- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.041
bakalım yarın için bir program yaparım belki...kuzum ama bak yalel önemli şeyler soyledi. Git istersen hemen doktoruna he ne dersin?
sen beni güldrüdün bak şimdi çılgınlar siziiştaha geldin ya artık 9 değil 9,30 da yatrsın sen:)
ben test yapmadım hiç yapmama fırsat kalmadı çünkü , sağlık olsun hayatta hersey insanlar için , bundan sonraki aylarda daha temkinli davranıcam kesinlikle..bence olmuş tatlım,çünkü o şiddetli ağrıların başka bir anlmı yok bence.birde sen hiç test yapmamıştın değil mi?? Bence tam hamile kaldın sen ve tutunamadn gitti yavru..hem tabiki hamile kalabilirsin,niye olmasınki,doktor kesin bir tanı koymadan bence herkez hamile kalabilir,ki bazen doktorlar bile yanılabilior.bizim bir arkadaş var,on yıl öne bir oğlu olmuş,sonra bir daha istemelerine rağmen on yıl boyunca hiç olmamış.tamam artık aşılama yapalım dedikleri anda kız tekrar hamile kaldı:)) bence tamamen "tutturma" işi bunlar kuzum.e bana bak,oğluma ilk denemede hamile kaldım (3 yıl önce) şimdi 4.ayımdayım hala bişi yok.demekki neeyymiş,her defasında farklı olaylar,etikler,tepkiler vs olabiliyormuş :)))
kesinlikle mutsuz olmuyoruz , yalel başka bir soru daha kafanı şişirdim kuzum kusura bakma , uçak yolculuğu tehlikelimi bebek için acaba şu bebiş yüzünden planlar erteleniyor hep uzak seyahatlere pek istekli olamıyorum çok istiyorum önümüzdeki aylarda bir yurt dışı planı ama eşimde acayip acayip ülkelere bakıp duruyor , şuraya gidelim buraya gidelim diye buna ne diyorsun:))) benim ilk hamileliğim, biz balayına gitmeden olmuştu.. Gitmeden evvel döllenmiş yani.
Uzun bir uçak seyehati sonrası eve döndük... Düşürdüğümü farkettik.. Malum sıkıntılarla düşürdüm yani.. Doktorum 7 haftalık demişti.
O vakte kadar bihabermişim hamileliğimden ben de...
Eşim çok dalga geçmişti.. 'bu olay olmasaydı, sen bu bebeği doğarken farkedecektin heralde'' diye :)
:)
aynen öyleeee .:) her negatif durumdan bir pozitif sonuç çıkartıyoruz.... Mutsuz olmuyoruz :)
canım benimki kasım 2008 doğımlu,yani şu an 3,5 yaşında bir abi o :))
bakalım yarın için bir program yaparım belki...
sen beni güldrüdün bak şimdi çılgınlar sizi
teşekkürler hayaletçim, geldi geçti.
iyiyim şimdi çok şükür.. kafamı da dağıttım.. akşam da oldu.. begüm de uyanacak.. kocişi moral motivasyon tam tamam bekliyorum :)))
valla bakıyorum size... gülüyorum :)))
yumurtlama döneminde damızlıkları kullanıyonuz, sonra silkeleyip atıyonuz mu len siz :)))
kısıııııııııııım ben salı akşamı gorevimi bitirdim, dun mola verdim, bu akşam işbaşındayım. Yumurtlama gunlerimde bitti ama malum koca bu ilgi ister sadece belli gunler olmaz dimi ama isyan ettirmeyelim kimseyi.
kuzum ben hiiiiiçç ihmal etmem kocamıı. istemesem bile suratıma alırım bir sırıtma bakarım işime:)))))) ama bu belus hanımefediler o mantıkta gidio walla:):) bir de rahat ki sormaa
kesinlikle mutsuz olmuyoruz , yalel başka bir soru daha kafanı şişirdim kuzum kusura bakma , uçak yolculuğu tehlikelimi bebek için acaba şu bebiş yüzünden planlar erteleniyor hep uzak seyahatlere pek istekli olamıyorum çok istiyorum önümüzdeki aylarda bir yurt dışı planı ama eşimde acayip acayip ülkelere bakıp duruyor , şuraya gidelim buraya gidelim diye buna ne diyorsun
vallahi ciddi ciddi bende sorun var galiba ya
bende hiç kocişimi yanlız bırakamam :) adamcağız benden kaçmak için kanepede uyuyormuş gib yapıyo
ooo koca çocuk olmuş maşallah paşaya..
