Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

inşallah o küçücük bir ihtimalde gelmezde kutlama yaparız pazartesi

Nasılsın hayatım? bak senin de kafan rahatlamış, iyi olmuş.. En azından normal bir durummuş biliyorsun üzülmezsin bir sorun mu var diye:)

teşşekür ederim fıstığım sen nasılsın? evet canım en azından kafam rahatladı dediğin gibi,birde kafayaya taktığımız şeylere doktor normal deyince dahada bir rahatlıyor insan :))

senden gelecek hayırlı haberleri dört gözle bekliyorum canım :)) belki yazmışsındır ama genede sorayım:ne zaman yapacaksın testi ?

ve ben senden pazartesı ıcın yazmanı beklıyorum:))

evet dediğin gibi işimi şansa bırakmıyorum bende :))) çalışşmalara devam anacım :))

banu hani süpriz konusunu konuşuyorduk ya çok değişik fikri olan oldu mu ki bu akşam bir yemeğe gitsek ben test sonucunu ve bir tane patiği paketlesemde hediye olarak mı versem

Bence çok iyi yapmışsın bu doktor işiyle.. bakalım ben gitmiştim türkiyedeyken ama eğer hazirana kadar bi cacık olmazsa yine gideceğim, belki ilaç vs verirler bu sefer..
benim kırmızı günüm yarın ama başladı geliş belirtileri içerde sanırım teste gerek kalmayacak:)

inşallah o küçücük bir ihtimalde gelmezde kutlama yaparız pazartesi

ve ben senden pazartesı ıcın yazmanı beklıyorum:))

İnşallah kızlar, çok sağolun.. Ya böyle karamsar konuşuyorum sanmayın ama benim hiç umudum kalmadı bu mart başına, belki martın sonuna yakalarım ama:))

banu hani süpriz konusunu konuşuyorduk ya çok değişik fikri olan oldu mu ki bu akşam bir yemeğe gitsek ben test sonucunu ve bir tane patiği paketlesemde hediye olarak mı versem

bence guzel bır durum....:))bana sormamıssın ama hemen fıkrımı soylemek ıstedım

bende seni umutlandırıyo gibi olmıyım ama bende bu topiklerde dünya kadar okudum hamile olan herkes en belirgin belirti olarak göğüs uçlarım çok acıyodu falan yazmış inşallah seninkinin sonucuda onlarınkiler gibi olur canım

yalelin karnıbaharı paket yapıp eşine göndermesi(karnım bahar , yani bebiş var demek olacakmış kocişi anlayacakmış ama bizim modellerde tutmaz o dedik) ,bi de özlemin kocişinin yatağa çift taraflı bantlarla tutturulmuş gül yapraklarıyla çocukların ismini yazması yönünde dahiyane ve ince düşünülmüş önerisi en ilginç olanlarıydı:)) onun dışında genelde şimdi senin düşündüğün tarzda şeyler konuşuldu:)

Haa bi de dikkat bebek var yazısı alıp gizlice arabaya yapıştırmak vs de güzel fikirdi:)

Merhabalar arkadşlar BEYSAL pek emin olamıyorsun sanırım bence hamilesin tebrik ederim

herkesten fikir istiyorum arkadaşlar teşekkür ederim lata cım yani evde sölemekmi yoksa dışarıda mı sölesem

herkesten fikir istiyorum arkadaşlar teşekkür ederim lata cım yani evde sölemekmi yoksa dışarıda mı sölesem

Ben evde söylemeyi tercih ederdim sanırım, hani ağlaşırız falan birlikte ele güne rezil olmayalım, sonra da sarmaş dolaş olma şansımız olsun diye:)

evet dikkat bebek var yazısıda süpermiş ama anahtar onda

Merhabalar arkadşlar BEYSAL pek emin olamıyorsun sanırım bence hamilesin tebrik ederim

Teşekkür ederim :)

benim en büyük hayalim yemekte masaya 1 tabak fazla koycam tabi eşimde sorcak hayırdır diye bende dicem misafirimiz var diye kim dicek bende 9 ay sona gelcek dicem

Bir şey diyeceğim..İnşallah hepiniz sağlıklısıyla hamile kalıp kucağınıza alırsınız arkadaşlar ama 7-8 aylık olana dek pek bir şey almayın derim.Nedeni de şu..Hamile kalmak zamanında sağlıkla doğum olacağının garantisi değil..Mesela ben 18 haftalık kaybetmiştim hamileliğimde..İnsan bir sürü şey alıp ta Allah korusun hamilelikte ters giden bir şeyler olursa sonradan çok fazla üzülür...Tabi siz bilirsiniz yine de..Sadece tavsiye benimkisi...

bence guzel bır durum....:))bana sormamıssın ama hemen fıkrımı soylemek ıstedım

herşeyi biz çekiyoruz olcak mı olmuyacak mı stresi
sonrada babaya nasıl srpriz yapcaz diye düşünüyoru
var ya sinir oluyorum bu erkeklere

benim koca birkere hamilelikten şüphelenmiştim ozaman düşünmüyorduk
hamile olabilirim dedim
benimki ne dese beğenirsiniz
kış vakti ne hamileliği
neyse işte ilk deneyimim bu şekildi odunumlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…