Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

o zaman testin cikmasi icin erken. bir kac gune cikar bence

Amanda aman mart listesi doluyor, taşıyor maşşallahh Yeni hamişleri tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına allahım sag saglım bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah yarabbimmmmmm

günaydııınn kızlaaarr listeyi ne zamandır görmemiştim hatta dün sayfa sayfa ardım yine bulamamştım banu sağolsun atmış hamişleri görünce çoooookkk sevindiiiimmm baya bereketli ben başka bi topiğe daha takılıyorum orda hep kırmızı çıktı bitane bile hamişimiz yok bizde moraller bozuk burayı görünce çok savindim hepinizi tebrik ediyorum canlarıımmmm inşallah hayırlısıyla bebişlerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız burda kırmızıyı görenlere de sabır ve sebat diliyorum RABBİM hayırlı zamanlarda kucakları doldursun iiiiinnnnşalllllaaaaaaahhhhhepinizi çoookk öpüyorum

Herkese günaydın kızlarr...
ben dün yazmıştım tahlil sonucum 0.37 çıkmıştı..((
doktor hanım da beni görür görmez hamile değilsin dedi. şak diye... ulan insan biraz alıştırarak söyler...ağlayacaktım nerdeyse...eşim de üzüldü...o da yanımdaydı..hatta bi umut canım benim doktora ne dedi biliyor musunuz: doktor hanım biz kanı tok karına verdik.. acaba sonuçlar yanlış olabilir mi:)))) canım yaa...

neyse hanımlar, şöyle bir mesele var,

4-9 Şubat arası adet gördükten sonra, 25 şubatta 3-4 günlük bir kanamam oldu. sonra kesildi. ben bunu daha önce de yazdığım üzere belki yerleşme kanamasıdır demiştim. ama eğer adet kanamasıysa , benim mart ayı beklenen adet tarihim 23 mart oluyor....

buna göre eğer hamileysem 23 marttan önce kan tahlili kesin sonucu çıkar mı? çünkü adet olmadım. adet belirtim de yok...on gün daha adet olmazsam belki ümitlenebilirim....

Banucuuuum ümidimi yitirmiiiiciiiiimmmm beni bat 23 marta yazıver gariii:)))

denemesi bedava nasıl olsa...:))) bu arada çalışmalara devammmm....:)))

kızlar eşim dün ben ağlayınca dediki,
İKTİDAR SÜRSÜN TÜRKİYE NÜFUSU BÜYÜSÜN! DURMAK YOK ÇALIŞMALARA DEVAM!!!
:))))))
şaka bi yana dün moralim alt üst oldu...
tefeülü bilirsiniz kızlar...Sünnettir. Abdest alıp, çok sıkıntılı anımızda Kuran-ı Azimüşşan'dan rastgele besmele ile sayfa açıp okumak ve çıkan ayetleri kendi durumuna yormaktır...

KIZLAR BEN Bİ AÇTIM
aynen şu ayet çıktı:
iNSAN, ACELECİ BİR TABİATLA YARATILMIŞTIR. BİZ AYETLERİMİZİ ZAMANI GELİNCE GÖSTERECEĞİZ...
tam tercüme bu değil ama böyle idi. yani betim benzim attı....

sabır tevekkül ile çalışmalara devammmmm....:9)

kızlarrrrrr günaydınnnnn:
nasılsınız bakalım?
ben çıok iyiyim allahıma şükür..
kızlar dün doktora gittim ve keseyi gördü benim korkum dış gebelikti ama kese çok güzel yerleşmiş dedi şuanda 5 +1mişiz allahım hala inanamıyorum..
tam herşey bittiderken nasıl oldu böyle birşey ..
inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz bebişimin..
birde akıntılarınla ilgili hiç bi sıkıntı yokama ben yinede sana progestan vericem dedi ..
alllahım sağlık versin..

hayırlı olsunnn arkadaşım.sana bişi sorabilirmiyimm ne zamanken doktora gittin pekii

gunaydınn
guldencimmmm cok coook mutlu oldum senin adına. Cok sukur korktugun gibi degilmis. Rabbim zamanında kavustursun inşallah saglıkla. Seni cok öpüyorum canım benim. Darısı başımıza

canım Allah hayırlı etsin:))) bize dua et:)) hayırlısıyla bebşini kucağına almayı da nasip etsin inş:))

hayırlı olsunnn arkadaşım.sana bişi sorabilirmiyimm ne zamanken doktora gittin pekii

canım çok sağol benim çok ilginç oldu aslında biliyormusun önce 2 3 damla kanamam oldu ben adet oluyorum zannettim çünkü normaldede öyle olurdu...
ama sonra kahverengi akıntıya çevirdi bende geöen hafta gittim fakat kandeyerim 3000 geçmeden göremeyiz dedi..
oyüzden dün tekrar çağırmıştı dünde kan deyerim 5000 çıktı ve şimdi keseyi görmemiz lazım dedi ve çok şükür gördü yani 5 haftalıktı..