az evvel 3 sene önce hamile kaldım yazdın.. ondan sordum kaç aylık diye.. yanlışlık oldu demekki. :))
evde başbaşa mısınız? verdin mi kreşe falan ? düşünüyor musun?
vallahi ciddi ciddi bende sorun var galiba ya
bende hiç kocişimi yanlız bırakamam :) adamcağız benden kaçmak için kanepede uyuyormuş gib yapıyo
puhahaha belus un tam zıttısıjn demekki. iidir iidir devam:)
hakkatten yaylel,ben ayları yılları şaşırmışım cnaım :))) dediğin gibi ne üçü,4,5 yıl olmuş anacım :))
Aynen Özlemcim.Napimm amaaa boş duranı Allah sevmezmişşş
maşallah özlemime bak nasıl güzel iş görüyor hatun , bende arada ufak kaçamaklar yapsamda elimden geldiğince hoş tutmaya çalışırım beyimikısıııııııııııım ben salı akşamı gorevimi bitirdim, dun mola verdim, bu akşam işbaşındayım. Yumurtlama gunlerimde bitti ama malum koca bu ilgi ister sadece belli gunler olmaz dimi ama isyan ettirmeyelim kimseyi.
canım benimki kasım 2008 doğımlu,yani şu an 3,5 yaşında bir abi o :))
kız beluş sende azcık kaldır popişi şöyle giyin süslen püslen sür sürüştür kokuları salın karşısında adamında bak iş güç kalıyormu o dakka oracıkta fınısh yani.kusum ihmal etme git lutfen.
Bak işte böle bizim belus la muhabbetimiz. Aktif hale getşirmeye calışıos ama yok yani:):)
kuzum ben hiiiiiçç ihmal etmem kocamıı. Istemesem bile suratıma alırım bir sırıtma bakarım işime:)))))) ama bu belus hanımefediler o mantıkta gidio walla:):) bir de rahat ki sormaa
bizde planlıyoruz bakalım benim kociş işi gereği geziyor zaten şuan için yurt içi yakında yurt dışı programlarıda başlayacak kıbrısa çıkıyopr sık sık , beraber bişiler yapalım istiyoruz hah sen gibi ilginç isimli ülkeleri buluyor bana tropikal ülkelerde oteller arıyor bakalım neye varacak sonumuz nerelerde alacaz soluğu ben henüz çıkmadım yurt dışına çok istiyorum ama fikirlerini önerilerini beklerim bu konuda ...yok kafam şişer mi aşkolsun..
Ya doktorlar bi sakıncası olmadığını söylüyorlar. Muhtemelen de haklıdırlar.
Ama ben şahsen, ilk 12 haftamı kırıp .ıçımı evde geçirmeyi tercih ederim.
Biz de ikinciyi bi doğuralım hayırlısıyla... Sonra yeniden gezip tozmalara başlıcaz.
Aynı sebeple kalıp oturuyoruz oturduğumuz yerde.
Aslında ikimiz de çok severiz gezmeyi.. Eskiden de çok gezerdik. Ilk hedefim seyşeller :))
ben de şu banudan süper taktikler alıcam bakim.... Bi gelsin de anlatsın gari... sabahın körü enerjisi nasıl oluyor?
ilk evlendiğimizde biz de sabah-öğlen-akşam modundaydık gerçi ama.... 6-7 falan sürdü.. sonra rutinlere geçtik :))) haftada 3-4 ancak yani...
bu sabahın köründeki aktivitenin enerjisinin sırrını bi alıcam BAnudan bakim....
bana müsade kızlar.
begüm hanım uyandılar... seslenmekteler..
soranlara selamları var teyzeleri..
öptüm sizi... görüşürüüüüzzz..
Aynen Özlemcim.Napimm amaaa boş duranı Allah sevmezmişşş
hahahha galiba :)))))))))))))))))
bol bol afrodizyak bişiler pişir ye..
bak netten tariflere.. kırmızı biber, karanfil.. karıştır yavrum bişileri ye iç :)))
bana müsade kızlar.
begüm hanım uyandılar... seslenmekteler..
soranlara selamları var teyzeleri..
öptüm sizi... görüşürüüüüzzz..
bizde planlıyoruz bakalım benim kociş işi gereği geziyor zaten şuan için yurt içi yakında yurt dışı programlarıda başlayacak kıbrısa çıkıyopr sık sık , beraber bişiler yapalım istiyoruz hah sen gibi ilginç isimli ülkeleri buluyor bana tropikal ülkelerde oteller arıyor bakalım neye varacak sonumuz nerelerde alacaz soluğu ben henüz çıkmadım yurt dışına çok istiyorum ama fikirlerini önerilerini beklerim bu konuda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?