- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.121
Merhaba tatlım, özlem yazmış hamiş sayımızı, onun dışında henüz haber yok:) sana da bol şans tatlım
Özlem bence biz bunlara hızlandırılmış kurs verelim aralarda da çay kahve yerine afrodizyak içirelim bacım olmayacak bu iş böyle yoksa:)))
Gülsen, adama niye içiriyorsun,kaçan saklanan sensin, sen içmen lazım gelmez mi yavrimoooo:))))
Gülşencimmm canım.neden bu isteksizlik...kocişinle sen her zaman mutlu olun.bebişte taçlandırsın mutluluğunuzu....
oda öyle söylüyor güldencim, çok kızıyor bana, ama artık buna bi çözüm bulcam böyle gitmez bu dimi ama:)))
soğan kürünü de yap bence onla birlikte kuzum..
aman diyeyim bacım, yoksa başedemem ben bunlarla tek başıma:)))) bi sen bi ben bi karşıki oğlan durumundayız zaten:))
Kızlar konuya bodoslama daldımÖzlem2334çüüüm yanlız değilsin tıngırmıngır,şangur,şungur, alırım duşumu,giyinir süslenir kokunur beklerim kocamı,bi de beklerken evde bir topuklu ayakkabı geçirdimmi ayağıma işten yorgun,bıkkın gelen kociş ne olduğunu şaşırır
oda öyle söylüyor güldencim, çok kızıyor bana, ama artık buna bi çözüm bulcam böyle gitmez bu dimi ama:)))
Kızlar konuya bodoslama daldımÖzlem2334çüüüm yanlız değilsin tıngırmıngır,şangur,şungur, alırım duşumu,giyinir süslenir kokunur beklerim kocamı,bi de beklerken evde bir topuklu ayakkabı geçirdimmi ayağıma işten yorgun,bıkkın gelen kociş ne olduğunu şaşırır
hehehehe süperrr.bende en çok sevdiği parfümü sürerimmm :)))
Ay bak o zaman bişey diyemem, gerçi soğanın kendisi değil bu suyu ama ülser varsa değişir tabii durum..tatlım benim mide ülserim var.soğan beni mahfeder((
hayaletcaspercim bana yatak odası demesinlerde ben gayet mutluyum ama kocam pek mutsuz... inşallah artık bu durumu yeneceğim bebişim gelcek tadım gelcek inşallah...
kız banu tadı o kadar kötüki kuscak gibi oluyorum ağzıma alır almaz tükürüyorum... başka napabilirim bilmiyorum yaa((
evet bişiler yapmak lazım yoksa topic in adı degişmek zorunda kalacka:):)
evet katılıom bişiler yapman lazım gulsenn
evet evet gitmez, bak kaç kere yazdım farkındaysan gulsencim, çözüm bulmalısın:)
yok yok merak etme tatlım yanındayım. olmadı artıkın yalel i de alıp ders vericez:))))))))) gizlisi saklısı kalmadı bu işin:):)
Özlemcim prolaktin yüksekliğine iyi geliyomuş.
hayaletcaspercim bana yatak odası demesinlerde ben gayet mutluyum ama kocam pek mutsuz... inşallah artık bu durumu yeneceğim bebişim gelcek tadım gelcek inşallah...
kız banu tadı o kadar kötüki kuscak gibi oluyorum ağzıma alır almaz tükürüyorum... başka napabilirim bilmiyorum yaa((
gitmez gülşencim gitmez bu işi çözmemiz lazım tatlm..
aaaa dimi ama işte olay bu..
kızlar ben kaçar görüşürüz yarın.
öptüm sizi..
gitmez gülşencim gitmez bu işi çözmemiz lazım tatlm..
aaaa dimi ama işte olay bu..
kızlar ben kaçar görüşürüz yarın.
öptüm sizi..
Ay bak o zaman bişey diyemem, gerçi soğanın kendisi değil bu suyu ama ülser varsa değişir tabii durum..
