- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.061
canım sen nezaman yapacaksın testi bakalım tekrar..
bu arada ben azönce işyeri doktorumuzla konuştum beni çok rahatlattı gerçekten bakalım buay kılomeni içicem önümüzdeki ay tatmin olmazsam doktorumu detyiştirecem bekleyip görecez yani..
inanamıyorum hala ben of ya yanlışsa bu test akşama yada yarın bitane daha yapayım
hoşbulduk canım naber fadıl takipte gibi seni takip ediyorum vallahiçatlıycam merakımdan kan tahlili yaptırmıycakmısın yaaaaaa :18::18:
bu arada ben azönce işyeri doktorumuzla konuştum beni çok rahatlattı gerçekten bakalım buay kılomeni içicem önümüzdeki ay tatmin olmazsam doktorumu detyiştirecem bekleyip görecez yani..
,yanı tatlım allah buyuktur hayırlsı egerkı yarın hastacık olmazsan hemen sende test yapacakmısınn...
doktorda dedi hamile kalmanı kolaylaştırır, içini temizler die. işte adamıma dedim pzartesiye kadar ücretsiz tatildesin sonra ya Allah bismillah dedim.
çabuk gel bebekim beklios. mucux
hoşgedlin balım. inşallah bakalım deneyeceğizzzzEğer pazartesiye kadar gelmezse pazartesi yaparım diyordum ama sanırım gerek kalmayacak kuzum:) pek o kadar gecikme olmaz bende çünkü cuma değilse ctsi gelir benim sersek kırmızılar:)
Geldim kuzum.. Hadi bakalım, hissediyorum çok fena işe yarayacak bu film sende tatlım..
slm hamiş adayları
temizliğimi bitirdim kahvemi aldım kar yağışını izliyorm çok güzel yağıyo
temizlik yaparken kendime çok güldüm yaa hemileysem diye hiç ağar kaldırmadımben piskolajik olarak hamileliği alıştırdım kendimi gelebilir bebişim
hormon testi ben evlenmeden önce yaptırmıştım erkeklik hormonum yüksek çıkmıştı oda adet düzensizliği yada geç olması gibi sebepler yaratıomuş tahlilin olsun bakalım ne dicek dr belki hormon düzenleyici verir
hoşgedlin balım. inşallah bakalım deneyeceğizzzz
evet olabilir bende de valla,amaaan napiim en azından içim rahat etti,öbür türlü kendimi 3 aydır hamile sanıyordum gecikmeler yüzünden :))
Eğer pazartesiye kadar gelmezse pazartesi yaparım diyordum ama sanırım gerek kalmayacak kuzum:) pek o kadar gecikme olmaz bende çünkü cuma değilse ctsi gelir benim sersek kırmızılar:)
Geldim kuzum.. Hadi bakalım, hissediyorum çok fena işe yarayacak bu film sende tatlım..
biraz öncede ben baktım sana sen yoktun canım
valla daha adet olmadım bata 2 gün var yarın idrar yapcam tekrar eğer günüm gçmezse gitmiycem kana
çünkü sonuç negatif olunca sende çöküyorsun
bekleyecem canım
inşallah çok bekletmez:26:
:)) denemeler bebiş olsun inşallaaaaaah...
:)))hafta sonu da gıremıcem ama aklım sende kalacak pazartsı sabahın korunde kalkıp gırecegım sende ne gelısmelr oldu dıye....burada bıttı mı ev ısler falan ben bugun cok rahatım kocıs aradı aksama yemege gıdelım deyınce oturdum bılg basına hala kalktıgım yok...
tülinim,benim de son iki aydır adetlerim düzensizdi yani 40 günde bir oluyordum hal böyle olunca yumurtlamamı takip edemedim.Bu yüzden dün doktora gittim çünkü şu an 16.günümdeyim,belki yumurtluyorumdur diye düşündüm.Doktor baktı benim yumurtalar henüz küçük yani çatlamamış.Takip edelim dedi ve ben ctesi yine gidececeğim.Belki sen geç yumurtluyorsundur dedi.Bu arada doktorumun demesine göre adet olma günü 41. güne kadar normalmiş,yani internettki gibi 35 gün ile sınırlı değilmiş.Birde kan aldı benden süt hormonlarıma bakıcakmış..anlatacaklarım bu kadar :))
amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin ama ben senden çok umutluyum inşallah güzel haber vericeksin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?