Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayağının altına ısıtıcı falan da koyabilirsin, ufak bişiler.. 50 tl en fazla bir tanesi ... al koy istersen, üşüme boşuna tatlım ya....

hahaha ay alemsin valla belus :))
olabilir, aşırı sıcak zarar verebilir elbette.. ama o aşırı sıcağa eşimizin dikkat etmesi, malum bölgeleri hafif serin tutması lazım. o konu benim uygulamalarıma dahil değil :)))

bu arada, bu taktik tuttu çoktan zaten. benim küçük kuzenim, 9 ay çabaladıktan sonra, bi gün geldi danıştı. ''ya abla napçaz böyle, olmuyor, doktora gitçez 1 sene dolunca'' falan demişti.. ben anlatmıştım bu dediklerimi. kız o ay hamile kaldı.
aynı şekilde 2 arkadaşım daha hemen bu metodla hamile kaldılar.

aslında burda da söyleyecektim sizlere daha evvel... ama, beni aptal bişey sanarsınız diye, söyleyemedim açıkçası... bunlarla ne alakası var döllenmenin? muhtemelen hiç alakası yok.. ama öyle oluyor işte bende hamilelik.. bu yani :)

olabilersin tabeeeee hepimizin olma ihtimali çok yüksek ben herkese hamiş gözüyle bakıom bugün olmasa yarın hamiş Allahımın izniyle inşallahhhhhhhhh

Kızlar benim mesai bitti, çıkıyorum herkese iyi akşamlar kendinize iyi davranın tabi kocalarınızada, öpüyorum hepinizi

yalel yaptığın şey gayet mantıklı tatlım ne saçmalıklar yapıozda hiç utanmadan sölüoz valla ama bazen saçma sandığımız şeyler doğru çıkıo
mesela bende adetimden rahat 2 gün önce kanamamın gelip gelmiceğini anlıom hani geçmiş sayfalarda anlatmıştım belki okumuşsundur garip ama anlıom işte gerçi kociş keşfetti :)

canım benim o geçirdiğin günler için çok geçmiş olsun, Allah huzurunu daimi etsin...AMİN...

saol canım amin inşallah. herkesin evinde huzur olsun.

ayağının altına ısıtıcı falan da koyabilirsin, ufak bişiler.. 50 tl en fazla bir tanesi ... al koy istersen, üşüme boşuna tatlım ya....

zaten almayı dusunuorum bir tane su cıkmıs ya ufoların reklamlarda gordum. ama kısta bitti dioerum bi yandan.

Kızlar benim mesai bitti, çıkıyorum herkese iyi akşamlar kendinize iyi davranın tabi kocalarınızada, öpüyorum hepinizi

görüşürüz cnm ii akşamlar, kendine ii bak

canım eger şu yukarıdaki yazı sana aitse maşallah hiç usanmadan neler yapıyosun ben artık yoruldum 1 senedir yapmadıgım şey kalmadı
agustos ayında hamile kaldım ama 2 ay sonra malesef sonlanduı kalp atışları oluşmadı .
ben ondan sonra çok ümitliyim hemen hamile kaldırım sandım ama 5. ay bu ay halen bişey yok
artık bişey yapacak gücümde yok
düşünmüyorum diyorum ama burda her ay yine bekliyorum bat gününü..

inan saldım gitti
her ay öyle bi umut oluyo sonra bata yakın stres oluyo kırmızılar gelince yine rahatlıyorum üzülmüyorum daaa
aman ne biliyim.. sadece sizin yaptıklarınızı görünce ne kadar yoruldugumu anladım...

ohh ne güzel :)
bizim paşa, çok seçicidir, evde adam gibi bi yemek yoksa, mutsuz olur. mutsuz hissettirir beni de tabi... sinir eder insanı :)

canım inşallah... çok umutlanmayalım, ama inşallah diyelim.. hayırlısı allahtan arkdaşım..

sen nasıl baktın o fotolara bilemiyorum ama... :)) benim her yanım balon gibi şişmişti begüme hamileyken.
ama inan bana, kendimi iğrenç görmüyordum ben. aynada, benden güzeli yoktu.. her türlü şişmiş olmama rağmen, tüm çatlaklarıma rağmen, oluşan selülitlerime rağmen.. benden güzeli ve seksi olanı yoktu gözümde :))) öyle de hissediyordum valla..

normal baktım kuzum ya:):) bi tesekkur et be kadın:)))))) belkim bende ole hissederim kuzum bilemiorum ki şimdikk:) sen inşallah tekrar yaşa bu duyguları hayırlı zamanda

olur olur.. bak olmuş bir kere...
meleğin sana gelmek için, en uygun zamanı bekliyor annesi... merak etme.
sen pozitif ol.. asla yıkılma.. asla pes etme.. hep enerjik ol... hep hazır ol bebeğin için...
geldiği zaman, ''aman be, ben bu kadına mı geldim, ne enerjisi düşük kadınmış bu, gidiyim bari'' demesin sıpa :)))

normal baktım kuzum ya:):) bi tesekkur et be kadın:)))))) belkim bende ole hissederim kuzum bilemiorum ki şimdikk:) sen inşallah tekrar yaşa bu duyguları hayırlı zamanda

:))) ay pardon.. teşekkürler özlemcim.

aynen öyle hissedersin..
hamişken, kendini süper hissediyor insan, hiçbir fazlalığın yok gibi.. hamilesin ya :)))

ama o bebek içinden çıkıp, kendinle kalıncaaaa...... şirinlik bitiyor, şişmanlık başlıyor :))) artık şişmansın yani.... ver bakalım o kiloları :)))
ay aman inşallah hepimiz yaşayalım bunları.....

aman of, oram ağrıyor, buram ağrıyor, selülitlerim oldu benim yahu... çatladım anacım, boydan boya çatladım... falan gibi yazışırız konuşuruz inşallah.... :))))

offfffffffff 45 dk kaldı çıkmamam hadi zaman geçççç geççççççç evime gidemmmmm artıkın

benimde 45 dk var. benimde bir an once eve gitmem lazım yane zor durumdayım su anda:)

bende cts kurstaki arkadaşlara diodum. ya bari hamile jkalsam kilolarım için bahanem olcak.
cok guzel anlattın tatlım ya. bana bak bugunku iletiler cokk daha bi faydalı oldu heeeeeee:) merci şekerimm

slm arkadaslar acaba sizdede bu durum oldumu adetim 9 gun gecti ve ben kanda gebelık testı ıcın hastaneye gttım 0.86 cıktı hamıle değılım ve doktor hormon testi istedi sizce bebeış umudum bosamı kotu en fazla ne cıkar

zor olan ne canım bişimi oldu ?

hahahaha ay çok komiksin valla neşen bile kaçmış şimdi fark ettim de...
ben böyle değildiiiim yaşarkeeen olduuuuuummm bak gene arabeske bagladım

o gelsin bak ben onla neler neler yapıcam cocuklarla oynamayı çok seviyorum ama inan yorgunum bebek çalışması yapmaktan sadece
halbuki dünyanın en zevkli şeyi dimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…