- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.361
benimde 45 dk var. benimde bir an once eve gitmem lazım yane zor durumdayım su anda:)
bende cts kurstaki arkadaşlara diodum. ya bari hamile jkalsam kilolarım için bahanem olcak.
cok guzel anlattın tatlım ya. bana bak bugunku iletiler cokk daha bi faydalı oldu heeeeeee:) merci şekerimm
:))) valla şu anda, fazladan 4 kilom var. versem mi diye düşünüyorum...
bi sıksam kendimi, 1 ayda veririm. ama değer mi acaba? yine alıcam kiloları hamile olunca... kararsızım velhasıl..
bir de ben taşınırım belki.... bursaya..... yaaaaaaaaaa :))
kocişe taşınmak istiyorum dedim, o da olur dedi. bi iş bakalım, ayarlayınca taşınalım, orda mutlu olacaksan, orda yaşarız... dedi :))))
uçuyorum dünden beri.... bi iş ayarlamaya kaldı yani mesele... bulursa orda bişeyler, hemen taşırım evi :)
ben birkaç gündür yoktum ya, özlemişim sizi :) birden bu benim saçmalıklarımı deşifre ediverdim sana :) sana derken hepberaber gördük :)))))
zor olan ne canım bişimi oldu ?
:))) valla şu anda, fazladan 4 kilom var. versem mi diye düşünüyorum...
bi sıksam kendimi, 1 ayda veririm. ama değer mi acaba? yine alıcam kiloları hamile olunca... kararsızım velhasıl..
bir de ben taşınırım belki.... bursaya..... yaaaaaaaaaa :))
kocişe taşınmak istiyorum dedim, o da olur dedi. bi iş bakalım, ayarlayınca taşınalım, orda mutlu olacaksan, orda yaşarız... dedi :))))
uçuyorum dünden beri.... bi iş ayarlamaya kaldı yani mesele... bulursa orda bişeyler, hemen taşırım evi :)
ben birkaç gündür yoktum ya, özlemişim sizi :) birden bu benim saçmalıklarımı deşifre ediverdim sana :) sana derken hepberaber gördük :)))))
slm arkadaslar acaba sizdede bu durum oldumu adetim 9 gun gecti ve ben kanda gebelık testı ıcın hastaneye gttım 0.86 cıktı hamıle değılım ve doktor hormon testi istedi sizce bebeış umudum bosamı kotu en fazla ne cıkar
hahahaha ay çok komiksin valla neşen bile kaçmış şimdi fark ettim de...
ben böyle değildiiiim yaşarkeeen olduuuuuummm bak gene arabeske bagladım
o gelsin bak ben onla neler neler yapıcam cocuklarla oynamayı çok seviyorum ama inan yorgunum bebek çalışması yapmaktan sadece
halbuki dünyanın en zevkli şeyi dimeeee
yok ayol bişi olmadı ayıptır sölemesi wc ye gitmek için dedim:))
verme o zman kuzum kalsın onlar ole biraz daha. bak ne şanslısın, sen mutlu olcaksan gidelim demiş adam, bunu kolay kolay her adam yapmaz:) inşallah gonlune ve dişine gore bir iş ayarlar, tasınırsınız istediğiniz yere guzelim.
biz de ozledik tatlım. aman nolcak yabancımı var aramızda. hem bak benim gibi kaç kişi dha mantıklı buldu yaptıklarını. bence hiç de saçma degil walla. keske bende senin kadar ii gözlemleyebilsem kendimi
cok saolun acaba sız yaptırdınızmı veya cevrenızde yaptıran varmı bunu bebek yaapmak için sakıncalı bı durum olurmuprolaktin bakar diye düşünüyorum ama bilemiyorum hiç.
baksın, söyler nasılsa doktorun neye baktığını, sonucun ne olduğunu...
sıkma canını... yaptır hormon testini... öğren neticeyi, için rahatlasın güzelcim.
