Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

inanamıyorum hala ben of ya yanlışsa bu test akşama yada yarın bitane daha yapayım

ıyı olur senın ıcın degıstır tatlım ıcınde rahat eder sende rahat edersın....

slm hamiş adayları

temizliğimi bitirdim kahvemi aldım kar yağışını izliyorm çok güzel yağıyo
temizlik yaparken kendime çok güldüm yaa hemileysem diye hiç ağar kaldırmadım ben piskolajik olarak hamileliği alıştırdım kendimi gelebilir bebişim

hoşbulduk canım naber fadıl takipte gibi seni takip ediyorum vallahi çatlıycam merakımdan kan tahlili yaptırmıycakmısın yaaaaaa :18::18:

biraz öncede ben baktım sana sen yoktun canım
valla daha adet olmadım bata 2 gün var yarın idrar yapcam tekrar eğer günüm gçmezse gitmiycem kana
çünkü sonuç negatif olunca sende çöküyorsun
bekleyecem canım
inşallah çok bekletmez:26:

gülden için rahatlamıştır canım , eee 3-4 gün önceden gelen damlalar neden oluyomuş onunla ilgili birşey dedimi,
bir de klomen hakkında ne dedi biliyosun bende kullamıyorum merak ettim.

testi yarın yapcam biliyorsun dün yaptım çıkmadı bugünde çıkmaz diye düşünüyorum eğer
adet olmazsam yarın yaparım

bu arada dr güveni çok önemli canım ben şimdiki dr u bulana kadar çok
dr gezdim herkes bu dr paahalı diyor ama beni çok rahatlatıyor
sağolsun
bence kendini iyi hissedeceğin dr bulmak çok önemli

,yanı tatlım allah buyuktur hayırlsı egerkı yarın hastacık olmazsan hemen sende test yapacakmısınn...

Eğer pazartesiye kadar gelmezse pazartesi yaparım diyordum ama sanırım gerek kalmayacak kuzum:) pek o kadar gecikme olmaz bende çünkü cuma değilse ctsi gelir benim sersek kırmızılar:)

doktorda dedi hamile kalmanı kolaylaştırır, içini temizler die. işte adamıma dedim pzartesiye kadar ücretsiz tatildesin sonra ya Allah bismillah dedim.

çabuk gel bebekim beklios. mucux

Geldim kuzum.. Hadi bakalım, hissediyorum çok fena işe yarayacak bu film sende tatlım..

sevindim tatlı daha keyifli olmana, sabah fenaydın çünkü..:) gerçi haliyle mart başı kızları biraz heyheyliyiz şu sıralar ara ara depresif hallerimiz normal yani:))

hoşgedlin balım. inşallah bakalım deneyeceğizzzz

e aynur yavas yavas hazırlamak lazım kendımız:))aman psıkolojıkte olsa yasayalım barı bu sekılde yasayalım ne yapalım artıkkk

evet olabilir bende de valla,amaaan napiim en azından içim rahat etti,öbür türlü kendimi 3 aydır hamile sanıyordum gecikmeler yüzünden :))

evet olabilir bende de valla,amaaan napiim en azından içim rahat etti,öbür türlü kendimi 3 aydır hamile sanıyordum gecikmeler yüzünden :))

Nasılsın hayatım? bak senin de kafan rahatlamış, iyi olmuş.. En azından normal bir durummuş biliyorsun üzülmezsin bir sorun mu var diye:)

:)))hafta sonu da gıremıcem ama aklım sende kalacak pazartsı sabahın korunde kalkıp gırecegım sende ne gelısmelr oldu dıye....burada bıttı mı ev ısler falan ben bugun cok rahatım kocıs aradı aksama yemege gıdelım deyınce oturdum bılg basına hala kalktıgım yok...

amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin ama ben senden çok umutluyum inşallah güzel haber vericeksin bize

Oh sefan olsun tadını çıkar işte:)) Bitti bitti hayatım, benim kocişde erken gelecek bugün o yüzden bitirdim işleri çabuk çabuk:)

Merak etme hayatım ben kırmızılar gelirse zaten yazarım hemen, küçücük bir ihtimal gelmezse de pztsi sabahtan yazarım:)

canımm benim ne güzel işte en azından ne var ne yok bilmiş olacaksın yumurtlamanıda doktor takip edecek yapın dediğin yaparsını gerçi sen tam gaz devam et bekleme doktoru ne olur ne olmaz , güzel sonuçlar olur inşallah,

amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin ama ben senden çok umutluyum inşallah güzel haber vericeksin bize

inşallah elifim ya bende bir umutluyum
sonra da kendini çok kaptırma diyorum
ama göğüslerimdeki sızı ok farklı
önceden sadece şiş olurdu heryerde acı olurdu
şimdiyine şiş ama göğüs uçları çok acıyorr:26: sadece belirti olarak bu kaldı elinde kasık ağrım yok
gerçi akıntımda var onuda unutmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…