşey bugünde bekliyorum olursa diye ama olmazsa akşam giderken alıcam testi sabahda erkenden kalkar yaparım artık sabah namazıyla falan :)))
Hadi bakalım, gözün aydın tatlım:)) Eee olmadı bi idrar testi daha al yarın sabah tekrarla..
benim kasıklarda çekilme vs kalmadı kuzum, bildiğin adet öncesi durumlar başladı.. Ama diyorum ki, senin az kaldı ya, yalelin dediği gibi şu hassas testten alsan bugün de yarın sabah yapsan mı acaba???
Günaydın tatlım, inşallah psikolojik değildir, hamişsindir kuzum..
Çalıştım yavrucum :)))
ahirimsin canım sen adet düzensizliğim var diye düşünme bence..3 gün 5 gün erken ya da geç gelmesi adet düzensizliği demek değil...Adet düzensizliği olanlar aylarca adet göremiyorlar ya da 2-3-4 ayda bir adet görüyorlar...
eeee ozaman canım hemen öylende gidip bir test daha al ama yalelin dediklerninden bide onlayap beysalcım..
bu arada yalelllllllll duy sesimiiiiiii
tatlım yaptır en yakın zamnada geç bu stresi yaşamaya değmez ben bile dinleyecem yaleli gidecem alacam şu erke gebelik testlerinden kafam rahatlar yahu geldimi gelecek mi bilmem ne en azından geldiği zaman kendini hazırlamış olurum çökmem yıkılmam...
şu testleri hiç bilmezdim eğer bendede gebelik oluşmazsa banada öğretin ben yapayım şu testlerden gerçi benim ilaçla yumurtlama olduğu için doktor söylüyor bana yumurtluyon koş eve yakala kocanı diye...
tatlım evet öyle..
Yap yap hayatım, kafan rahatlar ve pozitifi görürsün inşallaaaaah..:)
bılmem banucum dunden bugune bır garıplık basaldı ve ruyamda bır erkek cocugu gordum kucagımda gezdırıyordum bebegın agzı etrafında sut lekelerı kalmıs guya nasıl bır ıcten sevıyordum agzını sılmez oldum :)aslından en kotu duruma kendımı hazırladım umuda balanmak ıstemıyorum ama belım cok belırgın ve kotu agrıyo anlamsız....
Otur oturduğun yere kırmiiiim bacaklarını:)))) Hayatım unutma umudu yitirmek yok, bak ben de aynı histeyim şu an, dn gece de üzüldüm vs ama yapacak bişey yok, diğer aylara inşallah deyip morali bozmamak lazım.. Ordaki doktorlarda bi garipmiş, yine de sen başka bi tanesiyle şansını dene derim ben, ha yine aynısını yaparsa o zaman türkiyeye gelip gidersin. ama dene yani önce orda ne kaybedersin..
Yalelcim, olsun yumurta kaçmışsa da kutlama yapmışsınız işte:))) Neticede sorun yok , herşey güzel hayat güzel lalalalalalalaaa:)))))
Beysalcım tebrikler :) Hamileliğin ilk zamanları 2. çizgi silik olur.Ama ilerleyen aylarda anca o zaman iki çizgi de kopkoyu çıkar :)
yalelcim benim kırmızılara bi lafım yok zaten tatlım benim sıkıntım böyle 3 4 gün damla damla gelip ve ağrılı sonra normale dönemesi offf gerçekten yazarken bile sinir oluıyorumyaaaa:
bitti bebem bitti çok şükür. ne atacam beeeee, ben o zıbıdık için çektim bu stressi, anasının kuzusuuuuuuuuuuuuu daha göbüşüme düşmeden sevmeye başladım bak:):):):) şaka bi yana kafam rahatladı canım, bir de cts ti atlatırsak daha da rahat olucam, doktorun tavsiyelerine ve oluruna bırakıcam herşeyi
duydum ben senin sesini güldencim... cevap da verdim tatlım benim....
ama dicek bişey yok tatlım..
strese sokma kedini durduk yere... sakin ol bi... rahatla..
altı üstü gelenler kırmızılar.. yabancı değiller.. gayet iyi tanıyorsunuz birbirinizi :)))
şaka bir tarafa..
bilemiyorum güldencim hakkatten..
damla damla başlıyorsa senin hep, yine geliyor olabilir kırmızı kart. normaldir... üzülecek bişey yok.
ama üstüne gçrme durumu da olabilir... bilemiyoruz şimdi böyle uzaktan.
bekleyeceğiz... normal kanaman olursa, demekki kısmet bu ay değilmiş... üzülmeyeceğiz, yeniden deneyeceğiz beraberce... elbirliği ile şu bebeleri getiricez göbüşlerimizeeeeeee :)))
gidin alın bi test... gününüz geçmediyse, erken dönem gebelik testi alın.... 1 hafta kala sabah ilk idrarla uygulanabiliyor..... :)))))))))))))))))
Aman da rüyalara mı girermiş o bebiş...:) İnşallah gelmiştir de anneciğinin göbüşüne yerleşmiştir bu ay , öyle edepsiz ağrılar yapıyordur:)) Hepimiz iki sonucada hazırız tabii tatlım, ama tabii dileğimiz bebiş olması yönünde..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?