- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.341
kuzum benim dun ve bugun yuksek ihtimal yumurtlama gunlerimdi ( hesaplama şeysinde ole yazıo yuksek /orta vs. die) bugun de ayaklarım işyerinde buz kesti buzzzzzz. nasıl dikkat edicem bu pinti işyerinde. 3 kat corap var ayagımda walla
kıslar napıonuz bi gelişme yok demi
yalelcim süpersin vallahi ne güzel kendini dinleyip bi yol çizmişsin hani demişsin ya sıcak tutma olayı çok doğrusun ne kadar sıcak tutarsan kendini kanallar o kadar çok gevşer ve açılırmış tabi aşırı değil çünkü döllenme sırasında çok aşırı sıcak zarar verebilirmiş bazen
bişi diim çalışıyorum ben ama bu ay olmazsa öteki ay sölediklerini ortama göre uygulamaya çalışacağım nasıl olsa benim bölüme fazla kimse girip çıkmıyo olurda tutarsa taktik olup patlıcak gitçek senin taktik bence :)
tatlım keşke öle biyer olsa burda bildiğin heryer dosya ve çok göz önündeyim, kafamı koysam başkan odasından çıkar çıkmaz beni görür, beluss tatlım senin ağzın bal damlıyor canım.. hamile arkadaşın dedin, bende hamile olabilirim yani dimi datlum benim..
olabilersin tabeeeee hepimizin olma ihtimali çok yüksek ben herkese hamiş gözüyle bakıom bugün olmasa yarın hamiş allahımın izniyle inşallahhhhhhhhh
ayağının altına ısıtıcı falan da koyabilirsin, ufak bişiler.. 50 tl en fazla bir tanesi ... al koy istersen, üşüme boşuna tatlım ya....
hahaha ay alemsin valla belus :))
olabilir, aşırı sıcak zarar verebilir elbette.. ama o aşırı sıcağa eşimizin dikkat etmesi, malum bölgeleri hafif serin tutması lazım. o konu benim uygulamalarıma dahil değil :)))
bu arada, bu taktik tuttu çoktan zaten. benim küçük kuzenim, 9 ay çabaladıktan sonra, bi gün geldi danıştı. ''ya abla napçaz böyle, olmuyor, doktora gitçez 1 sene dolunca'' falan demişti.. ben anlatmıştım bu dediklerimi. kız o ay hamile kaldı.
aynı şekilde 2 arkadaşım daha hemen bu metodla hamile kaldılar.
aslında burda da söyleyecektim sizlere daha evvel... ama, beni aptal bişey sanarsınız diye, söyleyemedim açıkçası... bunlarla ne alakası var döllenmenin? muhtemelen hiç alakası yok.. ama öyle oluyor işte bende hamilelik.. bu yani :)
Kızlar benim mesai bitti, çıkıyorum herkese iyi akşamlar kendinize iyi davranın tabi kocalarınızada, öpüyorum hepinizi
canım benim o geçirdiğin günler için çok geçmiş olsun, Allah huzurunu daimi etsin...AMİN...
ayağının altına ısıtıcı falan da koyabilirsin, ufak bişiler.. 50 tl en fazla bir tanesi ... al koy istersen, üşüme boşuna tatlım ya....
Kızlar benim mesai bitti, çıkıyorum herkese iyi akşamlar kendinize iyi davranın tabi kocalarınızada, öpüyorum hepinizi
selam hoşgeldin..
o ne biçim bi laf öyle yahu? 1 ay daha ölüm ya da 1 ömür yaşam.... ölüm neymiş :))) olur mu? kırmızılar olmazsa, yeni hayatlar veremeyiz biz bu dünyaya, yeni canlar yaşatamayız bedenlerimizde.. o kırmızılar olacak.. onlarla mutluyuz :)))
çok uzun zamandır mı uğraşıyorsun sen bebek için?
sakın bozma moralini? asla umutsuzluk yok bu topikte.. asla....
