- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.021
Geçen hafta olan o batmalar hafif çekilmeler vs, yok bu hafta hayatım.. Onun dışında da bir belirtim olmamıştı zaten, gayet aynıyım bekar günlerim gibi:))) Sadece bugün böyle hafif hafif o adet öncesi karın ağrıları var ya o başladı, bi de gece sıcak bastı yine bana uyurken bi kalktım terlemişim. benim adetten 1 ya da 2 gece önce oluyor bu genelde sonra geliyor kırmızı şebek:)) O yüzden diyorum zaten ha geldi ha gelecek diye.. Aman neyse canım ben dün gece bi ağladım sızladım falan böyle hissedince yasımı tuttum geçti bitti yani:)) Şimdi kısmet diğer yumurtalara inşallah diyorum, zaten bu ay kasmıycam kendimi , hatta zaten belki yumurtayı yakalayamam, işlerim biterse izmire gitme durumum var.. yaza kadar da böyle devam oldu oldu, olmadı bi de burda bi doktora giderim haziran gibi kocişle beraber, bi kontrollerimizi yaptırırız, sonrası allaha kalmış artık..
Bazısı hiç belirti yaşamıyor tatlım , bünyeden bünyeye değişir yani bu durum.. ayrıca dilerim ki hamişsen de yaşamazsın o bulantıları falan böyle tertemiz, sıkıntısız keyifle geçer 9 ay:)
Yaparsın cicim:))) Naz niyaz bi eda bi çalım hallerine girersin, yalandan da değil hem bebiş olcak içerde daha ne olsun yani:))) Sen taşıyosun o kadar onlarda azıcık naz çeksin:)
kuzum valla o film işi iyice tertemiz de yapmıştır şimdi senin tüpleri , çok fena deneme yapman, yakalaman lazım bu mis ortamı ona göre:)))
Ben az biraz işlerimi bitirip geleyim kızlar... Öptüm hepinizi..
evet bebem ilacım pazartesi bitiyor:):)
kuzum aynen öle nasıl rahatım bilemessin. ahahaha benim ilk aylar paso mantarım oluodu doktorda paso ilaç veriodu. eşim artık isyan etmişti, neymiş anasını satım şırıngalar fitiller bende daha cok senle oluo die:)))
benim kocamda peşimden dolanıo iç şu ilaçları diye dün homurdanıyo dr ilaç verse nolur fitiller dolabı beklio dolabı temizlicek ya diyo :):):):):)
aaa iç ama sende ihmal etme yaw:):) ugraştırma adamı, ne ilacı bunlar üşenme kalk iç:))))))))
ilk evlendiğim yıl 1 yıl boyunca kum döktüm ilaç iğne fitil hastane inanki artık yıldım geçmiyo geçmiyo eşimde çocuk varmı diye soranlara kum var biz inşaat yapçaz dio yarın alıcam ama ilaçlarımı kesin net düzenli içecem bu sefer işin ucunda bebiş var :) soğan suyuda maydonoz sapıda ne lazımza işçem
puhahaha:):) eşinde az değilmiş. evet mutlaka al ve düzenli iç canım, ihmal etme. bende cts soğan suyuna başlıcam.
bence sen hemen bir idrar testi yada kan testi yaptır diğer arkadaşların normal adet süresi 2 yada 3
gün olabilir bence sen üstüne göme yada yerleşme kanaması yaşadın teeeeeestttt yap hemen:26:
inşallah dediğim gibidir :26:
ilk evlendiğim yıl 1 yıl boyunca kum döktüm ilaç iğne fitil hastane inanki artık yıldım geçmiyo geçmiyo eşimde çocuk varmı diye soranlara kum var biz inşaat yapçaz dio yarın alıcam ama ilaçlarımı kesin net düzenli içecem bu sefer işin ucunda bebiş var :) soğan suyuda maydonoz sapıda ne lazımza işçem
Merhabalar..Burada felaket kar var..İnternette de kesintiler oluyor zaman zaman..Eşimi arayıp araştırmasını istedim..Yabancı kaynaklardan bakmış..Bazı kadınlarda yumurtlama dönemlerinde baş ağrısı ve mide bulantıları olabilirmiş...Aynı durumu yaşayanlar varsa belki faydası olur...
Ah canım benim...:)) Mesaj da yazmışsın bana...Allah gönlüne göre versin..:))
Ama yok canım test yaptım idrar testi 2 kere hem de negatif..Öyle koyu bir C çizgisi var ki artık ümidimi kestim...
Adetim 5 mart ama işte bakalım..O günü bekliyorum..
İnşallah senin dediğin gibi üstüne görme veya yerleşme kanamasıdır...
Çok sağolasın iyi dileklerin için:))
Öptüm.
canım sen hamiş değilmisin biraz önce okudum seni
hamileyken bazı şeyler içmen iyi değil diye biliyorum
maydanoz suyu demişsinde
kan testine gittikten sonra dr ne verirse onu iç olur mu canım
belus Allah söyletiyor diyelim canım
geçmiş sayfalars beysal diye arkadaşı okudum son sayfaya gelince
beysalı belus yaptımm
yaw beni kimse merak etmemiş( oysa benimde anlatacaklarım var size:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?