:)) aynen, en büyük keyif...
ben hamileyken, doğuma yakın zamanlarda çok ağlıyordum... son 2 ay hep ağladım hatta :)
begüm benim içimden çıkacak, ben onsuz kalıcam, o bensiz kalıcak, bedenlerimiz ayrılıcak..... falan gibi saçma bi psikolojiye girmiştim, hatta psikoloğa götürdü eşim beni bu konu yüzünden :)
üzülüyordum resmen, ondan ayrılıcam diye... o kadar keyifliymiş demekki onu taşıma duygusu.
ama sonra, bi çıktı, bi tanıştık, bi kaynaştık kızımla... şimdi de bundan başka bi keyif düşünemiyorum..
inşallah allahım hepinize, hepimize yaşatacak bu duyguları....
inanmakla, istemekle, pozitif olmakla, umutla beklemekle alakalı ....
bırak bu konuyu, sen eşinle keyfine bak annesi... bebişe takma kafayı.. gelir elbet göbüşe... o geleceği vaktini bilir...
ilahi ya işyerinde yokmu tutma bacım ii değil tutmak :)
hala saçmalık dio yaaaaa saçmalık değil bacım değil taktik o taktik :)
yok ayol bişi olmadı ayıptır sölemesi wc ye gitmek için dedim:))
verme o zman kuzum kalsın onlar ole biraz daha. bak ne şanslısın, sen mutlu olcaksan gidelim demiş adam, bunu kolay kolay her adam yapmaz:) inşallah gonlune ve dişine gore bir iş ayarlar, tasınırsınız istediğiniz yere guzelim.
biz de ozledik tatlım. aman nolcak yabancımı var aramızda. hem bak benim gibi kaç kişi dha mantıklı buldu yaptıklarını. bence hiç de saçma degil walla. keske bende senin kadar ii gözlemleyebilsem kendimi
vaaarr ama ben evden başka bir yerde settiremiorum:)))) ayy konusturma beni yahuu. az kaldı şeker.
cok saolun acaba sız yaptırdınızmı veya cevrenızde yaptıran varmı bunu bebek yaapmak için sakıncalı bı durum olurmu
vaaarr ama ben evden başka bir yerde settiremiorum:)))) ayy konusturma beni yahuu. az kaldı şeker.
hehehe taktik taktik evet :))
ama hakkatten sadece ben değil, 3 yakınım daha denedi, gördü.. oldu yani :)
siz de deneyin :)
gözlemlersin özlemcim.
bak bir kere olsun, hamileliğin nasıl birşey olduğunu, sende ne gibi değişikliklere ve çeşitli hislere sebebiyet verdiğini gör..
tek tek analiz edeceksin zaten elinde olmadan...
ben ne zaman/hangi günkü ilişkiyle hamile kaldım?
o ilişkideki şartlar nasıldı? ne yaptık? ben ne yaptım öncesinde-sonrasında?
hamilelik belirtilerim neler benim? teee 10 gündür neler hissediyorum, vücudumda neler oldu?
gibi gibi... hamiş olduğunu öğrenir öğrenmez geriye dönük son 2 haftayı irdeleyeceksin :)) bu böyle bişey...
bir kere hamile kalınca, zaten diğerlerini (yani diğer çocukların için de kalacaksın ya sonra) otomatik olarak keşfedeceksin.
bi yemeği yemeden evvel, tadını hemen hemen tahmin etmek gibi bişey... biliyorsun ya önceden.. defalarca yedin, nasıl yaptığını da biliyorsun :))) nasıl örnek ama..
yalelcim ben kesin denicem zaten bu ay tutmazsa öteki ay çok net bi şekilde sölüorum işyerindede olsa yapıcam senin taktiiiii :)
deli gibi gülüyorum ofiste ya. süper tarif:):) Allah iyiliğini versin inşallah. çok öpüyorum senii
ben de seni öpüyorum tatlım..
başbaş
neyse bugun doktora gidicektim ve bugun gittim...
Tahlil sonucumu görünce yani TSH ımın hala yuksek olduğunu görünce şaşırdı hemen ilacı değiştiriyorum dozunu yukseltiorum dedi
1.5 ay sonra yine gideceğim kontrole..bu arada stres mi yapıorsun değerlerini etkilior dedihayır dedim kafaya takmamaya çalışıorum bu terslikleri dedim
Doktor ayrıca Bol bol yuru hava al kafanı dağıt spor yapBu devirde neler oluyor duyuyoruz 60 yaşındaki kadınları doğurtuolar dedi
evet arkadaşlar kapanışı ben yapayım...
beklenen kan tahlili sonucum 0.37 yani negatif.
herkese iyi akşamlar..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?