Artık yapcaz bişeyler, yapmamız lazım, sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl olur bebişler:)))))
amanda aman hadi inşallah... olurda şu işlerin gelirsin fıstığım..İveeeet:))) bu belki de nisan ortası ya da sonu gibi izmire gelebilirim demek çünkü yavrimoooo:)))
bak bende sevdim bu resmi sana benziyormu bu yoksa , biz özlemle birbirimizi gördük çok cici bişi ya empati kurduk...gördüm ve sevdim:))) Aa bak bu arada benim bu profil fotom var ya, o bana özel bir çizim yani, söyliycem kaç gündür unutuyorum:) benim kuzen beni çizmiş,altına da imzasını bile atmış hatta:))) soğuk ülkeye gittin özlem abla o yüzden böyle çizdim seni dedi bi de bana eşşek sıpası:))
hahaha seni sefil seniii ,, fındık kurdu hiç boş geçmiyon mesajları birde çok çalışıyom diye ağlanıyon...kuzu var ya bende sorucam unutuyorum nerden buldun bunu die.:):) cok gözeell çizmiş walla sölesene beni de çizsin:):):) masa başında çalışan sefil kız modunda:):):
kız yapmayın böle oynaşın şu adamlarla allah iyiliğinizi versin emi..bence de, kimse mesala benim gibi yapması, yumurtlama tarihmde çalıştım çalıştım. sonra 2 hafta oldu belki fazla bende tık yok..(( güya yeni evliyim, ölmüşümde cenazemi kaldıran yok valla (
hahaha ben ilk bir sene yapamadım ya nasıl özeniyorum şu yatakan çıkmadık diyenlere , 2. senede daha iyi 3. sene şimdi çok daha iyiyiz önümüzdeki yıllarda ne olur biememkısss olmasss öyleee :)) canlan heycan yap bişiler yap.......valla biz ilk evlendiğimizde nerdeyse yataktan çıkmıyoduk ayıptır sölemesi :))))
kuzum hoşgeldin aralık vermeden çalışın kuzular...selam kızlar ben geldim hamişlerimiz var mı
bnimde yumurtlama dönemindeyim tekrar çalışmlar hızlandı
hadi hayırlısı bakalım
bende varım kızlar , acayip birsey bazen zorlanarak yapsamda genelde geri çevirmemeye çalışıyoruz birbirimizi...Valla bu ay çok net hissettim güldencim ama tutar mı onu bilemem tanii.. İnşallah diyorum bakalım 15 gün sonra öğrenicem :)))
Özleeeeeeeeeeeeem Nayıııııııııııııııııııırrrrrrrr, şüphe etme kendinden, öteki tarafa geçmeeeee, beni bırakmaaaaaaa...:))))))))))
ofpufya sen biraz bana taktik versen tatlım nasıl olur.. :)99
hımm anladım canımmm saolasın
bravo kıs sana afferin walla.
kuzum ya sadece cocuk için isteme bunu bence sende keyif almaya bak. ya kadınlar 30 lu yaşlarda daha fena oluolarmış sen de tersimi oluodur nedir:)
Ben bazen daha önce hiç kullanmadığım parfümleri kullanıyorum oda etkili oluyor :) Rutine bağlamıyoruz yaneee hergün melemen hergün melemen değil:)
bak bende sevdim bu resmi sana benziyormu bu yoksa , biz özlemle birbirimizi gördük çok cici bişi ya empati kurduk...
hahaha seni sefil seniii ,, fındık kurdu hiç boş geçmiyon mesajları birde çok çalışıyom diye ağlanıyon...
kız yapmayın böle oynaşın şu adamlarla allah iyiliğinizi versin emi..
hahaha ben ilk bir sene yapamadım ya nasıl özeniyorum şu yatakan çıkmadık diyenlere , 2. senede daha iyi 3. sene şimdi çok daha iyiyiz önümüzdeki yıllarda ne olur biemem
kuzum hoşgeldin aralık vermeden çalışın kuzular...
bende varım kızlar , acayip birsey bazen zorlanarak yapsamda genelde geri çevirmemeye çalışıyoruz birbirimizi...
bende sizdenim yaniii
Katılıyorum bacım sana:))puhahaha hep yanı şeyleri yazmışım kız:):) napim yazdırmasınlar:):)
amanda aman hadi inşallah... olurda şu işlerin gelirsin fıstığım..
bak bende sevdim bu resmi sana benziyormu bu yoksa , biz özlemle birbirimizi gördük çok cici bişi ya empati kurduk...
hahaha seni sefil seniii ,, fındık kurdu hiç boş geçmiyon mesajları birde çok çalışıyom diye ağlanıyon...
hahaha ben ilk bir sene yapamadım ya nasıl özeniyorum şu yatakan çıkmadık diyenlere , 2. senede daha iyi 3. sene şimdi çok daha iyiyiz önümüzdeki yıllarda ne olur biemem
bende varım kızlar , acayip birsey bazen zorlanarak yapsamda genelde geri çevirmemeye çalışıyoruz birbirimizi...
bende sizdenim yaniii
amanda aman hadi inşallah... olurda şu işlerin gelirsin fıstığım..
bende sizdenim yaniii
:)))) aslanımmm benimmm beeee, seni açacağımız kursun başöğretmeni ilan ediyorum o zaman:))))
Duyuyor musunuz kızlar ,alooo, örnek alalım biraz tikkat tikkat yani:)))
eşim almaya geliyor beni bu akşamı oynaşma akşamının başlangıcı ilan ediorm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?