biz pozitif kadınlarız daima...
yalele katılıyorum tatlım, bu negatif düşünceleri lütfen aklından çıkar. hepimiz üzülüyoruz, hamile olcaz diye beklerken kızmızıları görünce, ama umutsuzluğa düşmüyoıruz hemen kendimizi diğer ay için hazırlıyoruz. herşeyin hayırlısını dile Allahtan, Allah ol der olur o yüzden biraz sabret lütfen olurmu canım.. bu olumsuzluklar ile hamile olcaksanda olmamazsın,, biraz rahat ol ve pozitif düşün tatlım..
bende şöyle yapıyorum yalelcim.yatak odasında petek doğru dürüst ısıtmıyo.elektrikli radyatörü açıyorum.pijamalarımı iç çamaşırlarımı da üstüne koyuyorum.çalışmadan sonra yarım saat yataktan hiç çıkmıyorum.sonra sıcacık iç çamaşırımı ve pijamalarımı giyiyorum hopp yatağa.zaten kociş fırın gibi :)) ama sıcak su torbasını bugün deniycem tatlım :)) benim kocama 24 saat kola ver yemek falan aramaz.bana akşama kola al yeter dedi :))
Bayanlar bende yaklaşık 2,5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum fakat maalesef henüz olmadı. Geçen ay 3. doktora gitmeye başladık, mart ayında ovulasyon çatlatma tedavisi yapacaktık fakat ben henüz regl olmadım :)) Yani şöyleki normalde her ay 4 gün önce oluyordum, bu ay 10 martta olmam lazımken 2 güncük geçti ama ne bilim içim bi tuhaf inşallah olmammmmmm. kasıklarımda ağrı var regl olucakmış gibi, akıntı da oluyo ama ne ki buuuuu???
heee seksi olcaz demi, ben emini yarım dunya olcam nasıls eksi olacam o halimle. senin hamilelik fotolarını gorduk şekerim sadece karnın vardı be ya:):) benim şimdiki göbekim bilem 4,5 aylık. aman neyse hele bi hamiş kalalım, saglıklı bebişlerimiz olsun kiloları hallederiz elbette:):):)
benim kocamda tek yemekle kalkar cok sukur. bizim evde hiçbişi yanmıo. alttan ustten bitişikten yaktıkları için ve arka tarafta kapalı oldugu için fırın gibi ev. ben işi biirdikten sonra kociş üstümü ortuo malak gibi bekliom. yaptıgım tek şey bu.
:))) ya ben böyle diyince, siz sanıyorsunuzki, o vakte kadar bi münasebetimiz olmayacak :)
ama aslında durum şöyle.. artık bi açıklama getiriyim gari konuya :)) kendi kendime de güldüm şimdi çünkü... tee mayısa kaldı bizim münasebetler gibi oldu bu söylediğim şey .:))) hahaha
durum şu özlemcim... benim hamile kalma prosedürlerim var. hamile kalacağım zaman, yumurtlama günlerimi (yumurtladığım gün ve ertesi gün) biliyorum... o günlerde çeşitli çalışmalar yapıyorum. psikolojik midir nedir bilemiyorum ama, ben bu prosedürleri yerine getirmezsem, kesinlikle hamile kalamıyorum.
hamile kalmak istediğim ay (bu zamana kadar 8 kere aynı metodla hamile kaldım ben.. o sebeple böyle net söylüyorum), yumurtlama günümden bir gün önce banyo yapıyorum. yumurtlama günümde kendimi sıcak tutuyorum. elimi ayağımı pek suya sokmuyorum. mümkün olduğunca sıcak oluyorum. karnıma falan sıcak su torbası koyuyorum sabahtan akşama... belimi sıcak sıcak sarıyorum kalın bişeylerle.. incecik giyinip cıbıl cıbıl dolanmıyorum evin içinde normaldeki gibi. yumurtlama günümde, arısütü (begüm kullanıyor, evde hep var) yiyorum günde 3 kere birer kaşık (bol protein içeriyor), sabah-öğlen ve akşama doğru oturup yasin masin bişeyler okuyorum, sabahtan akşama hemen hemen tüm gün ibadetle geçiriyorum... akşam da begümü erkenden uyutuyorum. saat 20:00 gibi uyutuyorum muhakkak. ve en geç 21:30 gibi münasebet olmuş olmalı. çünkü ben sabah 10:00 gibi yumurtluyorum. akşam 22:00'ye kadar tüm faaliyet bitmiş olmalı bizde. sonra da yarım saat kadar düz yatıyorum yatakta, karnıma sıcak su torbası koyuyorum o sırada.
