Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bende şöyle yapıyorum yalelcim.yatak odasında petek doğru dürüst ısıtmıyo.elektrikli radyatörü açıyorum.pijamalarımı iç çamaşırlarımı da üstüne koyuyorum.çalışmadan sonra yarım saat yataktan hiç çıkmıyorum.sonra sıcacık iç çamaşırımı ve pijamalarımı giyiyorum hopp yatağa.zaten kociş fırın gibi :)) ama sıcak su torbasını bugün deniycem tatlım :)) benim kocama 24 saat kola ver yemek falan aramaz.bana akşama kola al yeter dedi :))

Bayanlar bende yaklaşık 2,5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum fakat maalesef henüz olmadı. Geçen ay 3. doktora gitmeye başladık, mart ayında ovulasyon çatlatma tedavisi yapacaktık fakat ben henüz regl olmadım :)) Yani şöyleki normalde her ay 4 gün önce oluyordum, bu ay 10 martta olmam lazımken 2 güncük geçti ama ne bilim içim bi tuhaf inşallah olmammmmmm. kasıklarımda ağrı var regl olucakmış gibi, akıntı da oluyo ama ne ki buuuuu???

adet bittikten 7 gün sonra başlanır canım. ben de 2 gün sonra başlıcam soğanlarımı aldım hazır :)

heee seksi olcaz demi, ben emini yarım dunya olcam nasıls eksi olacam o halimle. senin hamilelik fotolarını gorduk şekerim sadece karnın vardı be ya:):) benim şimdiki göbekim bilem 4,5 aylık. aman neyse hele bi hamiş kalalım, saglıklı bebişlerimiz olsun kiloları hallederiz elbette:):):)

benim kocamda tek yemekle kalkar cok sukur. bizim evde hiçbişi yanmıo. alttan ustten bitişikten yaktıkları için ve arka tarafta kapalı oldugu için fırın gibi ev. ben işi biirdikten sonra kociş üstümü ortuo malak gibi bekliom. yaptıgım tek şey bu.

Test içinde erken biliyorum ama, bi yandan gidip test alsam mı diyorum bi yandan fazla heves etme üzülürsün yine diyorum. Benden sonra evlenen kuzenlerimin hepsi doğurdu bi ben kaldım. herkesin hadi sıra sende demesinden bıktım ( Bu ay olsun nolurrrrr

KIZLAR ya ayakta zor duruyorum bugün uyku hali beni öldürcek ya bi yatak olsa hemen yatcam. tosbaha kocam beni işten almaya geliyor şimdi, eve gidip üzerimi örtüp tv karşısında yatmak hatta hemen uyumak istiyorum..

yaptuklarımız bazen kmik ama başkada elimizden bişey gelmiyoki Özlemcim.Allah ım aşağıda bizleri izleyip acırda bebişlerimizi erkenden sağlıklı ve hayırlı şekilde gönderir bize:))ben prolaktin mağduruyum.bu ay ilacımın son ayı.bakalım.hormon düşerse bebişim gelir belki :)))

özlemcim bu arada seni pek bi şanslı gördüm, ev sıcak, koca tek yemekle doyuyor. ben koca eve gelince önce mutfağa girip tencereler bakıyor ne var diye, sanki aklı midesinde, zaten göbek bir adım önde gidiyor tosbahamın.:))))

inşallah olur canım..

KIZLAR ya ayakta zor duruyorum bugün uyku hali beni öldürcek ya bi yatak olsa hemen yatcam. tosbaha kocam beni işten almaya geliyor şimdi, eve gidip üzerimi örtüp tv karşısında yatmak hatta hemen uyumak istiyorum..

benim eski işyerinde bi arkadaş vardı hamile baya bildiyin ayakta uyuyodu çok üzülüoduk ona öğle tatilinde dolabın arkasını açmıştı kumaşlar falan sermişti mışıl mışıl uyuyodu :) sende yap bi yatak :)

hayırlısı inş canımmm

:):):) yaaa ben cok sıkıntılı gunler yasadım aslına, su son aylarda normal bir aile yasantım oldu benim. eşim tek çeşitle doyar nie bunu yaptın onu yapmadın demez. bulgur pilavı ver yanına sogan yada ayran ver hani bunun ana yemeği demez cok sukur. bir yemek konusunda bir de kumanda konusunda razıyım ondan yani:)))))))))))))

tatlım keşke öle biyer olsa burda bildiğin heryer dosya ve çok göz önündeyim, kafamı koysam başkan odasından çıkar çıkmaz beni görür, beluss tatlım senin ağzın bal damlıyor canım.. hamile arkadaşın dedin, bende hamile olabilirim yani dimi datlum benim..

tatlım keşke öle biyer olsa burda bildiğin heryer dosya ve çok göz önündeyim, kafamı koysam başkan odasından çıkar çıkmaz beni görür, beluss tatlım senin ağzın bal damlıyor canım.. hamile arkadaşın dedin, bende hamile olabilirim yani dimi datlum benim..

hayırlısı inş canımmm

:):):) yaaa ben cok sıkıntılı gunler yasadım aslına, su son aylarda normal bir aile yasantım oldu benim. eşim tek çeşitle doyar nie bunu yaptın onu yapmadın demez. bulgur pilavı ver yanına sogan yada ayran ver hani bunun ana yemeği demez cok sukur. bir yemek konusunda bir de kumanda konusunda razıyım ondan yani:)))))))))))))

kızlar cahilliğime verin. benim bat 29/03.

şayet bu arada hamile kalırsam yani bat tarihinde hastalanmazsam kaç günlük ya da haftalık ya da aylık hamile olurum.??

kafam acayip karıştı bu hesap işleri yüzünden.

kıslaarr herkese hayırlı akşamlarrr.ben kaçarrr daha kayınvalidemle eşya bakmaya gitcez..kısmet olursa evime taşınıcam nisan gibi :)))hepinizi çok öptümmm sevgiler ve umutlu günlerrrrr :)))

Son düzenleme:

canım benim o geçirdiğin günler için çok geçmiş olsun, Allah huzurunu daimi etsin...AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…