Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yav yetr yaş geldi gözümden allah nasıl biliyorsa öle yapsın sizi çılgınlar kızlar topiği olduu olay bebeği falan aştı yaniii,,,ula biz bu enerjiyle 3-5 doğurmamız lazım ama tık yok..
senden beklerim özlemmm ben yaparsın kuzu senn
:44: arkadaslar adet günüme 3 gün var bugün az mıktarda pembe kanama olduuuu çok moralım bozuk bu ay çok umutluydumm
üzülme tatlım şakır şakır gelmeden aldanmıyoruz biz o pembelere ,, az sabret bakalım neler olacak..
kıslarrrrr ben kaçarrr.hepiciniz çok öpüyom.yarına kadannnn herkeşşş kocişine ilgi ve alakayı artırsınnnn :)))
öptüm bende , allaha emnaet canım..
Neden pembe kanama oldu arkadaslar adet gibide degıl şiddetli kasık agrısıyla oldu .. Daha günüme 3 gün varrrrdıııııı

:44: :44:
yerleşme kanamasıdır bak banunun dediği gibi üzülme ne olur ....

çokk üzgünüm erken geldı ve cok azzzzzz((((((((((((

Yapcaz zaten bebişleri tülinim, son gaz bol enerji full neşeyle çözcez biz bu işi:)) aman bırak hem aşsın konu bebişi, sırf onu konuşunca insana stres basıyor:))

kötüydü ewet ama kocamın müthiş sabrı ve desteğiyle yavaş yavaş aştık... ağlardım bazende olsun bebeğim ben seni sadece öperim derdi kıyamam yaa

çokk üzgünüm erken geldı ve cok azzzzzz((((((((((((

Başladı mı kırmızılar gelmeye??? Üzme hayatım kendini, yapacak bir şey yok bak ben de tülin de yaşadık aynı şeyi bu ay ama topladık kendimizi önümüze bakıyoruz.. allah hayırlı zamanda bize de verecek bebişlerimizi, umudunu yitirme sakın..

Canım öncelikle çok üzüldüm Aklıma gelen ilk şey yumurtlama dönemin olabilirmi acaba ??? Benim yumurtlama dönemimde bel ve kasıklarım ağrıyor doktoruma sordum normal dedi.

olabilir aslında bir doktora sordum oda olabileceğini söyledi ama ilk defa bu kadar ağrı yaşıyorum

Yapcaz zaten bebişleri tülinim, son gaz bol enerji full neşeyle çözcez biz bu işi:)) aman bırak hem aşsın konu bebişi, sırf onu konuşunca insana stres basıyor:))

yok zaten ben bebek konusu çok ağır basınca kaçıyorum farkındaysanız beynim uyuşuyor böle güzel relax ohhh

öğlen azcık oldu sancı ıle kesıldı yok şimdi ((((((((((((((((((((

kötüydü ewet ama kocamın müthiş sabrı ve desteğiyle yavaş yavaş aştık... ağlardım bazende olsun bebeğim ben seni sadece öperim derdi kıyamam yaa

Kıyamam ben ona.. Bak hep diyorum yine söyliycem, çok iyi bir kocan var tülinim, allah nazarlardan saklasın sizi, eh tabii tek taraflı değil bu elbette, kızımızda harika bir kadın yanii..

inşallah o da olur yavrum 3 fazla olur da2 iidir:):)

sevgi pıtırcığımız bizimmm...

evet alayınızı severim ben:)

yok zaten ben bebek konusu çok ağır basınca kaçıyorum farkındaysanız beynim uyuşuyor böle güzel relax ohhh
en iyisini yapıyorsun kuzum, bundan böyle relax takılcaz hep:)

öğlen azcık oldu sancı ıle kesıldı yok şimdi ((((((((((((((((((((

kesilmesi çok da normal değil hayatım.. bekle bi bakalım tekrar başlamazsa git bir test yaptır derim ben..

olabilir aslında bir doktora sordum oda olabileceğini söyledi ama ilk defa bu kadar ağrı yaşıyorum

Biz hala korunuyoruz tatlım, Benim SAT 22 şubat,en çok bu ay ağrım oldu öyle kıvrandımki eşim acile götüreyim seni dedi o kadar yani .

Sat ına bakılırsa 15. gündesin zaten adetlerin düzenliyse bu günü iyi değerlendir derim ben, bebiş yoksada olma olasılığı en yüksek dönem...

Kıyamam ben ona.. Bak hep diyorum yine söyliycem, çok iyi bir kocan var tülinim, allah nazarlardan saklasın sizi, eh tabii tek taraflı değil bu elbette, kızımızda harika bir kadın yanii..

yani lütfen banucum benim gibi büyük bir ayrıntı atlanamaz , öle bebeğim ya sağolsun bni idare ediyor ya ben gibi deliyi annemde der,,, hani erken evlşendin diye üzüldüm ama iyiki kocan gibi bir adam bulmuşsunda evlenmişsin...çok sabrediyor ya nazar değmesin..

seni de listeye ekleyelim bu arada tatlım:) senin nedir bat tarihin?

Maşallah diyelim o zaman:))) Yok yok erken değil, iyi adamı bulunca kaçırmamak lazım, iyi yapmışsın yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…