- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.261
hadı bakalım ıns.daha oncekı sayfalardada yazdım ama kımse pek umursamadı sanırım.kuru soganı salataya doggrar gıbı dogra julyen usulu sumak serp ıcıne ve yogur onu yemeklerının yanıdna her gun ye ben cok faydasını gordumherkese i.aksamlar ben geldim ama kisecikler yok kendim kendim yazisayim barisogan suyuna basladim ya bugun aksam yaptim yine kocis da gordu bu ne ya diyo sogan kaynatiyor yaaa diye dalga gecti benimle 1gun gitti kaldi 14gun:44:cok varmis be daha calismalara baslayacaz bakalim insallah tuttururuz bu ay bir gelse de su bebisim dunyalar benim olacak valla allah isteyen herkese nasip eder insallah
selam herkese iyi akşamlarr
hadı bakalım ıns.daha oncekı sayfalardada yazdım ama kımse pek umursamadı sanırım.kuru soganı salataya doggrar gıbı dogra julyen usulu sumak serp ıcıne ve yogur onu yemeklerının yanıdna her gun ye ben cok faydasını gordum
saol canim tavsiyen icin tesekkurler.soyle bir sorunum var iste benim sogani yiyemiyorum ki dogru duzgun suyunu en azindan bir dikiste burnumu kapatip iciyorum
herkese GUNAYDINNN bugun cok erkenciyim dimi esimi gonderdim ise bende uyuyamadim.insallah bugun guzel hamis haberleri aliriz arkadaslar.
günaydın sanada kocaman özlemcimmm nabersin bakalım
iidir tatlım saol. haftanın son gunu iyiyim. sen nasılsın
gunaydın arkadaşlarrrr muckk hepinizee
günaydın sanada kocaman özlemcimmm nabersin bakalım
günaydın özlemcim... tatlım senin yüzünü kara çıkarmadım kocamla ....... yaptım.:))) ama çok yanma oldu uzun süre yapmayınca unutmuş galiba :)))
günaydın güldencimm.. nasılsın...
gunaydın tatlım. biliodum zaten:) e bak yapmamanın her türlü zararı var, ihmal etme yapıver bir gun yap bir gun yapma:))))))))))))))))))))))
tamam canım bi yapcam bi gün yapmayacam.. :)))
Kıııızzzlaaaaar güüünaaaydııın
Kıııızzzlaaaaar güüünaaaydııın
Gul-sen ciiim seni kutluyorummmYuppiiii
şeytanın bacağını kırcam inşallah canım..dün bir başlangıçtı inşallah devamı gelcek.. kocam size minnettar...:))))
şeytanın bacağını kırcam inşallah canım..dün bir başlangıçtı inşallah devamı gelcek.. kocam size minnettar...:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?