Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

,yanı tatlım allah buyuktur hayırlsı egerkı yarın hastacık olmazsan hemen sende test yapacakmısınn...

Yaparsın cicim:))) Naz niyaz bi eda bi çalım hallerine girersin, yalandan da değil hem bebiş olcak içerde daha ne olsun yani:))) Sen taşıyosun o kadar onlarda azıcık naz çeksin:)

hadi inş yani torun isteriz diye her defasında laf çarpmalar falan ee bununda bir bedli olsn demi

sen kaç aydır bekliyosun cnm bebişi

kuzum valla o film işi iyice tertemiz de yapmıştır şimdi senin tüpleri , çok fena deneme yapman, yakalaman lazım bu mis ortamı ona göre:)))

doktorda dedi hamile kalmanı kolaylaştırır, içini temizler die. işte adamıma dedim pzartesiye kadar ücretsiz tatildesin sonra ya Allah bismillah dedim.

Ben az biraz işlerimi bitirip geleyim kızlar... Öptüm hepinizi..

çabuk gel bebekim beklios. mucux

benim kocamda peşimden dolanıo iç şu ilaçları diye dün homurdanıyo dr ilaç verse nolur fitiller dolabı beklio dolabı temizlicek ya diyo :):):):):)

aaa iç ama sende ihmal etme yaw:):) ugraştırma adamı, ne ilacı bunlar üşenme kalk iç:))))))))

ilk evlendiğim yıl 1 yıl boyunca kum döktüm ilaç iğne fitil hastane inanki artık yıldım geçmiyo geçmiyo eşimde çocuk varmı diye soranlara kum var biz inşaat yapçaz dio yarın alıcam ama ilaçlarımı kesin net düzenli içecem bu sefer işin ucunda bebiş var :) soğan suyuda maydonoz sapıda ne lazımza işçem

Son düzenleme:

puhahaha:):) eşinde az değilmiş. evet mutlaka al ve düzenli iç canım, ihmal etme. bende cts soğan suyuna başlıcam.

arkadaşlar yarın en samimi arkadaşım doğuma girio oluşu olcak dua edelim onun için sağsalim alsın bebişini kucağına inşallah darısıda başımıza olsun :)

puhahaha:):) eşinde az değilmiş. evet mutlaka al ve düzenli iç canım, ihmal etme. bende cts soğan suyuna başlıcam.

içicem canım sağolasın soğanı çok duydum ama ben çok iimiş bi arkadaş var ben içtim parça parça iltihap geldi dio süper bi sökücüymüş

Ah canım benim...:)) Mesaj da yazmışsın bana...Allah gönlüne göre versin..:))
Ama yok canım test yaptım idrar testi 2 kere hem de negatif..Öyle koyu bir C çizgisi var ki artık ümidimi kestim...
Adetim 5 mart ama işte bakalım..O günü bekliyorum..
İnşallah senin dediğin gibi üstüne görme veya yerleşme kanamasıdır...
Çok sağolasın iyi dileklerin için:))
Öptüm.

Merhabalar..Burada felaket kar var..İnternette de kesintiler oluyor zaman zaman..Eşimi arayıp araştırmasını istedim..Yabancı kaynaklardan bakmış..Bazı kadınlarda yumurtlama dönemlerinde baş ağrısı ve mide bulantıları olabilirmiş...Aynı durumu yaşayanlar varsa belki faydası olur...

canım sen hamiş değilmisin biraz önce okudum seni
hamileyken bazı şeyler içmen iyi değil diye biliyorum
maydanoz suyu demişsinde
kan testine gittikten sonra dr ne verirse onu iç olur mu canım

bende oluyo hatta aşırı derecede ateş basıo bazen çok dikkatimi çekmişti hatta bigün bariz şekilde ateşlendim ama her kadında farklı işte ayrıca ben bişey okudum arkadaşlar hamilelik düşüncesi beyine sinyal veriomuş vücudu hamile gibi kabul ettiriyormuş bu nedenlede döllenme olmayabiliyormuş yani yine kafada bitio herşey

ama benim ümitlerim var hala anım hepimiz için doğru zamanı bekliyor bebişlerimiz
canımm inşallaahhh olcak

belus Allah söyletiyor diyelim canım
geçmiş sayfalars beysal diye arkadaşı okudum son sayfaya gelince
beysalı belus yaptımm

canım sen hamiş değilmisin biraz önce okudum seni
hamileyken bazı şeyler içmen iyi değil diye biliyorum
maydanoz suyu demişsinde
kan testine gittikten sonra dr ne verirse onu iç olur mu canım

değilim tatlım geçen ay kesin var demiştik ama geldi kırmızılar malesef hatta erken geldi 23 ünde gelmesi gerekirken 19 unda çıktı geldi 5 aydır bebiş olmuyo işte dr gittim iltihap var dedi eşimden test istedi benden hormon tahlili istedi bakalım bu aydan sonra beklicez artık sonuçlara göre tabi
bu arada ağzına yağ bal inşallah olurum önümüzdeki ay :)

belus Allah söyletiyor diyelim canım
geçmiş sayfalars beysal diye arkadaşı okudum son sayfaya gelince
beysalı belus yaptımm

olsun tatlım önemli değil dediğin gibi belki allah söyletti valla açıkça sölüorum dr ilaç kullan bu ay korun dedi ama ben dün dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…