Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:) allah kabul etsin.
bizim kardeş ailemiz var ardahanda. iki de öğrenci kızımız var. ancak bunlara yetebiliyoruz. gönül ister tabi daha neler neler... ama elden gelen bu. keşke fazlası olsa....

heralde hamıle oldugunu dogumuna kadar anlamıcak olan bır tek bendım ılac kullanmama ragmen ılk ay hamıle kalamadım ve o ay umut bıttı bende dedımkı olmuyosa olmuyo ıkınmanın ne anlamı var cocuksuzda yasarız.vee rafa kalktı cocuk fıkrı ne yumurtlama takıbı ne bısey ama ılac ıcmıstım o ayda.ılıskıye hıc onem vermedık yanlızca bır kez ılıskımız oldu.nasılsa olmıcak nıoye zorlayalım dedık.neyse adet gunum gelmıs meger sorsanız ne zaman adet olcan dıye su gun dıyemezdım cunku ben 6 ıla 8 ayda bır adet olurum kendılıgımden oda 3 ay surer.adet gunum gelmıs sanırım 4 aralıktı ılacla adet oldugum ıcın bır oncekı ay 4 aralık dıye yazmısım bı yerlere.adetım 10 gun gecmıs hıc belırtı yok arkadasım test yap dıye basımın etını yıyıp duruyo hayır hamıle falan deılım dıye solenıyorum hep olede rahatımkı.s... asa kasımpasa modundayım tam test yaptım cıft cızgı o yuzden hamılelık belırtısı nedır tam bılmem.sızlerı okudukca aklıma yer edıyorum.hamılelıgımı ogrendıkten bır kaç hafta ıcınde gaz sancısı bel agrısı basladı hıc mıde bulantısıda olmadı bende.hakaten bellı olmaz bu ısler belırtım yok dıye uzulmeyın canlı ornegı bnm ıkız oldugu halde zerre belırtım olmadı desem yerıdır.tek hatırladıgım o sıralar muthıs bı bas agrısı baskada tık yok.o arkadasım olmasaydı kaç aylıkken ogrenırdım acaba merak ettım :))

Son düzenleme:
ahh kuzummm nie gitmedin doktoraaa ne yalşadıgını bilemicem ama gidip baktırırdın hiç olmazsa
GİTMEDİM İŞTE TUTTU GICIKLIĞIM GİTMEYECEM DEDİM KANAMA GELİNCEDE MORAL BOZULDU TABİİ ONDAN OLSA GEREK , PİŞMANLIĞINI HİSSETTİM ŞUAN
ANLADIM CANIM ŞUAN 11.GÜN DOKTORA GİTMEK İÇİN VAKTİM VAR HALA BAKALIM BU AY DRA GİTMEYCEM DİYE AHKAM KESMİŞTİ AMA KÖTÜ BİR DURUMLADA KARŞILAŞMAK İSTEMEM ŞAHSEN..SAĞOL HAYATIM YA AYDINLANDIM , İYİ OLDU DAHA BİLİNÇLİ YAKLAŞMAK GEREKİYOR BUNDAN SONRASINDA...
olabilir bence,hatta olmuş bence tülinim..
SENCEDE Mİ OLMUŞTUR İLKBAHARCIM.... YANİ BELKİDE OLMUŞTUR , AMA BİZ NE YAPACAZ OLDUYSADA EĞER BUNDAN OLUMLU BİR PAY ÇIKARACAM DEMEKKİ HAMİLE KALABİLİYORMUŞUM DİYE DÜŞÜNECEM....

kızlarrrrrrrrrrr uçmuşsunuz yine yetişemedim valla neler karıştırıonuz resimler falan vardı bebiş hücresi resmi ne güzelmiş dahada bi iştaha geldim vallahi

tatlım sendeki belirtilerin hepsi bende geçen hafta vardı, ama şimdi sadece göğüslerim ağrıyor o kadar çok az batmalar var, birde gazman gibiyim yaaa:))canım bugün öğlen bir sürü eczane geçtim, gitmedende kendi kendime totem yaptım eczanelerde bulamazsam Allahım hamile olmadığım anlamına geliyor diye hamile değilsem fortel marka o testi bulamayım dedimm(( ve bulamadımm((( yani anlayacan ben piskopata bağladım.inşallah yanılırım. canım test yapmaya hiç cesaretim yok...

kuzum ama bak yalel önemli şeyler soyledi. git istersen hemen doktoruna he ne dersin?

inşallah canım benim..

bence olmuş tatlım,çünkü o şiddetli ağrıların başka bir anlmı yok bence.Birde sen hiç test yapmamıştın değil mi?? bence tam hamile kaldın sen ve tutunamadn gitti yavru..hem tabiki hamile kalabilirsin,niye olmasınki,doktor kesin bir tanı koymadan bence herkez hamile kalabilir,ki bazen doktorlar bile yanılabilior.Bizim bir arkadaş var,on yıl öne bir oğlu olmuş,sonra bir daha istemelerine rağmen on yıl boyunca hiç olmamış.Tamam artık aşılama yapalım dedikleri anda kız tekrar hamile kaldı:)) bence tamamen "tutturma" işi bunlar kuzum.E bana bak,oğluma ilk denemede hamile kaldım (3 yıl önce) şimdi 4.ayımdayım hala bişi yok.Demekki neeyymiş,her defasında farklı olaylar,etikler,tepkiler vs olabiliyormuş :)))

:))) benim ilk hamileliğim, biz balayına gitmeden olmuştu.. gitmeden evvel döllenmiş yani.
uzun bir uçak seyehati sonrası eve döndük... düşürdüğümü farkettik.. malum sıkıntılarla düşürdüm yani.. doktorum 7 haftalık demişti.
o vakte kadar bihabermişim hamileliğimden ben de...
eşim çok dalga geçmişti.. 'bu olay olmasaydı, sen bu bebeği doğarken farkedecektin heralde'' diye :)

ufff niye pişman olucan ilan etmedin ya gazeteye, yeri geldi ole soyledin yavrum. tamam unuttuk gitti geçtik bu konuşmayı
:)

aynen öyleeee .:) her negatif durumdan bir pozitif sonuç çıkartıyoruz.... mutsuz olmuyoruz :)

:) senin oğlun kaç aylık tam olarak şimdi?
begüm şimdi, tam 26 aylık oldu. (22.01.2010)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…