- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.461
canım sen doktora gittnmi hiç..
bence sende bi doktora git adetini düzene sokar en azından
canım onlar bayağı erken sonuç veriyo..yav amma abarttınız aşk olsun..bi cimcik tükürüğe mi üşeniyosunuz bacımneyse...şu erken gebelik testleri kaç gün öncesinden sonuç veriyo acaba biliyonuz mu?
bi sürü test yaptılar hormon tiroit... hepsi güzel çıktı.. benim sağ yumurtalığımda kistim var.. ondan galiba... küçük 2 cm dedi doktor..kendiliğinden kaybolur dedi ama bakalım...:/
neyse arkadaşım:)) boşver salla gitsin...kafaya takmayalım bakalım nolcak..
ben çıkıyorum müsaadenizle:)) mutfak dolaplarımı silicemmmm((
yav baya da büyük gözüktüler gözüme şimdi(
herkesi öptüüümmm akşam görüşürüz inş..:)))
şanslısın benim kayınvalidem arada soruyo ne zaman cocuk yapcanız die. o kadarcık soru bile kafamda baloncuklar cıkmasına neden oluo. yapış gırtlağına yazıo baloncugun içinde:):):)ben bi evin bi geliniyim
kayınvalidemin bişey dediği yok Allah için bi torunum olsaydı iyi olurdu ama yinede siz bilirsiniz diyo arada o kadar
zaten ayrı şehirlerde oturuyoruz.. ben çalışıyorum zaten olursa çocuguma kendi annem bakacak nasip olursa
ben bi evin bi geliniyim
kayınvalidemin bişey dediği yok Allah için bi torunum olsaydı iyi olurdu ama yinede siz bilirsiniz diyo arada o kadar
zaten ayrı şehirlerde oturuyoruz.. ben çalışıyorum zaten olursa çocuguma kendi annem bakacak nasip olursa
yav amma abarttınız aşk olsun..bi cimcik tükürüğe mi üşeniyosunuz bacımneyse...şu erken gebelik testleri kaç gün öncesinden sonuç veriyo acaba biliyonuz mu?
kızlarrrrrr günaydınnnnn:
nasılsınız bakalım?
ben çıok iyiyim allahıma şükür..
kızlar dün doktora gittim ve keseyi gördü benim korkum dış gebelikti ama kese çok güzel yerleşmiş dedi şuanda 5 +1mişiz allahım hala inanamıyorum..
tam herşey bittiderken nasıl oldu böyle birşey ..
inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz bebişimin..
birde akıntılarınla ilgili hiç bi sıkıntı yokama ben yinede sana progestan vericem dedi ..
alllahım sağlık versin..
:):):):):):):): galiba 1 hafta öncesi ama tam olarak bilmiyorum canım
şanslısın benim kayınvalidem arada soruyo ne zaman cocuk yapcanız die. o kadarcık soru bile kafamda baloncuklar cıkmasına neden oluo. yapış gırtlağına yazıo baloncugun içinde:):):)
canım ben billiimsel bi yazı okumuştum ilk 3 ay bir anne hiçbişey yemese bile bebek zaten çok az yediğinden kendi kendine anne vücudundaki depolanan maddelerden besleniyomuş...Hikmet-i İlahi işte...ama aynı zamanda fazla hareketli olmamak lazım...
ya benim babannem hem karnında çocuk hem kucağında çocuk tarlada çalışıyormuş:/ 14 çocuğu var ne iş:/ bizim nesile mi özgü bu narinlik:/
kız Allah iyiliğini versin demek öyle yazıyo baloncuğun içinde
aslında sormamaları lazım ama onlarıda üzüyolar heralde..
geçen beyim kayınvalidem anlatıyo bana telefonda; ona diyolarmışki hani senin gelinde bişey yokmu diyolarmış,kayınvalidemde onlar çalışıyolar o yüzden yapmıylar dedim diyo bana
ee bu gelin hep çalışıcak o zaman sen torun göremezsin diyip kadını üzmüşler.boşver anne sen onlara bakma vakti zamanı gelince yaparız inşallah diyorum gönlünü alıyorum ne yapayım
evet evet memleketten arayıp soruolar bizimkilerde. halamız soruo genelde. milyon tane torunu var biri daha 1 yaşına basmadı, hala beni soruo. snaki onlar bakıcaklar cocuga.
herkese günaydın kızlar, inşallah yeni hamilelirimiz ve iyi haberlerimizle günümüz çok güzel geçer...birde benim adetime bugün haricinde 4 gün kaldı anammmm
öyle soran insanlarda ben art niyet arıyorum hep nedense:26:
ya zaten olursa mutlaka söylenecek öyle değilmi..eee o zaman neden insanın başına kakıyorlar hiç anlamıyorum
öyle soran insanlarda ben art niyet arıyorum hep nedense:26:
ya zaten olursa mutlaka söylenecek öyle değilmi..eee o zaman neden insanın başına kakıyorlar hiç anlamıyorum
herkese günaydın kızlar, inşallah yeni hamilelirimiz ve iyi haberlerimizle günümüz çok güzel geçer...birde benim adetime bugün haricinde 4 gün kaldı anammmm
laf olsun işte, sanki yapmak zorundayım cocuk.
gunaydın cnm. 4 gun daha cok var, boşver sayma:)
laf olsun işte, sanki yapmak zorundayım cocuk.
kızlar bende aynı konudan muzdaribim eşimin tarafı bir kere bile sormuyor, bizim aile yengemler maşallah sırf bebek varmı diye sormak için arıyor, en son artık kan beynime çıktı çektim resti,sormayan bir daha dedim sorcaksanız aramayın dedim, iki aydır aramıyorlar,, onların yüzüne sorun var diye 6 ay olmadan doktora gittim beni öle bi psikolojinin içine soktularki sinir oldum.. ama artık kimseyi takmıyorum. hayırlı zamanı bekliyor bebişim diyorum geçiyorum.
ayyy çok az kalmış hadi bakalım inşallah hamilesindir
sanki biz istemiyoruz
neyse Allah herkesin kalbine göre versin inşallah
en iyisini yapıosun yok dıdısının dıdısı bile soracak nerdeyse artık. yada en kestirmesi düşünmüoruz biz şu anda, olursa haber veririz merak etmeyin diceksin bitcek gitcek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?