Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Vala latacım benimki acayip hassas koku olayında ve dikkatli, geçmiş hayatında tazı falandı belki bilemiyorum:)))) Bi de burası bazen çok soğuk oluyor o kadar uzun boylu evi havalandırabilirmiyim bilmiyorum.. Çünkü şu an camlarımız kış modunda, büyük kanatlar kilitli ve kapalı , sadece küçük kanatlar var açılabilir durumda, o da o derece kokuyu çıkarmayabilir.. işim zor yani:))))

doğrudur olabilir narmik.
demekki her doktorun görüşü farklı olabiliyor.
ben 4 farklı doktora gittim hamileliklerimde. hepsi de kullan dediler. kullandım da... bi sakıncasını görmedim.
ama tabi farmakoloji uzmanı ise, muhtemelen daha doğru bilgidir kendisininki... bildiği bişey vardır.

yapıcam evet. karar verdim. farketmeden halledicem :))

:)) ilahi banu, ortak kullanım varmış... aslında var evet.
eğer olursa, bebişler ortak mahsul olacağına göre, ortak kullanımda olacak vücutlarımız.

doğru doğru.... haklılar...

çünkü umutluyuz ve inanmak istiyoruz:)

kesinlikle tatlım.. sürekli odak noktamız bu:) ama işte çok düşününce de çok baskı hissediyoruz, bu da iyi değil aslında.. kafayı uzaklaştırmak lazım bebek konusundan biraz:)

begümün uyku sendromları başladı..
ben kaçtım. sütünü hazırlıyım, sonra da zıbartıp gelirim yine..

öptüm sizi...

kesinlikle tatlım.. sürekli odak noktamız bu:) ama işte çok düşününce de çok baskı hissediyoruz, bu da iyi değil aslında.. kafayı uzaklaştırmak lazım bebek konusundan biraz:)

keşke yapabilsek ama yapamdığımız için burdayız galiba :)

Canım bu görüşle de alakalı değil aslında..Belki gittğin dr.lar yeterince araştırmamışlarıdır..Etken maddesi flurbiprofenmiş bu ilacın..Kendin de araştırabilirsin..

Bak ne diyor.."
Flurbiprofen'in hamilelerde kullanılması tavsiye edilmez. Prostaglandin inhibitörü ilaçların yeni doğanlar üzerindeki olası yan etkileri nedeniyle Flurbiprofen'in laktasyonda kullanılması tavsiye edilmez..."

Bir başka örnek..majezik
tıklayın majezik yazan yeri..

Son düzenleyen: Moderatör:
begümün uyku sendromları başladı..
ben kaçtım. sütünü hazırlıyım, sonra da zıbartıp gelirim yine..

öptüm sizi...

Görüşürüüüüz tatlım:)

keşke yapabilsek ama yapamdığımız için burdayız galiba :)

:))))) evet aynen öyle:) ama işin açıkçası bana burda olmak iyi geliyor, komik gelecek belki ama bebek ortak konumuz olmasına rağmen, benim daha sakin olmamı ve kafamı rahatlatmamı sağlıyor.. çünkü bakıyorsun ve görüyorsun ki yalnız değilsin, hemen hamiş kalanlar var çok uzun süre uğraşanlar var, ya da hala deneyenler, hah diyorsun o zaman, bir bana ait değil bu durum, sakin ol kızım diye:))

Son düzenleme:
ben de azıcık evimi bir derleyip toparlıyayım sonra geliyorum kızlar Görüşmek üzereeee..

canım yaaaa lütfen üzülme biliyorum insanın elinde değil ama sen herkeze burda pozitif enerji veriyosun hayırlısı ne zamansa sende pozitifi göreceksin.zamanı gelince hepimiz görecez inşallah
bunu hepimiz için yazıyorum sakin olmayı başarmalıyız birbirimize bu konuda destek olalalım aksi durumda beklentimiz ister istemez var stres psikolojik olarak bünyemizin dengesini bozuyor ve bir takım belirtiler yaşıyoruz bunlar bizlerin heyecanlı mesajları ile desteklenince beklenti iyice artıyo ve buna bağlı olarak hayal kırıklığıda aynı oranda artıyo ve daha çok üzülüyoruz
sanırım hepimiz heyacanımıza ne yazıkki engel olamıyoruz
bu konuda sizde yazın yanlış mı düşünüyorum
yeni bir aya başlarken birbirimize manevi anlamda güç vermeliyiz ama bat yaklaştıkça neler yapmalıyız

Tünaydııınnnnn kızlarrrr evet yine oku oku bitiremedim 2 günün mesajlarını. Tulincim kırmızıları görmüşsün hayırlısı canım herşeyde vardır bir hayır. Üzülme diyemiyorum elde değil ama belki böylesi daha hayırlı belki nisanda olması gerekiyordur.
Bugün yarın sonuçları belli olacak arkadaşlar varmış onların da ayrı ayrı haberlerini dört gözle bekliyorum. Varmı yeni test yapanlar tam okuyamadım sonlara doğru. Başka haberler gelişmeler varmı kısaca özet geçerseniz sevinirim canlarım benim.....

bende gebelıkte kullnamamsıtım mınoset kullanmıstım hep ama dogumdan sonra dr bana majezık yazmıstım emzırmeye zararı yok demsıtı bu konuda bılgın varmı canım ama cok rahatlatmıstı dikiş yerlerının agrısını

buarada bende dün adetıme 3 gün akla yaptıgım negatıf sonuclu testten sonra aksamın adette oldum demkkı bu testler erken bıle yapsan dogru sonuc verebılıyomus

buarada bende dün adetıme 3 gün akla yaptıgım negatıf sonuclu testten sonra aksamın adette oldum demkkı bu testler erken bıle yapsan dogru sonuc verebılıyomus

evet verıyo ben doktorumla konusrken soylemıstı oda.ama ben yamayacgım erkenden test hayal kırıklıgına oyle ugramaktan sa kırmızı kartı gormkten yanayım

selam....
herkes kaçmış :))
ben geldim, begüm hanım uyudular...
''uyumıgam ben anne, kapakmıgam gözleğimi, uyumıgam beennn'' diye diye sızdı kaldı.

nerde kalmıştık kızlar....
güncel listemizi göndermiş miydi banucum?

evet verıyo ben doktorumla konusrken soylemıstı oda.ama ben yamayacgım erkenden test hayal kırıklıgına oyle ugramaktan sa kırmızı kartı gormkten yanayım

:) kaç gün kaldı peki kırmızılara?

hemen umutsuzluk yok.... kırmızılar gelebilir ama, gelmeden hayal kırıklığı düşüncesi yok latacım.

latacım bend etam tersıyım yanı eger hamıle degılsem bıleyımde bosuna ümitlenmeyeyım dıyenlerdenım dün mesela negatıfı gördüm sonra aksamın aadet olunca hıc üzülmedım
banucum benıde lıstede 31 marta alırmısın 1 nısan ama erken gelıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…