- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.981
Ya ben de yumutlamadan sonra kuruluk sezdim diye umutsuzlanmıştım..Normal bi durum mu diye internette araştırdım ama bulamadım pek bir şey..berceste bend edün aksam hamıleyım dıyodum testte cigiyı görünce gıttı umut fln sende negatıfı testte görmüşsün ıyı valla hala umutlu olabılıyosun benım bıde akıntıda hanı yumurtlamdan gün sonra asırı kuruluk oluyodu ya gebelıkte oda oldu dıye umutluydum am gıttı hepsı testle furtadoo senın bat neazman
benımde belım agrıyor cok bırde sankı akıntımın rengı degısmıs sılerken böyle sarımsı kahvemsı hanı adet bekle benı gelıyorum dıyor sankı adet olcam sanırım :44:
Bende de akıntı yok dedim ama akşama doğru akıntı başladı bende ve şu anda yoğun ıslaklık yaşıyorum
cnım aynı şekil benim de oldu geçen aylarda hatta heveslendim hamilelik belirtisimi diye.daha doğrusu bir çok şeye heveslendim ama bu serfer hazırlıklıyım kimse kandıramaz beni:))Bende de akıntı yok dedim ama akşama doğru akıntı başladı bende ve şu anda yoğun ıslaklık yaşıyorum
Bende de akıntı yok dedim ama akşama doğru akıntı başladı bende ve şu anda yoğun ıslaklık yaşıyorum
Kızlar sizin için güncel Mart Listesi..
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE...
ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
Kızlar nasılsınız varmı yeni gelişmeler bakalım
yok canım daha erken die gitmedim ilk buluşmamız perşembe günü olacak inşallahbeysalcım hayırlı olsun bebişin nasıl gittinmi doktora
hamıle olabılırsın valla ben olsam senın yerınde uzaakta olsa gıder bır eczaneye test alırdım
Yok cnm ben valla hiç heveslenmiyorum tam tersi koçişe de ben regl olcam diyip duruyorum:44:Senin bat ne zaman dı cnm sende olmadın deme daha inş. bu sefer kandırmaz kimse senicnım aynı şekil benim de oldu geçen aylarda hatta heveslendim hamilelik belirtisimi diye.daha doğrusu bir çok şeye heveslendim ama bu serfer hazırlıklıyım kimse kandıramaz beni:))
canım daha almadınmı gebelik testi ya...bu mesajlaşma gibi maddesel şeylerde yollasaydık keşke bende yedekte test var yollardım sana artık.ben meraktan çatladım.hayırlı haberler ver bize hadi:)
hamıle olabılırsın valla ben olsam senın yerınde uzaakta olsa gıder bır eczaneye test alırdım
Yok cnm ben valla hiç heveslenmiyorum tam tersi koçişe de ben regl olcam diyip duruyorum:44:Senin bat ne zaman dı cnm sende olmadın deme daha inş. bu sefer kandırmaz kimse senicnım aynı şekil benim de oldu geçen aylarda hatta heveslendim hamilelik belirtisimi diye.daha doğrusu bir çok şeye heveslendim ama bu serfer hazırlıklıyım kimse kandıramaz beni:))
canım daha almadınmı gebelik testi ya...bu mesajlaşma gibi maddesel şeylerde yollasaydık keşke bende yedekte test var yollardım sana artık.ben meraktan çatladım.hayırlı haberler ver bize hadi:)
yok canım daha erken die gitmedim ilk buluşmamız perşembe günü olacak inşallah
Yok tatlım sanmıyorum ya regl a yakında oluyor bu akıntılar ama inş. hamişimdir tabiKız ben buraları bilmiyorum pek gitmem sonra koçiş ne işin vardı, ne acelen vardı diye kızardı vallahi geç olsun temiz olsun tatlım
Yok cnm ben valla hiç heveslenmiyorum tam tersi koçişe de ben regl olcam diyip duruyorum:44:Senin bat ne zaman dı cnm sende olmadın deme daha inş. bu sefer kandırmaz kimse seni
Ahh cnm benim sağol dimi öyle olsaydı verirdin ödünç bir testYarına kaldı işte yarın bizim evin ilersinde eczane var ben gidip alıcagım ordan kocişi beklemeden valla tabi yarına kadar kırmızı kart yemezsem oda
evet eşine adet oldum de..inşallah hamiş kalırsandan bir de sürpriz yap ne güzel olur valla...
ama hala eklenmemişim banuuuuuuuuu
Yok cnm adet oldum desem çakmaz afedersin yoklar falan hani ped yok derama sürpriz güzel olur başka birşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?