Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam hoşgeldin..
o ne biçim bi laf öyle yahu? 1 ay daha ölüm ya da 1 ömür yaşam.... ölüm neymiş :))) olur mu? kırmızılar olmazsa, yeni hayatlar veremeyiz biz bu dünyaya, yeni canlar yaşatamayız bedenlerimizde.. o kırmızılar olacak.. onlarla mutluyuz :)))
çok uzun zamandır mı uğraşıyorsun sen bebek için?
sakın bozma moralini? asla umutsuzluk yok bu topikte.. asla....
biz pozitif kadınlarız daima...

saçma eğil aslında bence. muhakkak bir baglantısı vardır ben batıl oldugunu sanmıyorum. ama süper cok holuma gitti. okadar iyi tanımışsın ki kendi biyolojini, psikolojini herbişeyini yani ne diyim, walla etkilendim haa. inanarak yapıosun yani belli. ahahha ben de mal gibiyim walla:) takdir ettim kuzum. yalan dunya da ki emir olsaydı sole derdi simdi aaa baasarılı:)

yani çok normal bi durum değil elbette benimki...
öyle inanmışım duruma... hakkatten bunları yapmazsam, ben hamile kalamıyorum. tam uyguladığım ay, muhakkak kalıyorum.
aynen dediğin gibi, inanmakla da alakalı biraz sanırım.
işte neyse yani.. inanıyorum evet, uyguluyorum evet, hamile kalıyorum evet :))) durum bu yani.

o sebeple, evde birilerinin varlığı beni rahatsız ediyor yani o iki gün. yoksa gece yatak odamda değiller elbette, ne yaptığım da kimseyi ilgilendirmez, banyomu da yaparım olur biter :) ama öyle değil, 10 dakkalık aktivite değil benim hamile kalma aktivitem :) komple 2 günümü alıyor :))))))))))))))))))))))

uzmanı mı:))uzman old ıcın hemen hamıs kaldım:))tatlım walla bende buradan arstırarak yaptım adetımın 7.gunu abslayıp 15gun kullandım

yalele katılıyorum tatlım, bu negatif düşünceleri lütfen aklından çıkar. hepimiz üzülüyoruz, hamile olcaz diye beklerken kızmızıları görünce, ama umutsuzluğa düşmüyoıruz hemen kendimizi diğer ay için hazırlıyoruz. herşeyin hayırlısını dile Allahtan, Allah ol der olur o yüzden biraz sabret lütfen olurmu canım.. bu olumsuzluklar ile hamile olcaksanda olmamazsın,, biraz rahat ol ve pozitif düşün tatlım..

uzmanı mı:))uzman old ıcın hemen hamıs kaldım:))tatlım walla bende buradan arstırarak yaptım adetımın 7.gunu abslayıp 15gun kullandım

hahaha ya öyle deme..
uzmanısın tabi.
mesele hamile kalmak değil, kürün içeriğini biliyor olmak :=)))

7. gün başlıyorum, sabah-öğlen-akşam yemeklerden önce kaynatıp içiyorum. 15 gün kullanıyorum.. hepsi bu mu canım?

günde iki öğün diye biliyorum bende canım ben öle yaptım. adetim bittikten sonraki 8 ci gün başladım. aç karnına iki öğün öncesi içtim. ama çalıştığım için akşam yemekten önce ve yatarken içmek zorunda kaldım. ve o ay geciken adetim tam gününde geldi.

anlayabiliyorum, bende bu şekilde yapıyor olsam ben de rahtsız olurdum. sonuçta yumurtlama gunlerimde aktiviteyi yaopsam bile olmıcak cunku bir seyler eksik hissine kapılırdım. ki ben alıskanlık haline getirdigim gunluk seylerde bile bir eksiklik olunca tamam btti, geçti artık bu iş diorum. bir de senin durumunda olsam oooo. anlıyorum tatlım senii

he evet ya, doğru, günde 2 kereydi hakkatten..
yapıcam bu ay... hamile kalma ihtimalim zaten yok, bari bunu yapayım :)) bomboş geçirmiyim bu ayı da :)))))

ya ben ne yemek yapıcam ya....
artık yemek memek de konuşamıyoruz burda, di mi? hamişler var aramızda... özenmesinler tatlışlarımız :)))

ben kocişin gönlünü yapmaya çalışıyorum valla.akşama ne yemek isterse yapıcem.çünküüüü çalışma var evde :)))

yani evet. bu hamile kalmak meselesi, azıcık da psikolojik benim bünyemde :)))
istediğim zaman kalıyorum, ama işte bunları yapmam lazım.
ama tabi benim olayım, hamile kalmakla bitmiyor .. bir de onu taşımak meselem var... onun için bi formül geliştiremedim henüz kendimce :))))

ya offffffffffffffffff sogan kurunden mi bahsedionus 2 kere die. ya ben 1 yapıom akşamları(((((((((((((((((((( nette 2 falan yazmıodu. 7 gundur 1 defa yapıom:26:
wallahi sinir oldum şimdi ya kaçtı gitti şevkim şimdii

yalelcim valla benim bırak birini üçüz de olsa taşımaya razıyım, yeterki şu soğan cücükleri gelsin artık:)))