ertesi gün, yine aynı prosedürleri gerçekleştiriyorum mutlaka.
velhasıl, bu iki gün, evde kimsenin olmaması lazım, yoksa bana deli derler :))) abuk subuk bağlıyorum orama burama kalın atkıları, kafamdan namaz örtüsü düşmüyor, koca gün ibadet ediyorum çünkü...
dolayısıyla, bütün bunlar için, misafirsiz olmam lazım. hele hele kayınvalidemler falan asla olmamalı :)))
saçma bi batıl itikat belki.... kendi kendimi inandırdım bunları yapınca, hamile kalabiliyorum ben diye... saçma evet biliyorum. ama öyle yani :)) bunları yapınca muhakkak hamile kalıyorum, hiç kaçmadı bu zamana kadar.
hayranlıkla okudum seni ve takdir ettim:) kendi ruhu ve bedenini iyi tanıyan insanlara helal olsun demişimdir hep :) tek anlamadığım 8 kere hamile kaldım demişsin ya hani noldu onlara? hep düşük mü oldu? vee yumurtlamanı saati saatine anlamana şaştım kaldım afalladım :) buraya çok yazmasamda az buçuk hepiniz hakkında genel bilgi sahibi oldum :) senin pozitifliğin ve enerjin dikkatimi çekmişti önceden de. demek ki kendini tanımaktan kaynaklanıyormuş. bedenine hükmedebilme ve sonuç almandan belli :) alkışlıyorum
hahah, teşekkürler...
canım benim minnoşlar, genelde çok erken evrede 6-9 hafta içinde, veya daha ileri dönemde, beni terkediyorlar. rahim ağzı yetmezliği var bende. çok özel çaba göstermem lazım mutlu sonu görebilmek için... o sebeple 8 kere yaptım ama, 1 kere vaktinde ve sağlıkla doğurmayı başarabildim.
yalel yaptığın şey gayet mantıklı tatlım ne saçmalıklar yapıozda hiç utanmadan sölüoz valla ama bazen saçma sandığımız şeyler doğru çıkıo
mesela bende adetimden rahat 2 gün önce kanamamın gelip gelmiceğini anlıom hani geçmiş sayfalarda anlatmıştım belki okumuşsundur garip ama anlıom işte gerçi kociş keşfetti :)
evet evet hatırlıyorum. eşin farketmişti hatta..
oluyor böyle şeyler, kişinin kendini tanıması ve keşfetmeye çalışmasıyla alakalı sanırım.
tamamen psikolojik de olabilir, bilemiyorum :)))
sen nasıl baktın o fotolara bilemiyorum ama... :)) benim her yanım balon gibi şişmişti begüme hamileyken.
ama inan bana, kendimi iğrenç görmüyordum ben. aynada, benden güzeli yoktu.. her türlü şişmiş olmama rağmen, tüm çatlaklarıma rağmen, oluşan selülitlerime rağmen.. benden güzeli ve seksi olanı yoktu gözümde :))) öyle de hissediyordum valla..
ohh ne güzel :)
bizim paşa, çok seçicidir, evde adam gibi bi yemek yoksa, mutsuz olur. mutsuz hissettirir beni de tabi... sinir eder insanı :)
canım inşallah... çok umutlanmayalım, ama inşallah diyelim.. hayırlısı allahtan arkdaşım..
