Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hadı bakalım ıns.daha oncekı sayfalardada yazdım ama kımse pek umursamadı sanırım.kuru soganı salataya doggrar gıbı dogra julyen usulu sumak serp ıcıne ve yogur onu yemeklerının yanıdna her gun ye ben cok faydasını gordum
selam herkese iyi akşamlarr

ıyı aksamlar.

herkese GUNAYDINNN bugun cok erkenciyim dimi esimi gonderdim ise bende uyuyamadim.insallah bugun guzel hamis haberleri aliriz arkadaslar.

herkese GUNAYDINNN bugun cok erkenciyim dimi esimi gonderdim ise bende uyuyamadim.insallah bugun guzel hamis haberleri aliriz arkadaslar.

günaydın canım nasılsın?
kızlar herkese günaydınnnn:
bugün haftanın son günü evet umarım güzel haberler alırız bugün..
ayrıca bugün cuma bugün bol bol dua edicem ben hem kendim hemde herkes için..
hayırlı cumalar bu arada..

günaydın özlemcim... tatlım senin yüzünü kara çıkarmadım kocamla ....... yaptım.:))) ama çok yanma oldu uzun süre yapmayınca unutmuş galiba :)))

günaydın güldencimm.. nasılsın...

gunaydın tatlım. biliodum zaten:) e bak yapmamanın her türlü zararı var, ihmal etme yapıver bir gun yap bir gun yapma:))))))))))))))))))))))

Kızlar ben bugün dişçiye gidiyorum 1 kanal tedavim ve dolgum var çok tırrrsıyorumm Kanal tedavisi nasıl bişi ya sinirleri öldürüyolarmış kısmını biliyorum sadece ....
Herşey bebiş için sırf hamişken keyfini çıkarıyım oramın buramın ağrısıyla uğraşmiim diee ....

şeytanın bacağını kırcam inşallah canım..dün bir başlangıçtı inşallah devamı gelcek.. kocam size minnettar...:))))

HEhehe ne mutlu bize...Benimkide maşallah hazır asker bu aralar
Bi ara iş stresi, soğuk hava derken ara vermeye başladıydı ama
alıverdim aklını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…