Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım ben billiimsel bi yazı okumuştum ilk 3 ay bir anne hiçbişey yemese bile bebek zaten çok az yediğinden kendi kendine anne vücudundaki depolanan maddelerden besleniyomuş...Hikmet-i İlahi işte...ama aynı zamanda fazla hareketli olmamak lazım...

ya benim babannem hem karnında çocuk hem kucağında çocuk tarlada çalışıyormuş:/ 14 çocuğu var ne iş:/ bizim nesile mi özgü bu narinlik:/

canım teşekkür ederim evet tabi biraz rahatladım ama yinede kalp atışını duyunca daha çok rahatlıyacam..
darısı en kısa zamanda başına tatlım..

amin canım inşallah, rabbim inşallah bizlerede tattırır o güzel duyguyu
kalp atışlarını duyunca tabiki daha da rahatlıyacaksın canım yaa

canım en iyisini yapmışsın valla senin gibi hanımlara çok özeniyorum...ben tez canlıyım hemen her heyecanımı insanlarla paylaşıyorum sonra fos çıkınca totomun üstüne oturup kalıyorum :)))
Bak gor sende solemiceksin bi daha ki sefere cunku neden. bu sna ders olacak:):) soyleme ya bosverr emin olmadan soleme, nazara gelirim de böyle kandırırsın belki kendini:):)

tatlım şekerim senin adet günün ne zaman bi dahaki ay, yani bu ay adet oldun mu şuan? kızzz içimde bi hiss var ikimiz de gelecek ay hamiş kalıcazz vallaa:)))

ay hadi inşallah kızz

ben dün itibariyle kahverengi lekelenme şeklinde oluyorum canım yarından itibaren sökülürüm heralde..

önümüzdeki bat 9 nisan gözüküyoru şekerim benim sen kaçı gözüküyor

kızlar bana gülmeyin de bi şey dicem..
ya hepimiz hamilelik istiyoruz..
ama kadınız hissederiz..
benim negatif çıktı ama ben sanki hamileyim gibi hissediyorum yaaa
acaba neden? idrarımda koyuluk var hala...midem bulanıyor..yav dün aldım haberi ama hala aynı belirtiler...bence psikolojik değil bu...
neyse belki de bakırköylük olmama az kalmıştır onun belirtileridir..

evet canım büyüklerimiz de doğumla ilgili hiçbir problem yokmuş ne güzel benim anneannem de senin dediğin gibi kucağında bir bebek karnında bir bebekler tarlada çalışıyorduk derdi herzaman 8 çocuğu olmuş,
ama bizim nesil malesef öyle değil işte çok dikkatli olmak gerekiyor herşey için malesef ki (

birde kan testi yaptır istersen canım o zaman kesinleşir sonuç..

ben regl oldum ama hala senin gibi hissediyorum galiba kafayı yiyorum

evet bana doktorum su içmesen bile benim için önemli değil 3 ay dedi 3 ay kendime yani ama bademle ceviz ye bol bol dedi..
bu arada neden o narinlik biliyomusun çünkü sitres bizde hormonlu yiyecekler bizde yani sebep bu ..
bide nekadar sakınırsan sakınan gözze çöp batar canım..

amin canım inşallah, rabbim inşallah bizlerede tattırır o güzel duyguyu
kalp atışlarını duyunca tabiki daha da rahatlıyacaksın canım yaa

amin canım aminn

ben bu ay olmayacam galiba...:/ zaten düzensiz benimki...daha olmadım...ya 5 marttı, ki olmadım
ya da 24 mart.
çünkü 24 şubatta 3 günlük bi kanama yaşadım...hem 4-9 şubat arası kanamam oldu hem de 24-27 arası:/ ilginç kız benimki ben de anlamıyom:)))

birde kan testi yaptır istersen canım o zaman kesinleşir sonuç..

ben regl oldum ama hala senin gibi hissediyorum galiba kafayı yiyorum

ben yaptırdım kan testi dün sonuç aldım neeeggaaattiiiiifff(( ama yine de bi umut 24 martı beklicem..:)) biz kafayı yersek bebişlere kim bakıcak...
benim kaynana çocuk hastası bana da çok gıcıklığı var..
ama eltimin çocukları için ölüyo..
sen yap ben bakarım kimseye bırakmam diyo..
hahahahah
kocam da dediki sen ona bakma...o sadece sever... bakması susturması sana kalır dedi

canım sen doktora gittnmi hiç..

bence sende bi doktora git adetini düzene sokar en azından

berrraaak nerdesin sen be yaaa, 12 den beri seni bekliom. ilaçlarını düzenli al, doktorun dediklerini yap, yürü, spor yap. degelerim acaba bu ilaçla ne olacak die de düşünme bak o bile etkilşomuş adamı ya. sen hiçbişi dşünme guzel şeyler kur sadece mumkunse. insallah guzel haberler verirsin bize yakın zamanda.

ay banuuuuuu özlemin beni sorduğu sayfayı bulcam die başım döndüüü

ben de su cevap verdiğim sayfaları okurken başım dondu:):)

Walla hayatım, sayfa nosunu bilmiyorum da bir kaç kez sordu ama onu biliyorum okudum çünkü:)))
sen sabah özlemi görünce yazarsın:)

canım benim ya nasıl da bilgi taşır saga sola karınca gibi

ben bi evin bi geliniyim

kayınvalidemin bişey dediği yok Allah için bi torunum olsaydı iyi olurdu ama yinede siz bilirsiniz diyo arada o kadar

zaten ayrı şehirlerde oturuyoruz.. ben çalışıyorum zaten olursa çocuguma kendi annem bakacak nasip olursa

bi sürü test yaptılar hormon tiroit... hepsi güzel çıktı.. benim sağ yumurtalığımda kistim var.. ondan galiba... küçük 2 cm dedi doktor..kendiliğinden kaybolur dedi ama bakalım...:/

iyi ozaman canım doktora gitmen iyi olmuş adetin düzene girince kesin gelir senin bebiş.

gerçi benimki düzenlide ne oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…