Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım sen doktora gittnmi hiç..

bence sende bi doktora git adetini düzene sokar en azından

neyse arkadaşım:)) boşver salla gitsin...kafaya takmayalım bakalım nolcak..
ben çıkıyorum müsaadenizle:)) mutfak dolaplarımı silicemmmm((

yav baya da büyük gözüktüler gözüme şimdi(

herkesi öptüüümmm akşam görüşürüz inş..:)))

yav amma abarttınız aşk olsun..bi cimcik tükürüğe mi üşeniyosunuz bacım neyse...şu erken gebelik testleri kaç gün öncesinden sonuç veriyo acaba biliyonuz mu?
canım onlar bayağı erken sonuç veriyo..

bi sürü test yaptılar hormon tiroit... hepsi güzel çıktı.. benim sağ yumurtalığımda kistim var.. ondan galiba... küçük 2 cm dedi doktor..kendiliğinden kaybolur dedi ama bakalım...:/

tatlım kistin büyümüş olmasın bencede roma haklı sen bi doktora git tatlım..

ben cts kurstan sonra hallettim o işi. kolay gelsin canım sana.

şanslısın benim kayınvalidem arada soruyo ne zaman cocuk yapcanız die. o kadarcık soru bile kafamda baloncuklar cıkmasına neden oluo. yapış gırtlağına yazıo baloncugun içinde:):):)

oh kız valla ne güzel:))) benim bi eltim var biri de yolda:)) eltimin de ikizleri var görsen çok şekerler:)) bu haftasonu gidiyoruz biz de onlara:)) ciciler alıcam hediye olarak çocuklara:)) biri erkek biri kız teyzesi:)))

aahh ahh...Rabbim bizlere de nasip eyle...Senin hazinen bol...İstersen her şeyi verirsin güzel Allahım:)))

oh maşallah canım benim, Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin, tabi darısı başımıza

:):):):):):):): galiba 1 hafta öncesi ama tam olarak bilmiyorum canım

aeroplin bendede vardı kist kendiliğinden geçti ayrıca benim göğüslerimdede çıktı 5 6 tane falan var tüm tetkikler yapıldı temiz çıktı dr bebek olunca hepsi temizlenir merak etme dedi :9

şanslısın benim kayınvalidem arada soruyo ne zaman cocuk yapcanız die. o kadarcık soru bile kafamda baloncuklar cıkmasına neden oluo. yapış gırtlağına yazıo baloncugun içinde:):):)

kız Allah iyiliğini versin demek öyle yazıyo baloncuğun içinde

aslında sormamaları lazım ama onlarıda üzüyolar heralde..

geçen beyim kayınvalidem anlatıyo bana telefonda; ona diyolarmışki hani senin gelinde bişey yokmu diyolarmış,kayınvalidemde onlar çalışıyolar o yüzden yapmıylar dedim diyo bana

ee bu gelin hep çalışıcak o zaman sen torun göremezsin diyip kadını üzmüşler.boşver anne sen onlara bakma vakti zamanı gelince yaparız inşallah diyorum gönlünü alıyorum ne yapayım

aynen tatlım, benim annemde doğru dürüst uyku yüzü görmeden 9 çocuk doğurmuş, sabah 4 kalkıp tarlaya gidiyor saat 9 da eve geliyor. bir sürü inek sağıyor iki büklüm ama maşallah hepimiz çok iyiyiz, valla biz pek bi nazlı çıktık rahatmı batıyo nedir.

evet evet memleketten arayıp soruolar bizimkilerde. halamız soruo genelde. milyon tane torunu var biri daha 1 yaşına basmadı, hala beni soruo. snaki onlar bakıcaklar cocuga.

herkese günaydın kızlar, inşallah yeni hamilelirimiz ve iyi haberlerimizle günümüz çok güzel geçer...birde benim adetime bugün haricinde 4 gün kaldı anammmm

evet evet memleketten arayıp soruolar bizimkilerde. halamız soruo genelde. milyon tane torunu var biri daha 1 yaşına basmadı, hala beni soruo. snaki onlar bakıcaklar cocuga.

öyle soran insanlarda ben art niyet arıyorum hep nedense:26:

ya zaten olursa mutlaka söylenecek öyle değilmi..eee o zaman neden insanın başına kakıyorlar hiç anlamıyorum

herkese günaydın kızlar, inşallah yeni hamilelirimiz ve iyi haberlerimizle günümüz çok güzel geçer...birde benim adetime bugün haricinde 4 gün kaldı anammmm

gunaydın cnm. 4 gun daha cok var, boşver sayma:)

ya zaten olursa mutlaka söylenecek öyle değilmi..eee o zaman neden insanın başına kakıyorlar hiç anlamıyorum

laf olsun işte, sanki yapmak zorundayım cocuk.

kızlar bende aynı konudan muzdaribim eşimin tarafı bir kere bile sormuyor, bizim aile yengemler maşallah sırf bebek varmı diye sormak için arıyor, en son artık kan beynime çıktı çektim resti,sormayan bir daha dedim sorcaksanız aramayın dedim, iki aydır aramıyorlar,, onların yüzüne sorun var diye 6 ay olmadan doktora gittim beni öle bi psikolojinin içine soktularki sinir oldum.. ama artık kimseyi takmıyorum. hayırlı zamanı bekliyor bebişim diyorum geçiyorum.

ayyy çok az kalmış hadi bakalım inşallah hamilesindir

sanki biz istemiyoruz

neyse Allah herkesin kalbine göre versin inşallah

gunaydın cnm. 4 gun daha cok var, boşver sayma:)

ah özlemcim elimde olsa saymamak, ama şunu söylim eğer bu ay hamile olmadıysam, çok moralim bozulcak artık hamile kadın oynamaya başladım. kocam bi nazlar bi pozlar görme dün gece, kocamın gözü korktu benden,

en iyisini yapıosun yok dıdısının dıdısı bile soracak nerdeyse artık. yada en kestirmesi düşünmüoruz biz şu anda, olursa haber veririz merak etmeyin diceksin bitcek gitcek.

en iyisini yapıosun yok dıdısının dıdısı bile soracak nerdeyse artık. yada en kestirmesi düşünmüoruz biz şu anda, olursa haber veririz merak etmeyin diceksin bitcek gitcek.

Canım zaten abim başta dedi bana şimdi sorcaklar sana devamlı çocuk varmı diye , hala düşünmüyoruz diye söyle dedi, ama bende eşşeklik bana kalsa ilk geceden hamiş kalcaktık, oy başım nerden bilirdim bu işin bu kadar çetrefilli ve zor olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…