- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.041
kıyamam sana tatlım hoşgeldin söyle bakalım neler olduuuu
kıyamam sana tatlım hoşgeldin söyle bakalım neler olduuuu
anlat tatlım bak ben hiç susmuom içim rahatlıyo valla anlat sen biz dinleriz
yalel süpermıs rüyan cok güldümm bende hamıelyken hep doguma hıderdım epıdural yapın bana dıyorum hayır yapmadan dogurcaksın dıyorlar bend eıstemem dıyorum bır bakıyorum karnım ınmıs hamıle degılımkı ben deyıp kacıyodum rüyamda hep
geçmiş olsun canım inşallah çok zor olmamıştır :26: gerçi sonuçta bebişler gelcek dimicektirdim canım dun, antibiyotiğim vardı buna devam et, o bitmeden de birlikte olma dedi eşinle. pazartesiye kadar dokanmak yok yani:):)
inşallah hayırlısıyla kucağına alır canım Alaah sanada bizlerede yaşatır inşallahh:26:arkadaşlar yarın en samimi arkadaşım doğuma girio oluşu olcak dua edelim onun için sağsalim alsın bebişini kucağına inşallah darısıda başımıza olsun :)
yaw beni kimse merak etmemiş( oysa benimde anlatacaklarım var size:))
tülinim,benim de son iki aydır adetlerim düzensizdi yani 40 günde bir oluyordum hal böyle olunca yumurtlamamı takip edemedim.Bu yüzden dün doktora gittim çünkü şu an 16.günümdeyim,belki yumurtluyorumdur diye düşündüm.Doktor baktı benim yumurtalar henüz küçük yani çatlamamış.Takip edelim dedi ve ben ctesi yine gidececeğim.Belki sen geç yumurtluyorsundur dedi.Bu arada doktorumun demesine göre adet olma günü 41. güne kadar normalmiş,yani internettki gibi 35 gün ile sınırlı değilmiş.Birde kan aldı benden süt hormonlarıma bakıcakmış..anlatacaklarım bu kadar :))
sağol tatlı,anlattım bende rahatladım valla :))
çok güldüm yaaaa
geçmiş olsun canım inşallah çok zor olmamıştır :26: gerçi sonuçta bebişler gelcek dimi
Allah söyletiyor belki ikiz olurr
inşallah hayırlısıyla kucağına alır canım Alaah sanada bizlerede yaşatır inşallahh:26:
inşalla haberler güzeldir canım:26:
çok güldüm yaaaa
geçmiş olsun canım inşallah çok zor olmamıştır :26: gerçi sonuçta bebişler gelcek dimi
Allah söyletiyor belki ikiz olurr
inşallah hayırlısıyla kucağına alır canım Alaah sanada bizlerede yaşatır inşallahh:26:
inşalla haberler güzeldir canım:26:
innnşşşaallaaahhh caanım Allahım hepimizin gönlne göre versinanammm ikiz nerden cıktıı:):) ilk defa biri böle bişi soluo. aslında hep istemişimidir bir kız bir erkek ikişzim olsun kısmet.
kızlar benim yengemin rahminde yara çıktı ilaç kullandı 15 gün oldu kontrole gitti yara geçmemiş 1 ay daha kullan demiş (tabi bu arada abim zavallaım 15 gün bekledi üstüne 1 ay daha erklendi :):):):) ) ne kadar zamanda geçio bu yaralar bilgisi olan varmıdır acep
arkadaşlar merhaba yazılarınızı okuyunca bende bilgimi paylaşmak istedim.ben evlendiğimde çok akıntım vardı akıntıda hamileliği engelliyor diye biliyorum.ben bekarlığımda soğan suyu içmiştim evlenmeme yakın akıntım olmasın diye bundanmıdır bilmem evliliğimin ilk ayında hamıle kaldım.çoğu kişidende duydum iyi geliyormuş hamile kalmayada. eğerki dokunma durumu yoksa sizlerde deneyin.
anammm ikiz nerden cıktıı:):) ilk defa biri böle bişi soluo. aslında hep istemişimidir bir kız bir erkek ikişzim olsun kısmet.
:)arkadaşlar merhaba yazılarınızı okuyunca bende bilgimi paylaşmak istedim.ben evlendiğimde çok akıntım vardı akıntıda hamileliği engelliyor diye biliyorum.ben bekarlığımda soğan suyu içmiştim evlenmeme yakın akıntım olmasın diye bundanmıdır bilmem evliliğimin ilk ayında hamıle kaldım.çoğu kişidende duydum iyi geliyormuş hamile kalmayada. eğerki dokunma durumu yoksa sizlerde deneyin.
olsun tatlım önemli değil dediğin gibi belki allah söyletti valla açıkça sölüorum dr ilaç kullan bu ay korun dedi ama ben dün dayanamadım
innnşşşaallaaahhh caanım Allahım hepimizin gönlne göre versin
bu arada ben hala adet olmadımhala şansım devam ediyorrr:26:
benim kocada çok çekti o yaralardan akıntılardan
ilaçları bitince yengen dr gitcek dr uygun görürse birliktelik
olabilirama yarası büyükse yakabilirler birde doğum yapmadıysa sakın yaktırmasınn
ben dede vardı yara yakılmaı lazımı ama hiç doğum olmadığı için yakılmadı
hoşgeldin canımmm
ama benim ümitlerim var hala anım hepimiz için doğru zamanı bekliyor bebişlerimiz
canımm inşallaahhh olcak
ne ilacı canım :44:
demek dayanamadın alemsin vallla
5 yaşında kızı var ikinciyi istiyolardı işte zaten bu gidişle beraber doğurcaz galiba :) annem zavalım napar artık bilmem hepimiz aynı apartmanda :)
c vitamini vermiş dr çabuk kurumasını sağlar demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?