Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bende seni altta görünce geleyim dedim
çalışıyoruz iki günde bir bugün dinlenme günüm:))
ama benimkinin haberi bile yok yumurtlama dönemi falan hiç bilmiyor valla
inşallah olur senden naber canım

Ben bu ay yumurtlamayi kacirmamak icin ovulasyon testi kullandim. Testin pozitif oldugu gun SMS attim test pozitif diye 'bu iyi bir sey mi kotu bir sey mi' diyor :) Zaten cok kavrayamiyorlar canim bosver haberi olmasin daha iyi :) valla ben bu ay hic kacis yolu birakmadim. her gun calisma yaptik eger olmazsa onumuzdeki ay gun asiri deniycem.

Yakinda 2 haftalik bekleme donemine girecegim. bir ay da bu sekilde gecti iste :) umarim iyi degerlendirmisizdir.

sanada iyi akşamlar canım
be bu ay hiç birşey yapmyacam bakalım
gelişine bıraktım
ama olmazsa birdahaki aya soğanı bende düşünüyorum
duaların içinde amin diyorum :26:

hayirlisi olsun bakalim insallah hicbirseye ihtiyac duymazsin da oluverir bebisin ne zamandir ugrasiyorsun sen canim bebis icin

belki en iyisini sen yapmışsındır inşallah birdahaki aya kalmaz umutlar da hemen olur

nette ovulasyon yarın diyor bakalım yapcaz valla en iyisini:)))
2 haftalık bekleme derken bence devam et çalışmaya ne olcağı belli olmaz
inşallah iki kez falan yumurtlarsın belli mi olur

hayirlisi olsun bakalim insallah hicbirseye ihtiyac duymazsin da oluverir bebisin ne zamandir ugrasiyorsun sen canim bebis icin

bakalım inşallah ben nisandan beri istiyorum ama rahim duvarım kalın olduğu için
bazı operasyonlar geçirdim aralıktan beri korunmuyoruz
inşalllah olur bu ay
peki sn ne zamandır istiyorsun bebek canım

yaaa bugun calisma yapmayacak misin? nasil duruyorsun? ben olsam ya yumurta kacarsa diye dayanamaz yapardim

bebek surecinde takintili biri oldum ciktim ya. gecen ay gebelik testine takmistim. isim dolayisiyla elimde bir suru gebelik testi var. bir ayda 15 tane mi ne yaptim. sonra baktim sagliksiz bir yone gidiyor bu ay evde tutmadim. simdide yumurtlama testine taktim. pozitifi gordugum andan itibaren (ve oncesndeki bir hafta ya pozitif olursa diye) ve muhtemelen senin de dedigin gibi onumuzdeki 2 hafta surekli calisma yapmak istiyorum

esim kacicak artik benden

bakalım inşallah ben nisandan beri istiyorum ama rahim duvarım kalın olduğu için
bazı operasyonlar geçirdim aralıktan beri korunmuyoruz
inşalllah olur bu ay
peki sn ne zamandır istiyorsun bebek canım

canim ben 1.5seneden beri ugrasiyorum 10ayonce dusuk yaptim hazirandan beride tekrardan ugrasiyoruz iste bende bir sorun yok dediler ama birde bu ay esim kontrole gidecek onumuzdeki hafta insallah onda da birsey cikmaz hayirlisi artik bir iki ayda da olmazsa artik tedavi yolu gozukuyor bize

Son düzenleme:

valla aslında yapsammı diye düşünüyorum dur şu meyveyi yiyelim de
bir güzellik yaparız artık
kızz 9ayım niyetimi bozdum ağalar deyip......hahahhaaaa
neyse maç izliyo benimki ben meyve getiriyim kocişime
malum iyi bakmak lazım:)))

15 çok uzun bir süre ama sonuçta hamile kalabiliyorsun
hepimiz için hayırlısı olsun canım
tedavi derken aşılamamı canım

15 çok uzun bir süre ama sonuçta hamile kalabiliyorsun
hepimiz için hayırlısı olsun canım
tedavi derken aşılamamı canım

ay canim kusura bakma yanlis yazmisim 1.5sene diyecektim duzelttim ama gec olmus biraz sanirim artik doktorum nasil yonlendirirse ona uyacaz canim

ahaha benimki de mac izliyor yanimda. ama pek mutlu degil. hmm bakiim 1-0 olmus. insallah besiktas kazanir da moralleri biraz yerine gelir.

c vitaminli seyler yedir. kivi mivi :) sen de ye ama tatlim. kendimize de iyi bakacagiz di mi

selam kızlar nasılsınız.yumurtlama döneminde hergün ilişkiye girlmesinde bi sakınca varmı niye gün aşırı diyorlar?

bence yok :) hatta girmelisin. erkekte sperm azligi varsa gun asiri daha iyi. bilinen bir sorun yoksa her gun de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…