- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.241
bende seni altta görünce geleyim dedim
çalışıyoruz iki günde bir bugün dinlenme günüm:))
ama benimkinin haberi bile yok yumurtlama dönemi falan hiç bilmiyor valla
inşallah olur senden naber canım
sanada iyi akşamlar canım
be bu ay hiç birşey yapmyacam bakalım
gelişine bıraktım
ama olmazsa birdahaki aya soğanı bende düşünüyorum
duaların içinde amin diyorum :26:
Ben bu ay yumurtlamayi kacirmamak icin ovulasyon testi kullandim. Testin pozitif oldugu gun SMS attim test pozitif diye 'bu iyi bir sey mi kotu bir sey mi' diyor :) Zaten cok kavrayamiyorlar canim bosver haberi olmasin daha iyi :) valla ben bu ay hic kacis yolu birakmadim. her gun calisma yaptikeger olmazsa onumuzdeki ay gun asiri deniycem.
Yakinda 2 haftalik bekleme donemine girecegim. bir ay da bu sekilde gecti iste :) umarim iyi degerlendirmisizdir.
hayirlisi olsun bakalim insallah hicbirseye ihtiyac duymazsin da oluverir bebisin ne zamandir ugrasiyorsun sen canim bebis icin
belki en iyisini sen yapmışsındır inşallah birdahaki aya kalmaz umutlar da hemen olur
nette ovulasyon yarın diyor bakalım yapcaz valla en iyisini:)))
2 haftalık bekleme derken bence devam et çalışmaya ne olcağı belli olmaz
inşallah iki kez falan yumurtlarsın belli mi olur
bakalım inşallah ben nisandan beri istiyorum ama rahim duvarım kalın olduğu için
bazı operasyonlar geçirdim aralıktan beri korunmuyoruz
inşalllah olur bu ay
peki sn ne zamandır istiyorsun bebek canım
yaaa bugun calisma yapmayacak misin? nasil duruyorsun? ben olsam ya yumurta kacarsa diye dayanamaz yapardim
bebek surecinde takintili biri oldum ciktim ya. gecen ay gebelik testine takmistim. isim dolayisiyla elimde bir suru gebelik testi var. bir ayda 15 tane mi ne yaptim. sonra baktim sagliksiz bir yone gidiyor bu ay evde tutmadim. simdide yumurtlama testine taktim. pozitifi gordugum andan itibaren (ve oncesndeki bir hafta ya pozitif olursa diye) ve muhtemelen senin de dedigin gibi onumuzdeki 2 hafta surekli calisma yapmak istiyorum
esim kacicak artik benden
canim ben 15seneden beri ugrasiyorum 10ayonce dusuk yaptim hazirandan beride tekrardan ugrasiyoruz iste bende bir sorun yok dediler ama birde bu ay esim kontrole gidecek onumuzdeki hafta insallah onda da birsey cikmaz hayirlisi artik bir iki ayda da olmazsa artik tedavi yolu gozukuyor bize
15 çok uzun bir süre ama sonuçta hamile kalabiliyorsun
hepimiz için hayırlısı olsun canım
tedavi derken aşılamamı canım
valla aslında yapsammı diye düşünüyorum dur şu meyveyi yiyelim de
bir güzellik yaparız artık
kızz 9ayım niyetimi bozdum ağalar deyip......hahahhaaaa
neyse maç izliyo benimki ben meyve getiriyim kocişime
malum iyi bakmak lazım:)))
selam kızlar nasılsınız.yumurtlama döneminde hergün ilişkiye girlmesinde bi sakınca varmı niye gün aşırı diyorlar?
huhuuuuu
nyse kimsecikler yok herhall
bence yok :) hatta girmelisin. erkekte sperm azligi varsa gun asiri daha iyi. bilinen bir sorun yoksa her gun de olur.
kızlar bu ovulasyon testlerinden kullanan varmı?
yine ben :) ilk defa bu ay laboquick marka kullandim. super bir sey. ne zaman yumurtlayacagini ogreniyorsun
yine ben :) ilk defa bu ay laboquick marka kullandim. super bir sey. ne zaman yumurtlayacagini ogreniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?