sen nasıl baktın o fotolara bilemiyorum ama... :)) benim her yanım balon gibi şişmişti begüme hamileyken.
ama inan bana, kendimi iğrenç görmüyordum ben. aynada, benden güzeli yoktu.. her türlü şişmiş olmama rağmen, tüm çatlaklarıma rağmen, oluşan selülitlerime rağmen.. benden güzeli ve seksi olanı yoktu gözümde :))) öyle de hissediyordum valla..
hahah, teşekkürler...
canım benim minnoşlar, genelde çok erken evrede 6-9 hafta içinde, veya daha ileri dönemde, beni terkediyorlar. rahim ağzı yetmezliği var bende. çok özel çaba göstermem lazım mutlu sonu görebilmek için... o sebeple 8 kere yaptım ama, 1 kere vaktinde ve sağlıkla doğurmayı başarabildim.
evet evet hatırlıyorum. eşin farketmişti hatta..
oluyor böyle şeyler, kişinin kendini tanıması ve keşfetmeye çalışmasıyla alakalı sanırım.
tamamen psikolojik de olabilir, bilemiyorum :)))
kedini dinlemekle alakalı canım bence ama tabi bazen yanıltabiliyoda :)
canım eger şu yukarıdaki yazı sana aitse maşallah hiç usanmadan neler yapıyosun ben artık yoruldum 1 senedir yapmadıgım şey kalmadı
agustos ayında hamile kaldım ama 2 ay sonra malesef sonlanduı kalp atışları oluşmadı .
ben ondan sonra çok ümitliyim hemen hamile kaldırım sandım ama 5. ay bu ay halen bişey yok
artık bişey yapacak gücümde yok
düşünmüyorum diyorum ama burda her ay yine bekliyorum bat gününü..
.
normal baktım kuzum ya:):) bi tesekkur et be kadın:)))))) belkim bende ole hissederim kuzum bilemiorum ki şimdikk:) sen inşallah tekrar yaşa bu duyguları hayırlı zamanda
offfffffffff 45 dk kaldı çıkmamam hadi zaman geçççç geççççççç evime gidemmmmm artıkın
offfffffffff 45 dk kaldı çıkmamam hadi zaman geçççç geççççççç evime gidemmmmm artıkın
:))) ay pardon.. teşekkürler özlemcim.
aynen öyle hissedersin..
hamişken, kendini süper hissediyor insan, hiçbir fazlalığın yok gibi.. hamilesin ya :)))
ama o bebek içinden çıkıp, kendinle kalıncaaaa...... şirinlik bitiyor, şişmanlık başlıyor :))) artık şişmansın yani.... ver bakalım o kiloları :)))
ay aman inşallah hepimiz yaşayalım bunları.....
aman of, oram ağrıyor, buram ağrıyor, selülitlerim oldu benim yahu... çatladım anacım, boydan boya çatladım... falan gibi yazışırız konuşuruz inşallah.... :))))
benimde 45 dk var. benimde bir an once eve gitmem lazım yane zor durumdayım su anda:)
bende cts kurstaki arkadaşlara diodum. ya bari hamile jkalsam kilolarım için bahanem olcak.
cok guzel anlattın tatlım ya. bana bak bugunku iletiler cokk daha bi faydalı oldu heeeeeee:) merci şekerimm
haydi sana iyi beklemeler..
ben kaçtım. bi yemek ayarlıyım acil :)
öptüm kızlar..... yarın görüşürüz artık.... öpüyorum hepinizi...
olur olur.. bak olmuş bir kere...
meleğin sana gelmek için, en uygun zamanı bekliyor annesi... merak etme.
sen pozitif ol.. asla yıkılma.. asla pes etme.. hep enerjik ol... hep hazır ol bebeğin için...
geldiği zaman, ''aman be, ben bu kadına mı geldim, ne enerjisi düşük kadınmış bu, gidiyim bari'' demesin sıpa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?