- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.321
madem bu kadar deşifre oldum ben :))))
o zaman kızlar, tavsiye edeyim size de...
muhtemel yumurtlama gününüzde (kesin olarak ne zaman olduğunu keşfedemediyseniz yani), siz de en azından kendinizi sıcak tutun. o gün banyo yapıp kendinizi üşütmeyin. sıcacık sıcacık olun... dua mua kısımları inanış meselesi, yapın demem elbette.. kendinize kalmış. ama vücudunuzu sıcak tutun muhakkak o gün. gece münasebet sonrası banyonuzu yarım sat sonra falan yapın. hiç üşümeden hemen cup yatağa... sıcacık uyuyun, ertesi gün de sıcak olun.. yine çalışın akşam...
2 gün yani, kendinizi sıcak sıcak tutun. özellikle ayakları ve kasıklarınızı, karnınızı...
dalga geçmeyin valla bakın, ciddi diyorum :)))
valla aynen, ben de gönlünü yapıcam gibi... bi çalışma olacağından değil de, kaç gündür ayrıydık, özleşmişizdir.. sevdiği bişeyler yapıyım bari...
sebzelik bomboş zaten... alış veriş yapmamış ben yokken hiç beyefendi sağolsun... sebzeli bişiler mümkün değil, mecburen derin dondurucudan bişiler çıkarıcam.
ben yapıcam bu ay soğan kürünü .. çünkü bu ay, ilk kez 1 gün geciktim ben. çok zor adet oldum. kasıklarım falan çatlıyor ağrıdan şu anda. bi iltihap durumum olmaması lazım ama, varsa da aksın gitsin soğanla :)
adet bitince mi başlanıyordu?
ya bişey olmaz, iç sen... bozma moralini, pozitif her zaman.. iç, bişey olmaz. iyi gelir, şifadır.
:) canım inşallah allah nasip etsin.
ben de taşımaya razıyım hatta gururla ve büyük mutlulukla taşıyor insan yavrusunu içinde...
ama benim çeşitli sağlık sıkıntılarım oluyor hamişken, o sebeple sorun çıkıyor genelde.. ya düşüyor, ya erken doğuyor, ya başka bişi oluyor.. oluyor yani maalesef. o sebeple öyle demiştim.
canım benim inşallah bebeğin içinde belirirde hayırlısı ile sağlık ile kucağına alırsın...AMİN..
inşallah özlem...
ben eminim, az kaldı bacım... hepimiz şişicez yakında... balon gibi olucaz.... acayip seksi hissedicez hamişken kendimizi :)))[/QUOTE
ya bişey olmaz, iç sen... bozma moralini, pozitif her zaman.. iç, bişey olmaz. iyi gelir, şifadır.
inşallah özlem...
ben eminim, az kaldı bacım... hepimiz şişicez yakında... balon gibi olucaz.... acayip seksi hissedicez hamişken kendimizi :)))
bende şöyle yapıyorum yalelcim.yatak odasında petek doğru dürüst ısıtmıyo.elektrikli radyatörü açıyorum.pijamalarımı iç çamaşırlarımı da üstüne koyuyorum.çalışmadan sonra yarım saat yataktan hiç çıkmıyorum.sonra sıcacık iç çamaşırımı ve pijamalarımı giyiyorum hopp yatağa.zaten kociş fırın gibi :)) ama sıcak su torbasını bugün deniycem tatlım :)) benim kocama 24 saat kola ver yemek falan aramaz.bana akşama kola al yeter dedi :))
heee seksi olcaz demi, ben emini yarım dunya olcam nasıls eksi olacam o halimle. senin hamilelik fotolarını gorduk şekerim sadece karnın vardı be ya:):) benim şimdiki göbekim bilem 4,5 aylık. aman neyse hele bi hamiş kalalım, saglıklı bebişlerimiz olsun kiloları hallederiz elbette:):):)
benim kocamda tek yemekle kalkar cok sukur. bizim evde hiçbişi yanmıo. alttan ustten bitişikten yaktıkları için ve arka tarafta kapalı oldugu için fırın gibi ev. ben işi biirdikten sonra kociş üstümü ortuo malak gibi bekliom. yaptıgım tek şey bu.
heee seksi olcaz demi, ben emini yarım dunya olcam nasıls eksi olacam o halimle. senin hamilelik fotolarını gorduk şekerim sadece karnın vardı be ya:):) benim şimdiki göbekim bilem 4,5 aylık. aman neyse hele bi hamiş kalalım, saglıklı bebişlerimiz olsun kiloları hallederiz elbette:):):)
benim kocamda tek yemekle kalkar cok sukur. bizim evde hiçbişi yanmıo. alttan ustten bitişikten yaktıkları için ve arka tarafta kapalı oldugu için fırın gibi ev. ben işi biirdikten sonra kociş üstümü ortuo malak gibi bekliom. yaptıgım tek şey bu.