Allah hayırlı zamanda nasip etsin sana hamişlik, sağ salimde kucagına alırsın inşallah, yasarsın tekrar bu duyguyu

ya offffffffffffffffff sogan kurunden mi bahsedionus 2 kere die. ya ben 1 yapıom akşamları(((((((((((((((((((( nette 2 falan yazmıodu. 7 gundur 1 defa yapıom:26:

tatlım neden şevkin kaçyıorki bundan sonra günde iki kez yaparsın, ben saraçoğlunun sitesinden alıp yazmıştım uyguladım günde iki kez yemeklerden 10-15 dakika önce ve her zaman taze olarak hazırlanmalıymış diye yazıyor. bence sen şifa olsun diye içmeye devam et canım

madem bu kadar deşifre oldum ben :))))

o zaman kızlar, tavsiye edeyim size de...

muhtemel yumurtlama gününüzde (kesin olarak ne zaman olduğunu keşfedemediyseniz yani), siz de en azından kendinizi sıcak tutun. o gün banyo yapıp kendinizi üşütmeyin. sıcacık sıcacık olun... dua mua kısımları inanış meselesi, yapın demem elbette.. kendinize kalmış. ama vücudunuzu sıcak tutun muhakkak o gün. gece münasebet sonrası banyonuzu yarım sat sonra falan yapın. hiç üşümeden hemen cup yatağa... sıcacık uyuyun, ertesi gün de sıcak olun.. yine çalışın akşam...
2 gün yani, kendinizi sıcak sıcak tutun. özellikle ayakları ve kasıklarınızı, karnınızı...

dalga geçmeyin valla bakın, ciddi diyorum :)))

ben kocişin gönlünü yapmaya çalışıyorum valla.akşama ne yemek isterse yapıcem.çünküüüü çalışma var evde :)))

valla aynen, ben de gönlünü yapıcam gibi... bi çalışma olacağından değil de, kaç gündür ayrıydık, özleşmişizdir.. sevdiği bişeyler yapıyım bari...
sebzelik bomboş zaten... alış veriş yapmamış ben yokken hiç beyefendi sağolsun... sebzeli bişiler mümkün değil, mecburen derin dondurucudan bişiler çıkarıcam.

ya ne bilim sinir oldum simdi. işyerine getirim bari soğanı öğle yemeginden önce içerim bir de akşam evde. ayy bi şeyim de tam olsa şaşarım heeeee.

kuzum benim dun ve bugun yuksek ihtimal yumurtlama gunlerimdi ( hesaplama şeysinde ole yazıo yuksek /orta vs. die) bugun de ayaklarım işyerinde buz kesti buzzzzzz. nasıl dikkat edicem bu pinti işyerinde. 3 kat corap var ayagımda walla

kıslar napıonuz bi gelişme yok demi

yalelcim süpersin vallahi ne güzel kendini dinleyip bi yol çizmişsin hani demişsin ya sıcak tutma olayı çok doğrusun ne kadar sıcak tutarsan kendini kanallar o kadar çok gevşer ve açılırmış tabi aşırı değil çünkü döllenme sırasında çok aşırı sıcak zarar verebilirmiş bazen
bişi diim çalışıyorum ben ama bu ay olmazsa öteki ay sölediklerini ortama göre uygulamaya çalışacağım nasıl olsa benim bölüme fazla kimse girip çıkmıyo olurda tutarsa taktik olup patlıcak gitçek senin taktik bence :)

ya bişey olmaz, iç sen... bozma moralini, pozitif her zaman.. iç, bişey olmaz. iyi gelir, şifadır.

yalelcim valla benim bırak birini üçüz de olsa taşımaya razıyım, yeterki şu soğan cücükleri gelsin artık:)))

:) canım inşallah allah nasip etsin.
ben de taşımaya razıyım hatta gururla ve büyük mutlulukla taşıyor insan yavrusunu içinde...
ama benim çeşitli sağlık sıkıntılarım oluyor hamişken, o sebeple sorun çıkıyor genelde.. ya düşüyor, ya erken doğuyor, ya başka bişi oluyor.. oluyor yani maalesef. o sebeple öyle demiştim.

Allah hayırlı zamanda nasip etsin sana hamişlik, sağ salimde kucagına alırsın inşallah, yasarsın tekrar bu duyguyu

inşallah özlem...
ben eminim, az kaldı bacım... hepimiz şişicez yakında... balon gibi olucaz.... acayip seksi hissedicez hamişken kendimizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…