- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.421
amin canımmmmm peki sen ne yaptın..
tabiki dualarım sizinle..
tatlım bende bişey yokmuş malesef... yukarıya yazmıştım... napalım sağlık olsun...
canım benim çok sevindim ne mutlu sana çok şükürrrrr
saglık olsun canım dediğin gibi. kısmet bir daha ki aya olur inşallahh
amin canımmmmm peki sen ne yaptın..
tabiki dualarım sizinle..
tatlım bende bişey yokmuş malesef... yukarıya yazmıştım... napalım sağlık olsun...
teşekkür ederim tatlım..canım benim çok sevindim ne mutlu sana çok şükürrrrr
ee çatmasana sen çocukçağaza şekerimyaaa:kızlar yine sizi güldürmek için yukarda dün olanları yazdım:)))
yaa sabah sabah kocama çattım...((
yaa kalkmadım adama kahvaltı hazırlamaya...
çok pişmanım((( hep beraber ederdik...bugün uykuya verdim sıkıntıdan.. (( ben de şimdi yiyemiyorum onsuz...boğazımdan geçmiyoo (
güldencim gözün aydın canım :)
yoo gayet iyiyim aslında çok hafif akıntım var okadar kasığa az bi sancı gelio ama regl sancısı gbi ara ara yanii.bende öle düşündüm bi doktora sordum pazar günü çok erken gebelik dedi cuma günü doktora görünebilirsin dedi baktır bakalım dedi ama cumaya kadar nasıl sabredicem bilemiyorummm..bu kan değeri hergün mü ikiye katlanıodu yoksa ikigünde bir mi yaa hergünse sana göre bende cuma günü 3000 i hayırlısıyla geçmiş olurum herhalde
canım sen hamiilesin bu değere göre ben mi yanlış biliyorum:? Bence bugün yarın git doktora çünkü her gün katlanıyo değerler sanırım:))
iim canım napalım gazetede soğanın faydasını okudumda onu paylaştım size .resimdeki cimcime benim yeni doğan yiğenim 2 aylık oldu ismi azra ama biz ona yanak diyoruzz:):):):):):ayyy ben o resimdeki kuzuyu yerim yerim yerimm yaa kim bu civciv belusscumm naber napıyosun bu arada bakalım:))
inş. canım yaa... ben de bi gerizekalılık yaptım ki sorma... hamilelikten şüpheleniyorum dedim eşimin ailesinden birkaç kişiyle paylaştım...kayınvalidem aramış yine dün eşimi noldu bana hemen haber verin demiş...pazar günü de onlara gidicez.... valla sonuç negatif nasıl konuşucam...laf sokarlar mı acaba...:/
iim canım napalım gazetede soğanın faydasını okudumda onu paylaştım size .resimdeki cimcime benim yeni doğan yiğenim 2 aylık oldu ismi azra ama biz ona yanak diyoruzz:):):):):):
şu durumda sana laf sokabileceklerse yuh derim yaniiiiiiii
inş. canım yaa... ben de bi gerizekalılık yaptım ki sorma... hamilelikten şüpheleniyorum dedim eşimin ailesinden birkaç kişiyle paylaştım...kayınvalidem aramış yine dün eşimi noldu bana hemen haber verin demiş...pazar günü de onlara gidicez.... valla sonuç negatif nasıl konuşucam...laf sokarlar mı acaba...:/
canım bu soğan mucizesini paylaşman süper olmuş:)) ben de yapıcam çünkü kistim var...( yeğeninin ismi ennn sevdiğim isimmm:)))
Allah bize de tatlı yanaklar nasip etsin :))
belli olmaz biz tedbirimizi alalım:))) neyse sen napıyosun? yumurtlama günlerini testle mi anlıyosun cnım bende mikroskop var her gün onunla ışığa bakıyorum eşim de eliyle deli işareti yapıp gülüyo:))))
aeroplain arkadasım inşallah bi dahaki ay birlikte hamile kalırız
mikroskop ne sürekli kullanılan bişimi ?
yoo nie soksunlar, sokarlarsa sende usturuplu cevabını yapıştırırsın. ne diye soledinki allah aşkına:) tut kendini bundan sonrası için, boşver doktor gormeden biş soleme sen.
ben 14 gun gecikmistim de solememiştim valla eşime bile.
aeroplain arkadasım inşallah bi dahaki ay birlikte hamile kalırız
Kızlar hepinize günaydın nasılsınız bugün umarım moraller güzeldir :))
gülden canım gözün aydın değerlerin yükselmiş ,doktorunda olumlu konuşmuş
bebeğin annesini bırakmadı şükür inşallah böyle devam eder,için rahatlamıştır artık ,
sen yeterki yorma artık kendini , ve uzanma sakın çok dikkat etmen gerek artık hareketlerine
bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk üç ayı çok önemliymiş çünkü bebek açısından
evet ovulasyon mikroskobu. tükürükle yapılıyo. ufak oval bi cam var ona tükürüğünden koyup kuruyunca ışığa bakıyorsun.. eğer tükürükte çatalımsı eğreti otumsu izler varsa yumurtlama gnündesin demektir ve 5 gün devam ediyor. ama yoksa deilsin demektir. ömür boyu kullanımlık..ben bi de jel almıştım..çünkü çok zorlanıyorum..baya faydalı oluyor..spermlerin yarım saat canlı kalmasını sağlayan vitamin magnezyum karışımlı bi jel işte:/ ama olmadı:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?