- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.021
aferin benim kızımaaa :)
o vakte kadar inşallah çekirdek çitlemedin :))))
eşim eve iş getirmiş onu yaptı bende 12 ye kadar okey oynadım :)
:))) benim ilk hamileliğim, biz balayına gitmeden olmuştu.. gitmeden evvel döllenmiş yani.
uzun bir uçak seyehati sonrası eve döndük... düşürdüğümü farkettik.. malum sıkıntılarla düşürdüm yani.. doktorum 7 haftalık demişti.
o vakte kadar bihabermişim hamileliğimden ben de...
eşim çok dalga geçmişti.. 'bu olay olmasaydı, sen bu bebeği doğarken farkedecektin heralde'' diye :)
:)
aynen öyleeee .:) her negatif durumdan bir pozitif sonuç çıkartıyoruz.... mutsuz olmuyoruz :)
ii hatırlattın vallahi çay yaptım yanındada çiğdem çitledim :)
bnmde bebıkler 6 hafta 5 gunlukmus ogrendıgımde :))
aferin benim kızımaaa :)
o vakte kadar inşallah çekirdek çitlemedin :))))
eşim eve iş getirmiş onu yaptı bende 12 ye kadar okey oynadım :)
ii hatırlattın vallahi çay yaptım yanındada çiğdem çitledim :)
hey allahım yaaaaa
yok artık :)))
bu varya cok fena yalel
kızım delimisin sen. heee dur senin mantık şöyleydi dimi: nasılsa yumurtlama gunlerim geçti kasmıcam o yuzden. bari yarım saat falan adamla ilgilenseydin adam iş yapıo accık kafa dagıtırdı beaaa
vicdanıs karııı:))
bu boyle kuzum geçen akşam delirtti banuyla beni bu 12 de yatmış ve okey oynamış yaaa
Ben geldimmmm kıslarrrrr :) Hepicinizi sevgiyle kucaklıyorum.internet bi gidip geliyo.aniden selamsız çıkarsam kızmayın olurmu
hahaha... belus.... kıs sen burda milleti strese sokuyon hee.. haberin olsun :))
gelcez oraya, sizi kaynaştırıp çıkçaz aranızdan :))))
hahaha... Belus.... Kıs sen burda milleti strese sokuyon hee.. Haberin olsun :))
gelcez oraya, sizi kaynaştırıp çıkçaz aranızdan :))))
Ne kızıyonus yaaa adam çalıştı diom yahu beni görcek halimi var
hem bat günüme ne kaldı niye yorim kendimi boşu boşuna aaaaaa
bu ay yeteri kadar çalıştım yeter ayol :):):):):):):):):):):) acıkta bana acıyın canım
selam hoşgeldin.. naber?
ne var ne yok? keyfin yerinde inşallah hayalet?
Ne kızıyonus yaaa adam çalıştı diom yahu beni görcek halimi var
hem bat günüme ne kaldı niye yorim kendimi boşu boşuna aaaaaa
bu ay yeteri kadar çalıştım yeter ayol :):):):):):):):):):):) acıkta bana acıyın canım
siz çok çalışkansınız demi
sor bakalım özleme napmış bu hadi sölesin bakalım :):):):):):):):):):
Bat günü aynı onunla benim :)
:) senin oğlun kaç aylık tam olarak şimdi?
begüm şimdi, tam 26 aylık oldu. (22.01.2010)
ay evet walla ben gerildim bunun adam napsın. neydi kız senin beyinin adı?? belusun kocasının gunahı ne die muhabbet bile yaptık:)
siz çok çalışkansınız demi
sor bakalım özleme napmış bu hadi sölesin bakalım :):):):):):):):):):
Bat günü aynı onunla benim :)
kız adam calısmıstır da ne bilim accık kafasını rahatlatsaydın ya. hem senin içinde değişiklik olur du:)))))))))))))))))))) neyse nisanı bekliodun dimi senn okii
selam Yalelcim.çok şükür iyiyim.Ama senin için üzüldüm canım.Allah ım tez zamanda bi melekle seni taçlandırsın inşallah.Benimde yumurtlama bitti rahatladım azcık :)) Sizler umarım iyisinizdir bacişlerrr .
allah allah niye durup dururken ağlıyorsun canım benim,şaşırmışsın sen !!! Daha dur fol yok yumurta yok,hem ne demiştik üzülmek yok ( valla bunalıma bağlarsak topikteki kızlar oyar bizi )hem ben tecrubeli bir anne olarak sana şunu söyleyeyim,eğer hamileysende adet olacakmış gibi belirtiler olur,ben bunu oğlumda yaşadım bire bir.Her gün adet olucam diye beklerken bir baktımki hamileyim..bu yüzden şimdiden karalar bağlama boşuna...
ben de durumlar şöyle canım,batım aslında senin gibi 18 mart,sanırım şubatı hesaba katmadan hesap yaptım önce..ama ben yarın yinede test yapıcam valla,olumsuzsa da olumsuz napiim yanii :)) ama işin aksi bende hic adet olacakmış gibi belirti yok bu sefer,sadece göğüsler şişmeye başladı,aşırı su gibi akıntım var ve arada sırada kasıklarımda bir şeyler oluyor,meraktayım anlayacağın :))
bence sen de yarın sabah ilk idrarla yap testi,bakarsın olumlu sonuş alırız canımın içi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?