- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.161
banuu erkekler aynı dusuncede sana yemın ederek soyluyorumm bende esımle paylastıgımda aynen bu sekılde baana da cvplar geldı ve ben ondan gızlı yaptım:))hafta sonları evde ıken yemek kokusu yag kokusu odaya gelemsın dıye mutfak kapısnı kapattım balkonuactım zaten 5 dk ıcınde kaynıyor ben gzılıce yaptım walla hıc anlamdı bıle zaten ıkı hafta yapıyorsun oda 3 kez evde ıken denk geldı ben bır yolunu buldum ıste yanı sen yapmak ıstersen esler pek anlamz yanı eve gelmeden yapabılırsın...
Benim de 11 mart canım..
Hamilelikte parasetamollü ağrı kesiciler kullanılabilir sadece...
Majezik parasetamollü değil,bu yüzden hamilelikte kullanmamak gerekir...Benim eşim farmakoloji uzmanı dr. Ona danışıp sordum şimdi..
kokusunu mutfak kapısını kapat tatlım balkonu ac bırde oda spreylerı var onuda en hzılı programa aldınmı ya zaten 5 dk kaynayacak evı ıyı ce havalndı ben bır oglen yemegınd eyaptım bırde esım gelmeden 5 gıbı yaptım benım es fark etmedı ya zaten o 3 gunde evde oda bır kacıs yolunu buldum yeterkı sız ısteyın ya....
:)))) ahahahah , eh ortak kullanım var yani yalelcim yani haksız da değiller çok:)) Ama aynı şey onlar için de söz konusu tabii..
Benimki de aynı.. Hatta dün artık, hayatım çok rica ediyorum, şu internette gördüğün her bilgiyi doğru kabul etmeyi bırak, seni tekrar sağlıklı düşünmeye davet ediyorum diye:))) Haklılar da aslında yalel , biz fazla kaptırabiliyoruz kendimizi..:)))
çünkü umutluyuz ve inanmak istiyoruz:)
:)))) ahahahah , eh ortak kullanım var yani yalelcim yani haksız da değiller çok:)) Ama aynı şey onlar için de söz konusu tabii..
Benimki de aynı.. Hatta dün artık, hayatım çok rica ediyorum, şu internette gördüğün her bilgiyi doğru kabul etmeyi bırak, seni tekrar sağlıklı düşünmeye davet ediyorum diye:))) Haklılar da aslında yalel , biz fazla kaptırabiliyoruz kendimizi..:)))
kesinlikle tatlım.. sürekli odak noktamız bu:) ama işte çok düşününce de çok baskı hissediyoruz, bu da iyi değil aslında.. kafayı uzaklaştırmak lazım bebek konusundan biraz:)
doğrudur olabilir narmik.
demekki her doktorun görüşü farklı olabiliyor.
ben 4 farklı doktora gittim hamileliklerimde. hepsi de kullan dediler. kullandım da... bi sakıncasını görmedim.
ama tabi farmakoloji uzmanı ise, muhtemelen daha doğru bilgidir kendisininki... bildiği bişey vardır.
yapıcam evet. karar verdim. farketmeden halledicem :))
:)) ilahi banu, ortak kullanım varmış... aslında var evet.
eğer olursa, bebişler ortak mahsul olacağına göre, ortak kullanımda olacak vücutlarımız.
doğru doğru.... haklılar...
keşke yapabilsek ama yapamdığımız için burdayız galiba :)
begümün uyku sendromları başladı..
ben kaçtım. sütünü hazırlıyım, sonra da zıbartıp gelirim yine..
öptüm sizi...
keşke yapabilsek ama yapamdığımız için burdayız galiba :)
yada ben bugün biraz karamsarım ondan böyle hissediyorum :)
herkese günaydın....eet ben pazar sabahı çok erken saatlerde regl oldum, dün çok ağladım çok üzüldüm ağlamamın 2, sebebide çektiğim sancılardı çok kötü bir sabahtı çok canım yandı hala gaz sancım var ve ben şuan çok hastayım size sürekli yazamayacağım ama takipteyim,,,tekrar söylüyorum belirtilere takılmayın,,günü geçen arkadaşlarımda lütfen testlerinizi yapın meraktan kurtulun beklemek ve belirsizlik herseyden kötü , hepinizi çok çok öpüyorum .allaha emanet olun..
herkese merhaba nihayet mart geldi ve ben 2.aşılama sürecime başladım.Allahım ne olur hayallerimize kavuştursun hepimizide...
latacım az kaldı seninde hadi inşallah bakalım cnm güzel sonuç aoloırsın...
Canım bu görüşle de alakalı değil aslında..Belki gittğin dr.lar yeterince araştırmamışlarıdır..Etken maddesi flurbiprofenmiş bu ilacın..Kendin de araştırabilirsin..
Bak ne diyor.."Flurbiprofen'in hamilelerde kullanılması tavsiye edilmez. Prostaglandin inhibitörü ilaçların yeni doğanlar üzerindeki olası yan etkileri nedeniyle Flurbiprofen'in laktasyonda kullanılması tavsiye edilmez..."
Bir başka örnek..majezik tıklayın majezik yazan yeri..
buarada bende dün adetıme 3 gün akla yaptıgım negatıf sonuclu testten sonra aksamın adette oldum demkkı bu testler erken bıle yapsan dogru sonuc verebılıyomus
evet verıyo ben doktorumla konusrken soylemıstı oda.ama ben yamayacgım erkenden test hayal kırıklıgına oyle ugramaktan sa kırmızı kartı gormkten yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?