- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.081
inanamıyorum hala ben of ya yanlışsa bu test akşama yada yarın bitane daha yapayım
Oh sefan olsun tadını çıkar işte:)) Bitti bitti hayatım, benim kocişde erken gelecek bugün o yüzden bitirdim işleri çabuk çabuk:)
Merak etme hayatım ben kırmızılar gelirse zaten yazarım hemen, küçücük bir ihtimal gelmezse de pztsi sabahtan yazarım:)
Nasılsın hayatım? bak senin de kafan rahatlamış, iyi olmuş.. En azından normal bir durummuş biliyorsun üzülmezsin bir sorun mu var diye:)
ıncallah hepimizinki tutsunn
Oh sefan olsun tadını çıkar işte:)) Bitti bitti hayatım, benim kocişde erken gelecek bugün o yüzden bitirdim işleri çabuk çabuk:)
Merak etme hayatım ben kırmızılar gelirse zaten yazarım hemen, küçücük bir ihtimal gelmezse de pztsi sabahtan yazarım:)
canımm benim ne güzel işte en azından ne var ne yok bilmiş olacaksın yumurtlamanıda doktor takip edecek yapın dediğin yaparsını gerçi sen tam gaz devam et bekleme doktoru ne olur ne olmaz , güzel sonuçlar olur inşallah,
teşşekür ederim fıstığım sen nasılsın? evet canım en azından kafam rahatladı dediğin gibi,birde kafayaya taktığımız şeylere doktor normal deyince dahada bir rahatlıyor insan :))
senden gelecek hayırlı haberleri dört gözle bekliyorum canım :)) belki yazmışsındır ama genede sorayım:ne zaman yapacaksın testi ?
inşallah o küçücük bir ihtimalde gelmezde kutlama yaparız pazartesi
ve ben senden pazartesı ıcın yazmanı beklıyorum:))
banu hani süpriz konusunu konuşuyorduk ya çok değişik fikri olan oldu mu ki bu akşam bir yemeğe gitsek ben test sonucunu ve bir tane patiği paketlesemde hediye olarak mı versem
inşallah elifim ya bende bir umutluyum
sonra da kendini çok kaptırma diyorum
ama göğüslerimdeki sızı ok farklı
önceden sadece şiş olurdu heryerde acı olurdu
şimdiyine şiş ama göğüs uçları çok acıyorr:26: sadece belirti olarak bu kaldı elinde kasık ağrım yok
gerçi akıntımda var onuda unutmayım
banu hani süpriz konusunu konuşuyorduk ya çok değişik fikri olan oldu mu ki bu akşam bir yemeğe gitsek ben test sonucunu ve bir tane patiği paketlesemde hediye olarak mı versem
Merhabalar arkadşlar BEYSAL pek emin olamıyorsun sanırım bence hamilesin tebrik ederim
herkesten fikir istiyorum arkadaşlar teşekkür ederim lata cım yani evde sölemekmi yoksa dışarıda mı sölesem
evet dikkat bebek var yazısıda süpermiş ama anahtar ondayalelin karnıbaharı paket yapıp eşine göndermesi(karnım bahar , yani bebiş var demek olacakmış kocişi anlayacakmış ama bizim modellerde tutmaz o dedik) ,bi de özlemin kocişinin yatağa çift taraflı bantlarla tutturulmuş gül yapraklarıyla çocukların ismini yazması yönünde dahiyane ve ince düşünülmüş önerisi en ilginç olanlarıydı:)) onun dışında genelde şimdi senin düşündüğün tarzda şeyler konuşuldu:)
Haa bi de dikkat bebek var yazısı alıp gizlice arabaya yapıştırmak vs de güzel fikirdi:)
Merhabalar arkadşlar BEYSAL pek emin olamıyorsun sanırım bence hamilesin tebrik ederim
bence guzel bır durum....:))bana sormamıssın ama hemen fıkrımı soylemek ıstedım
evet dikkat bebek var yazısıda süpermiş ama anahtar onda
Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?