Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

oda olacak canım inşalah hayırlısıyla bekliyoruz ..

bak yumurtladığınıda biliyosun gerekenide yaptın yani şansımız çok yüksek...

Valla bu ay çok net hissettim güldencim ama tutar mı onu bilemem tanii.. İnşallah diyorum bakalım 15 gün sonra öğrenicem :)))

nie kıs 2 hafta ara verdin. sende mi tıngırdamadın hiç yawww:) artık kendimden şüphe edecem walla

Özleeeeeeeeeeeeem Nayıııııııııııııııııııırrrrrrrr, şüphe etme kendinden, öteki tarafa geçmeeeee, beni bırakmaaaaaaa...:))))))))))

nie kıs 2 hafta ara verdin. sende mi tıngırdamadın hiç yawww:) artık kendimden şüphe edecem walla

canım zerre kadar istemiyor tatlım. belki bi yerde biri öpüşürse yada başka bişey olursa felen belki isityorum, kocamla bu yüzden çok kavga ediyoruz. adamı kendimden soğutcam valla, çocuk olsun diye yumurtlama günlerimde yapıyorum oda zoraki, çocuk olursa adam bi daha göremez o türlü beni gibime geliyor.. :))

kısss olmasss öyleee :)) canlan heycan yap bişiler yap.......valla biz ilk evlendiğimizde nerdeyse yataktan çıkmıyoduk ayıptır sölemesi :))))

maşallah canım nazar değmesin, enson bi karışım yaptırdım aktarda onuda kocama yidiriyorum:)), iğrenc bi tadı olduğu için..

begenmeyipte ne yapayım ben bu iletiyi:):):) tamam sekerim merak etme cıkmıcam bu moddan:):):):)

bence de, kimse mesala benim gibi yapması, yumurtlama tarihmde çalıştım çalıştım. sonra 2 hafta oldu belki fazla bende tık yok..(( güya yeni evliyim, ölmüşümde cenazemi kaldıran yok valla (

yani gülşencim sen şimdi adamı sırf çocuk yapmak için kullanıyon resmen işin bitincede bi köşeye atıyon zavallıyı aaaaa çok ayıpppp:):):)
şaka biyana çalışmalara devam kızlar hız kesmek yok bu işler hiç belli olmaz..

anamm öle mi diyon banucum o zaman bu akşamdan tez yok biraz kadınlık görevlerimi yapayım..:)))

kuzum olmaz ama bi çare bulmak lazım. adam kaçar sogur walla hee. nasıl olcak??

banuşşş ben ilaç bitince hayıt tohumuna başlıycem.bakalımmmmm

hayıt tohumu ne, ne işe yarıomuş

Gülşencimmm canım.neden bu isteksizlik...kocişinle sen her zaman mutlu olun.bebişte taçlandırsın mutluluğunuzu....

selam kızlar ben geldim hamişlerimiz var mı
bnimde yumurtlama dönemindeyim tekrar çalışmlar hızlandı
hadi hayırlısı bakalım
Merhaba tatlım, özlem yazmış hamiş sayımızı, onun dışında henüz haber yok:) sana da bol şans tatlım

hahahha o bişi değil adamları çaırcanız haaaa. Allah korusun. kıpraşın fıngırdayın tıngırdayın:):)

Özlem bence biz bunlara hızlandırılmış kurs verelim aralarda da çay kahve yerine afrodizyak içirelim bacım olmayacak bu iş böyle yoksa:)))

Gülsen, adama niye içiriyorsun,kaçan saklanan sensin, sen içmen lazım gelmez mi yavrimoooo:))))

Son düzenleme:

oda öyle söylüyor güldencim, çok kızıyor bana, ama artık buna bi çözüm bulcam böyle gitmez bu dimi ama:)))

selam kızlar ben geldim hamişlerimiz var mı
bnimde yumurtlama dönemindeyim tekrar çalışmlar hızlandı
hadi hayırlısı bakalım

haydi hayırlısı güzel haberler bekliyosss:

banuşşş ben ilaç bitince hayıt tohumuna başlıycem.bakalımmmmm
soğan kürünü de yap bence onla birlikte kuzum..

begenmeyipte ne yapayım ben bu iletiyi:):):) tamam sekerim merak etme cıkmıcam bu moddan:):):):)

aman diyeyim bacım, yoksa başedemem ben bunlarla tek başıma:)))) bi sen bi ben bi karşıki oğlan durumundayız zaten:))

anamm öle mi diyon banucum o zaman bu akşamdan tez yok biraz kadınlık görevlerimi yapayım..:)))

Aferiiiiin , evet hah şöyle yola gel, başla bu akşamdan tezi yok:) adama içirip karışımları sonra öyle yat uyu, revamıdır yahu bu kocişine, günah, çin işkencesi gibi:))))))

Kızlar konuya bodoslama daldım Özlem2334çüüüm yanlız değilsin tıngırmıngır,şangur,şungur, alırım duşumu,giyinir süslenir kokunur beklerim kocamı,bi de beklerken evde bir topuklu ayakkabı geçirdimmi ayağıma işten yorgun,bıkkın gelen kociş ne olduğunu şaşırır

hehehehe süperrr.bende en çok sevdiği parfümü sürerimmm :)))

Gülşencimmm canım.neden bu isteksizlik...kocişinle sen her zaman mutlu olun.bebişte taçlandırsın mutluluğunuzu....

hayaletcaspercim bana yatak odası demesinlerde ben gayet mutluyum ama kocam pek mutsuz... inşallah artık bu durumu yeneceğim bebişim gelcek tadım gelcek inşallah...

kız banu tadı o kadar kötüki kuscak gibi oluyorum ağzıma alır almaz tükürüyorum... başka napabilirim bilmiyorum yaa((

:)))) aslanımmm benimmm beeee, seni açacağımız kursun başöğretmeni ilan ediyorum o zaman:))))

Duyuyor musunuz kızlar ,alooo, örnek alalım biraz tikkat tikkat yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…