Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hamile arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyorum. Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip eder inşallah. Darısı başımıza

Gönderdim şimdi listeyi tatlım:I inşallah hayatım gelir bebişiniz bu ay :)

Ben kaçar kızlar ufaktan.. Yemek yapmak lazım, kociş gelecek.. Öpüyorum hepiniziiiiii.. Yarına görüşürüz..

banuuu naber? kaçırşmışım seni giremedim bir süre 1000 sayfa olmuş. Ne güzel bir topiğimiz var. Bu arada ben dün yada bugün yumurtladım. Bakalım artık inşallah değerlendirebilmişizdir. Senin nasıl gidiyor?

neye göre hesapladın canım kaç günde bir oluyorsun bilgi verirmisin

dalin, bişey sorucam..
2 çocuk zor değil mi zaten?
sen bi bebek daha hakkatten istiyor musun? ne bu cesaretin sırrı? bize de söyle :))
canım benım rahmımde sorunlu aldırmam gerek ama dr um gebelıgın ıyı gelebılıcegını solemıstı gebelık sonrasıda tedavıye devam.duzelır demıstı.gebelıkte rahım cogunlukla yenıden dogmus gıbı olur demıstıkı ılk geb elıgımden sonra hakaten bır ıyılesme gordum daha sonra dusuk ve ıhmal yuzunden gene kotulestım.bırde eger rahmım alınırsa bır bebegım daha olsun 3 tane olsunlar ıstıyoruz esımde 3 cocuk ıstıyor.ıkızlerı tek basıma buyuttum bır tanesı daha kolay olur sanırım.bırde baska bır sebebım daha var.hassas bı sebep.tum bu etkenlerden oturu eger bu etkenler olmasaydı gene ısterdım gene ısterdım

maşallah kızlar 1000 sayfayı da devirmişsiniz.valla akşama kadar yazışıyorsunuz akşam işten gelince giriyorum buraya kimse yok...
geçmişi oku oku bitiremiyorum:))
hamile kalan arkadaşları tekrar tebrik ederim.kızlar adet öncesindeki göğüs şişmesi ve ağrısı var şuan ben de çok fazla..acaba hamilelik öncesi de aynı böyle mi oluyor????yani benim göğüsler şişince kesin adetim yaklaştı demek de o yüzden(((
cevap verirseniz sevinirim

canım hosgeldın deyım.hamılelık belırtılerıyle adet oncesı sendromları aynı olurmus.

cok yazısıyorlar hızlarına yetısemıyorum azbucuk vaktım oluyo onuda okumakla bıtırıyorum ıns bırgun gelır hıcbırısı gıremez buraya bebıslerden fırsat bulup

herkese i.aksamlar ben geldim ama kisecikler yok kendim kendim yazisayim barisogan suyuna basladim ya bugun aksam yaptim yine kocis da gordu bu ne ya diyo sogan kaynatiyor yaaa diye dalga gecti benimle 1gun gitti kaldi 14gun:44:cok varmis be daha calismalara baslayacaz bakalim insallah tuttururuz bu ay bir gelse de su bebisim dunyalar benim olacak valla allah isteyen herkese nasip eder insallah

MMmm mm afiyet olsun :) Faydasini gorursun insallah. Ben de sali basladim. geriye 12 gun kaldi.

neye göre hesapladın canım kaç günde bir oluyorsun bilgi verirmisin

Ovulasyon testiyle canim. 2 gun once pozitif cikti. O da 12-36 saat arasinda yumurtlama olacak demek. Simdiye olmustur. Bir yandan da sabahlari atesimi olcuyorum. Ordan da yumurta olup olmadigini anlayabiliyorum.

Bercesteeeee! Nasilsin? Basladi mi calismalar?

bende seni altta görünce geleyim dedim
çalışıyoruz iki günde bir bugün dinlenme günüm:))
ama benimkinin haberi bile yok yumurtlama dönemi falan hiç bilmiyor valla
inşallah olur senden naber canım

sanada iyi akşamlar canım
be bu ay hiç birşey yapmyacam bakalım
gelişine bıraktım
ama olmazsa birdahaki aya soğanı bende düşünüyorum
duaların içinde amin diyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…