ya bende pazar günü beta hcg kantesti yaptırdım değerim 222,21 çıktı.bugn ise 3 gün geçmiş oldu şimdi ben ne zaman doktora gitsemmmm

gunaydınn
guldencimmmm cok coook mutlu oldum senin adına. Cok sukur korktugun gibi degilmis. Rabbim zamanında kavustursun inşallah saglıkla. Seni cok öpüyorum canım benim. Darısı başımıza
sağol bitanem bende öpüyorum ve dualarım sizinle canımsınız ..

canım Allah hayırlı etsin:))) bize dua et:)) hayırlısıyla bebşini kucağına almayı da nasip etsin inş:))
amin canımmmmm peki sen ne yaptın..
tabiki dualarım sizinle..

ya bende pazar günü beta hcg kantesti yaptırdım değerim 222,21 çıktı.bugn ise 3 gün geçmiş oldu şimdi ben ne zaman doktora gitsemmmm

canım ben cumartesini bekle derim ama sen kendini nasıl hissediyorsun bide o önemli yni ağrın ve akıntın yada kanaman varsa gitmelisin ozaman..

amin canımmmmm peki sen ne yaptın..
tabiki dualarım sizinle..

tatlım bende bişey yokmuş malesef... yukarıya yazmıştım... napalım sağlık olsun...

canım benim çok sevindim ne mutlu sana çok şükürrrrr

evet maasalla bizim topigimiz cok bereketli :) insallah onumuzdeki aylar da boyle devam eder.

KADINLAR İÇİN

Zaman zaman geçmişte araştırdığım bir bitkiye tekrar tekrar geri döner, yeni elde ettiğim deneyimlerimin ışığında onu tekrar araştırmaya başlarım. Kuru soğanın rahim ve yumurtalıklar üzerinde nedenli etkili olabildiğini fark ettim. Onu, 2009'un bitkisi olarak tanıtmayı düşünüyordum ki, yaşlılığa bağlı eklem kireçlenmesini ortadan kaldırıcı bitkiyi keşfettim. Bu nedenle 2008'in son aylarında kuru soğanın bu potansiyel gücünü erken açıklamayı daha uygun buldum.

Kuru soğan, Polikistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan kadınların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren kadınların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan kadınlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri âdet (regl) görmüyorlar ise, âdet görmeye başlayabilirler. Aynı şekilde menopoza yeni girmiş kadınlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilir. Rahim duvarı incelmesi olan kadınların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. Kuru soğan sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze...
Endometrioma, rahimin içini döşeyen zar tabakasının yumurtalıklarda bulunması ve her adet döneminde kanayarak kistik yapı oluşturmasına denir. Bu kistin içi, kahverengi kıvamlı sıvı ile doludur bu nedenle çikolata kisti de denir. Hastalar hekimlerine kısırlık, sancılı veya ağrılı adet görme, ilişki esnasında ağrı görme şikâyeti ile başvururlar. Başlangıç evresinde olan endometrioma tedavisinde de oldukça güçlü bir yardımcı tedavi imkânı sunar.

kızlar yine sizi güldürmek için yukarda dün olanları yazdım:)))
yaa sabah sabah kocama çattım...((
yaa kalkmadım adama kahvaltı hazırlamaya...
çok pişmanım((( hep beraber ederdik...bugün uykuya verdim sıkıntıdan..(( ben de şimdi yiyemiyorum onsuz...boğazımdan geçmiyoo(

yoo gayet iyiyim aslında çok hafif akıntım var okadar kasığa az bi sancı gelio ama regl sancısı gbi ara ara yanii.bende öle düşündüm bi doktora sordum pazar günü çok erken gebelik dedi cuma günü doktora görünebilirsin dedi baktır bakalım dedi ama cumaya kadar nasıl sabredicem bilemiyorummm..bu kan değeri hergün mü ikiye katlanıodu yoksa ikigünde bir mi yaa hergünse sana göre bende cuma günü 3000 i hayırlısıyla geçmiş olurum herhalde

'Polykistik over'e, erken menopoza ve miyomlara karşı yapılacak kür:
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
DİKKAT: KIRMIZI VEYA MOR SOĞAN AMACA UYGUN DEĞİLDİR .Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…