Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

saglık olsun canım dediğin gibi. kısmet bir daha ki aya olur inşallahh

inş. canım yaa... ben de bi gerizekalılık yaptım ki sorma... hamilelikten şüpheleniyorum dedim eşimin ailesinden birkaç kişiyle paylaştım...kayınvalidem aramış yine dün eşimi noldu bana hemen haber verin demiş...pazar günü de onlara gidicez.... valla sonuç negatif nasıl konuşucam...laf sokarlar mı acaba...:/

amin canımmmmm peki sen ne yaptın..
tabiki dualarım sizinle..

tatlım bende bişey yokmuş malesef... yukarıya yazmıştım... napalım sağlık olsun...

anladım canım ben farketmemiştim olsun nisanda daha sıkı çalışıcaksın inşallahh:
ben inanıyorum burdaki herkes hamile kalıcak herkes ve dualarımda hep varsınız gerçekten..

canım benim çok sevindim ne mutlu sana çok şükürrrrr
teşekkür ederim tatlım..

ee çatmasana sen çocukçağaza şekerimyaaa:
olsun onlar anlıyo bizi..

güldencim gözün aydın canım :)

tşekkür ederim canım sizdende güzel haberler alıcaz inşalahh.

tatlım evet 2 günde ikiye katlıyo diye biliyorum ben ama benim perşembe günü 750olan hcg dün 5000dı..
yani hatta doktor um ikizmine demişti bakmadan önce ama değilmiş..

ayyy ben o resimdeki kuzuyu yerim yerim yerimm yaa kim bu civciv belusscumm naber napıyosun bu arada bakalım:))
iim canım napalım gazetede soğanın faydasını okudumda onu paylaştım size .resimdeki cimcime benim yeni doğan yiğenim 2 aylık oldu ismi azra ama biz ona yanak diyoruzz:):):):):):

şu durumda sana laf sokabileceklerse yuh derim yaniiiiiiii

iim canım napalım gazetede soğanın faydasını okudumda onu paylaştım size .resimdeki cimcime benim yeni doğan yiğenim 2 aylık oldu ismi azra ama biz ona yanak diyoruzz:):):):):):

canım bu soğan mucizesini paylaşman süper olmuş:)) ben de yapıcam çünkü kistim var...( yeğeninin ismi ennn sevdiğim isimmm:)))

Allah bize de tatlı yanaklar nasip etsin :))

yoo nie soksunlar, sokarlarsa sende usturuplu cevabını yapıştırırsın. ne diye soledinki allah aşkına:) tut kendini bundan sonrası için, boşver doktor gormeden biş soleme sen.
ben 14 gun gecikmistim de solememiştim valla eşime bile.

canım bu soğan mucizesini paylaşman süper olmuş:)) ben de yapıcam çünkü kistim var...( yeğeninin ismi ennn sevdiğim isimmm:)))

Allah bize de tatlı yanaklar nasip etsin :))

amin canım ya nasıl sevioz eşimle o zilliyi ya kaçırıyom annesinden evde eşimle başında kavga edioz sen alcan ben alcam die :) bide erkek tipli elbiseyi giyince çok komk oluyo :)

Kızlar hepinize günaydın nasılsınız bugün umarım moraller güzeldir :))

gülden canım gözün aydın değerlerin yükselmiş ,doktorunda olumlu konuşmuş
bebeğin annesini bırakmadı şükür inşallah böyle devam eder,için rahatlamıştır artık ,
sen yeterki yorma artık kendini , ve uzanma sakın çok dikkat etmen gerek artık hareketlerine
bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk üç ayı çok önemliymiş çünkü bebek açısından

mikroskop ne sürekli kullanılan bişimi ?

evet ovulasyon mikroskobu. tükürükle yapılıyo. ufak oval bi cam var ona tükürüğünden koyup kuruyunca ışığa bakıyorsun.. eğer tükürükte çatalımsı eğreti otumsu izler varsa yumurtlama gnündesin demektir ve 5 gün devam ediyor. ama yoksa deilsin demektir. ömür boyu kullanımlık..ben bi de jel almıştım..çünkü çok zorlanıyorum..baya faydalı oluyor..spermlerin yarım saat canlı kalmasını sağlayan vitamin magnezyum karışımlı bi jel işte:/ ama olmadı:/

canım en iyisini yapmışsın valla senin gibi hanımlara çok özeniyorum...ben tez canlıyım hemen her heyecanımı insanlarla paylaşıyorum sonra fos çıkınca totomun üstüne oturup kalıyorum :)))

canım teşekkür ederim evet tabi biraz rahatladım ama yinede kalp atışını duyunca daha çok rahatlıyacam..
darısı en kısa zamanda başına tatlım..

maaşallah sen baya ilerlemişsin ya ben bilmiom öle şeyler açıkçası uğraşmamda olacaksa olur zaten boşverrr eğer ben uğraşırsam onlarla kafayı sıyırırım :):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…