Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tülin sen niye yapamadın yahu ilk bir yıl? şimdi okudum bak o kısmını yazının?

Estağfurullah bacım bendeki bilgiler anacııımdan kalma küçüklükten beri izliyorum kendisini kaptık işte bişiler :)
Bide her konuşmamızda verdiği direktifler var tabi :)

tatlım benim annem bırak taktik vermeyi, konuşulmasından bile hiç hoşlanmazdı. ama ben anneme çekmişim annemde pek öpmekten koklamaktan hoşlanan bi kadın değil ama buna rağmen 9 doğum yapmış:))))

gulsen bir iletinde yatak odası demesinler bana demişsin de bulamadım o iletiyi. bacım sende değişik yerlerde dene :) belkim ii gelir. oturdugun yerde denemeye calış bakalım nolcak yaww. belki hoşuna gider:):)

Özleeeeeeeeeeeeeeeeem, allah iyiliğini versin senin emi:)))))))))))))

gulsen bir iletinde yatak odası demesinler bana demişsin de bulamadım o iletiyi. bacım sende değişik yerlerde dene :) belkim ii gelir. oturdugun yerde denemeye calış bakalım nolcak yaww. belki hoşuna gider:):)

tatlım hoşuma giden yer var tabide kahretsin orasıda çok dar..:)))ay neler yazdım böle çok utandım.....

puhahaha delüüüüü, bence ortamı değiştir işe yarayabilir:):)

Katılıyorum bacım sana:))

Tülinimmm, özlemişim seni valla... ne ara gördünüz siz birbirinizi, aman ben niye görmedim, kıskandım bak şimdi:))

kuzum şahsi mailden gorustukkk

İşte böyle kuzum yaaa evet kocan kız o senin at tut mıncır şu herifi azcık :)

kızzzzzzzz cok guldum ya begencem birazdan bu iletiyi:):):):)

Estağfurullah bacım bendeki bilgiler anacııımdan kalma küçüklükten beri izliyorum kendisini kaptık işte bişiler :)
Bide her konuşmamızda verdiği direktifler var tabi :)

benim annemde de var o direktifler. cok sinir oluom ama suusssss diom hemen:))))))))))

merhaba kızlar ,

Bende ocak 5de 7+4 günlük bebeğimi kalbi durması üzerine aldırmak zorunda kaldım... Bu ayda yeni bebek için çalışmalarda bulundumm son adet tarihim 29 şubat ve şuanda bel ağrısından ölmek üzereyimmmm....

çok güldüm yaaa ama kayl da süper bişeydi
kendinizi güzele alıştırın istemiyorum istemiyorum derseniz
istemezsiniz tabi ama beyninizde biraz kurun düşünün
bende haydar dümen kesildim haaa haa

şekerimm güsellllll :))bende yemek konusunda çeşit yaparım.kocişim göbeklidir deeee :))))yemekler çeşitli olunca adamın keyfi yerine geliyoooo

Kuşum evet güzel bi nokta bu ben bu söylediğim gibi karşılıyorum adamcıımı sonra dolap ta sevdiği tatlı ocağın üstünde sevdiği yemekler tezgahın üstünede sevdiği atıştırmalıklar yemek bitene kadar oyalanıyoruz hem heyecan yaratmış oluyosun azcık Bebiş yapçaaaz kuzuuu sadece damızlık diil adamlar sen bebişin aşk çocuğu olsun istemezmisin :))

kusum napim ya kopamıom:):) cevap veresim gelioo:):)
cok iltifat edion kıs kendimi bişi sancam walla. tulin ben bugun diete başladım:):)
san kuzum san bişiysin zaten özlemsin sen allah allah...,,,, hadi bakalım ne diyeti vallahi ben yapmıyorum artık babam kızıyor yeter diyor çok zayıfladım bir ara işten atacaktı az kalsın beni...
bende özledim kuzum seni ...özlemle görüşüyoruz biz gizli gizli buluşuyoruz .....yani bak bende böle izmirli havasını taşıyorum burnımdan kıl aldırmam bu konuda hahaha çok havalı oldu
eşim almaya geliyor beni bu akşamı oynaşma akşamının başlangıcı ilan ediorm:)))
yanına gelir gelmez kurlara başla , eve gitmeyi bekleme yani hahahaha
özlemmmm gebertecem seni hatuna bak ya kızıştırıyor ortalığı.... sex shop gibi oldu hahahaha bende denerim farklı yerlerde ama bak pek severim ...

eylülde tatile gitmiştik canım ikinci balayı yapcaz sözde, ben deniz ve yeni arkadaşlarla lak lak çene çalıyom. meğer bizim adamın tatil anlayışı birhafta boyunca yatağin içinde aşne fişne yapmakmış, tabi ben ruhsuz gülşen yine bil halt edemeden tatılden geldik.. adamla barışcam diye göbeğim çatladı sonra...

bebeğini aldırmana üzüldüm ama inşallah bel ağrıları
bebek belirtisidir canım:26:

Elbet bebişlerimiz aşkk bebişi olcekkkk.....ben korunduğumuz dönemlerde de aynı ilgiyi şettiriyodum kocişeee..eeeeeee kemal sunal ın bi filminde kıs ne diyodu annesineee..35 SENE BEKLEDİM BU KUCAĞI İNMEM ANNEEE ....diyeeeee

[QUOTE benim annemde de var o direktifler. cok sinir oluom ama suusssss diom hemen:))))))))))[/QUOTE]

Bende sus diyom ama çaktırmadanda yazıyorum aklımın bi köşesine

[QUOTE benim annemde de var o direktifler. cok sinir oluom ama suusssss diom hemen:))))))))))[/QUOTE]

Bende sus diyom ama çaktırmadanda yazıyorum aklımın bi köşesine

Elbet bebişlerimiz aşkk bebişi olcekkkk.....ben korunduğumuz dönemlerde de aynı ilgiyi şettiriyodum kocişeee..eeeeeee kemal sunal ın bi filminde kıs ne diyodu annesineee..35 SENE BEKLEDİM BU KUCAĞI İNMEM ANNEEE ....diyeeeee

bebeğini aldırmana üzüldüm ama inşallah bel ağrıları
bebek belirtisidir canım:26:

zor atlattım canım hatta 4 arkadaş aynı anda hamile kaldıkk benim bebeğim gitti onların kinin cinsiyeti belli bile oldu allah onlara bağışlasın ama... Giden bebeğimin yerinin biran önce dolmasını istiyorummm....

Bir oğlum var onda sadece uyudummm...

Bu düşen bebeğimdede sadece iştahsızlık halsiz olmuştu yani hiç bir hamilelik birbirine benzemiyorrr....

İlk defa hayatımda bu kadar belim ağrıyorrrr....

Bir bilgisi olan var mı bu kadar erken bel ağrısı yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…