Test içinde erken biliyorum ama, bi yandan gidip test alsam mı diyorum bi yandan fazla heves etme üzülürsün yine diyorum. Benden sonra evlenen kuzenlerimin hepsi doğurdu bi ben kaldım. herkesin hadi sıra sende demesinden bıktım( Bu ay olsun nolurrrrr
KIZLAR ya ayakta zor duruyorum bugün uyku hali beni öldürcek ya bi yatak olsa hemen yatcam. tosbaha kocam beni işten almaya geliyor şimdi, eve gidip üzerimi örtüp tv karşısında yatmak hatta hemen uyumak istiyorum..
yaptuklarımız bazen kmik ama başkada elimizden bişey gelmiyoki Özlemcim.Allah ım aşağıda bizleri izleyip acırda bebişlerimizi erkenden sağlıklı ve hayırlı şekilde gönderir bize:))ben prolaktin mağduruyum.bu ay ilacımın son ayı.bakalım.hormon düşerse bebişim gelir belki :)))
özlemcim bu arada seni pek bi şanslı gördüm, ev sıcak, koca tek yemekle doyuyor. ben koca eve gelince önce mutfağa girip tencereler bakıyor ne var diye, sanki aklı midesinde, zaten göbek bir adım önde gidiyor tosbahamın.:))))
benim eski işyerinde bi arkadaş vardı hamile baya bildiyin ayakta uyuyodu çok üzülüoduk ona öğle tatilinde dolabın arkasını açmıştı kumaşlar falan sermişti mışıl mışıl uyuyodu :) sende yap bi yatak :)
benim eski işyerinde bi arkadaş vardı hamile baya bildiyin ayakta uyuyodu çok üzülüoduk ona öğle tatilinde dolabın arkasını açmıştı kumaşlar falan sermişti mışıl mışıl uyuyodu :) sende yap bi yatak :)
yaptuklarımız bazen kmik ama başkada elimizden bişey gelmiyoki Özlemcim.Allah ım aşağıda bizleri izleyip acırda bebişlerimizi erkenden sağlıklı ve hayırlı şekilde gönderir bize:))ben prolaktin mağduruyum.bu ay ilacımın son ayı.bakalım.hormon düşerse bebişim gelir belki :)))
özlemcim bu arada seni pek bi şanslı gördüm, ev sıcak, koca tek yemekle doyuyor. ben koca eve gelince önce mutfağa girip tencereler bakıyor ne var diye, sanki aklı midesinde, zaten göbek bir adım önde gidiyor tosbahamın.:))))
:))) ya ben böyle diyince, siz sanıyorsunuzki, o vakte kadar bi münasebetimiz olmayacak :)
ama aslında durum şöyle.. artık bi açıklama getiriyim gari konuya :)) kendi kendime de güldüm şimdi çünkü... tee mayısa kaldı bizim münasebetler gibi oldu bu söylediğim şey .:))) hahaha
durum şu özlemcim... benim hamile kalma prosedürlerim var. hamile kalacağım zaman, yumurtlama günlerimi (yumurtladığım gün ve ertesi gün) biliyorum... o günlerde çeşitli çalışmalar yapıyorum. psikolojik midir nedir bilemiyorum ama, ben bu prosedürleri yerine getirmezsem, kesinlikle hamile kalamıyorum.
hamile kalmak istediğim ay (bu zamana kadar 8 kere aynı metodla hamile kaldım ben.. o sebeple böyle net söylüyorum), yumurtlama günümden bir gün önce banyo yapıyorum. yumurtlama günümde kendimi sıcak tutuyorum. elimi ayağımı pek suya sokmuyorum. mümkün olduğunca sıcak oluyorum. karnıma falan sıcak su torbası koyuyorum sabahtan akşama... belimi sıcak sıcak sarıyorum kalın bişeylerle.. incecik giyinip cıbıl cıbıl dolanmıyorum evin içinde normaldeki gibi. yumurtlama günümde, arısütü (begüm kullanıyor, evde hep var) yiyorum günde 3 kere birer kaşık (bol protein içeriyor), sabah-öğlen ve akşama doğru oturup yasin masin bişeyler okuyorum, sabahtan akşama hemen hemen tüm gün ibadetle geçiriyorum... akşam da begümü erkenden uyutuyorum. saat 20:00 gibi uyutuyorum muhakkak. ve en geç 21:30 gibi münasebet olmuş olmalı. çünkü ben sabah 10:00 gibi yumurtluyorum. akşam 22:00'ye kadar tüm faaliyet bitmiş olmalı bizde. sonra da yarım saat kadar düz yatıyorum yatakta, karnıma sıcak su torbası koyuyorum o sırada.
ertesi gün, yine aynı prosedürleri gerçekleştiriyorum mutlaka.
velhasıl, bu iki gün, evde kimsenin olmaması lazım, yoksa bana deli derler :))) abuk subuk bağlıyorum orama burama kalın atkıları, kafamdan namaz örtüsü düşmüyor, koca gün ibadet ediyorum çünkü...
dolayısıyla, bütün bunlar için, misafirsiz olmam lazım. hele hele kayınvalidemler falan asla olmamalı :)))
saçma bi batıl itikat belki.... kendi kendimi inandırdım bunları yapınca, hamile kalabiliyorum ben diye... saçma evet biliyorum. ama öyle yani :)) bunları yapınca muhakkak hamile kalıyorum, hiç kaçmadı bu zamana kadar.
hayranlıkla okudum seni ve takdir ettim:) kendi ruhu ve bedenini iyi tanıyan insanlara helal olsun demişimdir hep :) tek anlamadığım 8 kere hamile kaldım demişsin ya hani noldu onlara? hep düşük mü oldu? vee yumurtlamanı saati saatine anlamana şaştım kaldım afalladım :) buraya çok yazmasamda az buçuk hepiniz hakkında genel bilgi sahibi oldum :) senin pozitifliğin ve enerjin dikkatimi çekmişti önceden de. demek ki kendini tanımaktan kaynaklanıyormuş. bedenine hükmedebilme ve sonuç almandan belli :) alkışlıyorum
hayırlısı inş canımmm
:):):) yaaa ben cok sıkıntılı gunler yasadım aslına, su son aylarda normal bir aile yasantım oldu benim. eşim tek çeşitle doyar nie bunu yaptın onu yapmadın demez. bulgur pilavı ver yanına sogan yada ayran ver hani bunun ana yemeği demez cok sukur. bir yemek konusunda bir de kumanda konusunda razıyım ondan yani:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?